- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.041
Ben bu adama dahada çocuk doğurmam hak ediyo dimi.... Noldu hugo geçmiş olsun uykusuzsan belki oda yapar... Dinlenme şansın varsa dinlen... Evdemisin sen?çalışmıyosun dimi... Guneşışığım naptı acaba sonuçlar iyi çıkar inş yaa
artık çok uğramaz olsun merak ettik seni
dün gece oğlum annemde kaldı,
geceleri çok huzursuzlanıp uyumadığı için ve benimde bu grip döneminde dinlenmeye ihtiyacım olduğu için annem aldı oğlumu bu gece
evlerimiz yanyana zaten çok sıkıntı olursa gider alırım dedim
oğlumu bıraktıktan sonra eşimle eve gelir gelmez bir boşluk hissettik,
zaten gece bende çok uyuyamadım
çok özledim oğlumu bir gecede rabbim ayırmasın bizi evlatlarımızdan
bu akşam benimde canım sıkıldı eşime kızdım
çocuk doğdu doğalı şöyle bi yarım saat alıpta oynatmadı ilgilenmedi geç geliyo yorgun oluyo
ama bende çok yoruluyorum
üstüne üstlük çay koy yemek koy sofra topla bu arada çocukta onla ilgilenmiyorum diye ağlamaya başlıyo
kafam bidünya oluyo valla
hiç bakmıyosun ilgilenmiyosun diyorum kaçkere hastaneye götürmedimmi nankörlük etme diyo
çok değil şöyle yarım saat ilgilense yetecek
bari yarın akşam gezdir dedim yok çocuk hasta olur küçük diyo kapalı yere gidelim diyorum yok diyo
balığa koşa koşa gider ama tatil günü erkenden kalkar iş var desen bakmaz bile
dağınıklık desen çıldırtır çekirdek yemiş kabuklarını yatak odasındaki şifonyerin üzerine koymuş
donlar çoraplar tişörtler yerlerde
yiyiyo içiyo bırakıp gidiyo öylece
çocukla yapamıyorum
çok bunaldım bu akşam kafama ağrılar girdi
bende prima kullanıyorum benimde sızdırma problemim olmadı ama küçük numaraları kullanırken oldu bir kaç kez oda bez küçük geldi diye düşündüm yoksa çok memnunum uzun süre premium care kullandım sonra aktif bebek aldım oda güzel ikisinide kullanıyorum şuan ben çok uzun zaman önce eçtim 4 numaraya 7 kilo olmamıştı ama yakındı geçtiğimde şuan 7600 hem 4 numara hemde 4+ kullanıyorum 4 numara tam geliyor 4+ biraz büyük geliyor ama sorun olmuyor
demir damlasından memo yine kabız oldu çok sinirli bugün
bu satırları hıçkıra hıçkıra ağlayarak yazıyorum kızlar...
lütfen bana dua edin...
cuma günü herşey netleşecek...
bi kaç zamandır bacaklarımda kendiliğinden oluşmaya başladı.önce alt bacaklarımda başladı,çarptırdım dedim önemsemedim.beyaz tenliyim ve tenim çok hassastır.sonra zamanla üst bacak,kalça vs...oralardada çıktı.bildiğimiz yeşile kahveye bakan mor.üstleri nerde çarptırdım acaba,çarpmış olamam diye tedirgin oldum.öyle bi morlukki çarpsam kesin bilirim.eşimde korktu dün özel hasteneye gittim.dahiliye bölümüne.muayene etti,tam kan sayımı istedi.ve lokositlerimde yani beyaz kan hücrelerimde çok aşırı bir düşüş olduğunu gördük.doktor aynen bu cümleyi kullandı.lokositlerin düşük olması canımızı sıkar,düşük olmasını istemeyiz dedi.
b12 vitamini eksikliğindende düşebilirmiş.bunu üzerine tekrar kan verip b12,ve hebatit değerlerine bakıldı ayrıca üst batın ultrasona soktu.ultrason normal,hepatit değerleri normal,b12 eksikliğide yok.
eksik yazdım :ultrasonla beraber tekrar kan verdim ya,lokosit değerlerininde kendi içinde incelenmesi için preferik yayma testine bakılsın dedi.cuma günü çıkacakmış sonuç.
lösemiden şüphelendi.b12 vitamini eksikliği olmaması da şüpheleri artırdı.
bebeğime bakıp ağlıyorum sürekli.eğer öyle bi rahatsızlık çıkarsa bebeğime kim bakacak,yanımda kim kalacak hastanede.bebeğim bana muhtaçççç...küçücük daha..lütfen dualarınızı ihmal etymeyin..allah rızası için..
yok yaa canım sıkılıyo eşime ondan tansiyonummu çıkıyodur nedir başım ağrıyo
bu ara sık tekrarlıyo
Bende ozledim sizi yaa ara ara okuyup kaciyorum ama hic vakit bulamiyorum kii calismak cok yoruyo eve gel kizmla ilgilen banyo yemekcorbasi yogurdu aksamyemegi derken dizlerim kiriliyo uyuyorum hemen.ikinci olunca nolcak hic bilmiyom:))bide agirlastim artik asagida basiyo surekli kemigim cok agriyo dogurdum doguracam gibi oluyo sipa ittirince.haa 6 kasim dogum gunum esim ne alacak meraklaaa bekliyorum simdiden:))Memo napiyo iyidir ins.
neden yapamıyosun canım çok kolay ben anlatırım sana
bak bugün tarhana yapıcam
buzluktan minik kuzu etini çıkarttım attım sütlük tencereme üzerine içme suyu koydum pişti bekliyo
sonra rondodan geçircem soğuduğu vakit
içinede annemin tarhanasını eklicem pişircem tamamdır bu kadar basit
normaldede kabak kereviz artık ne sebzen varsa minik minik doğruyorum az az sonra kuzu etinide ekliyorum suyunuda ekliyorum koyuyorum kısık ateşe pişince kapatıyorum soğuyunca rondodan geçiriyorum az zeytinyağı ekliyorum tamamdır
bakalım eticicibebe ekmeğini denemedim bulabilirsem bende alıcam
senfatcım onyedigünlük bebek ölmüş demiştin neden ölmüşki
bebek vefat ettiği gün en son sabah emmiş bir daha emmemiş, çocuk dr aramışlar dr. hemen aateşini ölçün, kalbini dinlesinler, en yakın hastaneye gidin demiş.
hastaneye gittiklerinde pratisyen dr acil oluyor ya kalbini falan dinlemiş, bir şeyi yokmuş,
anne öğretmen baba savcı. bunlar antalya elmalı da oturuyıorlar, yine alıp çocugu antalyaya gitmişler. saat 3 gibi hastaneye gitmişler, gece 12 de vefat etmiş bebek. kalpte ritm bozukluğu denmiş.
bebeğin anneannesi buarda oturuyor, buraya defnetmişler, anne yıkılmış durumda. doğumda ölseydi bu kadar etkilenmezdim. kokusunu aldım, yüzünü gördüm diyormuş. ben de rapor almadan işe başlamasını önerdim. tayin yaptıracaklarmış kadın aynı yere dönmek istemiyorum diyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?