- 4 Aralık 2010
- 783
- 45
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.261
selamlar kızlar isimlerden konu geçmiş pek erkek ismi söylememişsiniz kız ismi kolay tabi :)))) bu arada benim öğrencilerin bi kısmının ismi ecrin bi kısmı tuana, ebrar vs geçen bi prof çıktı bunların kitapta hiç bir anlamı yok evet geçiyor ama anlamsız ve yapay dedi ben bilemiom yaniii erkeklerde ege enes emir vs ki hiç sevmem benim kızım olursa adı elif olacak ben müzik öğretmeniyim elif dedim türküsünü çok sever söylerdim ve hala söylerim adını elif dedim anlayacağınız erkek olursada babmız koyacak tabi abuk sabuk isimlere itinayla müdahale edilir
Herkes bir kafadan konuşmuş Zeynep, Zehra ve Hacer isimlerinin arasından kur a çekilmiş ve en çirkini Hacer çıkmış..
Babamın adı Suavi anneminkide Nevriye hepimiz bir alemizKayınvalidemin ismide güzel değil Allahtan Nebiha oda
ben sana annemkileri sayayım da güll o zaman.. seniha,semiha,sebiha,meliha,neziha,haşim ,ramazannnnananemde remziye idii.. ama benimki güzin koyulmuss güzin abla severlr tarafındann
Kızlar ben kaçıyorum, herkese selamlar, iyi akşamlar.
pikepolat arkadaşıma da özel selam yolluyorum okur inşallah
Bir arkadaşım Enes Kayra koymuştu oğlunun adını bence ikiside ayrı ayrıda güzel gibi ..
Evet evet Kayra güzel..
Benim bir tanıdğım daha var enes diye çok zeki ve çok yakışıklı bir çocuktu kendileri..
Bence o kişien kişiye değişiyor..
Canım cocuga tek heceli isim koymak gunahmıs. cem cenk can naz alp vs..
Ben de tek çöp alamadım daha kendi başıma.Annem aldı getirdi, aldı getirdi. Bir laf duydum ben uygulayamadım siz uygulayın isterseniz; bebeğin ilk donunu alcakmışsınız bereketli olurmuş diye.Bilmiyorum aslı nedir ama denemek lazım
Merhaba,
Bu konu diğerinden daha hareketli galiba :)
8 haftalık hamileyim, kısmetse şubat 2012 annesi olacağım bende
Herkese hayırlı olsun
11 Haftalık Gebelik, İkili Test videosunu izle - Kadın - Mynet - Video
ikili testt kızlarr izleyinn cok sevimliii.. cok dürtmüşlerr cocuu ama ossunnn
11 Haftalık Gebelik, İkili Test videosunu izle - Kadın - Mynet - Video
ikili testt kızlarr izleyinn cok sevimliii.. cok dürtmüşlerr cocuu ama ossunnn
ınanılmaz bır sey bu.
Gercekten Allah ın en buyuk mucızelerınden bırı.
Bazen gercekten aklım almıyor, bır damla nasıl da sekıllenıyor, o karanlık kucuk yerde nasıl da kusursuzca bıcımlenıyor.
Ve bızler ne kadar sanslıyız kı, o mucızelerı tasıyoruz.
Rabbım hayırla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah.
Enes ısmınden korktum.
Kımı tembel dedı, kımı yaramaz.
Erkek olursa sanırım Kayra ısmını dusunecegım.
Hadı canım? ilk kez duydum.
Poposuna alınan dondan nasıl bır bereket gelır kı?
Sureklı ıshal mı olacak bebıslerımız yoksa.
Ama ben o sansı kacırdım.
Bugun ıkı parca aldesya aldım kuzucuguma
Hayırlı olsun bebısın, Rabbım tamamına erdırsın.
Kızlar ya, canım cok sıkıldı aksam aksam.
Artık ıc camasırlarım bedenımı sıkıyor dıye, aksam gıttım bır takım aldım, 3'lü.
Eve bı getırdım, akıllı kasıyer sadece ustu koymus posete, dıger ıkı parca yok ):
Moralım nasıl bozuldu, cok da begenerek almıstım oysa kı!
Yarın gıdecegım oraya ama ya bana ınanmazlarsa, ya kameraları yoksa kasa basında?
Sinir olurum valla, süteynı fırlatırım baslarına, cıkarım oradan.
Bırde kayınvalıdeme uyuz oluyorum, ne vakıt konussak, nasılsın fılan faslında eger ufak bır agrım oldugunu soyluyorsam hemen,
'eeeee anne olmak kolay degıl, goreceksın sende' dıyor.
Oglunu bır ara benımle paylasamamıstı, 'oglumu sana vermeeeeem' dıye feryat etmıstı, bende sinirlenmis bosanmaya karar vermıstım, 'al oglun senın olsun' dıye.
Ondan dolayı mıdır nedır, bunu her soyledıgınde uyuz oluyorum.
Bende bu aksam dedım kı; 'ben cektıgım acıyı umursamıyorum, benım korkum bebegıme bırsey olması, o saglıklı olsun da ben acı cekeyım'
Offf aksam aksam nasıl da sinirlerim bozuldu.
haklısın valla canım. noktaydı şimdi heryeri şekillendi çok şükür. gördüğümde ben de gözlerime inanamadım. minyatür insan, minik sıpam benimsağlıkla gelsinler kucaklarımıza, zaman su gibi akıp geçsin
canim ya ne takiyosun kayinvaldeni...butun kayinvaldelerin ogullari kiymetlidir zaten...senide hep kendiyle kiyaslamak icin yer ararlar...aa ben gencken belim incecikti simdiki genclerin belleri hep kalin diye laf sokarlar..ya da ben kac dogum yaptim hicbirinde kilo almadim hep inceciktim goren hayret ederdi der...ben kesin kilo alirim dedigimde ise evet baya bi kilo alirsin diye sinir eder...surekli gencken yok soyle guzeldim yok boyle guzel giyinirdim diye seninle hep bir yaris halinde olmalar...ee sende anne olacaksin cek butun zorluklarinida gor gibi sinir etmeler bunlar hep gelinini kiskanma sendromlari canikom..senin gencligini guzelligini kiskandigini dusun ve gul gec...yazikk ... bak boyle dusunup gulunce cok kolay oluyor hersey..dene bi..cunku kayinvaldeler asla degismezler..bu da demek oluyorki sen bakis acini degistireceksin
olur mu yafff... babamın mevlütünde 7 gün yasinin içinde ecrin gecti. bayada var yanii..hatta mevlütte güzinide duydumm.. sahabelerinden mişş güzin. seckin secilmiş olan anlamına geliyo aynı zamanda.. ben olmasam kızıma koyardım güzin. tuana nın gecmedigini bende bi yerde okudum galiba.. ama benimkiler tescilli
Kızlar çok şrin ama şu ultrason bebeği rahatsız ediyor diye çok sogudum acaba gerçekten zararı varmı bebeğe çok arada kaldım..
Günaydın kızlarrrrrr
Sadece 3 saatim kaldı 2liye gitmeme...Videoyu izledim, çok güzeldi ya elleri felan, demek ki bugün uzun uzun görücem bizimkisini
Ev biraz dağınık, yataklar felan duruyor, ortalığı toplamaya gidiyorum, kendinize iyi bakın :80:
Ben de tek çöp alamadım daha kendi başıma.Annem aldı getirdi, aldı getirdi. Bir laf duydum ben uygulayamadım siz uygulayın isterseniz; bebeğin ilk donunu alcakmışsınız bereketli olurmuş diye.Bilmiyorum aslı nedir ama denemek lazım
ben eşime hamile oldugumu söylerken bebek ayakkabısı almıştım ben geliyorum babacım yazmıştım cok tatlı pembe ayakkabı çok şeker ordaki bayan hamile misiniz demişti evet demiştim hemen bi don vermişti :)) don alın donansın bu da hediyemiz olsn demişti minick bi don kenarları dantelli ayy nasıl sevinmiştim adetmiş bende orda duydum eşime gösterdm bu ne süslü don anası gibi olcak cocuk şimdiden demişti :)) ama çok tatlı yyaa hele kız cocuklarına giydirilenler varya kısa paçalı fırfırlı bayılıyorum kız olursa büyüsün ondan alcam :))biz hep kız istiyorz ama içimden bi ses erkek olacak diyo :) hayırlısı saglıklı olsun da bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?