- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.521
kızlar selam
kesin hemşirenin bebeğinin cinsiyeti belli oldu ve ben geçmişe bakmaya üşendiğimden bakamadım o yüzden biri beni aydınlatsın lütfen
oğlum çok mızmız
annem geldi o bakıyo bende temizlik yaptım dün
bugünde mantı büktüm tüm gün
oğlum arıza çıkarttı
anneme kızıyo bana kızıyo
annem uyutmak için ninni söylüyo bağırıyo ona ağlıyo o söylemicekmiş ben söyliycekmişim
yorgunluktan öldüm zaten birde ninni söylemekten boğazlarım acıdı
sen nasıl bir kadınsın ya. bir de mantı açıyorsun minicik bebekle. anan her şeyi öğretmiş biz okula gidiyoruz diye hiç bir işe karışmazdık. eşin de 120 kilo olmuştur heralde. sen benimkinin eşi olsan seni başında taşırdı. zavallı adam benimle evli. ne çocugu doyurabiliyorum ne kendisini. bi ev toplaması ve temizliğinden anlarım, onu da herkes yapar zaten
19 gun sonra eşimin kuzeninin düğünü var. çok seksi bir elbise aldım. saten, kısa ve arkadan derin yırtmacı da var. elbisenin ön tarafıında delikli çiçekler var ve yapraklı arası transparan. bir ana olarak fazla seksi geldi ama beğendim
biz daha çözüm bulamadık malesef, her seferinde zorla içiriyoruz,
bi ara meyve püresinin içine kattık sonra ondanda tiksinmeye başlayınca kaşığa koyarak veriyoruz şu anda
süt konusundaysa, ben artık sağamıyorum bile malesef sağılacak kadar sütüm yok
sabah çıkmadan, öğle arasında ve akşam gelince 3-4dk. kadar emiyor, birde gece kaç kez kalkarsa o zaman emiyor
çokta kafama takmıyorum artık olduğu kadar hiç emmeyen bebekler var
Hosgeldin canim benim kizimin ismide azra saglikli sihhatli buyuytursun ins.ben alirsam belki bi yurutec alirim emin deilim almicam gibi duruyo simdilik
:
haklısın cnm buna da şükür,sadece gece uyuyana kadar sankı limiti bıtıyor kalmıyor gıbı geldı de ondan sordum,
herkeste mı böyle dıye ..Cnm hangı demır damlasını kullanıyorsun sen?
:
günaydınlar herkese kızlar
Canım öncelikle geçmiş olsun . benim kızım da çorba içmiyordu kesinlikle artık her çorbasının içine devam sütü ekliyorum gayet güzel içiyor.Bi dene istersengunaydın kızlar.. şirin beyzam hastaıkı gundur ateş 38 altına düşmuyor. dun doktora gıttık. her zaman gıttığımız doktor yokmuş. yenı gelen bırıne gıttık. kulagının içinde hafıf kızarıklık var. bu yuzden atesı çıkıyor olabılır dedı antıbıyotık verdı. çokta guven verıcı degıldı.mıdyatın bu yonunden nefret edıyorum 3 tane çocuk doktoru var. bırısı özelde. aptal bırı. en yuksek doz antıbıyotıklerle çocukları tedavı edıyor. bu yuzden de herkes çok ıyı çok ıyı dıye on ona gıdıyor.çocukların bız kazagını atletını bıle kaldırmaz.ınsanlıktan nasıp almamış bırısı.bu yenı gelenı gözum tutmadı. bır tek doktor var ıyı o da yerınde yok (
bakalım bugunde takıp edeceğiz olmazsa yarın batmana gotureceğiz. ıhh ıhh dıye ınlıyor resmen uyurken
bu yenı doktor dun dedım çorbaları içmiyor dıye . kendı yemeğinizden yedırın dedı. tuzlu dedım.yanı tuzu tavsiye etmıyoruz ama ver bişi olmaz dedi. bunca doktor vermeyın dıye ınlarken o neden ver dedı anlamış değilim(
günaydın canım, nasılsın, bebişin nasıl?
gunaydın kızlar.. şirin beyzam hastaıkı gundur ateş 38 altına düşmuyor. dun doktora gıttık. her zaman gıttığımız doktor yokmuş. yenı gelen bırıne gıttık. kulagının içinde hafıf kızarıklık var. bu yuzden atesı çıkıyor olabılır dedı antıbıyotık verdı. çokta guven verıcı degıldı.mıdyatın bu yonunden nefret edıyorum 3 tane çocuk doktoru var. bırısı özelde. aptal bırı. en yuksek doz antıbıyotıklerle çocukları tedavı edıyor. bu yuzden de herkes çok ıyı çok ıyı dıye on ona gıdıyor.çocukların bız kazagını atletını bıle kaldırmaz.ınsanlıktan nasıp almamış bırısı.bu yenı gelenı gözum tutmadı. bır tek doktor var ıyı o da yerınde yok (
bakalım bugunde takıp edeceğiz olmazsa yarın batmana gotureceğiz. ıhh ıhh dıye ınlıyor resmen uyurken
bu yenı doktor dun dedım çorbaları içmiyor dıye . kendı yemeğinizden yedırın dedı. tuzlu dedım.yanı tuzu tavsiye etmıyoruz ama ver bişi olmaz dedi. bunca doktor vermeyın dıye ınlarken o neden ver dedı anlamış değilim(
Kiz bende cok merakliym kizmda 8 haftada ogrenmistik bu essek kadar oldu daha haberimiz yok:)ramazan girince esim orucluydu kiymadim adama cumartesi olan randevuda persembeye alindi bide ise basladimya artik 30 agustos hem izin gunum olacak esiminde izni resmi tatil zaten:)guzeloldu dr gitcez bakalim heyecan dorukta
gunaydın kızlar.. şirin beyzam hastaıkı gundur ateş 38 altına düşmuyor. dun doktora gıttık. her zaman gıttığımız doktor yokmuş. yenı gelen bırıne gıttık. kulagının içinde hafıf kızarıklık var. bu yuzden atesı çıkıyor olabılır dedı antıbıyotık verdı. çokta guven verıcı degıldı.mıdyatın bu yonunden nefret edıyorum 3 tane çocuk doktoru var. bırısı özelde. aptal bırı. en yuksek doz antıbıyotıklerle çocukları tedavı edıyor. bu yuzden de herkes çok ıyı çok ıyı dıye on ona gıdıyor.çocukların bız kazagını atletını bıle kaldırmaz.ınsanlıktan nasıp almamış bırısı.bu yenı gelenı gözum tutmadı. bır tek doktor var ıyı o da yerınde yok (
slm kızlar...
kızlar ben bi rahatsızlığı olmadıktan sonra her ay götürmicem sanırım doktora.7-8 aylardaki menümüzü öğrendim artık 9.ayda giderim gibi geliyor kontrole.arada hasta falan olursa ozaman götürürüm.
sağlık ocağıda 9.yda çağırdı bizi zaten.8.ayda hiç biryere götürmicem.
sebze çorbaları,myve püreleri,vs...
hahvaltıda:
tuzsuz peynir yada labne,pekmez,yumurta,yumurta ve peyniri dönüşümlü olarak ver dedi şimdilik.birde tam buğday ekmeği dedi.bağırsakları iyi çalıştırması açısından faydalıymış.
bunları formül sütle,yada ıhlamurla ıslatabilirsin dedi.
bulamaç şeklinde yemezse zorlama,ayrı ayrı ver dedi.
yalnız kesinlike kemik,ilik kaynatıp verme dedi.en çok bakteri kemik ve iliklerde birikiyormuş.
et kaynat ama kemik asla dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?