2012 Şubat Anneleri

Ohh güzellik uykusu gibisi var mı Ben de eve gitmek istiyorum saat daha 4
Sata göre ilerde yani senin bebiş, maşallah Belki bizimkilerde de bir değişim olmuştur.

:)) benimkide erkek isminde Erseni istedi, hadi bişi demiyim dedim güzelmiş dedim.
Sonra ben Kerim'i söyledim
neymiş dalga geçerlermiş bende dedim seninki daha komik,
ersen yersen gibi dedim eheheheheh
koptuk tabeee
ne naletsin sen diyoo bana :))

aa o da iyimiş, inş öyledir.
takılmayız bari çok.
cuma günü bizde paylaşırız teyzesii tecrübemizi.

Ersen yersen Aynı benim "neyzen teyzen" karşılaştırmam gibi Herşeye bir kulp buluyoruz işimiz zor valla ya

Affına sığınarak söylüyorum cnm Erseni ismini ilk kez duydum ve hemen aklıma talabani geldi..
Bende eşimden huy edindim heralde her isme birşey buluyorum

Affına sığınarak söylüyorum cnm Erseni ismini ilk kez duydum ve hemen aklıma talabani geldi..
Bende eşimden huy edindim heralde her isme birşey buluyorum

vallahi inan bende eşim söyleyince duydum, anlamı er'sin yiğitsin gibi birşeymiş
yani ersin koysak daha iyi yada yiğit o kadar zorlamaya ne gerek var Ersen diye dimi ama
Zaten üstelemedim benim gönlüm pek yok sanmam inatlaşacağını, belli de olmaz gerçii büyük konuşmayım :))

Bu arada şok haber ne kadar doğru bilmiyorum ama Tuba Büyüküstün 2,5 aylık ikizlere hamileymişş
vay anasını sayın seyirciler diyorum

Son düzenleme:

Erkek ismi olarak aklımdan Emir geçiyor ama sonra emir vermek gibi diyorum vazgeçiyorum ama Emir oğlum diye seslenmek kulağa hoş geliyor

Bencede bu arada Ersin daha güzel.

Anneanemin ağzıyla hiç Allah korkusu yok bunlarda
Birde aldırmayı düşünmüş ama ikiz olduğunu öğrenince vazgeçmiş

Pek de hanfendü bi tipti ama :)))
Hatta babası yasaklamışmış bikinili poz vermesini, sevgilisiyle görünmesini filan....
Bunu duyunca kalpten gitmese bari adam

Rica ederım.
Bende ancak fırsat buldum okumaya.
Epey kaynatmıs kızlar
Sanırım haklısın, kötu bır durum olsa doktorlar soylerdı.

ısım muhabbetı bayagı koyulasmıs gorunuyor.
Pekı erkekte Duhan veya Kayra ısmı nasıl?
Duhan suresı var bılıyorsunuz ama manası; Duman
Kayra ıse; Allah tan gelen ıyılık lutuf manasında.

Kayra Duhan'a göre daha güzel.Duhan ise; başkasına ismini söylerken ileride birkaç kez tekrar etmesi gerekebilir. :26:

Kayra Duhan'a göre daha güzel.Duhan ise; başkasına ismini söylerken ileride birkaç kez tekrar etmesi gerekebilir. :26:

Mana bakımından Duhan pek guzel degıl ama dımı?
Aslında ben daha ılk bebek ıstedıgımız gunlerde bu ısmı dusunuyordum.
Ama sımdı ısmın manasından oturu pek aklıma yatmıyor.
Enes ısmı de guzel, dost, cana yakın demek.
Ancak arastırmalarıma gore Enes ısmını tasıyan cocuklar cok yaramaz oluyormus.

Evet anlamının Duman olması güzel değil.Enes adında 1 kişi tanıyorum çenesi çok düşük, birşeyden bahsederken cümlenin sonu gelsin diye dua ederim o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…