2012 Şubat Anneleri

bu arada doğum günlerinden konu açılmışken benimde 13 ekim doğum günüm 10 ekimde evlilik yıldönümümüz(10.10.10'da evlendik )

cuma günü için izin aldık sabah erkenden ankaraya görümceme gidiyoruz(doğum yaptı kendisi), uçak biletlerimizi haziranda aldık otobüsten daha ucuza geldi
pazar günü döncez inşallah, birkaç gün giremiyecem foruma şimdiden özlicem sizleri

biz de seni özleyeceğiz canım. hayırlı yolculuklar şimdiden, kazasız belasız inşaallah.

kıyamam yaa o da evin bireyiya ondan oturcak sizle yiyecek

ben şimdiden haftada iki kez yıkamaya başladı. ekstra bir durum olursa (altını açtığımda işerse falan ) o zaman yıkıyorum tabi, 2 ye , 3'e bakmadan

güle güle gidin canım
hastaydın giremiyodun fazla
özlüyoduk zaten şimdi iyice özlicez
görümcene koliksiz günler dilerim

hugocum geçmiş olsun.
mehmet yazınca değişik geldi, memo diye diye alıştık

santafer fort
yok ya kullanamıcaz biz mümkün değil yapamıyo çocuk
hiçbişeyde fayda etmiyo
devamlıda fitil verememki
doktorla konuşcam
arkadaşımınkide ferum onda yapmıyomuş
sizde yapıyomu

biz ferro sanol kullanıyoruz şurup olanını. şurup ya, damlası gibi çirkin de değil öyle. içerken de, çıkarırken de sorun olmuyor.

Kızlar biz geçen kontrolümüzde kan aldırdık minnoşdan
kan değerlerine bakıp öyle başlayacaktık demir takviyesine
gerek görmedi doktor şimdilik değerleri iyi dedi besinlerle alsın demiri dedi
ben demir damlası şurubu vs vermiyorum hiç vermedim

ya savaş çıkacak noluyor böyle
Doğan diyor ki gece siren çalarsa korkma
Asya'yı alıp hemen aşağıya kapalı garaja inicez
niye diyorum füze iile vurabilirle burayı diyor
SAVAŞA HAYIR diye bağırmak istiyorum.

eşim sabah beş buçukta kalkıyo o yüzden biz memoyla ayrı yatıyoruz salondayız biz ama hamağıda küçük geliyo odasına geçircem
bende orda yatıcam eşimin yanına gitsem telsizin sesine gece oda uyancak bazen memo sık uyanıyo filan
baza alıcam tek kişilik
memonun odası küçük zaten
ilerdede kullanır
istikbalde kampanya varmış 350 tl diyo
ben bu satırları yazarken memo hamakta yatmak istemedi
buakşam uykusuna odasına geçirmiştim orda yatırdım önce biraz mızırdandı ama uyudu
sonra uyanınca 1 saat kadar oynadı uykusu gelince uyku tulumunu giydirip hamağa yatıırdım fakat istemedi
dönemiyo rahat edemiyo
uyur belki dedim ama uyumadı ağladı bende odasına götürdüm beşiğine yatar yatmaz yayıldı açtı kolları bacakları uyuyakaldı
ben şimdilik salanda yatıcam odasına baza alana kadar

korktum bende
allah korusun inşallah çıkmaz inşallah

çok zor canım allah kolaylık versin
laf gitmesin diyosun ama alttan aldıkçada ezileceksin
ya kayınvalidenin dediklerini görmezden gelecek üzülmeyeceksin yada mesafe koyacaksın
ilgilenme soğuk davran bir söylenir iki söylenir susar en son
eşinde çok biliyosa anasıyla o ilgilensin sen onları takma başbaşa bırak birbirlerine sarsınlar

amin hugocuk canım alttanda alsan üsten de alsan bu kadın değişmez mesafede koysan konuşmasanda yüzsüz kadın iniveriyor aşağıya kapıdanada kovamam ya:) 3 yıldır susar diye bekliyorum ama susmuyor aslında eltime ve görümcemlerede yapıyor karışıyor sırf bana degil ama ben yakında olunca olana bana oluyur takamamaya çalışıyorum ama.....

ah ahhhhhhh
aynı dert bizdede var bende kızla salonda yatıyoum eşimde nöbetli çalışıyor neymiş nöbete gidecekmiş uyuyamazmış neymiş nöbetten gelmiş uykusu varmış falan filan ya bende sabah kalkıp işe gidiyorum ben doğru uyuyamıyorum salonda yatmaktan bazen her tarafım uyuşuyor valla kalk bide işe git odasına bende yatıramıyorum çok sık uyanıyor orda çekyat var ama bende onda yatamıyorum aynı yaniii

bende hiç değişmez sanıyodum inadına yapıyodu
bakıyo kızıyorum daha beter yapıyo sinirden çatlatırdı çok üzülürdüm
sonra ben zar zor mesafe koydum araya
kolay olmadı tabiki ama koydum
konuşmuyorum şimdi en azından kafam rahat
sende ilgilenme eni sonu bakar takan yok biraz olsun rahat bırakır
hiç cevap verme ilgilenme
bak mesela kurban geliyo biz kurban alırız kayınvalide kurbanını diğer oğluna yollar geçen sene para bulup yollayamamış pek üzüldü banada kurban parası yollayamadım onlara haberin varmı diyo
her sene bizim kurbana ortak çıkar orda kesilir
birde surat yapar görsen bölüşürken kıskanır sanki kendi alıyo

canım diyorum ya mesafe koy istediğini yap kadın anlamıyo zaten takmıyorum diyede inadına yapıyor cevap vermiyorum duymuyorum ama yok belli kuralları var kafada aynısını yaptırmak istiyor biz böyle baktık biz şunu yedirdik ya anne diyorum bak tamam o zaman öyleydi ama bırak bende bildiğim gibi yapayım canım bide ben 10 sene yenidoğanda 2 senede çocuk servisinde çalıştım sen boşuna çalışmıssın bişey bilmiyorsun öyle olmaz demezmi cahil ya deli edecek beni
geçen sene allah nasip etti bizde kestik paylaşımını o yapyı ben rahatsızdım yatıyordum geldi ben yapıveriyim diye oturdu basına halletti bi güzel neyse eşimede çalıştığı şirketten pay vermişler onada bi güzel el koydu neymiş bizim ihtiyacımız yokmuş istanbuldaki oğluna verecekmiş ya onlarda çalışıyor bizden farkı yokki aynı ya valla aynı onların otobüs paralarına varana kadar verir ben sesimi çıkarmadım allah kabul etsinde şimdiden derdine düştü kurbanın
bende açtım ağzımızyumdum gözümü bugün neymiş biz zaten kesecekmişiz şuna verelim buna verelim diye başladı eşim hayrınıda bırakmadı cadı kadın seninde maasın var sende kesersin istadiğin yer ver ben kızımız hayrına dağıtacam dedi kızdı söylenen söylenen çıktı üst kata valla bıktım artık yaaaaaaa

Selam kızlarr bende yatırdım çocukları geldim çocukları diyorum çünkü eşimde bir çocuk sayılır bnce... Konuştuk yine köy işini bi arkadaşı trasporterı varmış binibüs gibi özel araba onla gideriz demiş 4 lü koltukta yeri varmış napcam bilmiyorum ben gitmeyelim dedikçe hepten planlı geliyo eve kararsız kaldım sana yardım etcem hep söz diyo bilmiyorum orda sözünü unuturmu off off

hugom işin zor valla ne cadı kadın ben şöyle evlad ayıran ondan alıp öekine veren kadınlara sinir oluyorum herkesin kendine göre bir planı var halbuki çomak sokmasalar olmz aldırış etme valla hiç görüşme bence sık sık ara ara git anlasın hatasını yaşlandıkça hiç çekilmez bunlar allah sabır versin bizimkide torunu göremedim diye duygu sömürüsü yaptı yaptı durdu gidersem ne takcak oğluma çok merak ediyorum olan paramızıda yerler geliriz

Hamağa yeni alıştıysa hiç yatırma derim gittiği yerde onu arar benim dayı kızım geçen annemlere geldi oğlu var ocak doğumlu mümkün değil hamak yok diye yatmadı ağla ağla erkenden eve gittiler mecbur az daha bende alcaktım ama benim oğlan zaten sevmemişti bırak yatsın beşiğinde rahat rahat benimkide koynuma alıştı ama napim sürekli emzirmek için beşikten alıp koymak ölümdü bana napalım buda iyi şimdilik yanımda...

İnş köye gidersem sizin gibi içi dert dolu geri gelmem allah yardımcım olsun bayramım zehir olmaz inş bakalım hayırlısını diliyorum rabbimdn.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…