2012 Şubat Anneleri

şehriyeleri haşlamadan önce kırıyorum biraz haşlandıktan sonra ezmıyorum. bir de ben memleketteyım zaten ama bizim fındgmız yok çok şükür allaha:))
o zaman maşallah bebeğine canım ne güzel yyebiliyor benimki hemen kusuyor en ufak bişey boğazına takılsa

fındığı olmayaan şanslılardansınız demek

benim kayınvalidede sürekli tutturuyor bi araba sürmeyi öğrenmedin diye
her sene denerim bende
eşimle çalışırım ve hepsi kavgayla biter
normalde sesi soluğu çıkmayan eşim bana araba öğretirken canavara dnüşür.bende sinir olur bırakırım hep
gerçekten eşten babadan abiden ders alınmaz en iisi hoca tutmak

ocağa çorba koydum
kabak havuç ve ilk defa taze fasülye
nasıl bişey olcak acaba
umarım yer
birde kızlar hiç şu siyah erikten bebeğine vermeyi deneyen oldumu???????????
ysaklılar arasında varmı acaba
dün eşim aalmış vermeye cesaret edemedim???
buarada bende bebeğini hiç istememesine rağmen kıyaslayanlardanım
alt komşumun kızı bizden 40 gün büyük
resmen psikopata bağlamıştım biara
o kilolu bizimki neden kilo almıyor
o dönüyor bizimki niye dönmüyor o kalkıyor bizimki niye kalkmıyor
eşim çok kızıyor biraz olsun durdurmaya çalışıyorum bende kendimi

havuç,patates,kabak,kırmızı biber,bunları haşlayıp,iyice ezdim,içine biraz irmik kattım kapatmaaya yakın.pişincede püre haline getirip biraz labne ilave edicem.olurmu sizce??
çok mu karışık oldu ki?midesi bulanırmı acaba?

yarın inşallah ilk kahvaltı denenemizi yapıcam:
biraz labne,biraz yumurta sarısı,1 cicibebe,miinik bir ufalanmış tam buğday ekmeği uno markasının,pekmez bunları iyice suyla ezicem vericem.
formül sütümüz yok.bu ay geçsin 2 numaralıdan allıp bulundurucam,böyle şeylerde lazım oluyor.

ben hiç denemedim ama hazır kavanoz mamalar varya onlarda erikli olanlarda görmüştüm ama hiç alıp denemedim.

hımmm kırmızı biber hiç aklıma gelmemişti
şu fasülyeyi bikaç gün kazasız belasız geçirelimde bende bi deneyim
ama labne ilginç olmuş:)))
bi dene bakalım beğenir belki bu bebeklerin damak tadı biraz enterasan

offf beeeee.kim tutar seni
valla okurken bende fena gaza geldim..
saç modelin çok güzel aa hep fön isteyen bi model dedi bana kuaförüm yoksa bende 40ımız çıktığı gün o modeli kestirmeye gitmiştim:)
kilo vermenede çok sevindim,gerçekten.
azmettin başarıyorsun.

tuz katma canım bece ,tuz zararlı onlar için
kızlar gecmıse bakınca labne peynırden bahsedılıyor bellı bı cesıdı ve markası var mı verdıklerınızın dr mu tavsıye ettı bunu?labne agır bı peynır sankı?
bende kahvaltıda labne veriyorum,bu aralar ben labne yediğim için.
yararını zararını araştırmak lazım tabi.

isilik için %100 doğal gül suyu sürceksin ,iki üç seferde geçiyo.
benim oğlum o kadar kötü olmuştu ki,bi aile hekiminin tavsiyesiyle yaptık,tavsiye edrim.

malesef tek çözüm özel ders almak.
açıkçası maddi durumun çok iyi değilsede alacaksın mecbur.
çünkü onların ayağının altında da fren var.sen trafikte hata yapsan hemen müdahele edebikliyor.
eşin ne yapsın o durumda.
yurtdışında 30 saat özel ders almadan trafiğe kesinlikle çıkılmıyor.
ben 7 saat aldım,çok acil trafiğe çıkmam gerekiyordu,hiiiç bişey bilmiyodum.
şimdi iyiyim.
ilk hfta dan sonraduran arabaya çarptım,korkup bıraksaydımkalırdı orda.
devam ettim.zaten etmek zorundaydım aslında.
bazen ağlayarak biniyodum .
şimdi çooook büyük kolaylık olduğunu,damarlarımda hissediyorum:))))

bulamaç yapma arkadaşım bence.
ben kızımda o hatayı yaptım.
hala adam gibi yemiyo

evet canım kocadan hoca olmaaaazz

bende de formül süt yok günışığım. ben de o nedenle suyla karıştırdım, yaptım, oldu

mycupcake, ben de bulamaç kahvaltılara karşıyım aslında. kızımı da öyle karışımlara alıştırmadım. bu sabah deneme amaçlı bir bakayım yiyecek mi dedim. yedi Allah a şükür. bir kaç kez yesin, sonra ayrı ayrı devam ederiz.

şu araba kullanma konusuna gelince, 2011 kışında ehliyetimi aldım ve eşim de kullanmayı öğretmeye başladı. hava soğuk olduğu için arabanın kliması sıcakta, ben de çok heyecanlı ve stresli olduğum için suratım oldu pancar. tam kullanmaya başladım, trafiğe çıktım birkaç kez, hamile kalınca araba kullanma hevesim de kursağımda kaldı. ben de çok istiyorum özel hocadan ders alıp, yolların tozunu attırmak

Son düzenleme:

eniyisi sonbahar o zaman:)
çocuklu bi annenin mutlaka raba kullanması lazım..

tatlım pataes tuzsuz çok kötü oluyo tadı
ben bezelyede ekliyorum içine ve dün formül sütte ekledim severek yedi püresini yoksa tuzsuz sebze yemicekler
onlarında ağız tadı var
düşünsene cicibebeleri meyveleri veriyoruz sonrada tatsız tuzsuz sebze pürelerini yedirmeye çalışıyoruz
arkadaşımda böyle çok hevesliydi bizim gibi
değişik değiişik sebze püreleri neler neler yapardı
kızı meyveyi yer meyve suyunu içer herşeyi yer ama sebze püresini yemezdi
bizim tabağımıza uzanırdı
şimdi 10 aylık oldu elinde börek dilimiyle geziyo
nooldu dedim valla pes ettim bizle bir oturuyo yiyo herşeyi dedi
emiyoda

evet hugocuk çok haklısın. ben zaten bu sabahki kahvaltısını da cicibebelerin hatırına yediğini biliyorum. e o zaman ne yapayım. formül süt yerine tat katması için pürelerime ne koyayım?

ben bebişimi kimsenin bebişiyle asla kıyaslamam
çünkü her bebek farklı yönlere yoğunluk gösteriyor
kimisi konuşmaya odaklanıyo kimisi yürümeye harekete kimisi çevresine yoğunlaşıyo
sağlıklı olsunlarda tospiklerimiz

bi ara markete çıkarsak bakayım.şehriye çorbası da deneyeyim.artık bende kahvaltı tarzında vereceğim.yoksa böyle katı gıdaya geçişte zorlanıcaz sanırım.

Kızlar iyi geceler, bebeğim ateşlendi. Aşılardan olmalı şurup içirdim şimdi elimde derece aralıklarla kontrol ediyorum. Oysa sabah ne iyiydi, uf yanıyor yavrum ya canım çok sıkıldı

hep akşamları çıkar ateşleri benim kızımında öyleydi.geçmiş olsun.

ben hergün 50 ml taze sıkılmış meyve suyu vermeye başladım
içme suyuda ekliyorum
bu saatlerde veriyorum zaten alıştı saati gelince uyanıyo
içiyo bitincede ohh diyo
verdiklerimi yazayım sabah hipp yulaflı kaşık maması öğlen taze sıkılmış karışık meyve suyu armut şeftali üzüm verdiklerim
bugün karpuzda ekledim
saat 5 gibi sebze püresi veya çorba formül sütlü akşam 10 gibide pekmezli cevizli formül sütlü muhallebi
bikaç günde topladı çok şükür
emiyoda bu ara sürekli çiğneme halinde ağzında bişey varmış gibi devamlı çiğniyo

bende internette araştırırken görmüştüm.deniyim dedim.az önce yedirdim.valla yedi maşallah.ama kırmızı biberi sanıtım biraz fazla gelmişti.birdahakine daha az koyarım.
benimki maşallah pütürlü mütürlü demiyor veriyorum yiyor ama açsa!yoksa ağzını bi kapatıp ,büzmesi var yememek için,mümkünatı yok açtıramıyorum toksa!

bende de formül süt yok günışığım. ben de o nedenle suyla karıştırdım, yaptım, oldu

bende suyla karıştırıcam.ıhlamurla falanda karıştıran vardi diye hatırlıyorum.

aynen eşimde böyle diyor ama dinleyen kim.

gel babası geeel geeel yapıyor benim bebeğim anca öğrendi!DDD
ama dün sahur vakti emnzirirken yaptı bugün yapmıyor.DDD unttu galiba!!

birde benim bebeğim oturmayı sevmiyor sanırım.her otutrrtuğumda kendini iterek aşağıya kaydırıyor.zzaten geç kaldım oturtmmakta ,oturamıyacak diye korkar oldum!!(

kızlar balkabağı da çok faydalıymış bebeklere.interneete araştıtrken bulmuştum.öyle yazıyordu.balkabaklı irmikli püre tarifi vardı,içine birde formül süt.
denemek lazım.

kızlar bebeğim artık iyice dönmeye başladığundan beri her döndğüğünde bi gaz çıkarıyor ..pırt pırt yapa yapa dönüyorDDDD

kızlar benim bebeğimin dün dişi göründi demiştim ya,onun tamamen çıkması nrkadar bi zamanı bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…