2012 Şubat Anneleri

ben sana annemkileri sayayım da güll o zaman.. seniha,semiha,sebiha,meliha,neziha,haşim ,ramazannnn ananemde remziye idii.. ama benimki güzin koyulmuss güzin abla severlr tarafındann

Evet sizinki bizimkilerdende betermiş Bir tek ablamın ismi güzel oda. ve onun ismini çok seviyorum onun adı olmasaydı ben koyacaktım ama eltimn kızının adıda
Ya bütün eski türk filmlerinde zavallı ben yani hep xx ismindkiler hep hizmetçi olurdu.. Her türk filmi izleyişimizde benle alay ederlerdi özellikle ablamm

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar muhabbet harika, ama maalesef gidiyorum Kendinize iyi bakın, bizim için dua edin emi yarın sağ salim göreyim bebeğimi..
Hepiniz Allah'a emanet olun

Evet kızlar bende kaçar saatin farkında bile değilim. Bilgisayar başında kikirdemeye başlayınca arkadaşlar rahatsız oldu heralde saat 6 oldu diyorlar
Herkes Allaha emanet yarın devam ederiz inşallah..

Merhaba,

Bu konu diğerinden daha hareketli galiba :)

8 haftalık hamileyim, kısmetse şubat 2012 annesi olacağım bende

Herkese hayırlı olsun

Benim ismim sevinç
kardeşiminki Gülru (u harfi şapkalı olcak)

Gülru'yu ilk kez duydum güzelmiş gerçekten Canım.
Ama seninkide güzel o zamanlara göre.
benim ismimide babaannem koymuş,
annem babaannemin ismini koymak istemiş çok, Minübe :)
Babannemde kaderi bana benzemesin demiş, Duygu olsun demiş.
ama göbek adım Minübe :))

Son düzenleme:
slm kizlar ne guzel isimlerden bahsedilmis...
az kaldi cogunuz cinsiyet ogreneceksiniz.....
Allahim sagsalim kucagina almayi nasip eder insAllahhh
banada 3 ay sonra melegimi yollasin insAllahhhh Nazar

Duygu yakın bir arkadaşımın adı severim ben o yüzden
Benim göbek adım yok, iki isme de çok sıcak değilim ama çocuğa 2 isim koyacağız gibi görünüyor, eşimle bu derece zıtken

Duygu yakın bir arkadaşımın adı severim ben o yüzden
Benim göbek adım yok, iki isme de çok sıcak değilim ama çocuğa 2 isim koyacağız gibi görünüyor, eşimle bu derece zıtken

benim eşimde iki isim istiyor ve Kurandada geçsin istiyor isimler.
Bakalım hayırlısı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…