- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.261
Kizlar mrb sayfalar ilerlemis gecmise bakamadim hic kosturmaktan yaa bayram temizligi ev piril piril et.kuafor agda derken mahfoldum hazirliklar bi turlu bitmedi yarinda kayinbabamlara gitcezz.bayramdan sonraki pazarteside ise baslicam gittim servisimden formamida aldim bi utu yapim calismak kacinilmaz oldu artik:))herkes iyidir ins ben kaciyorum giremem artik ya hepinizin bayrami mubarek olsun anne baba olarak ilk bayramimiz cok guzel bi duygu evlatlarimizla cok bayramlar gorelim insallah hep beraber..
Haftaya cumartesi aldim randevumu bende coook heyecanliyim gonlumden erkek geciyor ama yinede fark etmez tabiki gonul hangisi yoksa onu istiyo:)
arkadaşlar oğlum suyu sevmiyo ağzına veriyorum püskürtüyo
böyle oluncada bezleri dolmuyo sizde nasıl durumlar
merhaba kızlar,
dün 6.ay aşımız için ilk defa sağlık ocağına gittik.tatilde olduğumuz için dr umuza gidemedik.malesef aşı kartını evde bırakmıştım o olmadan vuramayız diye tutturdular diyorum ki belli neleri vuracağınız eve dönünce çok geç olacak yok vuramayız diyorlar.halbuki hepsinin ortak bir sistemi olsa ordan tüm türkiyedeki kayıtlara ulaşılsa fena mı olur.neyse fax çektirdik vurdular ama vurdurmaz olaydım dr vurunca hiç bir şey olmuyordu ebe vurdu çocuk kendine gelemedi ateşi çıktı durgunlaştı bacağı kızardı.sizlerde de oldu mu?
boyumuz 6cm,kilomuz 9500gr baş çevresi 43cm..ebe 1 yaş cşvarında sütün yaramış süte devam et ek gıdayla doyurma dedi.dr u aradım 6 aydan snr süt yetmezmiş kahvaltıda 1 ceviz,1 kaşık pekmez,ekmek içi,1 kibrit kutusu peynir,yumurta sarısı ver dedi.ferro sanolü sordum istersen verme dedi ama haftada 4 gün et 3 gün tavuk pekmez kara üzümle takviye yapmalıymışım.çorba meyve yoğurt öğlen arasındda verilecekmiş.şimdilik bu kadar öptüm sizi
benim oğlum üç gündür anne diyor.
Arkadaşlar merhaba, bayram ziyaretinde Akdeniz Üniversitesi'nde Pediatri bölümünde profesör olarak görev yapan biri ile tanıştım. Tabii hazır doktor bulmuşken kafamdaki soruları sordum. Devtetin verdiği demir damlasını sordum, damlanın yerine pekmez vermemi söyledi. Hergün bir çay kaşığı kara dut pekmezi verebileceğimi söyledi. Ya ev yapımı olsun ya da organiklerden al dedi. D vitamini için ise hangi iklimde yaşarsak yaşayalım bir yaşa kadar mutlaka ver dedi. Bir de eylül gibi oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyordum, bu dönem çok hareketli olduğu için önermediğini söyledi. Keşke beşinci aya girmeden yaptırsaydın dedi. Ek besin için de kesinlikle 12.aya kadar tuz ve şeker kullanılmaması gerektiğini söyledi. Belki yararı olur diye sizlerle paylaşmak istedim.
Arkadaşlar merhaba, bayram ziyaretinde Akdeniz Üniversitesi'nde Pediatri bölümünde profesör olarak görev yapan biri ile tanıştım. Tabii hazır doktor bulmuşken kafamdaki soruları sordum. Devtetin verdiği demir damlasını sordum, damlanın yerine pekmez vermemi söyledi. Hergün bir çay kaşığı kara dut pekmezi verebileceğimi söyledi. Ya ev yapımı olsun ya da organiklerden al dedi. D vitamini için ise hangi iklimde yaşarsak yaşayalım bir yaşa kadar mutlaka ver dedi. Bir de eylül gibi oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyordum, bu dönem çok hareketli olduğu için önermediğini söyledi. Keşke beşinci aya girmeden yaptırsaydın dedi. Ek besin için de kesinlikle 12.aya kadar tuz ve şeker kullanılmaması gerektiğini söyledi. Belki yararı olur diye sizlerle paylaşmak istedim.
Ne mutlu sana :) Benim oğlum da baba demeye başladı. "Ba ba ba ba" dedikçe, eşim sevinçten deli oluyor. Kıskanmıyor değilim hani ah bir de anne dese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?