- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.841
ya kızlar yaaaaaşu arabayı kullanabılenlerınız var mı aranızda? ben ne becerıksızmişim ya bi beceremedim şu işi.eşim arabayı bana bıraktı kendısı memlekete dönerken.baban çalıştırsın dedi.gelince şoför betül beni gezdircek diyo şimdi de.1 haftadır nerdeyse her akşam çalışıyorum amaaaaaaaa gel gelelım stres yapıyorum.stres yapınca da olmuyo.anam ne zor işmiş bu ya.ıstanbulda trafıge hayatta çıkamam heeeee.pfff bu işi becerebileniniz varsa nolur beni aydınlatın,rahatlatın yoksa bu akşam ya babam arabadan inecek ya ben
ya kızlar yaaaaaşu arabayı kullanabılenlerınız var mı aranızda? ben ne becerıksızmişim ya bi beceremedim şu işi.eşim arabayı bana bıraktı kendısı memlekete dönerken.baban çalıştırsın dedi.gelince şoför betül beni gezdircek diyo şimdi de.1 haftadır nerdeyse her akşam çalışıyorum amaaaaaaaa gel gelelım stres yapıyorum.stres yapınca da olmuyo.anam ne zor işmiş bu ya.ıstanbulda trafıge hayatta çıkamam heeeee.pfff bu işi becerebileniniz varsa nolur beni aydınlatın,rahatlatın yoksa bu akşam ya babam arabadan inecek ya ben
sağolasın arkadaşım inşallah hayırlısıyla bu dönemi de atlatırız.sonuçta hiç tatmadığı besinleri yemeleri alışmaları zaman alacak gibi geliyor.bende labne peynirini duymuştum.birde bu başlıkta bebek ekmeği okudum.onu da ileride inşallah denemek istiyorum.birisi çok güzel günlük yemek tablosu yapmıştı maşallah ama vaktim kısıtlı olduğu için inceleyememiştim.
birde bebeklerinizi oturtmaya başladınız mı?doktorumuz yarım saat oturtabilirsin demişti ama ben ara ara ikisini de oturtmaya çalışıyorum.birde mama sandalyesi kullanıyor musun?erken mi olur acaba ?
canım aldıgı kilo bana göre çok iyi. yanlış hatırlamıyorsam einstein da bebeğinin 200 gr aldıgını yazmış. benimki 6. ayın sonunda sadece 50 gr almış tüm ay. 3650 dogdu ilk ay 1 kg almıştı. şu an o kadar hareketli ki aldıgı 50 gr vermiş olmasından şüphe ediyorum.
kızım 2950kg 51 cm dogdu canım dogum kılosuna gore cok sukur ıyı gıttı sanırım dedıgınız gıbı boylu olacak babası gıbı ben cok uzun degılım:)gayet iyi .senin bebeğin maşallah boylu olcak.
aynen canım ya demek kı anne baba olunca boyle oluyor dedıgın gıbı ınsallah ılerleyen zamanlarda dahada abartmayız bıde ısın komıgı toplantılarda velılerıde tembıhlıyorum sakın karsılastırma yapmayın cocugunuza bunu yansıtmayın dıye:) ben ıngılızce ogretmenıyım canım sen?annemler beni birileriyle kıyaslarken çok sinir olurdum.onun kızı şu puanı almış onun oğlu şöle ders çalışıyomuş falan filan.ayyyy aynısını ben yapyrum yani şimdi boyunu kılosunu kıyaslıyoruz ya ınsallah ılerde bizimklerın bana yaptgnı yapmam yoksa cooook kavga ederız cooookkılosuna da takılma bence kuzenmn kızı var 10 aylık 6,5 kılo.benım oğlumu görünce kızın moralı cok bozulmuştu.kılosu da iyi bence.mesela arkadaşların çocukları ayaklarını ağızlarına sokabılıyolarmış,bizimkinde o yok,tutuyo oynuyo boynuna kadar falan getırıyo ama dahası yok.her cocuğun gelısımı farklı oluyo ah bi de bunu kabullenebılsek demek meslektaşız.branşın ne?
hep aynı meyvelerden mi yaptın canım???meyveleri değişik ve dönüşümlü olarak yapıyorum ben!!
ayy yanlış yerden alıntı yapmışım!!!
pişik kremide çok işe yarıyor.poposuna sürdüğüm kremi boynunada sürüyorum ben çok iyi geliyor.geçmiş olsun canım..
merhaba anneler
benim uzuuuuuuuuun tatilim son hız(!) devam ediyor.kayınvalidemde kalıyorum yaptığım tek atraksiyonsa 1 saatliğine bisikletle denize gidip gelmek.tabi bebeğim uyurken.çünkü uyandığında bazen yüksek volüm ağlayabiliyorbu 1 saatlik yüzmeler sezeryan göbişini eritti kalan 5 kg mu da verdim...ben onu doğduğundan beri yatarak emziriyorum ve dışarı çıktıysak çocuk kucağımda ememiyor bölük pörçük emziriyorum doymuyor gibi geliyor.o yüzden çıkasım da gelmiyor.bugün kara üzüm ve şeftaliyi cam rendede rendeledim.meyvelerin küçük lifleri kaldı yutamadı ve öksürmeye başladı kıpkırmızı oldu ödüm koptu sonra bir kustu çocuk gün boyu emdiği tüm sütler yediği yoğurt ve ekmek parçacıkları..ama pes etmek yok .pütürlü yemezse alışamayack .ferro sanol olayı kafamı karıştırıyor.bu da hükümetin domuz gribi aşısına dönmesin.belki bi kaç sene sonra bu da verilmekten vezgeçecek.
merhaba anneler
benim uzuuuuuuuuun tatilim son hız(!) devam ediyor.kayınvalidemde kalıyorum yaptığım tek atraksiyonsa 1 saatliğine bisikletle denize gidip gelmek.tabi bebeğim uyurken.çünkü uyandığında bazen yüksek volüm ağlayabiliyorbu 1 saatlik yüzmeler sezeryan göbişini eritti kalan 5 kg mu da verdim...ben onu doğduğundan beri yatarak emziriyorum ve dışarı çıktıysak çocuk kucağımda ememiyor bölük pörçük emziriyorum doymuyor gibi geliyor.o yüzden çıkasım da gelmiyor.bugün kara üzüm ve şeftaliyi cam rendede rendeledim.meyvelerin küçük lifleri kaldı yutamadı ve öksürmeye başladı kıpkırmızı oldu ödüm koptu sonra bir kustu çocuk gün boyu emdiği tüm sütler yediği yoğurt ve ekmek parçacıkları..ama pes etmek yok .pütürlü yemezse alışamayack .ferro sanol olayı kafamı karıştırıyor.bu da hükümetin domuz gribi aşısına dönmesin.belki bi kaç sene sonra bu da verilmekten vezgeçecek.
Kızlar iyi geceler, bebeğim ateşlendi. Aşılardan olmalı şurup içirdim şimdi elimde derece aralıklarla kontrol ediyorum. Oysa sabah ne iyiydi, uf yanıyor yavrum ya canım çok sıkıldı
ben 6. ayı dolunca desteklı oturtmaya basladım canım tabı daha oncede kucagımda oturdugu oluyordu kendı zaten oturma seklını alıyordu kucakta, mama sandalyesını dusundum halada dusunuyorum ama her alınan sey bı sure sonra kullanılmıyor ve yer tutuyor, bıde mama sandalyelerı epey buyuk canım
kızım 2950kg 51 cm dogdu canım dogum kılosuna gore cok sukur ıyı gıttı sanırım dedıgınız gıbı boylu olacak babası gıbı ben cok uzun degılım:)
aynen canım ya demek kı anne baba olunca boyle oluyor dedıgın gıbı ınsallah ılerleyen zamanlarda dahada abartmayız bıde ısın komıgı toplantılarda velılerıde tembıhlıyorum sakın karsılastırma yapmayın cocugunuza bunu yansıtmayın dıye:) ben ıngılızce ogretmenıyım canım sen?
merhaba kızlar bana meyve püresi ,yoğurt ve sebze çorbası dışında önerebileceğiniz gıdalar var mı ? yaptıklarımdan ufak ufak tattırıyorum fakat doktorumuz sezbze çorbası ile başlattı ama bebeklerim iğrendiler ama içine çok az tuz kattım bayıla bayıla yediler.
biliyorum tatlı ve tuzlu olmaması gerekiyor fakat böyle de yemek ayıracakalr gibime geldi ? sizler neler yapıyorsunuz ?
eğer baş edemezsem normal öğün öğün başlayacam sabah kahvaltısı dahil
Gunaydin bayanlar sabah 7 den beri ayaktayiz, birsey sorucam bu ay sonunda biz formul sutte 2 numaraya gecicez, dogdugundan beri ilk 2 ay aptamil kalaninda bebelac kullandik suan bebelac kullaniyoruz hero baby 2 dusunuyorum sizce?
ben ferro sanolu bır hafta bıle vermedim. d vitamınını de 3 aya kadarverdım bıraktuım.kımyasakllarla çoğuğumu zehırlemek ıstemıyorum.kım bılır bedava dagıtılan bı ılaçlar uzerınden kımlewrın ceplerıne ne mılyonlar gırıyor.
geçmiş olsun canım. bebeişini çok sıkma. ınş ıkı gune gececek:)
canım bebek mama sandalyesını ben e bebekten 40 lıraya almıştım. bak profıl resmımde var. mınık katlanıp çantasında her yere tanışana ıstersenden buyuk sandalyeye monte edılen super bırsey. markası bambı . bır arastır ıstersen.ablam 17 aylıkmkızına halen kullanıyor.
ıkızlerın mı varrr :)) allah yar ve yardımcın olsun canım. benım kızımda tatsız tuzsuz çorbaları sevmıyor. bızım yemeklerı iştahla yıyor. hatta dun dana etını elımde pinçikleyıp verdım agzına iştahla yedı. benım kızım tam bır mardınli, et düşkünüü:)
ben ferro sanolu bır hafta bıle vermedim. d vitamınını de 3 aya kadarverdım bıraktuım.kımyasakllarla çoğuğumu zehırlemek ıstemıyorum.kım bılır bedava dagıtılan bı ılaçlar uzerınden kımlewrın ceplerıne ne mılyonlar gırıyor.
geçmiş olsun canım. bebeişini çok sıkma. ınş ıkı gune gececek:)
canım bebek mama sandalyesını ben e bebekten 40 lıraya almıştım. bak profıl resmımde var. mınık katlanıp çantasında her yere tanışana ıstersenden buyuk sandalyeye monte edılen super bırsey. markası bambı . bır arastır ıstersen.ablam 17 aylıkmkızına halen kullanıyor.
ıkızlerın mı varrr :)) allah yar ve yardımcın olsun canım. benım kızımda tatsız tuzsuz çorbaları sevmıyor. bızım yemeklerı iştahla yıyor. hatta dun dana etını elımde pinçikleyıp verdım agzına iştahla yedı. benım kızım tam bır mardınli, et düşkünüü:)
Gunaydin bayanlar sabah 7 den beri ayaktayiz, birsey sorucam bu ay sonunda biz formul sutte 2 numaraya gecicez, dogdugundan beri ilk 2 ay aptamil kalaninda bebelac kullandik suan bebelac kullaniyoruz hero baby 2 dusunuyorum sizce?
selam millet
dün akşam kayınvalideye gitmiştik benimki yıktı ortalığı
1 saat zor durduk o da muhallebisini yedirdim orda o yüzden durdu
çok ağladı çok katıldı ağlarken
eve geldik gülmeye başladı
muz,kayısı ve şeftaliden yapıyorum arasıra üzüm suyuda armut hiç denemedim başka hangi meyvelerden veriyorsun? cicibebe falanda denemedim.herkes bişey diyor cicibebeyle ilgili.siz veriyormusunuz?
Kızlar iyi geceler, bebeğim ateşlendi. Aşılardan olmalı şurup içirdim şimdi elimde derece aralıklarla kontrol ediyorum. Oysa sabah ne iyiydi, uf yanıyor yavrum ya canım çok sıkıldı
evet pirinçli olacak.ben şu şekilde yapmayı düşünüyorum.pirinci haşlayıp mamadan yaptığım yoğurt ile karıştırarak yapmayı düşünüyorum.pişince de pirinci ezeceğim.cezve de yapacağım ilk deneme için.inşallah yerler.
eğer bir eksiğim yada yanlışım varsa düzeltir misiniz arkadaşlar ?
şehriyeli ysptım canım ben tel şehriyeli.yedi de çok şükür..deneyebılırsın bence.pirinçten korkuyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?