- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.381
Dün pazarda vardı her yerde görünce aldım bende. Oğlumada biraz yapayım dedim. Ben çok severimde.. :))
merhaba kızlar herkesin bayramı iyi geçmiştir inşallah bende kızıma azar azar başladım birşeyler yedirmeye sebze çorbası yemiyor tabiii bebeklerin değişmez kuralı :) meyve yiyor, şimdilik zorlamıyorum bakalım artık birde kızımın anne dediğini idda ediyor herkes eşim, arkadaşlarım.. bilmiyorum bana çok erken geliyor size öyle geliyordur diyorum daha bu ayda konuşurmuki :44:
konuşmak değil ama artık farklı sesler çıkarmaya başladılar, bazısı baba bazısı anne gibi çıkıyo
belkide biz öyle algılıyoruz ama herkes anne dediğini düşünüyosa boşver sende herkese kızım anne diyor de :)
bu arada sende 10şubattamı doğum yaptın?
merhaba kızlar herkesin bayramı iyi geçmiştir inşallah bende kızıma azar azar başladım birşeyler yedirmeye sebze çorbası yemiyor tabiii bebeklerin değişmez kuralı :) meyve yiyor, şimdilik zorlamıyorum bakalım artık birde kızımın anne dediğini idda ediyor herkes eşim, arkadaşlarım.. bilmiyorum bana çok erken geliyor size öyle geliyordur diyorum daha bu ayda konuşurmuki :44:
mutfaktaydım yaramaz bağırıyo bana bir geldim oyuncağını koluna geçirmiş çıkaramamışbide gülüyo bana yaptığını biliyoda
bayramdada ne zaman sofra konsa birsürü tabak görünce gözleri parlıyo yaramazlıktan
su içiyorum kucağımda bardağı tutuyo
dünde hastanede karşımızda iki çocuk vardı koşup oynuyodu onlara bayıldı onlar koşup oynadıkça bizimkide çırpınıyo gitmeye kalkmaya çalışıyo koşucakmış
yanımızda bebekler var yaşıtları var dönüp bakmıyo bile
evet tadını çıkarayım bari :) evet 10 şubatta doğum yaptım
ylz yaptın mı canım çorbanı. ben daha önce hiç çorbasını yapmadım ıspanağın.
içine biraz patates, havuç, irmik haşlayarak , ıspanağıda koyup püre olarak verebilirsin, dr. tüm yeşil sebzeleri haşlayıp verebileceğimizi söylemişti
birde ben oğlumun çorbalarına çok az tuz katıyorum,doktor her ne kadar tuz yok desede öyle yapıncada çok tatsız oluyo
afiyet olsun canım
seninki pek yakışıklı olmuş
yandan yandan çapkın çapkın bakıyo yaramaz
kızlar bebeğinin dişi çıkan varmı ???????
kızlar bebeğinin dişi çıkan varmı ???????
hugocum sen anlattıkça oğlumu gördümdün kuzenime gittik 9ayını bitirmiş kızı var görsen kontes gibi oturuyo yerde kıpırdamıyo bizimki sürünüyo komando gibi yerlerde kızın ayağından çekiyo, yaklaştırınca yolmaya çalışıyo,kucakta desen zaten durmuyo, çok hareketliler maşallah
saat kaçta doğdu benimki 11:11'de :)
Benimkinin iki tane çıktı canım..Biri 5 ay bir haftalıkken biride ondan iki hafta sonra patladı.. :))
benim kızımın 4aylıkken dalt iki dişi patladı.iki dişi var şimdi ama o dişlerin yanındaki dişlerde beyazlamış baya bugün yarın patlicak gibi duruyor ama oğlumun dişetleri kabarmış ama daha belirti yok .
ooooo maşallahhh çıkarken belirtiler nasıl benim kızın damak beyaz ve düz.
hahahaa, oğluma çorba yapmaya gittim ya, ben ıspanak almamışım ki, roka almışım, kokunca anladım :90: kokmasa anlamıcam hala. ilahi ben.
ooooo maşallahhh çıkarken belirtiler nasıl benim kızın damak beyaz ve düz.
İlahi güldürdün beni durduk yere.Kız markette nasıl farkedemedin. İyi bari pişirip çocuğa vermedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?