2012 Şubat Anneleri

Sagol canim tamam okiyim,
Uykuyla arasi yok sevmiyor herhalde biz severiz kime cekmis bilemedim, uyuttum yerine yatirdim derin derin uyuyor arkami dondum biberonu yikicam agladi uyandi aldim salliyorum yine, yatir diye kiyametleri kopariyor yatiriyorum uyumuyor

Son düzenleme:
Bugun kizimi biraktim bayramlik almaya alisverise ciktim once kizima ciciler aldim sonra kendime, 8 belkide 9 ay olmustur ilk defa bakirkoye gittim bulundugum yerden farkli bi yere bazi yerler degismis falan garip oldum gezdim alisverisimi yaptim rahatlamis mutlu bi sekilde eve geldim ama degisim carpti onca aydan sonra demek mayistim bi sure uyucaktim nerdeyse o degilde eve geldim kizimi kucagima aldim optum ozlemis geri cekilip yuzume bakiyor yuzume dokup yanagimi sikiyor sarilip oyle kaliyor ana kuzusu iste oyle tuhaf oldumki alti ustu 2 saat biraktim once daha uzun birakirdim boyle yapmazdi ufakti buyudukce farkina variyor annenin

dönence alsan uyurdu belki
seninki devamlı sallanmak istiyo anlşılan

Canım henüz desteksiz oturmuyor
MAma sandalyesine oturuyor ya da kucağıma yaslayarak oturtuyorum
Ama böyle koltuğa falan koymuşluğum bir üç beş defadır.
Onda da yana doğru yada ileri doğru yıkılıyor :)

gelişim bebekten bebeğe değişir canım arkadaşımın bebişi dört aylıkken emekledi ben de o zaman benimki tembel mi acaba diye düşünmüştüm :)
Ama hiç emeklemeden yürüyenler de var her bebek farklı farklı kafasına göre takılıyor :)
İnşallah sizinkilerde küçük popolarını sallaya sallaya gezerler evin içinde

Canım senin işin çok zor böyle
Ne bebiş dinlenebilir ne de sen
Uyku için bir takım yöntemler var denedin mi hiç bunlardan

öncelikle hepinizin kadir gecesi mübarek olsun kızçeler.allah dualarımızı hayırlıyla kabul gunahlarımızı da inşallah af eylesin.bebeklermize ve tüm sevdıklerımıze sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah. amin:)) bi de uyku sorunu bizde de baş gösterdi.gündüzleri zaten öyle çok uyuyan bi bebek değil.uyusa da 14-20 dk en fazla yarım saat.ama akşamları 8.30-9 gibi uyurdu uyanmazdı ben mama ıcın uyandırırdım.şimdilerde her gece ağlayarak uyanıyo.ama şu da var ki nazar.çocuk ne zaman dışarı cıksa o gece uykusu huzursuz.ey allahım şu mübarek gecede bebeklerimizi nazarlardan da koru.amin:)

Kızlar size özel bi sorum olcak ben şimdi nasıl koruncam emziriyorum hap kullanamam ötekinede eşim pek yanaşmıyo napcammı şaşırdım daha doğum yaptım yapalı tık yok bizde kimse inanmaz ama valla öyle zaten küçük operasyon geçirdim polipler vardı rahim ağzında sonra makatımda çatlak çıktı fitille daha iyi şimdi ama yine wcde azcık acı var yok değil sırf bu yüzden 65 kiloya düştüm oysa doğumdan önce 70 ilee hamile kalmıştım neyse allah kimseye sağlık sorunu vermesin mübarek kadir gecesi kazayla hamile kalmım allahım diye dua ettim kafayı yerim çünkü ben kendimi biliyorum bu oğlum isteyerek olduğu halde çok ağladım lohusayken...bunaltıdan...sıkıntıdan...dikişlerimden....normal doğumdanda nefret ettim bidahamı allah korusun inş ....

Berfinbilgen ne kadar çok uyanıyor o öyle allah yardımcın olsun benimki öyle kalkınca genelde aç olduğu için yapıyo salllanmayamı alıştı gece acaba ben doğdu doğalı elimden geldiğince göğsümü verip uyumasını sağladım kendi kendi gündüz saallıyorum ama onada alışmazdı ama annanesi sağ olsun en ufak mırıltıda sallayınca böyle oldu

Benim sıpa kendi kendine oturuyo elleriyle destek alıp yavaş yavaş ileri doğruda gidiyo yuvarlanıyo allaha bin şükür merak etmeyin yürüdüklerindede bu günlerini ararız her yeri karıştırcaklar o zamanda çünkü benmki daha şimdiden gördüğüne gidiyo yanmışım offf offf

Günaydın herkese

emekleme çalışmaları benim oğlumdada var hatta komando gibi yerde sürünüyo sıpa yüzüstü yatıyo sağ dizini çekip yere bastırıp kendini ileri atıyo sonra diğerini derken baya gidiyo

canım geçmiş olsun, öncelikle bende normal doğum yaptım dikişlerim filan benimde baya zordu depresyon zaten Allahın emri ama herşeye rağmen normal doğum çok güzel bence

doğum kontrol hapına gelince, emzirmede kullanılabilecğini herhangi bir sıkıntı olmayacağını ancak sütte azalma yaptığını söylemişti dr.um sen yinede bi dr.'na danış istersen

Son düzenleme:

Benim olan hosgeldin kiz nerelerdesin ozlettin.gecmis olsun operasyon gecirmissin.canim bebegin 6 ayi gecmis dogum kontrol hapini yaziyo benim bi kadin dogumcu bayan arkadasim var o oneriyo.yinede doktoruna sor tabi her dr farkli yol ciziyo tedavide.ama sen uzun sureli istemiyosan yada hic istemiyosan hapla mahfetme kendini hormon aliyosun vucuduna yumurtalari tembellestirir hap bir yili askin sureyle kullanmak zararli.bu benim kanaatim esimde boyle soyluyo.bi ria taktir 5 yillik var 10 yillik var rahat edersin.ama benim dogum yaptigim doktoruma kalirsa onuda kullanma diyo:))ileriye donuk kisirlik sebebi olabilir diyo.inan bende bunu dusunur oldum dogmdan sonra etkili bi yol bulmam lazim.esime diyorum hap kullanayim ria taktirayim bide condom kullanalim bide geri cekme yuhhh diyo kardes kardes yatalim en iyisi:)))isin sakasida bende ria taktiririm muhtemelen kirkim cikar cikmaz.spiral diyo kimisi.

Kizlar sizinle bisey paylasmazsam catlarim yaa iki gundur tuhaf duygular icindeyim uzun yillar gorustugum kisinin evlenecegini duydum sasirdim degisik duygular icine girdim ne oluyo ya:))

cümleten hayırlı günler (hep selam kızlar diye başlıyorum güne, bugün değişik olsun)

oğulcağızım uyuyor, kahvaltısı yaptı. beyaz peynir verdim ilk defa bugün. iki-üç gün labne koymuştum, dün gece unutmadan suya koydum beyaz peyniri ve bu sabah da yedirdim. baştan midesi bulanır gibi oldu ama oyunla falan sonra yemeye başladı. bulamaçın içinde tabi. şaşkın damat tam kaşığı ağzına götürüyordum elime bir vurdu, bir gözü tamamen mamayla kaplandı

hmm benimkilerde öyle hatta oğluşum öne doğru yıkılr gibi duruyor ama dizlerindendestek alıyor birde kahakha atıyor çok iş başarmış gibi :):):)
maşallah ya 4 aylık emekledi nazar değmesin.benim kızımın da 4 aylıkken dişetleri kabardı diş çıkardı :):):):)

hap kullanabilirsin.birde vücuda takılan bi aparat varmış onu kullanabilirsin.bende 9 gün gece gündüz ağladım hiç durmadan kaynanam yüzünden birde lohusalıkta var tabi ki.çıldırtmıştı beni.

Kizlar sizinle bisey paylasmazsam catlarim yaa iki gundur tuhaf duygular icindeyim uzun yillar gorustugum kisinin evlenecegini duydum sasirdim degisik duygular icine girdim ne oluyo ya:))

gebelikten olabilir birde hiç evlenemeyeceğini düşündüyseniz evleneceğini duyunca etkilenmiştir

kızlar sabah kızım kalktığında gözleri çapak dolmuştu.şimdi de ara ara gözyaşı gibi çapaklanıyor ya sizce neden olabilir?sizinde başınıza geldi mi ?

kızlar birazdan markete gidicem de yulaf almak istiyorum, hugocuk veriyordu sanırım bebeğine, 6 ay üstü bebeklerde rahatça verebiliyor muyuz bir sorayım dedim.

Son düzenleme:
kızlar sabah kızım kalktığında gözleri çapak dolmuştu.şimdi de ara ara gözyaşı gibi çapaklanıyor ya sizce neden olabilir?sizinde başınıza geldi mi ?

canım, oğlumun doğduğu zaman oldu hatta bayağı bir çapak oldu gözü. tek gözünde vardı. bana annemler falan üşütmüşsün demişlerdi. doktor da mikrop kapmış olabilir deyip antibiyotikli bir göz damlası vermişti geçti sonra.

inşallah önemsiz birşeydir üzüldüm öyle görünce.annelik yüreği işte hiç hasta olmasınlar acı çekmesinler

Canim iltihap kapmistir bizim kizdada oldu iki damla kullandik gecti.elleri kollari ayri oynuyor hep gozlerine suruyolar kirli kirli normal.dr gitmiceksen bulursam adini yazayim esim yazmisti iki gunde gecirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…