- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.181
azıcık uyuduk neler konuşmuşuz kızlarşubat ayında hepsi sağlıkla gelecek nasılsa, 12, 11, hatta 10 olmuş ne fark eder. eheuhe, ben bugün pollyanna oldum maşallah 2li test çok geç evet sinir oldum :18: bu arada 2li test sonucunu sat'i baz alarak değil ultrasonu baz alarak yapıyorlar. ben 11+1dim dün. dr bilgileri doldururken kağıda baktım 12+4 yazdı. ultrasonda gözüken tarih
Evet dediğin gibiymiş.İyi ki vazgeçmişsin. Çevremde 10 kişi doğum yaptıysa 6sı Ecrin 4ü Ceylin :86:
hadi ya cok gecc..sabir sabir ya sabir :18: Hep bekleme hep sabir..su testi bi gecsek sinavi kazansak... Allahim gunler goz acip kapayincaya kadar cabuk gecsin nolurrr
kuzu sonrada 3 lü test için kasıcaz :))
Egemen çok güzel isim, anlamı da güzel.Biz eşimle anlaştık, riskli bir anlaşma ama kabul ettim kız olma ihtimali yüksek diye.Kız olursa ben, erkek olursa eşim koyacak ismini.
O en yakın arkadaşının ismini vermek istiyor.
Arkadaşının ismi Neyzen. Aslında hoşuma gitmedi değil ama daha çok alternatif varken Neyzen ismi çokta çekici gelmiyor.
ya benim dr 2li test sonucu güzel gelirse 3lü testi gerekli bulmuyorum ben dedi. istatistiksel bazı bilgiler verip anlattı ama ben bebeğimi görmüştüm başka bir şeyi algılayamazdım o andasize ne diyecekler bakalım
:)) benimkide erkek isminde Erseni istedi, hadi bişi demiyim dedim güzelmiş dedim.
Sonra ben Kerim'i söyledim
neymiş dalga geçerlermiş bende dedim seninki daha komik,
ersen yersen gibi dedim eheheheheh
koptuk tabeee
ne naletsin sen diyoo bana :))
:)) benimkide erkek isminde Erseni istedi, hadi bişi demiyim dedim güzelmiş dedim.
Sonra ben Kerim'i söyledim
neymiş dalga geçerlermiş bende dedim seninki daha komik,
ersen yersen gibi dedim eheheheheh
koptuk tabeee
ne naletsin sen diyoo bana :))
Affına sığınarak söylüyorum cnm Erseni ismini ilk kez duydum ve hemen aklıma talabani geldi..
Bende eşimden huy edindim heralde her isme birşey buluyorum
Bu arada şok haber ne kadar doğru bilmiyorum ama Tuba Büyüküstün 2,5 aylık ikizlere hamileymişş
vay anasını sayın seyirciler diyorum
Evet ben de sabah dinledimBu ünlüler sevgiliyken korunmadan bi haberler sanırım.
Bu arada şok haber ne kadar doğru bilmiyorum ama Tuba Büyüküstün 2,5 aylık ikizlere hamileymişş
vay anasını sayın seyirciler diyorum
vallahi inan bende eşim söyleyince duydum, anlamı er'sin yiğitsin gibi birşeymiş
yani ersin koysak daha iyi yada yiğit o kadar zorlamaya ne gerek var Ersen diye dimi ama
Zaten üstelemedim benim gönlüm pek yok sanmam inatlaşacağını, belli de olmaz gerçii büyük konuşmayım :))
Erkek ismi olarak aklımdan Emir geçiyor ama sonra emir vermek gibi diyorum vazgeçiyorum ama Emir oğlum diye seslenmek kulağa hoş geliyor
Bencede bu arada Ersin daha güzel.
Anneanemin ağzıyla hiç Allah korkusu yok bunlarda
Birde aldırmayı düşünmüş ama ikiz olduğunu öğrenince vazgeçmiş
canım yeni gördüm bunu kusura bakma. aynı soruyu hep sorasım geliyor, aklımda oluyor ama görünce aklım başımdan gidiyor. ama kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum. sonuçta geri değil :44: ama bilen var mı acaba arkadaşlardan, bizi de bilgilendirseler...
Rica ederım.
Bende ancak fırsat buldum okumaya.
Epey kaynatmıs kızlar
Sanırım haklısın, kötu bır durum olsa doktorlar soylerdı.
ısım muhabbetı bayagı koyulasmıs gorunuyor.
Pekı erkekte Duhan veya Kayra ısmı nasıl?
Duhan suresı var bılıyorsunuz ama manası; Duman
Kayra ıse; Allah tan gelen ıyılık lutuf manasında.
Kayra Duhan'a göre daha güzel.Duhan ise; başkasına ismini söylerken ileride birkaç kez tekrar etmesi gerekebilir. :26:
Mana bakımından Duhan pek guzel degıl ama dımı?
Aslında ben daha ılk bebek ıstedıgımız gunlerde bu ısmı dusunuyordum.
Ama sımdı ısmın manasından oturu pek aklıma yatmıyor.
Enes ısmı de guzel, dost, cana yakın demek.
Ancak arastırmalarıma gore Enes ısmını tasıyan cocuklar cok yaramaz oluyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?