2012 Şubat Anneleri

demek eşin dayı oldu gözü aydın hediyeyi unutmasın... Allah yardımcısı olsun kiloluysa görümcen sakın bişey deme 4 yada 5 ayda anca verdim ben doğumdan sonra çok moralimi bozan olmuştuda ondan dedim ama gıcıksan bilemem iyi bi silahta olabilir .:) görüşürüz hayırlı yolculuklar

Hugocuk memo tıkanmış sanırsam geçmiş olsun panik yapma bi daha olmaz inş ama olursa sakin ol ve memonun iki kaşı arasına biraz burnunun üstünede parmak gelsin bir parmağını koy yukarı doğru alnına doğru çek bir kaç kez yap düzelir hemen benim oğlanda genelde su çok yutuyo öyle tıkanıyo, hemen bunu yapıyorum

kızlar telden çabuk yazıyorum bazen yazım hatam olabilir kusura bakmayın oğlanda olunca düzeltemiyorum hadi bende yatam birazdan uyanma maratonum başlar

iyi geceler cümleten..empirme sende takma şu kaynananı boşver allah kalplerine göre versin niyetleri ne ise ortaya çıkartsın inş...

Catlover bloğun güzelmiş bugün azda olsa baktım bebekte çok tatlıymış tombiş kaç kilo? Çok güzel olmuş fenerlisiniz galiba alex inş döner ama hakkını yedi aykut oda gider ama

hadi sanada iyi gecelr saat çok geç oldu ben kaçar..

Bu arada inş savaş çıkmaz valla hal pek iç açıcı değil allah sonumuzu hayır ede oğlumun adını taşıyan şu beşer esad gebere inş... Herkes ondanmı?koydunuz diyo sinir oluyorum zaten...

benim_olan madem transporterla yani özel arabayla gideceksiniz sen de boşver inat yapma bence. Allah korusun birşey falan olur eşinin ana babasına sen de vicdan azabı çekersin.
yardım edicem demiş eşin de, etmezse sen de bir daha gitmezsin, yardım etmedin, sözüne inanmıyorum falan dersin. 4 kişilik boş yer varsa, yanlış anlamadıysam şayet, sen de küçük bir yastık al, ayağında sallarsın. kızım ayakta sallanmaya çok alışıktı, ben bir kere uzun yolculukta öyle yapmıştım

benim_olan sen de benim gibi blogçu arkadaşları karıştırmışsın. galiba durasellanın bloğuna girmişsin.

esad'ın adı da, tam beşar esad'ın adının çok duyulduğu zamana denk geldi

iyi geceler canım.

Son düzenleme:
günaydın herkese,

iyi yolculuklar dileyen herkese teşekkürler

kızlar bu sizin imtihanınız bence, çok zor bliyorum ama sabırlı olun kazanan siz olursunuz

canım bence git canım ya madem eşin arabada ayarlamış, yazık eşinin anne babasına çok yaşlıymış belki bi daha görür göremezler

aldık canım bebeğe altın, 9 yaşındaki kızınada kıyafet aldık kıskanmasın diye
çok kilolu değil görümcem, iyidirde sağolsun

Son düzenleme:
epey pişirip dondurucuya atsam, sonra onu çözdürüp blendırdam geçirsem kötü mü olur acaba

Ben haftasonu yarım kg kuzu etini haşlayıp küçük parçalar halinde dondurucuya koyuyorum. Hafta içi de iki günde bie bir parça sebzeleri pişerken atıyorum içine tadı da gayet güzl oluyor. Hepsini yiyor bizimki.

Son düzenleme:
günaydın kızlar
uykusuzluktan sinirlerim alt üst durumda
sürekli ilgi isteyem ama yinede mızıklanan oğluma sabrım bitmek üzere
Allahım sabır versin kendime şaşıyorum bezen

benim kızın boyu uzun değil 67,5 cm kiloda fazla yok 7600 dü ama baldır bacak yerinde göbeğide var o yüzden tam oluyor 4 numara, mesela dün bi markette indirim vardı 4+ aldım rahatlıkla kullanıyorum ben

bizim dr da vermedi demir damlası sormadımda unutuyorum hep gerek görmediği için vermemiştir diye düşündüm ben birde idrar yolu enfeksyonu çıktığında ateşle kendini göstermişti tabi bilmiyorduk idrar yolu olduğunu dr kan ve idrar tahlili istemişti acaba diyorum o kan tahlilinde kan değerlerini görmüştür yani o tahlile bakınca gerekli olup olmadığını anlarmı yoksa ayrı bir tahlile gerek varmıdır acaba dr böyle birşey için yönlendirmedi benmi söylesem acaba

Kızlar yarın oğlumu sünnet ettireceğiz. Devlet hastanesinin başhekimi eşimi tanıyor diye orası olsun dedik, adam bizzat yapacak sünneti. Bugün ön tahlili vardı sabah kan aldılar miniğimden böyle bir kalabalık yok! Kan alan kadın yatırın çocuğu şuraya dedi. Gösterdiği yer kan, pisik içerisinde. Damarı bulamam elinin üzerinden alayım dedi öyle bir hat hut hareketleri var ki bileğini burkuyor bebeğimin, üç tüp kan aldılar. Pamukla bastırdım ama çok kanıyordu döndüm yeniden pamuk istedim, "off ben sana bastır demedim mi" diyor. Senli benli konuşmalar, tafralar! Şimdiden pişman oldum özele gidince insan muamelesi görüyorsun hiç değilse, en azından ortam temiz. Hangi meslekte olursa olsun , egosu büyük insanlardan nefret ediyorum.

kızlar adet olmaya başlayan varmı ben 3 gündür hastayım...çok şükür rahatladım...
yoksa erken mi oldum:/

maşallah eşin ne azimliymiş yani pes
sırf gidebilmek için adamın yapmayacağı yok valla
dahada ısrar etsen ailemi istemiyosun der

Durasella sünnetti yaptırırken bölgeselmi uyuşturacak duracakmı minik bende istiyordum ama herkes durmaz dedi artık seneye yaz başına kaldı inş o zamanda sıkıntı olmaz ben bölgesel sade orasını uyuşturup yapsınlar genel anestezi almasın istiyorum bizim burda özelde 175 tlmiş iyi geldi bana fiyatı hem özel hem yakın bana hayırlı olsun şimdiden sana...bez varken çabuk iyi olurmuş...

Ben sadece 40 dan sonra 2 3 gün adet oldum ondan sonra gelen giden yok iyimi kötümü bilmem ama 1 buçuk yıl olmayan var sütümden sanırım..şuan olmak istemiyorum zaten köye gideceğim büyük ihtimal kızlar..

Ben kocamı kandıracağıma o beni kandırıyo napcam bilmem ....

Bende oğlanın saçlarını kestircem bugün,başından çok terliyo bide saçları çok ince telli belki sıklaşır gelir seneye kadar dursun sonra uzatcaz..kış gelmeden uzar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…