2012 Şubat Anneleri

Ekin,Ela,Nisan,Eylül de hoşuma gidiyo benim...Kız isimlerinde...
Eşim bi tek Eylül'ü beğendi...Kraliyet soyundan sanki adam, isim beğendiremiyoruz

Benim isim hikayem çok farklı ve sürekli annemin başına kalkıyorum
Önce Burcu koymuşlar rahmetli babannem burcu burcu kokuyor yavrum diye severmiş..
Sonra anneannemgile gitmişler demişki onlar Burcu Kuranı kerimde yok güzel bir isim koyalım demişler ve üç isim arasında Kur a çekmişler ve en çirkini çıkmış yaaa
O nedenle ilerde yavrumunda beğeneceği bir isim koymak istiyorum ama bakalım.

İsmini merak ettim
Ben de erkek olsaymışım ölen bir akrabanın adı konulcakmış "Saadettin" Annem inşallah kız olur diye dualar etmiş.
Sonra amcam ismimi "Sırma" koymak istemiş, en sonunda yengem baskın çıkmış Tuğçe koymuşlar
:81:

Ya keşke ben annemin aldıklarını yerleştirmeden resimlerini çekseydim ya..Neyse evde sıkıldığım bi an çeker yüklerim ben

Ben sadece bir battaniye almıştım evlendikten sonraki indirimdeydi kaçırmayım dediydim
Başkada daha hiç birşey almadım ama anneannesi şimdiden battaniyesini ördü..

evett keske cekseydinnnn.. koysaydınnn.. bizde görsedik baksadıkkkkk.. heveslensedikkk heycanlansadıkk.. bizde alsaydıkkkk

Yaa ben de bisiler almak istiyorum kocisi bugun kandırabilirsem cıkıp 1-2 zıbın alayım diyorum..
Zaten 2-3 haftaya kadar cinsiyetimiz belli olur. Cok heycanlandım yaa..

Herkes bir kafadan konuşmuş xxxxxxxxx isimlerinin arasından kur a çekilmiş ve en çirkini çıkmış..
Babamın adı xxxxxxxanneminkide xxxxxxe hepimiz bir alemiz Kayınvalidemin ismide güzel değil Allahtan xxxxx oda

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sadece bir battaniye almıştım evlendikten sonraki indirimdeydi kaçırmayım dediydim
Başkada daha hiç birşey almadım ama anneannesi şimdiden battaniyesini ördü..

Ben de tek çöp alamadım daha kendi başıma.Annem aldı getirdi, aldı getirdi. Bir laf duydum ben uygulayamadım siz uygulayın isterseniz; bebeğin ilk donunu alcakmışsınız bereketli olurmuş diye.Bilmiyorum aslı nedir ama denemek lazım

Yaa ben de bisiler almak istiyorum kocisi bugun kandırabilirsem cıkıp 1-2 zıbın alayım diyorum..
Zaten 2-3 haftaya kadar cinsiyetimiz belli olur. Cok heycanlandım yaa..

doktorum 12. haftada belli edio didi.. pazartesi 13 e girmiş olcamm belkimm belli olarr.. tabe benim miskin aynenn yatmaya devam ederse olmazz.. hep uyuyo yaa giderken yolda dürtmeye baslıcamm... meyve suyu iççem.. arabada hareketsiz durcamm ölee.. hareketsiz bekledinmii 20 dk sonra o enerjiyle hareket ediymişşş ben hareket etmicem ama onu türttcem.. anası kılıklı miskinn uykudan vazgecmioo

ben sana annemkileri sayayım da güll o zaman.. seniha,semiha,sebiha,meliha,neziha,haşim ,ramazannnn ananemde remziye idii.. ama benimki güzin koyulmuss güzin abla severlr tarafındann

Benim de komik bir hikayesi var… Ben 7 aylık doğmuşum, erken doğum. İsme de karar verememişler o ana kadar…Bir de erkek bekliyorlarmış, o zamanlar cinsiyeti önceden söylemiyorlar tabi.
Ben apar topar doğunca, öyle aniden, annem de doğumdan sonra yoğun bakıma alınmış, kötüleşmiş. Rahmetli babam kalıyor mu bir başına.
Babama soruyorlar, hastane evraklarını doldurmak için, ne yazacağız ismine diye. Aslında soyadı söylese yetecek, atıyorum Aksoy bebek yazacaklar olacak.
Ama babam rahmetli panikliyor, şey olsun şey diyor, düşünüyor, aklına ilk gelen çocuk da o anki komiserinin kızı oluyor, onun adını söyleyiveriyor….
Böylece benim ismim o oluyor sonradan da değiştirmiyorlar.
O yüzden kardeşim olurken annem babama bunun adını ben koyacağım dedi ve karıştırtmadı
O da gerçi mesai arkadaşlarından birinin kızının adını koydu ama, kızla kardeşimin arasında 10-15 yaş var, pek sorun olmadı.
Ki benim de hayatımda duyduğum en değişik ve en güzel isimlerden biridir. Eşimin tarafının vızıltı etmeyeceğini bilsem kızım olsa koyarım da, çekemem o tantanayı.

Ben de bu persembe gidicem 2li tesk icin usg ye gore 12 hafta bitiyor 13 e giriyoruz insallah gosterir

Babanın adı çok değişik..Ya bu eski isimler mesela kimi insana güzel gelmez, ama ben Fahriye'yi çok beğeniyorum.Belki Fahriye Evcen güzel ya ondandır bilmiyorum Ben de çocuğum ilerde sıkıntı çekmesin diye ince eleyip sık dokuyorum, hatta abartıyorum.Hacer bu arada ismin çirkin değil ki, günümüzdeki abidik gubidik isimlere kıyasla çok güzel hatta.

bizimkininde ignesi yok daha.. ama erkeksee 4 yasına kadar herseyi var.. ince bi cizgide yanee ilk don sokayım eve barii.. avm ye gidince 5 li donlardan alayımm gani ganii bereket olsunn

ben sana annemkileri sayayım da güll o zaman.. seniha,semiha,sebiha,meliha,neziha,haşim ,ramazannnn ananemde remziye idii.. ama benimki güzin koyulmuss güzin abla severlr tarafındann

Beniim adımı amcam koymus..
Babannem amcamın kızının ismini zehra koymus annesinin adını
yengem de hep yeliz olsun istemis kızının adını. Kızına babannem isim koyunca onlar da yelizi benim adımı koymuslar. Annemle babam da bisey dememisler..

allah iyiliğini versin emi.ben hacer ismini çok severim en yakın arkadaşımın adı olmasının bunda payı var ama tanıdığım bütün hacerler çok insancıl,dindar tatlıdırlar.
bu arada benimde yıllardır sınıflarımda dikkat ettiğim bi isim mevzu vardır.ismailler çok şımarık,enesler tembel,emreler çok akıllı,betüller havalı olmuştur.daha aklıma gelmiyo ama arkadaşlarlada tenefüslerde bu isim mevzunu konuşurken onlarda aynı gözlemlerde buluınurlar.isim hakikaten karaktere etki ediyo...

Ben bugün kek yedim de girdim ultrasona, arkadaş at gibi çifte atıp tepişiyodu

merak ettim isimleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…