- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.441
patates ve havuca bugün bir çorba kaşığı kadar kırmızı mercimek ve yok denecek kadar az da soğan ekledim. tabi pirinç de var. sonra yine blendır. bakalım mercimek bir rahatsızlık verecek mi. inşaallah vermez. yedi çünkü. şaşırıyorum artık ne yedireyim diye.
- tarhana
- yayla
- şehriyeli tavuk çorbası
- sebze püreleri (taze fasulye-patates-havuç-kabak vs.)
yemek anlamında benim verdiklerim bunlar. siz de yazar mısınız kızlar, şöyle liste gibi. fikir olsun.
emzirme sorunumuz devam ediyo malesef
ne oldu anlamadım bianda istememeye başladı
sağıp veriyorum içiyo o zaman
üstelik arkadaşımın kızıda 10 aylık o da emmiyomuş dünden beri
kesinlikle almıyo diyo
benimki sabaha karşı 1 kere emiyo o kadar
herşeyi yaptım istemiyo
çok üzülüyorum
hugocuk üzüldüm valla. inşaallah geçici bir şeydir.
bak burada birşeyler yazıyor, gerçi bakmışsındır belki ama olsun yine bir gözden geçir, belki sizinle ilgili bir durum vardır:
Bebek Doktoru
dün gece okudum canım ya istemiyo ağlıyo açlıktan ama emmiyo veya hemen bırakıyo
diş desem doktor daha yok demişti ama bugün üst damağında kabartı vardı
kızlar slm corba tarıfı yazanlara teşk. ederim ben kafamdan uydurmaca bişi yaptım bı but patates kabak sogan su kattım kaynattım sonra şehriye attım biraz o pişince kapattım butu kemikten ayırdım blendıra vurdum yedirdim.guzel oldu.tavuk agır gelmiş olabilir ama başalngıc için bi butun etleri gerçi corbamda coktu napalım alışşın artık.
benim kızda gece elli kere uyanır oldu hareketten uyuyamıyo odanın diger ucunda buluyorum beşige koyuyorum atıyo kendini salıncakta durmuyo ne yapacagımı şaşırdım ha bire dönüyo
oyuncaklarımız gelmiş
oyun masası beklediğimden güzel çıktı çok dikkatini çekti ışıkları yanıp söndükçe
çok hoşuna gitti oynadı kurcaladı
dönencesini takmadım daha bakalım onuda beyenecekmi
yatağını hazırlamıştım
yrganına pembe nevresimini geçirdim pek sevdi rengarenk diye
bu akşam odasında yatırcam bakalım
kızlar slm corba tarıfı yazanlara teşk. ederim ben kafamdan uydurmaca bişi yaptım bı but patates kabak sogan su kattım kaynattım sonra şehriye attım biraz o pişince kapattım butu kemikten ayırdım blendıra vurdum yedirdim.guzel oldu.tavuk agır gelmiş olabilir ama başalngıc için bi butun etleri gerçi corbamda coktu napalım alışşın artık.
benim kızda gece elli kere uyanır oldu hareketten uyuyamıyo odanın diger ucunda buluyorum beşige koyuyorum atıyo kendini salıncakta durmuyo ne yapacagımı şaşırdım ha bire dönüyo
oyuncaklarımız gelmiş
oyun masası beklediğimden güzel çıktı çok dikkatini çekti ışıkları yanıp söndükçe
çok hoşuna gitti oynadı kurcaladı
dönencesini takmadım daha bakalım onuda beyenecekmi
yatağını hazırlamıştım
yrganına pembe nevresimini geçirdim pek sevdi rengarenk diye
bu akşam odasında yatırcam bakalım
selam kızlar sabahtan beri yeni oturdum of kızım resmen kudurmuş durumda adam gibi uyumuyor artık bir hafta on gün önce bi düzeni vardı belli saatlerde uyurdu bu aralar düzen falan kalmadı sürekli hareket halinde ağlama bağırma çağırma yok ama yere koyuyorum hep tehlikeli yerlerde ya halıyı eşeliyor yada parkenin üstünde yerleri siliyor kucağımdayken herşeye saldırıyor korkuyorum artık birşey gördümü kendini öyle bir atıyorki zor tutuyorum o anda, mama sandalyesinde çobasını yedirmeye çalışıyordum bir an telefonuma baktım bende karşısında oturuyorum bir anda sırtını kaldırıp çoba kasesine atıldı nasıl tuttuğumu bilmiyorum çok korktum düşecek diye desteksiz oturmaya başlayacak sanırım kendini o şekilde atabildiğine göre
anne sütüyle yoğurt denemesı yapan var mı kızlar bız beceremedık annemle,sütüm heba olduu(
emzirme sorunumuz devam ediyo malesef
ne oldu anlamadım bianda istememeye başladı
sağıp veriyorum içiyo o zaman
üstelik arkadaşımın kızıda 10 aylık o da emmiyomuş dünden beri
kesinlikle almıyo diyo
benimki sabaha karşı 1 kere emiyo o kadar
herşeyi yaptım istemiyo
çok üzülüyorum
bennebileyim inek sütü yoğurt olunca formu değişiyormuş, inek sütünün bebeklerimize yapabileceği yan etki kalkıyormuş ortadan. ben günlük sütler var ya markette onlardan yapıyorum, bir de sardıktan sonra poşete de bağlıyorum, çok güzel tutuyor. öyle de bir dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?