- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.081
inşallah canım. evet insan onlara kötü hiçbir şeyi yakıştıramıyor. Allah beterinden korusun.
Canim iltihap kapmistir bizim kizdada oldu iki damla kullandik gecti.elleri kollari ayri oynuyor hep gozlerine suruyolar kirli kirli normal.dr gitmiceksen bulursam adini yazayim esim yazmisti iki gunde gecirdi
Kizlar sizinle bisey paylasmazsam catlarim yaa iki gundur tuhaf duygular icindeyim uzun yillar gorustugum kisinin evlenecegini duydum sasirdim degisik duygular icine girdim ne oluyo ya:))
cümleten hayırlı günler (hep selam kızlar diye başlıyorum güne, bugün değişik olsun)
oğulcağızım uyuyor, kahvaltısı yaptı. beyaz peynir verdim ilk defa bugün. iki-üç gün labne koymuştum, dün gece unutmadan suya koydum beyaz peyniri ve bu sabah da yedirdim. baştan midesi bulanır gibi oldu ama oyunla falan sonra yemeye başladı. bulamaçın içinde tabi. şaşkın damat tam kaşığı ağzına götürüyordum elime bir vurdu, bir gözü tamamen mamayla kaplandı
kızlar birazdan markete gidicem de yulaf almak istiyorum, hugocuk veriyordu sanırım bebeğine, 6 ay üstü bebeklerde rahatça verebiliyor muyuz bir sorayım dedim.
oluyo bazen öyle şeyler canım, bende zamanında ilgili kişinin evlendiğini duyunca hem şaşırmış hemde derin bir ohh çekmiştim
sevinirim arkadaşım .
adını bulursan yaz ben revirde yazdırırım.
teşekkür ederim
Niye oh cektin kiz ben tuhaf oldum kiskanclik mi desem alismislikmi desem sasirmami hepsinden karisik:)
hemşire eski aşkitonmu evlenmiş :44:
Amma desifre ettin kiz:)))he askitomdu valla yillarca hemde deisik bi ayrilik oldu hala beni seviyodur biliyorum evlenecekmis kurbanda.ins mutlu olur yaa hak ediyo.
ahh ahh bende eşimi çok sevdim
aşk acısı çok zor
Kızlar size özel bi sorum olcak ben şimdi nasıl koruncam emziriyorum hap kullanamam ötekinede eşim pek yanaşmıyo napcammı şaşırdım daha doğum yaptım yapalı tık yok bizde kimse inanmaz ama valla öyle zaten küçük operasyon geçirdim polipler vardı rahim ağzında sonra makatımda çatlak çıktı fitille daha iyi şimdi ama yine wcde azcık acı var yok değil sırf bu yüzden 65 kiloya düştüm oysa doğumdan önce 70 ilee hamile kalmıştım neyse allah kimseye sağlık sorunu vermesin mübarek kadir gecesi kazayla hamile kalmım allahım diye dua ettim kafayı yerim çünkü ben kendimi biliyorum bu oğlum isteyerek olduğu halde çok ağladım lohusayken...bunaltıdan...sıkıntıdan...dikişlerimden....normal doğumdanda nefret ettim bidahamı allah korusun inş ....
eşini bulunca onu terkmi ettin yoksam
beni seviyodur mutluluğu hakediyo dediğine göre hata sendeydi sanırım
Niye aci kiz evlenmissin ne guzel.bize kismet olmadi filmlerdeki gibiydi biraz bizimkisi uzun hikaye evlenmicem diye tutturmustuda yemin verdi sonradan evlen mutlu ol dedim unutamaz beni yaa unutulacak kadinmiyim :))yoksa unuturmu amaaan ne yaparsa yapsin iyice sacmaladim:)))keske hic soylemeseydi
eşine söyledinmibi garip oldum dedinmi
Yok kiz ben terk ettimde hata ondada vardi sozunu tutmadi kisa bi zaman sonra esimle tanistim hic kimse unutturamaz bana derken esim unutturdu ama yinede bi yerinde kaliyo insanin hani sevme anlaminda deilde yasananlar gecen yillar anilar ben evlenirken agladi...
Yok kiz ben terk ettimde hata ondada vardi sozunu tutmadi kisa bi zaman sonra esimle tanistim hic kimse unutturamaz bana derken esim unutturdu ama yinede bi yerinde kaliyo insanin hani sevme anlaminda deilde yasananlar gecen yillar anilar ben evlenirken agladi...
eşin kadar çok sevmemiş seni bak eşin çok sevmiş hemen evlenmiş seninle
duyunca şaşırmışsındır ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?