2012 Şubat Anneleri

dışarıda mama sorunu hakkında yazmışsınız. ben bayramda ve tatil yaptıgımızda hero baby ve bebelacın sebze pürelerini verdim. bebelecın o iğrenç görüntü ve kokulu pürelerini çok sevdi, tek seferde bitirdi.

arkadaslar bir kaç ay sonra oto koltugu almamız gerekiyor. hangi model ve marka tercih edeceksiniz. 300 tl ye de var, 1500 tl ye de. alırken aradıgımz özellikler ne olmalı. fikir beyan ederseniz iyi olur.

evet ya bende bebelac sebze püresi almıştım nasıl iğrenç bir koku anlatamam, oğluma yarısını zor yedirdim

arkadaslar bir kaç ay sonra oto koltugu almamız gerekiyor. hangi model ve marka tercih edeceksiniz. 300 tl ye de var, 1500 tl ye de. alırken aradıgımz özellikler ne olmalı. fikir beyan ederseniz iyi olur.

ben oğlum doğmadan kanz marka almıştım ama modelini hatırlamıyorum 125tl'di.
hem ana kucağı hem oto koltuğu şuan onu kullanıyorum, ama sığmadığı anda yine çok süper,pahalı bişey almayı düşünmüyorum, sağlam olsun yeter diye düşünüyorum

kızlar hero baby nin muzlu yoğurtlusunu oğlum çok seviyor. bir kere dışarı çıkarken attım çantama, afiyetle yedi, ben de rahat ettim karnı doyunca. bence bi deneyin denemediyseniz şayet.

kavanoz sebze pürelerinin kokusu gerçekten çok kötü. ayrıca onu vermeden önce benmari usulü ısıtmak gerekiyormuş. kavanoz meyvelerin de kokusu pek hoş değil aslında. ama muhallebi tarzı şeyler daha bir yenilebilir oluyor. evde bulundurmak lazım, acil dışarı çıkarken falan hemen çantaya atmalı bir tane.

aynen öyle bayram gezmelerinde kurtarıcı oldu meyve püreleri, ama sebzeler iğrençti bir daha almam, ısınsada o koku gitmez ki

sağlam uygun fiyatlı bişey alıcam bende 1500 tl filan veremem

hippte kokuyomu
ben havuç püresini verdim severek yedi hatta bende baktım tadına koku duymadım ama

markette hipp yoktu canım o yüzden bilemiyorum nasıldır, bebelac ve hero baby vardı

heroda sıkıntı yok ama bebelac çok kötü bence

o kadar kötü kokarkende çocuğu zorlayamadım yesin diye

acd mi ishal yaptı canım
şimdi ne kullanıyosun vitamin olarak

dvit kullanıyorum şimdi çok pişman oldum kullandığıma hastane den çıktıktan sonra gene kullandım bilmiyordum o vitaminden olduuğnu bebeklerimin kakaları gene değişmeye başladı.çok kötü günlerdi eşimin başının etini yedim hastaneye götür bizi diye.

sonra vitamini kestim.ishal önleyici mama verdim bebeklere birde suyu değiştirdim.meğerse sorun vitaminmiş.hemen çöpe attım başka bi doktor bulduk ona anlattım durumu "onu kes bir ay vitamin verme vücutları dinlensin " dedi ve dvit yazdı.

bitek benim başıma gelmedi bu başka kişilerden de duydum. belki bünye meselesi bilemiyorum ama kullanırken takipte olursan iyi olur .

markette hipp yoktu canım o yüzden bilemiyorum nasıldır, bebelac ve hero baby vardı

heroda sıkıntı yok ama bebelac çok kötü bence

o kadar kötü kokarkende çocuğu zorlayamadım yesin diye

haklısın canım
zaten çoğunlukla kendimiz yapıyoruz
bende hipp alıyorum kipadan özelliklede meyve suyunu alıyorum oğlum bayılıyo çünkü
biraz önce tokken 100 ml elma suyunu içti zaten biberonu görür görmez tekmeleniyo sıpa
organik diye biraz içim rahat oluyo birde netten organik tarım yapan tohumlarının israil değil yerli olduğunu söyleyen çiftlik var ipek hanımın çiftliği diye ona bakıcam belki arada sipariş veririm diye filan

off sabah dokuzdan beri ancak oturdum
ıhlamur verdim içmedi içine pekmez koydum biraz içti birazda kaşıkla içirdim
etsuyuna tarhana yapıcam bugün

akşam arkadaşıma çıktım yukarı yoktu sonra geri geldim tarhana ıhlamur götürücektim kızına
sonra o geldi çocuk gezmek istemiş ve gezmeye gitmişler kordona arada ateşleniyo ama carpol veriyorum geçiyo dedi gayet rahattı sanırım ben evhamlıyım

Selam kızlar. Oğluma ıspanak çorbası yapıcam daha önce yapan varmı? İlk kez vericem ben. Ispanağı haşladım nasıl yapsam acaba?

Selam kızlar. Oğluma ıspanak çorbası yapıcam daha önce yapan varmı? İlk kez vericem ben. Ispanağı haşladım nasıl yapsam acaba?

içine biraz patates, havuç, irmik haşlayarak , ıspanağıda koyup püre olarak verebilirsin, dr. tüm yeşil sebzeleri haşlayıp verebileceğimizi söylemişti
birde ben oğlumun çorbalarına çok az tuz katıyorum,doktor her ne kadar tuz yok desede öyle yapıncada çok tatsız oluyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…