- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.081
cuma günü için izin aldık sabah erkenden ankaraya görümceme gidiyoruz(doğum yaptı kendisi), uçak biletlerimizi haziranda aldık otobüsten daha ucuza geldi
pazar günü döncez inşallah, birkaç gün giremiyecem foruma şimdiden özlicem sizleri
ben de yemeğini yedirip, suyunu içirip mama sandalyesine oturtuyorum
başlıyor sızlanmaya,
sandalyesinden alıyoruz, biz yerken illaki istiyor.
babası da makarna vermişti yedi.
2 gundur de sussun da bi rahat yemek yiyelim diye eline ekmek verip, yere oturtuyoruz. hemen susuyor. ekmeği döke döke yiyor. yemekten sonra bir de makine açıp süpürüyorum ama başka türlü susmuyor
Gunisigim rabbim sana sifa versin insallah cok onemsiz bir durumdur. all ah hic bir bebegi annesiz birakmasin. senide esinden ve yavrularindan ayirmasin.
Bebeklerinizi hala her gun yada gun asiri yikiyomusunuz. ben kizim hastalndiktan sonra biraktim ama yaptirmak daha mi iyi olur ki. kisin haftada iki yikasam yetmez mi sizce
cuma günü için izin aldık sabah erkenden ankaraya görümceme gidiyoruz(doğum yaptı kendisi), uçak biletlerimizi haziranda aldık otobüsten daha ucuza geldi
pazar günü döncez inşallah, birkaç gün giremiyecem foruma şimdiden özlicem sizleri
bu akşam mehmet yerdeydi oynuyodu eşimde yanındaydı sorfa topluyodum
nasıl olduysa tükürüğü boğazına kaçmış
kustu çok kötü oldu çok korktukk
çok ağladı hemen aldık giyindik doktora götürcektikki geçti gülmeye başladı
çok korktuk çocukta çok korktu
santafer fort
yok ya kullanamıcaz biz mümkün değil yapamıyo çocuk
hiçbişeyde fayda etmiyo
devamlıda fitil verememki
doktorla konuşcam
arkadaşımınkide ferum onda yapmıyomuş
sizde yapıyomu
ya savaş çıkacak noluyor böyle
Doğan diyor ki gece siren çalarsa korkma
Asya'yı alıp hemen aşağıya kapalı garaja inicez
niye diyorum füze iile vurabilirle burayı diyor
SAVAŞA HAYIR diye bağırmak istiyorum.
korktum bende
allah korusun inşallah çıkmaz inşallah
eşim sabah beş buçukta kalkıyo o yüzden biz memoyla ayrı yatıyoruz salondayız biz ama hamağıda küçük geliyo odasına geçircem
bende orda yatıcam eşimin yanına gitsem telsizin sesine gece oda uyancak bazen memo sık uyanıyo filan
baza alıcam tek kişilik
memonun odası küçük zaten
ilerdede kullanır
istikbalde kampanya varmış 350 tl diyo
ben bu satırları yazarken memo hamakta yatmak istemedi
buakşam uykusuna odasına geçirmiştim orda yatırdım önce biraz mızırdandı ama uyudu
sonra uyanınca 1 saat kadar oynadı uykusu gelince uyku tulumunu giydirip hamağa yatıırdım fakat istemedi
dönemiyo rahat edemiyo
uyur belki dedim ama uyumadı ağladı bende odasına götürdüm beşiğine yatar yatmaz yayıldı açtı kolları bacakları uyuyakaldı
ben şimdilik salanda yatıcam odasına baza alana kadar
çok zor canım allah kolaylık versin
laf gitmesin diyosun ama alttan aldıkçada ezileceksin
ya kayınvalidenin dediklerini görmezden gelecek üzülmeyeceksin yada mesafe koyacaksın
ilgilenme soğuk davran bir söylenir iki söylenir susar en son
eşinde çok biliyosa anasıyla o ilgilensin sen onları takma başbaşa bırak birbirlerine sarsınlar
amin hugocuk canım alttanda alsan üsten de alsan bu kadın değişmez mesafede koysan konuşmasanda yüzsüz kadın iniveriyor aşağıya kapıdanada kovamam ya:) 3 yıldır susar diye bekliyorum ama susmuyor aslında eltime ve görümcemlerede yapıyor karışıyor sırf bana degil ama ben yakında olunca olana bana oluyur takamamaya çalışıyorum ama.....
bende hiç değişmez sanıyodum inadına yapıyodu
bakıyo kızıyorum daha beter yapıyo sinirden çatlatırdı çok üzülürdüm
sonra ben zar zor mesafe koydum araya
kolay olmadı tabiki ama koydum
konuşmuyorum şimdi en azından kafam rahat
sende ilgilenme eni sonu bakar takan yok biraz olsun rahat bırakır
hiç cevap verme ilgilenme
bak mesela kurban geliyo biz kurban alırız kayınvalide kurbanını diğer oğluna yollar geçen sene para bulup yollayamamış pek üzüldü banada kurban parası yollayamadım onlara haberin varmı diyo
her sene bizim kurbana ortak çıkar orda kesilir
birde surat yapar görsen bölüşürken kıskanır sanki kendi alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?