2012 Şubat Anneleri

ben de erkek olursa kocişin adını koymak istiyorum.kızımda ısrarla umut koyalım diyo,bu konuda eşimde bende hiç yorum yapamıyoruz çünkü umut benimüniversitede erkek arkadaşımın adıydı ve eşimde biliyo.kızım umut dedikçe biz başka şeylerden konuşuyosss

Evet anlamının Duman olması güzel değil.Enes adında 1 kişi tanıyorum çenesi çok düşük, birşeyden bahsederken cümlenin sonu gelsin diye dua ederim o derece

Gozumu korkuttun.

Benımde ofıs arkadasım oyle cenesı dusuk, ıkı kelımelık bır durumu, sana 5 dk rahat anlatır.
Aman mumkunse cocugum cok konusan bır tıp olmasın.

Cemre güzel ama sanki Çağla biraz yapay bi isim gibi...
Selin, Çağla...İçi çok boş geliyor bu isimlerin bana nedense....

Çağla Şıkelden dolayı olabilir mi Selin de Avrupa yakasında saf bir kızdı

Tüh kötü olmuş gerçekten, inşallah kızın seveceği başka bir isim bulur

Bir arkadaşım Enes Kayra koymuştu oğlunun adını bence ikiside ayrı ayrıda güzel gibi ..
Evet evet Kayra güzel..
Benim bir tanıdğım daha var enes diye çok zeki ve çok yakışıklı bir çocuktu kendileri..
Bence o kişien kişiye değişiyor..

Son düzenleme:
bizim kıyafet oda topigimizz cok boss kaldı yafff.. cinsiyetleri ögrenelimdee hareket gelsin artıkkk.. bakalım ilk kiminki göstercekkkk gerci bizde cenaze olmasaa ben 3_5 bişi alırdımm. sıkıntıdan heyecan istek kalmadı

bu arada eysan güzelligiyle ünlü demekmişşş..cok hos gelio kulaga
nisa da güzell
ecrin de güzel ama zormus herkes öle dio
defne de cok güzell:97::97::97:

Kayra benim de hoşuma gidiyor.Ama eşim kabul etmedi...

bu arada eysan güzelligiyle ünlü demekmişşş..cok hos gelio kulaga
nisa da güzell
ecrin de güzel ama zormus herkes öle dio
defne de cok güzell:97::97::97:

Defne benim de hoşuma gidiyor ama yakın arkadaşlarımdan biri Dafne koydu. Aynı değil ama anlamı aynı sonuçta.
Nisayı da çok severdim, diğer bir arkadaşım çaldı onu da
Nida hoşuma gidiyor şimdilerde, doğuracak arkadaşım yok yakınlarda kapılmadan ben koyarım belki

Nida yı görğnce yazııym dedim, benim yengemin adıda Nilda oda hoşuma gidiyor benim.

Ya keşke ben annemin aldıklarını yerleştirmeden resimlerini çekseydim ya..Neyse evde sıkıldığım bi an çeker yüklerim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…