- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.161
5 şubat 76 doğumluyum 34 mü 35 mi o zaman ?????????inşallah 34 dersin
Evet dediğin gibiymiş.İyi ki vazgeçmişsin. Çevremde 10 kişi doğum yaptıysa 6sı Ecrin 4ü Ceylin :86:
ben gun alma olayina karsi degilim yasa basmadan o yasi soylemeye karsiyim..hukuki acidanda boyleyse tartisacak degilim tabi..ama garip geliyor iste..bebis konusunda isime geldi ama bir anda 11 haftalik olduk ehehe...
ben gun alma olayina karsi degilim yasa basmadan o yasi soylemeye karsiyim..hukuki acidanda boyleyse tartisacak degilim tabi..ama garip geliyor iste..bebis konusunda isime geldi ama bir anda 11 haftalik olduk ehehe...
5 şubat 76 doğumluyum 34 mü 35 mi o zaman ?????????inşallah 34 dersin
Ya benim ticker sata göre değil, doktor bana dediğinde ben tickerımı değiştirmiştim, sata göre 1 hafta gerideydik.Sata göre 12+1mişiz..Aynı hesap mı oluyor, ne oluyor, hakikaten anlatırken kendim anlamıyorum ve karıştırıyorum :111:
O birşey mi 2 gün sonra 12 olacaksınız
Ben de Aralık doğumluyum keşke ocağa kadar bekleseydim.83lüyüm ama yaşımı büyütmesinler diye hep tarihi söyledikten sonra "ama son ay" diye ekliyorum
evet yaa cuma gunu 12 haftalik oluyoruz cok garip geldi simdi..adapte olamadim hemensiz aralik dogumlular bu konuda biraz sanssizsiniz evet..esimde abimde aralik dogumlu ve bu mevzu cok gecer aramizda bende olsam eklerdim son ay diye
Ceylini ben de düşünmüştüm kulağa hoş geliyor ama yengeç demekmiş galiba?:18:
Arkadaşlar şimdi bişey ögrendim paylaşmak istedim. ikili testin sonucu 10 gün sonra veriliyormuş...
Evet dediğin gibiymiş.İyi ki vazgeçmişsin. Çevremde 10 kişi doğum yaptıysa 6sı Ecrin 4ü Ceylin :86:
Arkadaşlar şimdi bişey ögrendim paylaşmak istedim. ikili testin sonucu 10 gün sonra veriliyormuş...
dimi ecrin ve ceyli patlaması var, kulağa çok hoş geliyor aslında ama anlamıda önemli tabi.
erkekte egemeni çok istiyorum ama kız konusunda belirgin birşey yok aklımda.
Sağol canım, ben de dün 1 hafta sonra diye duymuştum.1 hafta 10 gün arası sabredicez yine.Hayırlı sonuç çıksında 1 ay sonra versinler farketmez gerçi.Ben yarın 2li test için gidicem diye heyecan yapamıyorum, ben 2 hafta aradan sonra bebeğim büyümüş mü onu merak ettiğimden heyecanlanıp, sabırsızlanıyorum
Sağol canım, ben de dün 1 hafta sonra diye duymuştum.1 hafta 10 gün arası sabredicez yine.Hayırlı sonuç çıksında 1 ay sonra versinler farketmez gerçi.Ben yarın 2li test için gidicem diye heyecan yapamıyorum, ben 2 hafta aradan sonra bebeğim büyümüş mü onu merak ettiğimden heyecanlanıp, sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?