- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.361
günaydın canım.
ben bi kahvaltı yapayım da geleyim.
dışarıda mama sorunu hakkında yazmışsınız. ben bayramda ve tatil yaptıgımızda hero baby ve bebelacın sebze pürelerini verdim. bebelecın o iğrenç görüntü ve kokulu pürelerini çok sevdi, tek seferde bitirdi.
arkadaslar bir kaç ay sonra oto koltugu almamız gerekiyor. hangi model ve marka tercih edeceksiniz. 300 tl ye de var, 1500 tl ye de. alırken aradıgımz özellikler ne olmalı. fikir beyan ederseniz iyi olur.
dışarıda mama sorunu hakkında yazmışsınız. ben bayramda ve tatil yaptıgımızda hero baby ve bebelacın sebze pürelerini verdim. bebelecın o iğrenç görüntü ve kokulu pürelerini çok sevdi, tek seferde bitirdi.
kavanoz sebze pürelerinin kokusu gerçekten çok kötü. ayrıca onu vermeden önce benmari usulü ısıtmak gerekiyormuş. kavanoz meyvelerin de kokusu pek hoş değil aslında. ama muhallebi tarzı şeyler daha bir yenilebilir oluyor. evde bulundurmak lazım, acil dışarı çıkarken falan hemen çantaya atmalı bir tane.
arkadaslar bir kaç ay sonra oto koltugu almamız gerekiyor. hangi model ve marka tercih edeceksiniz. 300 tl ye de var, 1500 tl ye de. alırken aradıgımz özellikler ne olmalı. fikir beyan ederseniz iyi olur.
aynen öyle bayram gezmelerinde kurtarıcı oldu meyve püreleri, ama sebzeler iğrençti bir daha almam, ısınsada o koku gitmez ki
hippte kokuyomu
ben havuç püresini verdim severek yedi hatta bende baktım tadına koku duymadım ama
acd mi ishal yaptı canım
şimdi ne kullanıyosun vitamin olarak
markette hipp yoktu canım o yüzden bilemiyorum nasıldır, bebelac ve hero baby vardı
heroda sıkıntı yok ama bebelac çok kötü bence
o kadar kötü kokarkende çocuğu zorlayamadım yesin diye
Selam kızlar. Oğluma ıspanak çorbası yapıcam daha önce yapan varmı? İlk kez vericem ben. Ispanağı haşladım nasıl yapsam acaba?
yok canım ben hiç yapmadım daha
bu mevsimde ıspanağı nerden buldun :44:
Selam kızlar. Oğluma ıspanak çorbası yapıcam daha önce yapan varmı? İlk kez vericem ben. Ispanağı haşladım nasıl yapsam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?