- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.021
boşver hugocuk yeterince anlatıyorum anlattıkça da sinirlerim zıp zıp zıplıyor daha çok üzülüyorum.herkesin başında olan kaynana illeti.doğumum için aptal gibi kalktım eşimin memleketine kayınpederimin evine gittim.asrın hatasını yaptım.
onun yüzünden reflü hastası oldum stresten birde üstüne doğum sonrası depresyona girdim panik atakla beraber seyrediyor psikolojim şimdi.tedavi görüyorum hem psikolojik hem de reflü tedavisi.
zaten bi konuşsam hepsini yüzlerine vuracam.
doğum ettim günahlarımı döktüm ama bu buruşuk suratlı kaynanam yüzünden günahlara girdim gıybet ede ede.Allah a havale ediyorum onu.
benim göğüs yarılmalarım için önerisi olan yok mu
benim göğüs yarılmalarım için önerisi olan yok mu
doğum yaptığımda hiç yara olmamıştı şimdi dişleri çıkıyo diye ısırdığı için oluyo malesef o kremlerinde hiç etkisi olmuıyo galiba hiç çarem yok :26:
benimkide merakli, anakucagina alip yanima iyorum arada peynir falan veriyorum simariyor cilve yapiyor, bende alicam ama 6 ayi bekliyorum, yurutec aldik ay bi seviyor yan yan bazende geri gidiyor daha etrafa saldirmayi akil edemiyor ama fazla durmuyor sikiliyor ilerde etrafa saldirinca durur herhalde:) senin minik kac aylik oldu benimki 5 ay 10 gunluk daha oturamiyorbu sabah eþimle beraber kahvaltý yapabilmek için mama sandalyesine oturttum oðlumu yanýmýza aldýk çok mutlu oldu çok þýmardý
mamasýný iþtahla yedi hiç huysuzlanmadan
ana kucaðýnda veya yerde yediremiyodum mýzlanýyo çok taþkýnlýk yapýp heryeri batýrýyodu böyle çok mutlu oldu
oyuncakta koydum önüne hem oynadý hem bize baktý hem yedi
maþallah
ikiside yaramaz olsa iþin zor olurdu
o öksürük numarasý bizdede var
Oksuruk numarasi bizdede var bide ay ay diyince daha cok zorluyo kendini, cene isirma her cocukta var tam agzina gore oyuncakla vs denk gelmiyor, yakaladimi saclarima yapisip bi saldiriyor zor kurtariyorum kendimi, dis olayimiz gorunurde yok kizariklik kabarma yok beyazlik var ve ne bulsa agzinda gicir gicir ses cikartarak kasiyormama sandalyesi almak isteyen arkadaþlara ufak bir tavsiyem var
bebeðinizin sakinlik durumuna göre mama sandalyesi seçin
hareketli yaramaz bir bebeðiniz varsa aðýr saðlam biþey alýn
bizimkide saðlam ama oðlum o kadar hareket edip yaramazlýk yapýyoki o kocaman aðýr mama sandalyesini hareket ettiriyo
pat pat vura vura zýplaya zýplaya tepine tepine ne kadar dayanýr bilmem
bikaç gündür çok yaramazlýk yapmaya baþladý
eskiden korkar herþeyi ellemezdi þimdi ne görse saldýrýyo
mama kaþýðýný almaya çalýþýyo çekiþtiriyo alýyorum bu sefer mama tabaðýna saldýrýyo elini içine sokup yüzüne sürüyo kahvaltý sofrasýna uzanmaya çalýþýyo
ben elindekini alýp müdahale edince saniyede onu býrakýp baþka biþeye saldýrýyo
benimkinde sol taraftan tek yuzukoyun donuyor yine soldan sirtustu donuyor yuvarlana yuvarlana geziyor emekleme oturma girisimi yok, halisiyla eskiden 10dk zor oynardi sikilirdi simdi yarim saat oynuyoriyi caným epey oynadýk tarhana çorbamýzý içtik uyuyo þimdi
emeklemeye ilerlemeye çalýþýyo bakalým inþallah baþarýr
kendi ekseni etrafýnda dönebiliyo ilerliyo yön deðiþtirebiliyo ama henüz emekleyemiyo
ömercik napýyo
benimkide merakli, anakucagina alip yanima iyorum arada peynir falan veriyorum simariyor cilve yapiyor, bende alicam ama 6 ayi bekliyorum, yurutec aldik ay bi seviyor yan yan bazende geri gidiyor daha etrafa saldirmayi akil edemiyor ama fazla durmuyor sikiliyor ilerde etrafa saldirinca durur herhalde:) senin minik kac aylik oldu benimki 5 ay 10 gunluk daha oturamiyor
Oksuruk numarasi bizdede var bide ay ay diyince daha cok zorluyo kendini, cene isirma her cocukta var tam agzina gore oyuncakla vs denk gelmiyor, yakaladimi saclarima yapisip bi saldiriyor zor kurtariyorum kendimi, dis olayimiz gorunurde yok kizariklik kabarma yok beyazlik var ve ne bulsa agzinda gicir gicir ses cikartarak kasiyor
benimkinde sol taraftan tek yuzukoyun donuyor yine soldan sirtustu donuyor yuvarlana yuvarlana geziyor emekleme oturma girisimi yok, halisiyla eskiden 10dk zor oynardi sikilirdi simdi yarim saat oynuyor
günaydın anneler
oğlumun kahvaltısını yaptırdım şimdi biraz uyur sonrada pazara gitcez
inşallah arıza çıkartmaz
Ne guzel tatlim hayiisiyla yari yasinizi yaptiniz, bizde yapsak gerci gece uykularimiz hala vahim bizim duzenede girmicek herhalde hala agliyor 3-4 drfa uyaniyor.
Once hosuna gider sorun cikarmicak dersin sonra en fazla yarim saat 1 saat soonra aglar benimki oyle, durumu yazarsin
günaydın anneler
oğlumun kahvaltısını yaptırdım şimdi biraz uyur sonrada pazara gitcez
inşallah arıza çıkartmaz
afiyet olsun canım, biz de az önce yaptık kahvaltımızı. inşaallah güzel bir pazar gezmesi gerçekleştirirsin hugocuk. valla dışarı çıkacağımız gün stres yaşar olduk. sanki pazara, gezmeye değil de iş görüşmesine gidiyormuşuz gibi oluyor
Kizlar mrb gecmisi okudum herkesin sorunlari asagi yukari ayni:))bana gelecek olursak iki gundur kizim cok kotu kusuyor surekli disi kasiniyo atesleniyo gunde iki defa dus yaptiriyorum damla verdim bugun iyi sukur corba yememe sorunu devam kusmasida eklenince kusuyo hemen simdi yine yaptim bi sebze corbasi tereyagi koydum bi cimdik tuz kabak bi dilim sogan patates v.s ne bulduysam rondoya vurdummis gibi olduu insallah yerr bu sefer.
Ne kadar verdigime gelince ben emzirmedigim icin oyle cay bardagi felan olcmuyom max yedirecegim miktara bakiyorum cunku mamada yemiyo zaten ek gidasina katiyorum.kizim iki gunde zayifladi yaa yemiyo biz genel olarak saate tam uymasakta
Kahvalti(recel pekmez labne cici bebe devam mamasi seftali rendesi ceviz yada findik )
Yogurt
Corba(yemiyo o ayri)
Meyve puresi(elma armut muz seftali)veya hipp var mevsimi olmayan meyveleri ordan veriyorum
Muhallebi(ya pirin unu cic bebe devam mamasi.yada 8 tahilli cici bebe devam mamasi)
Gece yarisida mama ama yemiyoo
İki gundur bu verdiklerimi komple cikariyo bide oturtRak verdim puskurtuyo ben hep yatarakvericem heralde atiyom agzina.
Hugo hic hareket hissetmiyorum yaa dort bucuk aylik oldu guya tecrubeli anneyim:)hissederim heralde daha.kizimdada alti alikken hissettim yaa :))benimkiler anne karninda tembelde dogunca masallahlari varr
Kizlar mrb gecmisi okudum herkesin sorunlari asagi yukari ayni:))bana gelecek olursak iki gundur kizim cok kotu kusuyor surekli disi kasiniyo atesleniyo gunde iki defa dus yaptiriyorum damla verdim bugun iyi sukur corba yememe sorunu devam kusmasida eklenince kusuyo hemen simdi yine yaptim bi sebze corbasi tereyagi koydum bi cimdik tuz kabak bi dilim sogan patates v.s ne bulduysam rondoya vurdummis gibi olduu insallah yerr bu sefer.
Ne kadar verdigime gelince ben emzirmedigim icin oyle cay bardagi felan olcmuyom max yedirecegim miktara bakiyorum cunku mamada yemiyo zaten ek gidasina katiyorum.kizim iki gunde zayifladi yaa yemiyo biz genel olarak saate tam uymasakta
Kahvalti(recel pekmez labne cici bebe devam mamasi seftali rendesi ceviz yada findik )
Yogurt
Corba(yemiyo o ayri)
Meyve puresi(elma armut muz seftali)veya hipp var mevsimi olmayan meyveleri ordan veriyorum
Muhallebi(ya pirin unu cic bebe devam mamasi.yada 8 tahilli cici bebe devam mamasi)
Gece yarisida mama ama yemiyoo
İki gundur bu verdiklerimi komple cikariyo bide oturtRak verdim puskurtuyo ben hep yatarakvericem heralde atiyom agzina.
Hugo hic hareket hissetmiyorum yaa dort bucuk aylik oldu guya tecrubeli anneyim:)hissederim heralde daha.kizimdada alti alikken hissettim yaa :))benimkiler anne karninda tembelde dogunca masallahlari varr
ilk defa bu kadar uzun yazdığını görüyorumm
dişten ötürümü kusuyo
bence sevmediği istemediği şeyleri verme
benimki kabak sevmiyo patateste öyle
bunlar zaten tuzsuz iğrenç oluyo
vermiyorum kabak
birde şu çorbalara kıyma ekliyoruzya kıyma haşlandığındanmıdır nedir çok kötü oluyo kokuyo
dün kıymalı bezelye çorbası yapmıştım valla iğrenç kokuyodu kıyması
tadına baktım :120:
iki kaşık verdim miğdesi bulandı vermedim bende
düşünsene miğdemizi bulandıran şeyi zorla yedirdiklerini işkence gibi
ben kahvaltıda hipp yulaflıyı formül sütle hazırlıyorum iki cicibebede ekliyorum tat versiin diye yiyo sorunsuz
bulamaç kahvaltıyı sevmiyo öğürüyo vermiyorum
öğlen meyve püresi veya meyve suyu arada çorba gecede yatmadan önce cevizli pekmezli devamsütlü muhallebi
şu hipp yulaflıyı çorbalarınada ekliyorum muhallebisinede
O kadar dolmusumki dusun:)))dahada yazicaktim kiz agladi.herkesin kadir gecesi mubarek olsun dualarinizda bizim bebekleride unutmazsaniz sevinirim.kizima corba icirdim sukurrr azda olsa super baslangic az deil bu bebekler varyaaa tuzu gorunce hemen
yedii
O kadar dolmusumki dusun:)))dahada yazicaktim kiz agladi.herkesin kadir gecesi mubarek olsun dualarinizda bizim bebekleride unutmazsaniz sevinirim.kizima corba icirdim sukurrr azda olsa super baslangic az deil bu bebekler varyaaa tuzu gorunce hemen
yedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?