- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.461
Gunisigim randevum bugundu dr sehir disina cikmis Persembeye almislar persembebelli olur insallah.
Kizlar bu arada pazartesi ise basliyorum uc ay calisip dogum iznine ayrilcam ama gozume geliyo yaa 9 aydir evde olunca bunye alisti cok sikildim o ayrida servistede yorulacagim kesin bakalim artik.
üzme canım kendini biliyosun benim oğlumda 10 gün kadar emmedi şuan çok şükür emiyo
memoşda düzelecek inşallah, tutuyo bazen bunların sıkıntısı
hemşire görümcem ve dayımın kızı hamile ve haftaları da hemen hemen seninle aynı. ikisinin de oğlu olacak Allah kısmet ederse. hep erkek duyuyorum, senin de oğlun olacakmış gibi sanki, doğrusunu Allah bilir tabi.
emzirme sorunumuz devam ediyo malesef
ne oldu anlamadım bianda istememeye başladı
sağıp veriyorum içiyo o zaman
üstelik arkadaşımın kızıda 10 aylık o da emmiyomuş dünden beri
kesinlikle almıyo diyo
benimki sabaha karşı 1 kere emiyo o kadar
herşeyi yaptım istemiyo
çok üzülüyorum
herkese selam..bebişlerinizin kilo ve boylari ne durumda.ben ne yapsam kilo aldiramiyorum herşeyi saatli vermeye çalişiyorum ama yok hep çirosuz ..perşembe günü 6. ay aşimiz vardi tartiLdik 7.900 boyda 70 ..kilo aldirici ne verebilirim önerisi olan varm ?
ben 9 ay önce bi dış gebelik gecirdim.sag tüpüm tıkanık oldugu söylendi ve tek seferde igneyle düşürüldü 15 gün boyunca hastanede yattım sıfırlanana kadar..tekrar bebek sahibi olmak istedik ve 1 aydır korunmuyoruz adetimin gelmesinede suan 2 gün var galiba hamileyim cünkü belirtiler var.günüm gecmeyincede tahlil yaptırmadım ama günümü bekliorum emin olmak için.dış gebelikten sonra tekrar dış gebelik yaşayan varmı.yada ilk dış gebeliginden sonra normal gebelik yaşayan varmı...ne olur çok korkuyorum yardımcı olun
herkese selam..bebişlerinizin kilo ve boylari ne durumda.ben ne yapsam kilo aldiramiyorum herşeyi saatli vermeye çalişiyorum ama yok hep çirosuz ..perşembe günü 6. ay aşimiz vardi tartiLdik 7.900 boyda 70 ..kilo aldirici ne verebilirim önerisi olan varm ?
memo artık odasında uyuyo
hamakta sallayıp uyuyunca odasına götürüyorum dönencesine bayıldı melodilerine açıyorum müziği dinleye dinleye uyuyo
bugün iki saat uyudu maşallah
çok rahat ettim çünkü çıt sese uyanan bir çocuk ve devamlı hamakta salla dur artı hamağı küçük geliyo sıcakta bunalıyodu
yatağının yüksekliğine kendi karar verdi
önce yaptım yatırdım beyenmedi kaldırdım bir yorgan daha koydum beyendi
çok yaramaz ve meraklı olduğundan yatağının nevresimine kendini doluyodu
annem bikaç tane yorganına nevresim dikmiş onu yatağına geçirip fermuarınıda çektim tam yatağa göre oldu nevresim yatak çarşafı ooldu
yarın altıncı ay aşıları var annem gelicek
ben girmicem annem girecek yanında
beni o an görürse sonradan acısını çıkartır çünkü
kova burcunun en belirgin özellliği kızdımı illa intikamını acısını çıkartır
ek gıdayı azaltmak işe yyaradı bugün gündüz emdi
ayrıca mamada içmeye başladı
çok uyanık yeni tatlara alışınca mama ve anne sütü onlar kadar tatlı değil farkında
sanırım bir yaşına kadarmış bir yaşından sonra çok düşkün oluyorlarmış emmeye
o yaşa kadar emdiyse sonrasında bıraktırmakta zormuş
gece çok güzel emdi fakat gündüz emmiyo
napalım gittiği yere kadar altıncı ayını bitirdi çok şükür
gündüzde sağıcam mecbur
ama şunu farkettim kilo almıyo diye ek gıdaya yüklenmiştim kaşık mamaları filan
çok vermişim ek gıdayı böyle olunca sebzeye meyveye alıştı sütü formül sütü istemez oldu
neyseki bugün emmesede mama içti
ben de canım aynıyım senle o doyana kadar ek gıdaları yedırıyorum sonra da memeyı almıyor..aslında
2 cay bardagı olsun dıyorlar da mumkun degıl kı bu ,cocuk ac olunca 1 kase corbayı ıcıyor ne yapalım kı y
yarısında cekıp meme mı versek yaw..Diğer kızlar sızler ne yapıyorsunuzzz??
yürüteçe benimde çok ihtiyacım var ama zararlı diyorlar almıcam bende eşimde doktor izin vermiyo deyince istemedi
şimdilik aktivite masası işimize yarıyo epey sevdi ışıklı müzikli ilgisini çekiyo
hugocuk nasıl bır actıvıte masası ve dönence aldın resımlerı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?