2012 Şubat Anneleri

ben gun alma olayina karsi degilim yasa basmadan o yasi soylemeye karsiyim.. hukuki acidanda boyleyse tartisacak degilim tabi..ama garip geliyor iste..bebis konusunda isime geldi ama bir anda 11 haftalik olduk ehehe...

O birşey mi 2 gün sonra 12 olacaksınız
Ben de Aralık doğumluyum keşke ocağa kadar bekleseydim.83lüyüm ama yaşımı büyütmesinler diye hep tarihi söyledikten sonra "ama son ay" diye ekliyorum

Doğrusu tickerımı ben de düzelttim de geneli öyle yapıyor diye şeettim
SAT'a göre bir hafta gerideyim ben de, 12+3'üm.

O birşey mi 2 gün sonra 12 olacaksınız
Ben de Aralık doğumluyum keşke ocağa kadar bekleseydim.83lüyüm ama yaşımı büyütmesinler diye hep tarihi söyledikten sonra "ama son ay" diye ekliyorum

evet yaa cuma gunu 12 haftalik oluyoruz cok garip geldi simdi..adapte olamadim hemen siz aralik dogumlular bu konuda biraz sanssizsiniz evet..esimde abimde aralik dogumlu ve bu mevzu cok gecer aramizda bende olsam eklerdim son ay diye

evet yaa cuma gunu 12 haftalik oluyoruz cok garip geldi simdi..adapte olamadim hemen siz aralik dogumlular bu konuda biraz sanssizsiniz evet..esimde abimde aralik dogumlu ve bu mevzu cok gecer aramizda bende olsam eklerdim son ay diye

Ben ağustos doğumluyum utanmasam ben de diyeceğim ama yılın sonuna doğru diye
30dan sonra biraz sıkıntısına düştüm de ben bu yaş meselesinin

Arkadaşlar şimdi bişey ögrendim paylaşmak istedim. ikili testin sonucu 10 gün sonra veriliyormuş...

Evet dediğin gibiymiş.İyi ki vazgeçmişsin. Çevremde 10 kişi doğum yaptıysa 6sı Ecrin 4ü Ceylin :86:

dimi ecrin ve ceyli patlaması var, kulağa çok hoş geliyor aslında ama anlamıda önemli tabi.

erkekte egemeni çok istiyorum ama kız konusunda belirgin birşey yok aklımda.

Arkadaşlar şimdi bişey ögrendim paylaşmak istedim. ikili testin sonucu 10 gün sonra veriliyormuş...

Sağol canım, ben de dün 1 hafta sonra diye duymuştum.1 hafta 10 gün arası sabredicez yine.Hayırlı sonuç çıksında 1 ay sonra versinler farketmez gerçi.Ben yarın 2li test için gidicem diye heyecan yapamıyorum, ben 2 hafta aradan sonra bebeğim büyümüş mü onu merak ettiğimden heyecanlanıp, sabırsızlanıyorum

dimi ecrin ve ceyli patlaması var, kulağa çok hoş geliyor aslında ama anlamıda önemli tabi.

erkekte egemeni çok istiyorum ama kız konusunda belirgin birşey yok aklımda.

Egemen çok güzel isim, anlamı da güzel.Biz eşimle anlaştık, riskli bir anlaşma ama kabul ettim kız olma ihtimali yüksek diye.Kız olursa ben, erkek olursa eşim koyacak ismini.
O en yakın arkadaşının ismini vermek istiyor.
Arkadaşının ismi Neyzen. Aslında hoşuma gitmedi değil ama daha çok alternatif varken Neyzen ismi çokta çekici gelmiyor.

Evet hayırlı sonuçlar gelsinde inşallah süresi önemli değil. Ben peşembe günü yaptırcam testimi hayırlısıyla. 11+5 günlük olcak o zaman. 12 gibi yani.

kizlar cenem iyice dustu burda aksam olmadan bir markete gideyimde soyle taze taze domates,salatalik, biber alip yiyeyim yoxa yine benim kocisin curuk sebzelerine kalirim dolap bombos zaten hic bisey yiyemedigim icin.. bu salata olayindanda cok sikildim ne yiyecem ben ya..istahim acilsin artik yemek yemeyi ozledimm

kızlar bakıyorum da bugün gündemimizde isimler var.çocuğumuza vereceğimiz isimlerin kulağa hoş gelmesini hepimiz çok istiyoruz ama anlamı çok daha önemli.daha önce bir makalede okumuştum.makalede araştırmanın yapıldığı ünv.bilim adamının filan adı vardı ama tabi ben hatırlamıyorum.su üzerinde bir çalışma yapılıyor.bir miktar su bir ortama alınıp suya sürekli güzel şeyler söyleniyor.sen hayatsın,iyiki varsın,yaşamın kaynağısın,güzelliksin vs...bir miktar su da başka bir ortama alınıp bu suyada sürekli kötü şeyler söyleniyor.senin yüzünden felaketler yaşanıyor,nsanlar senin yüzünden boğuluyor vs...daha sonra bu iki kaptaki suyu ayrı ayrı mikroskpta inceliyorlar.güzel şeyler söylenen su molekülünün tıpkı bir çiçek modelini andırdığını.diğer suyun ise zikzak şeklinde tıpkı şu korku işaretini andıran bir molekül yapısı orta koyduğunu gözlemliyorlar.ve buradan şu sonuca varıyorlar:insan vücudunun 4'te 3' su.o halde insanlar birbirlerinegüzel fadelerle yaklaşırsa sonuç mükemmel olur.aslında biri bize aksi söz ve davranışlarla yaklaştığında bizim bozulmamızın bir sebebi de kısmen bu durummmuş.

bunun isimle ilgisine gelince çocularımıza bizler de dahil herkes ismiyle hitap edecek.bundan ötürü isimlerinin anlamlarının güzel olması çok önemli.bu konuda peygamber efendimiz(s.a.v.) bir hadisi var:''çocuklarınız güzel isimlerle çağırınız''

ben kısmet olursa kesinlikle peygamber efendimizin(s.a.v.) soyundan bir kişinin ismini koyucam yavruma.ama ne olacağına daha sora karar vericez tabi.Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın.bizlere sağlıkla onlara kavuşmayı,imanı bütün,alesine vatanına milletine hayırlı bir evlat yetiştirmeyi ve iyi bir nesil geride bıramayı nasip etsin.

Son düzenleme:

Aminn... Allah cümlemize hayırlı, sağlıklı ve iyi haberler nasip etsin bu konuda... kimsenin bası ağrımaz umarım..

azıcık uyuduk neler konuşmuşuz kızlar şubat ayında hepsi sağlıkla gelecek nasılsa, 12, 11, hatta 10 olmuş ne fark eder. eheuhe, ben bugün pollyanna oldum maşallah 2li test çok geç evet sinir oldum :18: bu arada 2li test sonucunu sat'i baz alarak değil ultrasonu baz alarak yapıyorlar. ben 11+1dim dün. dr bilgileri doldururken kağıda baktım 12+4 yazdı. ultrasonda gözüken tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…