- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.061
Sagol canim tamam okiyim,
Uykuyla arasi yok sevmiyor herhalde biz severiz kime cekmis bilemedim, uyuttum yerine yatirdim derin derin uyuyor arkami dondum biberonu yikicam agladi uyandi aldim salliyorum yine, yatir diye kiyametleri kopariyor yatiriyorum uyumuyor
maşallah ya ne kadar güzel hepsi bu arada sizin kız oturuyor mu ?emekleme çabaları da balamış.bizimkiler mi tembel ki acaba ?benim oğlan bol bol dönüyor emekleme çabaları var gibi ama görünürde bişey yok.
benim oğlumda dermatit olmuştu.
Yok canim gozleri kapali agliyor bir kac defa 2 defada uyaniyor guluyor falan, bende yatmadan mutlaka ayetel kursiyi okurum gun ici disari cikiyor nazar icin okurum korku degil bi duzensizlik oturttu kendine kaldi degistiremiyorum ne yapsam, mesela aksam 8 bucukta yatti saat 9 bucuk 10 kadar her donmesinde agladi sonra uyudu saat 2 de agladi uyudu saat 4 e kadar her yarim satte bir agladi 4 de uyandi guluyo falan ayagimda salladim 5 e dogru uyudu sabah 8 bucuga dogru uyandi, gecelerimiz genelde boyle sorunlu, karni ac olmuyor verince icmiyor cunku agrisi olsa dogdugundan berimi var bilmiyorum boyle ne kadar gidicek sabirla duzelecegi gunu bekliyorum...
Kızlar size özel bi sorum olcak ben şimdi nasıl koruncam emziriyorum hap kullanamam ötekinede eşim pek yanaşmıyo napcammı şaşırdım daha doğum yaptım yapalı tık yok bizde kimse inanmaz ama valla öyle zaten küçük operasyon geçirdim polipler vardı rahim ağzında sonra makatımda çatlak çıktı fitille daha iyi şimdi ama yine wcde azcık acı var yok değil sırf bu yüzden 65 kiloya düştüm oysa doğumdan önce 70 ilee hamile kalmıştım neyse allah kimseye sağlık sorunu vermesin mübarek kadir gecesi kazayla hamile kalmım allahım diye dua ettim kafayı yerim çünkü ben kendimi biliyorum bu oğlum isteyerek olduğu halde çok ağladım lohusayken...bunaltıdan...sıkıntıdan...dikişlerimden....normal doğumdanda nefret ettim bidahamı allah korusun inş ....
Kızlar size özel bi sorum olcak ben şimdi nasıl koruncam emziriyorum hap kullanamam ötekinede eşim pek yanaşmıyo napcammı şaşırdım daha doğum yaptım yapalı tık yok bizde kimse inanmaz ama valla öyle zaten küçük operasyon geçirdim polipler vardı rahim ağzında sonra makatımda çatlak çıktı fitille daha iyi şimdi ama yine wcde azcık acı var yok değil sırf bu yüzden 65 kiloya düştüm oysa doğumdan önce 70 ilee hamile kalmıştım neyse allah kimseye sağlık sorunu vermesin mübarek kadir gecesi kazayla hamile kalmım allahım diye dua ettim kafayı yerim çünkü ben kendimi biliyorum bu oğlum isteyerek olduğu halde çok ağladım lohusayken...bunaltıdan...sıkıntıdan...dikişlerimden....normal doğumdanda nefret ettim bidahamı allah korusun inş ....
Canım henüz desteksiz oturmuyor
MAma sandalyesine oturuyor ya da kucağıma yaslayarak oturtuyorum
Ama böyle koltuğa falan koymuşluğum bir üç beş defadır.
Onda da yana doğru yada ileri doğru yıkılıyor :)
gelişim bebekten bebeğe değişir canım arkadaşımın bebişi dört aylıkken emekledi ben de o zaman benimki tembel mi acaba diye düşünmüştüm :)
Ama hiç emeklemeden yürüyenler de var her bebek farklı farklı kafasına göre takılıyor :)
İnşallah sizinkilerde küçük popolarını sallaya sallaya gezerler evin içinde
Kizlar sizinle bisey paylasmazsam catlarim yaa iki gundur tuhaf duygular icindeyim uzun yillar gorustugum kisinin evlenecegini duydum sasirdim degisik duygular icine girdim ne oluyo ya:))
kızlar sabah kızım kalktığında gözleri çapak dolmuştu.şimdi de ara ara gözyaşı gibi çapaklanıyor ya sizce neden olabilir?sizinde başınıza geldi mi ?
canım, oğlumun doğduğu zaman oldu hatta bayağı bir çapak oldu gözü. tek gözünde vardı. bana annemler falan üşütmüşsün demişlerdi. doktor da mikrop kapmış olabilir deyip antibiyotikli bir göz damlası vermişti geçti sonra.
inşallah önemsiz birşeydir üzüldüm öyle görünce.annelik yüreği işte hiç hasta olmasınlar acı çekmesinler
kızlar sabah kızım kalktığında gözleri çapak dolmuştu.şimdi de ara ara gözyaşı gibi çapaklanıyor ya sizce neden olabilir?sizinde başınıza geldi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?