- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.121
benim kızın boyu uzun değil 67,5 cm kiloda fazla yok 7600 dü ama baldır bacak yerinde göbeğide var o yüzden tam oluyor 4 numara, mesela dün bi markette indirim vardı 4+ aldım rahatlıkla kullanıyorum ben
maşallah eşin ne azimliymiş yani pes
sırf gidebilmek için adamın yapmayacağı yok valla
dahada ısrar etsen ailemi istemiyosun der
Hamağa yeni alıştıysa hiç yatırma derim gittiği yerde onu arar benim dayı kızım geçen annemlere geldi oğlu var ocak doğumlu mümkün değil hamak yok diye yatmadı ağla ağla erkenden eve gittiler mecbur az daha bende alcaktım ama benim oğlan zaten sevmemişti bırak yatsın beşiğinde rahat rahat benimkide koynuma alıştı ama napim sürekli emzirmek için beşikten alıp koymak ölümdü bana napalım buda iyi şimdilik yanımda...
İnş köye gidersem sizin gibi içi dert dolu geri gelmem allah yardımcım olsun bayramım zehir olmaz inş bakalım hayırlısını diliyorum rabbimdn.:26:
canım senede 1 görmek başka herzaman görmek başka
birkerelik eşin için katlanırsın
1 buçuk saattirmi maşşallah benimki bazen uyur öyle ama zamanı belli olmaz hiç... Hamağı bırakır inş ilerde döner düşer çünkü,,,
benimkide uyandı ütü masam açık bacaklarından tutmuş ayağa kalkıyo...
Kızlar bebekleri renkli gözlü olanlar kimler?bizim sıpanın çok şükür değişmedi mavi kaldı fotoda belli olmuyo ama....
Kızlar biz geçen kontrolümüzde kan aldırdık minnoşdan
kan değerlerine bakıp öyle başlayacaktık demir takviyesine
gerek görmedi doktor şimdilik değerleri iyi dedi besinlerle alsın demiri dedi
ben demir damlası şurubu vs vermiyorum hiç vermedim
Kızlar yarın oğlumu sünnet ettireceğiz. Devlet hastanesinin başhekimi eşimi tanıyor diye orası olsun dedik, adam bizzat yapacak sünneti. Bugün ön tahlili vardı sabah kan aldılar miniğimden böyle bir kalabalık yok! Kan alan kadın yatırın çocuğu şuraya dedi. Gösterdiği yer kan, pisik içerisinde. Damarı bulamam elinin üzerinden alayım dedi öyle bir hat hut hareketleri var ki bileğini burkuyor bebeğimin, üç tüp kan aldılar. Pamukla bastırdım ama çok kanıyordu döndüm yeniden pamuk istedim, "off ben sana bastır demedim mi" diyor. Senli benli konuşmalar, tafralar! Şimdiden pişman oldum özele gidince insan muamelesi görüyorsun hiç değilse, en azından ortam temiz. Hangi meslekte olursa olsun , egosu büyük insanlardan nefret ediyorum.
1 buçuk saattirmi maşşallah benimki bazen uyur öyle ama zamanı belli olmaz hiç... Hamağı bırakır inş ilerde döner düşer çünkü,,,
benimkide uyandı ütü masam açık bacaklarından tutmuş ayağa kalkıyo...
Kızlar bebekleri renkli gözlü olanlar kimler?bizim sıpanın çok şükür değişmedi mavi kaldı fotoda belli olmuyo ama....
günaydın kızlar...
ve oğlumun arkadaşları...
günaydın kızlar
uykusuzluktan sinirlerim alt üst durumda
sürekli ilgi isteyem ama yinede mızıklanan oğluma sabrım bitmek üzere
Allahım sabır versin kendime şaşıyorum bezen
buradan bir üye neler neler yapmış, bayıldım :
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/495038-orgu-oyuncaklarim.html
benim kızın boyu uzun değil 67,5 cm kiloda fazla yok 7600 dü ama baldır bacak yerinde göbeğide var o yüzden tam oluyor 4 numara, mesela dün bi markette indirim vardı 4+ aldım rahatlıkla kullanıyorum ben
Kızlar yarın oğlumu sünnet ettireceğiz. Devlet hastanesinin başhekimi eşimi tanıyor diye orası olsun dedik, adam bizzat yapacak sünneti. Bugün ön tahlili vardı sabah kan aldılar miniğimden böyle bir kalabalık yok! Kan alan kadın yatırın çocuğu şuraya dedi. Gösterdiği yer kan, pisik içerisinde. Damarı bulamam elinin üzerinden alayım dedi öyle bir hat hut hareketleri var ki bileğini burkuyor bebeğimin, üç tüp kan aldılar. Pamukla bastırdım ama çok kanıyordu döndüm yeniden pamuk istedim, "off ben sana bastır demedim mi" diyor. Senli benli konuşmalar, tafralar! Şimdiden pişman oldum özele gidince insan muamelesi görüyorsun hiç değilse, en azından ortam temiz. Hangi meslekte olursa olsun , egosu büyük insanlardan nefret ediyorum.
Durasella sünnetti yaptırırken bölgeselmi uyuşturacak duracakmı minik bende istiyordum ama herkes durmaz dedi artık seneye yaz başına kaldı inş o zamanda sıkıntı olmaz ben bölgesel sade orasını uyuşturup yapsınlar genel anestezi almasın istiyorum bizim burda özelde 175 tlmiş iyi geldi bana fiyatı hem özel hem yakın bana hayırlı olsun şimdiden sana...bez varken çabuk iyi olurmuş...
kızlar adet olmaya başlayan varmı ben 3 gündür hastayım...çok şükür rahatladım...
yoksa erken mi oldum:/
slm kızlar öncelikle benim için dua eden herkese çok teşekkür ederim,allah sizden razı olsun.
benim sonuçlar normalde cuma çıkacaktı,ben nerdeyse hergün aradım nihayet bugün öğleden sonra çıktı,eşimle gittik,ama benim doktor kongreye gitmiş,pazartesiye kadar yokmuş.ben pazartesiye kadar asla bekeleyemezdim,diğer dahiliye doktoruna gösterdim.
içeri girdim,bişey sormadı,direk kağıtları uzattım,özelikkle bugün aldığım sonuçları.baktı,doktorun gözünün içine bakıyorum,yarı ağlamaklı.baktı bişey yok dedi.
nasıl yani dedim.lösemi belirtisi yokmu?!yok dedi.ama bu aldığım sonuçların içindede 2-3 değer inişli çıkışlı görünüyordu.ben zaten onları görünce öncesinde ağlamaya başlamıştım,lösemiyim tamam diye.ama doktor bu ufak sapmaları dikkate almadı.siz neden yaptırdınız bu testleri dedi.anlattım,morluklardan bahsettim.
diğer kan değerlerimede baktı ,onlarda bi bozukluk yok,sadece lokosit düşüklüğüyle bu teşhis kooyulaz dedivücutta bi enfeksiyon varsada düşermiş bu değer.
15 gün geçsin testi yenileriz dedi.
aslında içim hem rahat,hem değil.pazartesi kendi doktorumada göstericem.bakalım o ne diyecek.inşallah oda güzel şeyler söyler.allahım herkesi ,benide evladına bağışşşlasın..
bu akşam mehmet yerdeydi oynuyodu eşimde yanındaydı sorfa topluyodum
nasıl olduysa tükürüğü boğazına kaçmış
kustu çok kötü oldu çok korktukk
çok ağladı hemen aldık giyindik doktora götürcektikki geçti gülmeye başladı
çok korktuk çocukta çok korktu
slm kızlar öncelikle benim için dua eden herkese çok teşekkür ederim,allah sizden razı olsun.
benim sonuçlar normalde cuma çıkacaktı,ben nerdeyse hergün aradım nihayet bugün öğleden sonra çıktı,eşimle gittik,ama benim doktor kongreye gitmiş,pazartesiye kadar yokmuş.ben pazartesiye kadar asla bekeleyemezdim,diğer dahiliye doktoruna gösterdim.
içeri girdim,bişey sormadı,direk kağıtları uzattım,özelikkle bugün aldığım sonuçları.baktı,doktorun gözünün içine bakıyorum,yarı ağlamaklı.baktı bişey yok dedi.
nasıl yani dedim.lösemi belirtisi yokmu?!yok dedi.ama bu aldığım sonuçların içindede 2-3 değer inişli çıkışlı görünüyordu.ben zaten onları görünce öncesinde ağlamaya başlamıştım,lösemiyim tamam diye.ama doktor bu ufak sapmaları dikkate almadı.siz neden yaptırdınız bu testleri dedi.anlattım,morluklardan bahsettim.
diğer kan değerlerimede baktı ,onlarda bi bozukluk yok,sadece lokosit düşüklüğüyle bu teşhis kooyulaz dedivücutta bi enfeksiyon varsada düşermiş bu değer.
15 gün geçsin testi yenileriz dedi.
aslında içim hem rahat,hem değil.pazartesi kendi doktorumada göstericem.bakalım o ne diyecek.inşallah oda güzel şeyler söyler.allahım herkesi ,benide evladına bağışşşlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?