2012 Şubat Anneleri

ya kızlar yaaaaa şu arabayı kullanabılenlerınız var mı aranızda? ben ne becerıksızmişim ya bi beceremedim şu işi.eşim arabayı bana bıraktı kendısı memlekete dönerken.baban çalıştırsın dedi.gelince şoför betül beni gezdircek diyo şimdi de.1 haftadır nerdeyse her akşam çalışıyorum amaaaaaaaa gel gelelım stres yapıyorum.stres yapınca da olmuyo.anam ne zor işmiş bu ya.ıstanbulda trafıge hayatta çıkamam heeeee.pfff bu işi becerebileniniz varsa nolur beni aydınlatın,rahatlatın yoksa bu akşam ya babam arabadan inecek ya ben

araba süremıyorum (
ya kızlar yaaaaa şu arabayı kullanabılenlerınız var mı aranızda? ben ne becerıksızmişim ya bi beceremedim şu işi.eşim arabayı bana bıraktı kendısı memlekete dönerken.baban çalıştırsın dedi.gelince şoför betül beni gezdircek diyo şimdi de.1 haftadır nerdeyse her akşam çalışıyorum amaaaaaaaa gel gelelım stres yapıyorum.stres yapınca da olmuyo.anam ne zor işmiş bu ya.ıstanbulda trafıge hayatta çıkamam heeeee.pfff bu işi becerebileniniz varsa nolur beni aydınlatın,rahatlatın yoksa bu akşam ya babam arabadan inecek ya ben

hoca tut canım eşten babadan abiden falan hoca olmuyor.sen en iyisi paralı hoca tut kendine.ben de halledemedim.ama eve dönünce dediğim gibi halledeceğim

canım verdiğin tavsiyeler için teşkkür ederim öncelikle.
araba olayına gelince ben de senin gibiydim arabayı aldım eve baskası getirdi düşün yani. eğer hoca tutmayacaksan sana tavsiyem tek başına tenha yerlerde sür. 2-3 çıkmadan sonra göreceksin daha rahat sürdüğünü.
ama sakın pes etme başarabileceğin bişi çünkü :)

Kiz cok kolay adasim benim 3.seneye girdi suruyorum biraz cizik felanda olduda normal o kadar.tamamen kendineguven le alakali guvenirsen yaparsin cok cesaret isi deil bence ha gereklide acemi cesareti kotu oluyo insan hep temkinli gidecek ben hala otobanda oyle 100 u gecmem cocugum var artik.yapabilirsin yapanlarin senden ne fazlasi var panik olma bos alanlarda turla sehir merkezinide kademe kademe sur benim esim level yapmisti bana sakin yerler level 1 cok zorbi cadde vardi artik son level bi on gun sonra cikartti o caddeye.aniden yogunlukta surmenin geregi yok yavas yavas arabaayi kaldirmak bilemarifet stop ettirmeden goturmek mesele dur kalk calismasi felan yap.esim bana tas koyardi arasina parketderdi sandalye koyardi saolsun ilgilendi yanii.tam anlamiyla emin olmadan aslaa vermedi?basarilarr..

Kızlar iyi geceler, bebeğim ateşlendi. Aşılardan olmalı şurup içirdim şimdi elimde derece aralıklarla kontrol ediyorum. Oysa sabah ne iyiydi, uf yanıyor yavrum ya canım çok sıkıldı

ben 6. ayı dolunca desteklı oturtmaya basladım canım tabı daha oncede kucagımda oturdugu oluyordu kendı zaten oturma seklını alıyordu kucakta, mama sandalyesını dusundum halada dusunuyorum ama her alınan sey bı sure sonra kullanılmıyor ve yer tutuyor, bıde mama sandalyelerı epey buyuk canım

gayet iyi .senin bebeğin maşallah boylu olcak.
kızım 2950kg 51 cm dogdu canım dogum kılosuna gore cok sukur ıyı gıttı sanırım dedıgınız gıbı boylu olacak babası gıbı ben cok uzun degılım:)

aynen canım ya demek kı anne baba olunca boyle oluyor dedıgın gıbı ınsallah ılerleyen zamanlarda dahada abartmayız bıde ısın komıgı toplantılarda velılerıde tembıhlıyorum sakın karsılastırma yapmayın cocugunuza bunu yansıtmayın dıye:) ben ıngılızce ogretmenıyım canım sen?

Son düzenleme:
Evet gerçekten size katılıyorum daha şimdiden kıyaslar olduk o değil tüm aile torunlarını göz bebeği yapıyor sevgilerinden hemen bu bambaşka diyolar hele eşim garson her akşam iş yerine yemeğe gelen bebekleri anlatıyo gururla benim oğlum bambaşka diyo.... Kızıyorum yapma diye... Bende dayımın kızının benim sıpadan 45 gün büyük oğlu var onla kıyaslıyorum mesela kilosunu sorun ediyodum o 7700 grmış benimkide 7500 gr dı geçen ay bunu duyunca içim rahatladı hemde o oğlumdan kısa olduğu halde dedim... Anne olmak demek böyle bişey.... Oldum olası araba kullanan baayanlarada imrenirim bende o cesaret yok bence sende yapabilirsin betülcüm yoksa ordulu hemşerimsin ben telden yazabiliyorum anca böyle...eskiden bu topiğin şen sesiydim çok özledim sizleri... Ama artık bu sıpalardan aman yok zaten... Evde hep benle vakit geçirdiğin hep yanında olayım istiyo evet ayak baş parmaklarıda hep ağzında bizimkinin ek gıda 2 kaşıktan sonra yemiyo millet yumurta sarılarına gçti diyorum bakıyorum ağzını kitlemiş bana:)bakalım 6cı ayı bitsin daha bi üstüne düşerim sıkoğaz etmiyorum şimdi...ayrıca emeklemesi hergün ilerledi koyduğum yerde yok yandığımın resmi....çok dikkat istiyo ne bulsa ağzına sokuyo çünkü.... Kazamız mübarek ola.... Bu dönemler hem zor hem en güzel zamanları... Yürümeden önceki son raund lar....

muz,kayısı ve şeftaliden yapıyorum arasıra üzüm suyuda armut hiç denemedim başka hangi meyvelerden veriyorsun? cicibebe falanda denemedim.herkes bişey diyor cicibebeyle ilgili.siz veriyormusunuz?

Canım çok anlayışlı bir baban yoksa o işi öğrenemezin seni daha çok strese sokar.
Hemen bir hoca bul üç beş derse kalmaz öğrenirsin. bir haftadır hoca ile çalışıyor olsaydın şimdiye yolların fatihi olurdun :))
İlk başlarda zor geliyor insana ama inan kolay aslında.
Gerçi ben hoca tutup öğrendim hocanın arabası vitesliydi. Sanırım dört beş derste hallettim.
Bizim araba otomatik deh diyorsun gidiyo çüş diyorsun duruyo :))

canım ben demir ilacı vermiorum doktorum bunun yerine bir çakaşığı pekmez ver ordan alsın demirini ilaca gerek ok dedi.
sen de öyle yap istersen.
Bu arada kilolar itmiş oh ne üzel darısı başıma

Gunaydin bayanlar sabah 7 den beri ayaktayiz, birsey sorucam bu ay sonunda biz formul sutte 2 numaraya gecicez, dogdugundan beri ilk 2 ay aptamil kalaninda bebelac kullandik suan bebelac kullaniyoruz hero baby 2 dusunuyorum sizce?

ben ferro sanolu bır hafta bıle vermedim. d vitamınını de 3 aya kadarverdım bıraktuım.kımyasakllarla çoğuğumu zehırlemek ıstemıyorum.kım bılır bedava dagıtılan bı ılaçlar uzerınden kımlewrın ceplerıne ne mılyonlar gırıyor.

Kızlar iyi geceler, bebeğim ateşlendi. Aşılardan olmalı şurup içirdim şimdi elimde derece aralıklarla kontrol ediyorum. Oysa sabah ne iyiydi, uf yanıyor yavrum ya canım çok sıkıldı

geçmiş olsun canım. bebeişini çok sıkma. ınş ıkı gune gececek:)

canım bebek mama sandalyesını ben e bebekten 40 lıraya almıştım. bak profıl resmımde var. mınık katlanıp çantasında her yere tanışana ıstersenden buyuk sandalyeye monte edılen super bırsey. markası bambı . bır arastır ıstersen.ablam 17 aylıkmkızına halen kullanıyor.

ıkızlerın mı varrr :)) allah yar ve yardımcın olsun canım. benım kızımda tatsız tuzsuz çorbaları sevmıyor. bızım yemeklerı iştahla yıyor. hatta dun dana etını elımde pinçikleyıp verdım agzına iştahla yedı. benım kızım tam bır mardınli, et düşkünüü:)

Son düzenleme:

Maşallah senin minnoşa kebap söyle sen ona :)) afietle yesin kuzucuk.
Bu arada ben de demir ilacını veriyorum yerine pekmez verdim.
Dviti de üç ünde bir falan veriordum en başından beri
son bir aydır iyice salladım haftada bir verdim
Bu kadar kimyasala bence de gerek yok
Gerçi ben yağmurdan kaçarken doluya tutuldum antibiotik vermek zorunda kaldık minnoşa
Ama neyse Allah dermansız dert vermesin.
Bununla geçmiş olsun da

Ayycok guldum arnazar vallahaklisin bizde mardinliyiz babam kemikli etlerigoturr her gece:)))et yesinde buyusun bidik.benim kizdacorba icmiyo artik bir fiske tuz aticam yapicak bisi yok.

selam millet
dün akşam kayınvalideye gitmiştik benimki yıktı ortalığı
1 saat zor durduk o da muhallebisini yedirdim orda o yüzden durdu
çok ağladı çok katıldı ağlarken
eve geldik gülmeye başladı

Gunaydin bayanlar sabah 7 den beri ayaktayiz, birsey sorucam bu ay sonunda biz formul sutte 2 numaraya gecicez, dogdugundan beri ilk 2 ay aptamil kalaninda bebelac kullandik suan bebelac kullaniyoruz hero baby 2 dusunuyorum sizce?

Berfin daldan dala atlamissin sende:)bence bebelac yerinehero baby ver nefret ediyom obebelactan iran mamasi resmen digeri hic olmazsa ulkerr.ben sma 2 aldim tavsiye ederim.

selam kızlar...

dün oğluma sadece patates haşlayıp, püre yaptım yine yemedi, yine yemedi. valla vazgeçicem en sonunda bu sabah çok minik bir parça yumurta sarısı, yarım çay kaşığı labne, biraz pekmez ve iki cicibebeyi suyla bulamaç yaptım, onu yedi Allah'tan. deneme amaçlı bir kahvaltıydı, başarılı geçti

güzel bir haftasonu geçirmemiz dileklerimle...

Son düzenleme:
muz,kayısı ve şeftaliden yapıyorum arasıra üzüm suyuda armut hiç denemedim başka hangi meyvelerden veriyorsun? cicibebe falanda denemedim.herkes bişey diyor cicibebeyle ilgili.siz veriyormusunuz?

cicibebeyle ilgili bende olumlu olumsuz çok şey duydum ,kararsız kaldım ama geçen hafta gittim aldım 1 paket.bi kaç kez meyve püresinin içine birer tane ufaladım koydum.değişik olsun,birazda tok tuttsun diye.
bende senin verdğin meyvelerden veriyorum ama şeftaliyi hergün vermemeye çalışıyorum.armut ve cicibebe çok güzel oluyor.benimki çok sevdi.
başka elma suyu yapıyorum biberonla içiriyorum.içine bikez havuç suyu katmıştım.onuda içti.

geçmiş olsun canım.acaba diş çıkarıyor olabilirmi seninki?

tarif için sağol canım.un falan koyulmuyor sanırım.faydasıda yok zaten.pirinçler o kıvamı veriyordur sanırım.

şehriyeli ysptım canım ben tel şehriyeli.yedi de çok şükür..deneyebılırsın bence.pirinçten korkuyorum nedense

haşladıktan sonra rondodan geçirirsek bişey olmaz gibi geliyor.allah korusun yinede.

kızlar bende bebeğimi sürekli başka bebeklerle kıyaslıyorum.dışarı çıktığımızda kucakta ,arabada bebek görsem hemen kaç aylık diye sorasım geliyor annesine!!!eskiden umurumda bile olmazdı.internetten bakıyorum sürekli hangi ayda neler yapabilir diye ,sonra benim bebeğim bunları yapabiliyormu diye bakıyorum.çok şükür yapıyor oluyor ama en ufak bi yapamadığı bişeyini görsem tedirgin oluyorum.mesela sırt üstünden yüz üstüne geç döndü benimki,onu takmıştım niye dönmüyor diye.4bizden 4 ay büyük arkdaşımın oğlu 10.ayına girmeden yürüdü.benimkide yüyürmü acaba diye şimdide onu takıyorum.paronayakmı oldum ne!hiç sevmem aslında böyle çouklarını kıyaslıyanları,çok kızardım.bende öyle oldum.eşim çok kızıyor bu durumua!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…