2012 Şubat Anneleri

maşallah, süper hayatım ya, çok sevndim bende yemeyi düşünüyorum kesinlike :))

Canım sende tickerına göre 11 haftalıksın. 10+0 ve 10+6 arası 11. hafta diye kabul ediliyor dimi :26:

evet oyle deniyor ama ya ben bu isi hic anlamadim 11. haftaya girmeden nasil 11 kabul ediliyor kafam bu olaya hic basmadi benim... bu sey gibi hani 0 yasinda bir cocugu 1 yasinda kabul etmek gibi ya da nasil diyim diyemedim dur mesela ben 33 yasindayim 1978 dogumluyum ...cogu insan 1978 itibari ile 1 yas olarak aliyor ve 34 diyor...34 den gun aliyor oluyorsun diyorlar yani 34 sun diyorlar ama yok degilim yani 33 um...anlatabildimmi.. bu ona benziyor..

Benim de basmıyor ne yalan söyliyim Ama işime geliyor, bak bugün 11 haftalık yarın 12 haftalık olcak ne güzel

cok sevindimmm anlamida sahane olmus bu durumda...bu bilgi cok faydali oldu sagol

Şimdi şöyle oluyor (hukuken de öyledir.)
Mesela ben 20.08.1980 doğumluyum.
Doğumumun üzerinden 30 sene 10 ay 29 gün geçmiş.
Yani 31 yaşımdan gün alalı 10 ay olmuş, 31. yaşımın içerisindeyim.
20.08.2011'de 31 yaşımı doldurup, 32'den gün alacağım...
Bu hesapla kaç yaşındasın diyene 30 desem yalan olmaz ama 31 demek daha doğru, 30'dan fazlayım çünkü.Zaten hesap da ortada 2011-1980=31

Yani 1980'de doğan çocuk doğar doğmaz 1 yaşında olmuyor, ama 1981'de doğumun üstünden 1 sene geçmiş oluyor, yani 2. yaşından gün almaya başlıyor...

ya evet aslinda ben simdi hep 11. haftayi mi baz alayim...yani 11. hafta bilgilerimi bana uyuyor..ee ben hep geriden takip ediyordum o zaman..senin ticker in 11. haftaninmi yani orginal mi..anladin sen simdi karisik oldu anlatamadim

Tickerler SAT'a göre. Taramalar da ona göre. Yani mesela ikili tarama 11-14 testi deniyor ya, 11 hafta 1 günlükken yapılıyor en az.
Yani 11+3'üm, 12. haftadayım demeyeceğiz gebelik takibinde
Karışık biraz

ya evet aslinda ben simdi hep 11. haftayi mi baz alayim...yani 11. hafta bilgilerimi bana uyuyor..ee ben hep geriden takip ediyordum o zaman..senin ticker in 11. haftaninmi yani orginal mi..anladin sen simdi karisik oldu anlatamadim

Orginal orjinal Bugün 11 haftalık oluşumun son günü, yarın 12 haftalık olucam (olacak yani ) Sen 11 haftalıksın onları takip et.Biri gelip söylemişti bize bu topicte.
Zaten uzman tvde de Kaan Kocatepenin açıklamalarında 11 haftayı 10+0 ve +6. günler olarak gösteriyor.Doktorların yazısı gibi hesapları da karışık

5 şubat 76 doğumluyum 34 mü 35 mi o zaman ?????????inşallah 34 dersin

nasıl bir araştırma ruhudur bu yauw :))

hafiye yaptı bu afacanlar bizi.

bu arada bende kız isminde Ecrin düşünüyordum ama Ecrinde Allahın armağanı demek değilmiş tek başına,

Yasindeki gibi Ecrim Kerim olarak kullanıldığında Allahın Armağanı şeklinde anlamı oluyormuş.

Ecrin'in arapçadaki anlamı, ücret bedel paha anlamına geliyormuş, Kerim' de Allahın ismi olduğundan

Allahın Hediyesi- verdiği gibi bir anlamı oluyormuş.

BADE
Üzümden yapılan şarap anlamınadır. Bazen manevi aşk manasına da gelir. Tasavvuf ehli “bade”yi Allah’a ulaşmak için ruha gerekli olan coşkunluk, kendini unutma, kendinden geçme hallerini verecek bir vasıta saymışlardır. Doğrudan doğruya içki olarak kullanıldığında, çoğu zaman bir takım terkiplerle birlikte geçer. Bunların bazıları şöyledir: Bade-i gül-gün; bade-i gül-fam; bade-i gül-renk: Gül renkli, kırmızı şarap; bade-i saad sale: Yüz senelik eski şarap; bade-ı mest: Keskin Şarap

Kaynak: Edebiyat Terimleri Szl -B- |www.edebiyol.com|

nasıl bir araştırma ruhudur bu yauw :))

hafiye yaptı bu afacanlar bizi.

bu arada bende kız isminde Ecrin düşünüyordum ama Ecrinde Allahın armağanı demek değilmiş tek başına,

Yasindeki gibi Ecrim Kerim olarak kullanıldığında Allahın Armağanı şeklinde anlamı oluyormuş.

Ecrin'in arapçadaki anlamı, ücret bedel paha anlamına geliyormuş, Kerim' de Allahın ismi olduğundan

Allahın Hediyesi- verdiği gibi bir anlamı oluyormuş.

Tickerler SAT'a göre. Taramalar da ona göre. Yani mesela ikili tarama 11-14 testi deniyor ya, 11 hafta 1 günlükken yapılıyor en az.
Yani 11+3'üm, 12. haftadayım demeyeceğiz gebelik takibinde
Karışık biraz

Ya benim ticker sata göre değil, doktor bana dediğinde ben tickerımı değiştirmiştim, sata göre 1 hafta gerideydik.Sata göre 12+1mişiz..Aynı hesap mı oluyor, ne oluyor, hakikaten anlatırken kendim anlamıyorum ve karıştırıyorum :111:

ben gun alma olayina karsi degilim yasa basmadan o yasi soylemeye karsiyim.. hukuki acidanda boyleyse tartisacak degilim tabi..ama garip geliyor iste..bebis konusunda isime geldi ama bir anda 11 haftalik olduk ehehe...

Evet dediğin gibiymiş.İyi ki vazgeçmişsin. Çevremde 10 kişi doğum yaptıysa 6sı Ecrin 4ü Ceylin :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…