2012 Şubat Anneleri

ben de varım merak etme.yani bi ihtimal annem gelebilir istanbula ama niye benim annen fedakarlık yapsın evını barkını bırakıp gelsin,babaanesi de var bu cocuğun sıraya dokelım falan dıyorum.gerci babaanesi annemden daha yaşlı ve bıraz da rahatsız.ve annem de durumdan hiç şikayetci değil ama işte bilmyorum.seminer döneminde bakıcam önce istanbulda.veli falan ayarlamaya çalışıcam aslında.bakalım hayrlısı.allah merhamet sahibi insanlarla karşılaştırsın,amin

belli olmaz uzar o daha çoook uzar.sen de uzunsun maşallah baba da uzun,boncuğunuz da elbette uzun olacaktır

kızlar geçen bahsetmiştim arada eline slaatllık veya havuç veriyorum benimkinin çok seviyor,dişlerinede iyi geliyor,ama genelde ben tutuyorum istiyor ama bırakmıyorum ona,yada ikimiz birden tutuyoruz herneyse bugün yine kabukları soyulmuş bütün bir salatalık yalatıyordum ama bu hepsini ağzına sokmak istiyor ve damaklarıyla ısırıyor sürekli,kaşıyor sanırım bir tarafı incelir gibi oluyor diğer tarafını değiştiriyorum öyle öyle kemiriyor bu.bugün bi yandanda tel.çaldı diğer elimle telde konuşuyorum gözümde onda,bi an dalgınlıkla gözüm kaymış heralde ,teli kapattım bi baktım bana gülüyor ,ağzında yeşil bişey birde ne göriyim salaatalığın küçük serçe parmağımızın yarısı kadar bölümü ağğzında üst damağımızın oyuntusu varya orda duruyor.neye uğradığımı şaşırdım o panikle elimi ağzına bi sokuşum vardı damağına tırnağım battı,nasıl ağladı yavrum.(tırnağımda hiç yok,olmayan tırnak nasıl battıysa)okadar korktmuki ,elim ayağım resmen salındı.
okdadar dikket ediyorum,gözüm gibi bakıyporum,kolluyorum bir anda oluveriyor.neyseki boğazına kaçmadı yavrumun..(((
eşime söylemedim!

buarada oğlum geri geri emekliyordu ya bugün sürünerek bi kaç adım gitti,uzağına oyuncak koymuştum gitti aldı.daha doğrusu çarşafa tutunup kendini çekiyor ileri doğru,sürünmüş oluyor:))
darısı başınıza kızlar.

birde ne oldu bugün ay çok komikti:)))onuda anlatayım:))

kaka yapmış altını değiştiryordum,bezini açtım,silicem baktım pakette 2 tane mendil kalmış,1 dakika bile değil yan odada çekmecesinden mendil almaya gittim,saniyelik yani,bezinide katladım kakalı tarafı içte kaldı,temiz üst tarafına poposunu bırakktım bi geldim bu yüz üstü dönmüş,geri geri koltuğa kadar gelmiş,bezin kakalı kısmı açılmış,üzerinden geçmiş,dizleri ayakları gep bok,alt açması da öyle allahtan hemen dibimiz koltuktu da daha fazla gidememiş öylece kalmış.neyapıcağımı şaşırdım.ağlasammı gülsemmi:)))
hiç yalnız bırakmaya gelmiyorlar...

bugün a101 e gittik rengarenk et bebekler vardı ve minik kırılmaz arabalar
öyle canlıki renkleri oğlumun dikkatini çekti ve pembe bir bebeğe uzandı aldım gösterdim elledi sevdi
geri koyacaktım ağladı bende aldım
ve bir tanede minik araba aldım eve geldik
yere koydum oynuyodu yaramaz yavru kuşlarımızda oynamak istediler
oğluma bağırıyorlar istiyorlar
oğlumu aldım mutfakta yedirdim oblarda epey oynadıılar bebekle
sonrada oğlum sarılıp uyudu

ay evet onlari bende gordum ilandan yakinimda var gidip bende bakiyim yakindan,
Aman canim o tur yicekler icin fileler var ben elma dilimi seftali muz baxende salatalik koyuyorum soguk soguk dis etlerini kasiyor hemde emiyor sikiyor yiyor bogazina kacti olayi olmuyor onlardan al bence

günaydın kızlar

canım bizde aynı durumdaydık bir anda düzeldi, üzme kendi inşallah senin yavrunda tekrar emmeye başlayacak

annemde dün oğlumu götürmüş a101'e o da arabaları görünce çığlık çığlığa bağırmış annemde almış bitane kırmızılı sarılı mavili bişey

Haftaya cumartesi aldim randevumu bende coook heyecanliyim gonlumden erkek geciyor ama yinede fark etmez tabiki gonul hangisi yoksa onu istiyo:)

kız hemşire benim içimede erkek gibi doğuyo ama hayırlı evlat olsun inşAllah önemli olan o

sanırım dışarda gezmeninde kolayını bulduk
üzerine battaniyesini örtüyorum oynuyo oynuyo uyuyo sonra
şimdi dışardaydık markete filan gittik battaniyesi yanındaydı
uykusu geldi örttü battaniyesini üzerine uyudu
tabiki belli olmaz yinede benimkinin sağı solu
bugün uyuduysa yarın uyumayabilir
berfincim seninkii bebek arabasındada uyumuyomu gezerken

yok benimki gezerken uyumaz arabasina takili sesli telefonu var onunla oynar kemeriyle oynar etrafi seyreder uyumadi hic

arkadaşlar şu dönence nasıl sizce
park yatağa takacağım için fazla ağır bişey alamıyorum sarkmasın diye
Playskool Gloworld Gece Lambalı Dönence - e-bebek.com
Donence zamani gecti sende projoktorler var onlardan al bence bizim 2 tane vardi kaldirdik ilgilenmiyo, park yatagami geciyorsunuz? Aricakmi hamagi bakalim
bizim sıpalar kaç numaara ayakkabı giyerki
canim ben corap goturdum bayram alisverisinde kiz durmaz cunku ona gore aldim biz 2 numara aldik ama senin erkek degisebilir ayak yapilari tabi

yaw bu yaramazı nasıl uyutcaz hiçbir yol bırakmıyo bize
dönence zamanı geçtimi geçmi kaldım ben
projektörler dahamı kullanışlı olluyo

çok güzel gece tavana baka baka uyuyo değilmi

evet canım , birde yakalamaya uğraşıyo geçen figürleri

arkadaşlar oğlum suyu sevmiyo ağzına veriyorum püskürtüyo
böyle oluncada bezleri dolmuyo sizde nasıl durumlar

benim oğlum tam bir su kurbağası çok içiyo birde biberon almaz normalde ama su olunca içiyo , biberonuda kendi tutuyo sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…