- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.401
ben hala regl olmadım bebiş 6 ayını bitirdi benim gibi olan var mı ???hamile kalsam anlamayacağım valla.
kiloların hepsi gitti her gün yarım saat yüzme uykusuzluk emzirme yaz sıcakları kiloları götürdü.şimdi hedefim gelin olurkenki kilom...
medela elektrikli var bende.naaptıysam olmadı.morken bebiş emince çok canım yanıyordu bende sağamadım saklayamadım.
günaydın tombişler:)))
çok yoğunum ,kızkardeşim bende,bayramda iz annemlerdeydik şuan evimizdeyiz.
bebeğim bayramda herkesten korktu,ağladı,kalabalığa alışamadı,yüksek sesten çok korkuyor yaa bu oğlan,ne yapıcam bilmiyorum.
kızlar bebeğimin kolundaki aşı yeri,kıpkırmızı oldı ,tam kabuk tutuyor gibi oluyor dönerken falan kabuğu her seferinde kopuyor,yara gibi oluyor sonrada birtürlü iyileşemedi.sizinkilerde öylemi?(
bebeğim geri geri gidiyordu epeydir bugünlerde ileri doğruda gidiyor ama tam emekleyerek gibi değil sürünerek:)))
onun ileri gitmesinde terliklerimin etkisi çok büyük oldu.)))
oyuncak koyuyyorum gitmiyor,terliklerimi koyuyuorum büyük bi hevesle onlara doğru hamle yapıyor:)) nr varsa oterliklerde.
oğlumun ikinci dişide patladı nihayet.darısı size!
kızlar ben günde bi kavanoz yoğurt ,bi kavanoz bir gün meyve bir gün sebze püresini dönüşümlü olarak veriyorum az mı sizce?yani:dün yoğurtla meyve püresi verdim,cicbebeli,bugünde yoğurtla sebze püresi vericem.önce yoğurdu veriyorum ,bi kaç saat sonrada meyve yada sebzeyi.onun dışında emziriyorum hep!ama artık doymuyor gibi igeliyor!3 gündür gündüz uykusu yok gibi bişey!eskiye döndük sanki!
şimdi geçmişi okıyım..
1 kilo daha gitmiş 62 yim!:))
kaldı 7!!
günaydın tombişler:)))
çok yoğunum ,kızkardeşim bende,bayramda iz annemlerdeydik şuan evimizdeyiz.
bebeğim bayramda herkesten korktu,ağladı,kalabalığa alışamadı,yüksek sesten çok korkuyor yaa bu oğlan,ne yapıcam bilmiyorum.
kızlar bebeğimin kolundaki aşı yeri,kıpkırmızı oldı ,tam kabuk tutuyor gibi oluyor dönerken falan kabuğu her seferinde kopuyor,yara gibi oluyor sonrada birtürlü iyileşemedi.sizinkilerde öylemi?(
bebeğim geri geri gidiyordu epeydir bugünlerde ileri doğruda gidiyor ama tam emekleyerek gibi değil sürünerek:)))
onun ileri gitmesinde terliklerimin etkisi çok büyük oldu.)))
oyuncak koyuyyorum gitmiyor,terliklerimi koyuyuorum büyük bi hevesle onlara doğru hamle yapıyor:)) nr varsa oterliklerde.
oğlumun ikinci dişide patladı nihayet.darısı size!
kızlar ben günde bi kavanoz yoğurt ,bi kavanoz bir gün meyve bir gün sebze püresini dönüşümlü olarak veriyorum az mı sizce?yani:dün yoğurtla meyve püresi verdim,cicbebeli,bugünde yoğurtla sebze püresi vericem.önce yoğurdu veriyorum ,bi kaç saat sonrada meyve yada sebzeyi.onun dışında emziriyorum hep!ama artık doymuyor gibi igeliyor!3 gündür gündüz uykusu yok gibi bişey!eskiye döndük sanki!
şimdi geçmişi okıyım..
1 kilo daha gitmiş 62 yim!:))
kaldı 7!!
bende senin gibi yediriyorum ben yeni başladım ek gıdalara ve benım kızımda gündüzleri artık hiç uymuyor aç olduğunu düşünüp mama aldım ek gıdalara yeni geçtik ve fazla yüklenmek istemiyorum sütüm yetmiyorsa mama takviyesi yaparım diye düşündüm ama onuda almıyor biraz içip diliyle itiyor anlamıyorum doyup doymadığını huysuzluk yok ama uyumuyor hatta geceleride geç saatlere kaydırmaya başladı uyku zamanını
gece muhallebisi veriyomusun ben hergece veriiyorum güzel uyuyo uykusu bölünmüyo
selam minnoşlarr
üç gündür emmek istemiyodu gece emiyodu dün gece onuda emmek istemedi neyseki sabah emdi
daha önce burada süt arttıran duayı paylaşmıştım ben onu yaptım ve inanamadım sütüm çok arttı
birde bebişin çok emmesi için Allahın doksandokuz isminden biri olan EL HADİ yazıp kağıda çocuğun boynuna takılırsa emmeyen bebek emer diyor paylaşmak istedim
dün en sonunda oyuncak sparişlerimizi verdik
ya e bebekte havale ödemeside yok hayret bişey
ordan sipariş verecektim ama kapıda ödeme veya havale seçeneği yok
oyuncak dünyasından sipariş verdim bende
fisher pricenin aktivite masası ve gece lambalı dönence istedik
günışığım aynı benim oğlumun kolu da öyle. aynı süreci izliyor demek ki bu aşı. kıpkırmızı. sonra ince bir kabuk oluyor, kopuyor bir şekilde ama hala kıpkırmızı.
bu arada yoğurdum yine çok güzel oldu. demekki neymiş, keramet bende değil poşetteymişyine poşete sardım, taş gibi tutmuş.
Selam güzel anneler nasılsınız, bebişler nasıl? Ek gıdalarla mücadele nasıl gidiyo?
Dün akşam ve gece bizim için yorucuydu baya. Bi kaç gündür oğlum mamayı abartılı derecede fazla istiyor ve yiyiyordu ben endişeleniyor ama isteğini yinede geri çevirmiyor veriyodum. Tabi yani sıra her zamanki kadar ek gıda takviyesinede devam ediyoduk. Ve aynı zamanda günde 3 - 4 kere kaka yapmaya başladı 5 bile yaptığı oldu. İshal diyemiyorum çünkü sıvı değil çok cıvıkda değil. Çok yemesine bağlıyorum ben. Dün akşam ne kadar çabaladıysam uyutamadım deli gibi uykusu olmasına rağmen her seferinde ağlıyarak uyandı. Ve sonunda gece 12 de öğüre öğüre kustu yavrum. Çok kötüydü çok fazla kustu.Sonra biraz rahatlayıp uyudu bi kaç saat sonrada uykusunda ağlamaya başladı yatırmadan önce mama vermediğim için acaba acıktımı dedim mutfağa gidip mama hazırladım geldimki öyle bir kaka yapmış üstü başı bütün sırtı yatak her yer kaka olmuştu. Uykusunda zorla temizledim. Kıyamam yavrum sonra rahatca yatabildi.
Bir daha ne kadar istesede fazlasını vermiycem anneme uydum artık daha çok acıkır ver dedikçe bizimkide istedikçe verdim sonucunda kuzucuğum ne hale geldi. Herşeyin fazlası zarar..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?