2012 Şubat Anneleri

arkadaşlar oğlum suyu sevmiyo ağzına veriyorum püskürtüyo
böyle oluncada bezleri dolmuyo sizde nasıl durumlar
benimkide normalde verdimi icmiyor emzigi isiriyor oynuyor bende muhallebi,corba falan verirken arada az bitince bide veriyorum o zaman iciyor ici yaniyor demek sende oyle dene yoksa benimkide normalde icmiyor,

yaw bu yaramazı nasıl uyutcaz hiçbir yol bırakmıyo bize
dönence zamanı geçtimi geçmi kaldım ben
projektörler dahamı kullanışlı olluyo
Belkide sever bilmiyorum ama donenceler ilk 3 ay deniyor goz el kordinesi gelisimi icin projektorler gece oldugu icin uykuyada yardimci o bakimdan dedim, yatak konusuna gelince ne zaman geciyorsunuz park yataga belkide uyur sever sorun cikarmaz kendi uyumaya alisik maasallah sonucta, ben arayabilir alisik oldugu durumu belki diyorum

şu dönence işini halledelim bayramdan sonra aşısı var annem gelecek o giitsin akşamları kuşlar çok gürültü yapıyo bizde öyle o gürültüde yanımızda uyuyo en azından akşamları yatırcam önce
bakalım inşallah beyenir

nasılsın kedicim
kimseler yok herkesler bayram telaşında anlaşılan

:44: ee bu kedi acabam ben miyim? tek kedi ben varım da artık hugocuk iyidir canım. dün sabah 9'dan öğleden sonra 5'e kadar hastanedeydim çocuklarla. kötü bir şey yok çok şükür. kızımı ve oğlumu bayağıdır kontrole götürmemiştim. ben de saçlarım dökülüyor diye bir gideyim dedim. hepimize kan, çocuklara ayrıca idrar testi verdiler. benim sonuçlar bayramdan sonraymış. oğlumun temiz çıktı sonuçları Allah'a şükür. ama kızım için üfürüm var dediler. bir kalp şeridi alalım dedi dr. gittik onu çektirdik. bir de kızım doğarken kordon dolanması olmuştu. böyle çocuklarda Allah korusun ileride zekasında bir gerilik çıkabiliyormuş. şimdi bir şey yok çok sağlıklı ama hep aklımızda bir yerde vardı bu. onun için bir test verdiler. tabi devlet hast. olduğu için ekim başına gün verildi. kalp sonucu da iyi çıktı şükürler olsun. birşeyi yokmuş yavrumun. oğlum tabi kah ağladı, kah güldü, kah uyudu o kadar süre zarfında. sevenler mi dersiniz, asansörde ağlıyor diye kucağına alan teyzeler mi dersiniz, hepsi vardı.

eve geldik, kızım halasıyla beraber kayınvalidemlerin yazlığına gitti. ben oğlum küçük diye gitmedim bu yaz. yani bayramda yavrum yok yanımda

ben de bugün çıkıp ömercik'e ayakkabı almak istiyorum, bir de capri pantolon.

bu arada gunışığım bez kazanıza çok güldüm.

öptüm sizi.

geçmiş olsun canım
bişey çıkmamasına çok sevindim
ömercikle kaldınız deömek

geçmiş olsun canım
bişey çıkmamasına çok sevindim
ömercikle kaldınız deömek

evet canım, ömercik ile başbaşa. ablamızın bana çok faydası oluyordu, o kardeşini oyalarken ben de iş yapıyordum. şimdi arıyorum onu her yönden ama biraz eğlensin, denize girsin. hava değişikliği olsun fıstığıma.

o da özler kardeşini
gezsin tatil yapsın
bizde o işi mubişler yapıyo
memoyu koyuyorum yatak odasına yatağa gidip mutfakta mamasını filan hazırlıyorum memo arıza çıkartmaya başladımı kuşlarr konuşuyo onunla o da susuyo onlarla konuşuyo gülüyo çok mutlu oluyo
hele onlar uçarken çığlık atıyo mutluluktan
ağlarsada kuuşlar bağırıyo bana
tek sorun dişi kuşumuz eşimi çok fazla seviyo bian ayrılmaz üzerinden devamlı eşimi öper filan hatta ben yaklaşınca bağırıyo kıskançlıktan
eşimin çocuğu sevmesine izin vermiyo bağırıyo kızıyo

kıyamam ben onlara . yolla da seveyim onları hugocuk biraz, sonra geri uçururum sana. adam olmuşlar da bebek bakarlarmış

kıyamam ben onlara . yolla da seveyim onları hugocuk biraz, sonra geri uçururum sana. adam olmuşlar da bebek bakarlarmış

yumurtada vercenmi onlara
limoncuk bayılır yumurtaya
birde cıbır aldınmı limona tamamdır kovsan gitmez
limon çok çapkındır gördüğü dişi kuşa asılır

bugün etsuyuna tarhana yapıcam momoya içine az ev erişteside koyucam

bebek tarhanasımı,normal bildiğimiz tarhanamı bu hugo?afiyet olsun..:))
napıyo ediyo ayaklarını birbirine sürterek veya eliyle çekip çıkarıyo çoraplarını yine çıkartmış

biz havalar ısındığından beri çorap giymedik hiç. ama giydiğimizde bizimki de ayağını sürte sürte çıkarıyordu çorabını.

benimkide daha küçükken hep ayaklarını birbiirine sürterek çıkarırdı.gece çoraplı yatırırdım sabaha yada gece emzirmelerimde bi bakardım çoraplar yok.bide minkler ya beşiğinin içinde çorap arardım gece gece:))
şimdi ise genelde elleriyle,bu aralarda ağızıyla çıkarıyor.ucundan tutup sündürüe sündüre çıkarıyor çorabı.
bu arada farkettimde bende genelde çorap giydiriyorum galiba.ayakları terliyor ve buz gibi oluyor sonrada ,üşümesin diye giydiriyorum bende.

kızlar benim bebeğim 6.5 aylık oldu halen desteksiz oturamıyor.öne doğru eğik oturuyor oturuncada,şöyle dimdik oturmuşluğu yok daha!üflesen düşücek gibi oturuyor yani.zaten ayaklarına bakıyor hemen,tutmaya çalışırkende öne doğru devriliyor:))
netten araştırıyorum sürekli 9 aya kadar normalmiş ama yinede taktım işte!ben çok geç kaldım galiba oturtmakta!hiç alıştırmadım,hep eşimin yüzünden!
destekli oturtuncada kendiini aşağıya kaydırıryor.karpuz yattığı yerden belli olur misali benim oğlan hep yatmayı sevecek galiba:))

HERKESİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR,MİNİK BEBİŞLERİNİNZİN YANAKLARINDAN ÖPERİM..
HAYIRLI BAYRAMLAR..

(şeker ,çikulata ve tatlıyı fazla kaçırmamak dileğiyle)mümkünse hiç yememek ama nerdeee...!

evet canım bebek tarhanası ama yarın anneme gidicez onda sade tarhana var beyaz tarhana sütlü çok lezzetli oluyo onndan alıcaz pişirip devam sütü ekleyip yediririm artık
birde asmamız var bu sene bolmuş üzüm
üzümlerin suyunu çıkartıp şişelere doldurup ya buzlukta dondurucam yada konserve yapıcam
kızılcıklarımızda gelmiş
patlıcanlar kabaklarda kışlık kurutuldu pilavlık çorbalık
domateslerde kurutuldu
dolmalık biber kaldı kurutulacak

bendede varda tarhana ama bebek tarhanası değil,normal insan tarhanası.)) oyü sden sordum!anneannem yapmıştı,annemlere teyzemler falan veriyor hersene yapıp,annemde bana vermişti biraz.ama o dediğinden değil,sütlü değil sdanırım bendeki,kırmızı biraz,baharatı bol gagaliba.oğluma veriyim diyordum ama vazgectim,şimdi midesini bozmasın.ebebek.com da bebek tarhanası diye görmüştüm,sanırım ondan alırım.

kız senin mutfaktaki marifetlerini merakla takip ediyorum doğrusu!:)))
afiyet olsun..

baharatlıysa olmaz canım
ben biyerde okumuştum doktor diyorki beyaz tarhanayı pişirin keçi sütü veya formul sütü ekleyin bol bol yedirin anne sütünden sonra en faydalı gıda yoğurtla tarhanadır diyordu
bizde annem yapar beyaz tarhana yapar piştikten sonra süt ekler içine ekmekte doğrayıp yerler çok lezzetli olur
ben yollayayım sana hediyem olsun bebişe

ya benim şu oğlum çok tuhaf. marketten geldik şimdi, markette bir kız sevdi onu güldü güldü, sonra da yabancılayıp ağlamaya başladı. enteresan çocuk. baştan pas veriyor, sonra da geri adım atıyor. cici bebenin ekmeğini aldım, bakalım nasılmış. daha önce hiç kullanmadım.

günışığım benim oğlum da daha oturamıyor, yamuluyor hemen. ama benim yüzümden. ilk defa yastıklarla bugün oturttum onu 1-2 dakika.

hamarat hugocuk, ben de seni ilgiliyle takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…