2012 Şubat Anneleri

selamlar kızlar isimlerden konu geçmiş pek erkek ismi söylememişsiniz kız ismi kolay tabi :)))) bu arada benim öğrencilerin bi kısmının ismi ecrin bi kısmı tuana, ebrar vs geçen bi prof çıktı bunların kitapta hiç bir anlamı yok evet geçiyor ama anlamsız ve yapay dedi ben bilemiom yaniii erkeklerde ege enes emir vs ki hiç sevmem benim kızım olursa adı elif olacak ben müzik öğretmeniyim elif dedim türküsünü çok sever söylerdim ve hala söylerim adını elif dedim anlayacağınız erkek olursada babmız koyacak tabi abuk sabuk isimlere itinayla müdahale edilir

olur mu yafff... babamın mevlütünde 7 gün yasinin içinde ecrin gecti. bayada var yanii..hatta mevlütte güzinide duydumm.. sahabelerinden mişş güzin. seckin secilmiş olan anlamına geliyo aynı zamanda.. ben olmasam kızıma koyardım güzin. tuana nın gecmedigini bende bi yerde okudum galiba.. ama benimkiler tescilli

Tatlım iki adımdan biri zeynep ama Hacer ismide cok güzel bir isim bence, eminim sana da cok yakışıyordur, ablana bakma sen ablalık görevleri arasında kardesi sinir etmek vardır ... (hehe nerden mi biliyorum kendim bir ablayım itina ile kardes sinir ederim )

ben sana annemkileri sayayım da güll o zaman.. seniha,semiha,sebiha,meliha,neziha,haşim ,ramazannnn ananemde remziye idii.. ama benimki güzin koyulmuss güzin abla severlr tarafındann

Güzin acayip güzel bir isim bence ayrıca anlamıda cok güzel..

Kızlar ben kaçıyorum, herkese selamlar, iyi akşamlar.
pikepolat arkadaşıma da özel selam yolluyorum okur inşallah
okudum canım saol

Enes ısmınden korktum.
Kımı tembel dedı, kımı yaramaz.
Erkek olursa sanırım Kayra ısmını dusunecegım
.

Canım cocuga tek heceli isim koymak gunahmıs. cem cenk can naz alp vs..

Hadı canım? ilk kez duydum.

Poposuna alınan dondan nasıl bır bereket gelır kı?
Sureklı ıshal mı olacak bebıslerımız yoksa.
Ama ben o sansı kacırdım.
Bugun ıkı parca aldesya aldım kuzucuguma

Merhaba,

Bu konu diğerinden daha hareketli galiba :)

8 haftalık hamileyim, kısmetse şubat 2012 annesi olacağım bende

Herkese hayırlı olsun

Hayırlı olsun bebısın, Rabbım tamamına erdırsın.

Kızlar ya, canım cok sıkıldı aksam aksam.
Artık ıc camasırlarım bedenımı sıkıyor dıye, aksam gıttım bır takım aldım, 3'lü.
Eve bı getırdım, akıllı kasıyer sadece ustu koymus posete, dıger ıkı parca yok ):
Moralım nasıl bozuldu, cok da begenerek almıstım oysa kı!
Yarın gıdecegım oraya ama ya bana ınanmazlarsa, ya kameraları yoksa kasa basında?
Sinir olurum valla, süteynı fırlatırım baslarına, cıkarım oradan.

Bırde kayınvalıdeme uyuz oluyorum, ne vakıt konussak, nasılsın fılan faslında eger ufak bır agrım oldugunu soyluyorsam hemen,
'eeeee anne olmak kolay degıl, goreceksın sende' dıyor.
Oglunu bır ara benımle paylasamamıstı, 'oglumu sana vermeeeeem' dıye feryat etmıstı, bende sinirlenmis bosanmaya karar vermıstım, 'al oglun senın olsun' dıye.
Ondan dolayı mıdır nedır, bunu her soyledıgınde uyuz oluyorum.
Bende bu aksam dedım kı; 'ben cektıgım acıyı umursamıyorum, benım korkum bebegıme bırsey olması, o saglıklı olsun da ben acı cekeyım'
Offf aksam aksam nasıl da sinirlerim bozuldu.

11 Haftalık Gebelik, İkili Test videosunu izle - Kadın - Mynet - Video

ikili testt kızlarr izleyinn cok sevimliii.. cok dürtmüşlerr cocuu ama ossunnn

ınanılmaz bır sey bu.
Gercekten Allah ın en buyuk mucızelerınden bırı.
Bazen gercekten aklım almıyor, bır damla nasıl da sekıllenıyor, o karanlık kucuk yerde nasıl da kusursuzca bıcımlenıyor.
Ve bızler ne kadar sanslıyız kı, o mucızelerı tasıyoruz.
Rabbım hayırla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah.

haklısın valla canım. noktaydı şimdi heryeri şekillendi çok şükür. gördüğümde ben de gözlerime inanamadım. minyatür insan, minik sıpam benim sağlıkla gelsinler kucaklarımıza, zaman su gibi akıp geçsin

canim ya ne takiyosun kayinvaldeni...butun kayinvaldelerin ogullari kiymetlidir zaten...senide hep kendiyle kiyaslamak icin yer ararlar...aa ben gencken belim incecikti simdiki genclerin belleri hep kalin diye laf sokarlar..ya da ben kac dogum yaptim hicbirinde kilo almadim hep inceciktim goren hayret ederdi der...ben kesin kilo alirim dedigimde ise evet baya bi kilo alirsin diye sinir eder...surekli gencken yok soyle guzeldim yok boyle guzel giyinirdim diye seninle hep bir yaris halinde olmalar...ee sende anne olacaksin cek butun zorluklarinida gor gibi sinir etmeler bunlar hep gelinini kiskanma sendromlari canikom..senin gencligini guzelligini kiskandigini dusun ve gul gec...yazikk ... bak boyle dusunup gulunce cok kolay oluyor hersey..dene bi..cunku kayinvaldeler asla degismezler..bu da demek oluyorki sen bakis acini degistireceksin

Benım bebısım daha secılmıyor, ınsallah 1 agusots ta gıttıgımızde daha net gorurum.
Insallah saglıkla gelırler ve zaman cok guzel gecer.

Senın kayınvalıdenden secmelerdı sanırım
Benımkınden de beter sanırım senınkı.
Gercı ımkanı olsa bana da cok laf sokar da, sanırım son atagımdan sonraa korkuyorlar benden

yok canım ilahiyatçı prof bazı isimlerin aslında sadece kelime olduğunu anlamının olmadığını söylemişti ben onun yalancısıyım açıkçası belli yaş gruplarında farklı isimler koyalım diye hep aynı isimleri koyuyolar bende istanbuldayım çok öğrencilerim var bu isimlerde güzin güzel gerçekten

Kızlar çok şrin ama şu ultrason bebeği rahatsız ediyor diye çok sogudum acaba gerçekten zararı varmı bebeğe çok arada kaldım..

Usg tabi ki zararlı bebeğe.. Deri altına gönderilen sesler yüzünden bebek rahatsız olup kipirdaniyor. Benim kızlar doğduğunda mesela kala usg sinı doktor önermemişti lüzumsuz yere usg almasın vücuduna diye.. Klasik muayene yapılmıştı.
Oysa Türkiye deli kadın dogumcular annenin her canı çektiğinde bebeğe hemen usg ile bakıyorlar.. Prof sina tükel gibi duzgun Dr lar haricinde.. Yurtdışında hep belli ultrason sayısı vardır neticede aşırısı zararlı...
Ay çok konuştum her annenin kendi bileceği is... Benim ilk bebeğim olmadıgı için her seferinde doktora almicam soluğu ikincide de yaptıgım
Gibi. Bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter.

Günaydın kızlarrrrrr
Sadece 3 saatim kaldı 2liye gitmeme...Videoyu izledim, çok güzeldi ya elleri felan, demek ki bugün uzun uzun görücem bizimkisini
Ev biraz dağınık, yataklar felan duruyor, ortalığı toplamaya gidiyorum, kendinize iyi bakın
:80:

canım ya gelince bize de anlatsana nasıl yapılıyor bu ikili test,bende haftaya gidecem insallah,biraz şaşkınım :44::44:

AHSEN: (Ar.) Daha güzel, çok güzel, en güzel. Erkek ve kadın adı
AZRA: Yine iffete tekabül eden, namuslu ve tertemiz kadın anlamındadır. Kirlerden arındırılmış, masum manasında
BEREN: 1. Güçlü, kuvvetli. 2. Akıllı
BELiNAY: Cennette peygamber cicegi
BUĞLEM: Cenneti müjdeleyen melek
BERFiN: kardan yapılmış,tertemiz
CEYLiN: Cennetin kapısı, cennete açılan kapı.
ECRiN: ALLAH'IN hediyesi anlamını taşımaktadır.
MİNA: Liman
SUDEN: peygamber efendimizin cennette en çok sevdiği ağacın ismi
TUANA: Cennete düşen ilk yağmur damlası
YAREN: Dost,arkadaş
ZİŞAN: Onurlu şerefli..

bunların hepsi kuran-ı kerimde geçen isimlermiş,öyle yazıyo yani bulduğum yerde,hepsi kız ismi gerçi,ben hiç erkek ismi bulamadım daha... gecen hafta eltimin bebişi oldu,kız, adını kayra koydular,kayra erkek ismi değil mi ,ilginç geldi bana...

ben eşime hamile oldugumu söylerken bebek ayakkabısı almıştım ben geliyorum babacım yazmıştım cok tatlı pembe ayakkabı çok şeker ordaki bayan hamile misiniz demişti evet demiştim hemen bi don vermişti :)) don alın donansın bu da hediyemiz olsn demişti minick bi don kenarları dantelli ayy nasıl sevinmiştim adetmiş bende orda duydum eşime gösterdm bu ne süslü don anası gibi olcak cocuk şimdiden demişti :)) ama çok tatlı yyaa hele kız cocuklarına giydirilenler varya kısa paçalı fırfırlı bayılıyorum kız olursa büyüsün ondan alcam :))biz hep kız istiyorz ama içimden bi ses erkek olacak diyo :) hayırlısı saglıklı olsun da bakalım

ben bu don muhabbetini hiç duymamıştım ya:S bilseydim ilk onu alırdım, dün de tam gittim bikaç bişi aldım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…