2012 Şubat Anneleri

çok mutlu oldum. sen yazınca ben eşime sormuştum o gun. o da enfeksiyonlarda lokosit düşük çıkar, hemen ne üzülüyosunuz, dr korkutmuşta olabilir, sonuçlar görmeden o laf edilmez demişti. çok sevindimmmmm

kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl?

melitta merhaba canım. biz iyiyiz çok şükür. sen yokken dişimiz çıktı, yanındaki de patlamış. emeklemeye başladık :) artık tutamıyorum ömer'i. çekmecelere gidiyor, tak tak açıp vuruyor. bantlayacağım sanırım. Allah'a şükürler olsun bugünlere geldik ya. yatırırdım onu yere, ben iş yaparken doğal olarak o da sıkılırdı ve hep ağlardı. şimdi emeklediği için yanıma geliyor, sıkılmılıyor pek.

yaa kızlar, bu yavrular çok tatlı oldu, napsak yesek mi onları

o beni yiyor bitiriyor benim yemeye halim yok

bi babası yiyor, bir oğlu

bu gun bir ara hazelimmm girmiş topiğe

nörüyonnn gızz diyelim

einstein angaradan ev alıyoruz biz. yarına bitecek sanırım hayırlısıyla işlemleri
kredi falan çekiyordu eşim
ekspertiz falan uzadı
hemşeri oluyoruz biraz uzak size. keçiverende

maşallah dişleriniz hayırlı olsun :) benim kızımın üç dişi var biri şişmiş patlamadı inş.bi sorun olmaz.

benimkilerde yakında emeklemeye başlarlar :)

daha dün ne zaman doğacak böyle olur şöyle olur hastahane çantası vs derken şimdi dişlerini emeklemelerini konuşuyoruz.ilerde ister misiniz düğünlerini ,üniversitelerini ve askerliklerini konuşalım :)))))

İskorpit galiba melitta.
İnsaallah torunlarimiza da sevmek nasip olur.

yazmış mıydı?bebeklerden vakit bulup giremedim ki bakayım.kaçırmışım o sayfaları.amin inşallah

birde hiç kanal tedavisi yaptırdın mı?ben dolgu için gittim kanal tedavisi yaptı doktor?öyle bir ağrıyor ki ?boğazım bile ağrıyor deli olucam

:)) Canım keçiören orası Allah iyiliğini versin güldürdün beni gece gece
Gelin komşu olalım valla
Tayin durumu falan mı var yatırım amaçlı mı
hayırlı olsun iyi günlerde oturun

Ben de vermiyorum kan ilacı. Her bir halta test yaparalar. Test yapmadan kan değerlerine bakmadan kan damlası vermek çok saçma geliyor. Bu kontrolde ben de test yaptıracağım.

Bence de yaptır çocukların sadece %10 unda görülüyormuş kansızlık buna rağmen herkese dağıtıyorlar.
Bize de sağlık ocağından aile hekimimiz verdi sağlık bakanlığı satılamaz yazısı var üzerinde.
Para verip almayım diyen kullananlar sorun isteyin.

Canım senn yazdıklarından cayacağın belliydi.
Ata'nın hakkında hayırlısı. Sen rahatladıysan demek ki doğru olan bu :))

Gördün mü bak hiç birşeycik yokmuş
Bununla geçmiş olsun
İçini ferah tut.

kızlar adet olmaya başlayan varmı ben 3 gündür hastayım...çok şükür rahatladım...
yoksa erken mi oldum:/

Ben de yeni oldum iki üç hafta önceydi.
Ama kesinlikle rahatlıyor insan
Karnımın şii indi ve kilo vermeye başladım
hem de aynı yeme düzeni ile
tatile iki kilo almıştım
gelşince regl oldum geçen bi tartıldım dört kilo gitmiş
hadi ikisi tatildeki zaten saymıyorum normalden iki kilo inmişim
mutlu oldum valla :))

Canım bakmış olabilir kan testi yaptıysa ama sen bir sor da için rahat etsin.

geçmiş olsun demek erteledin sünneti valla lokal daha iyi oluyo çğneyi duyuyor sadece ama dururmu o var işte sabit durması gerek ya anlayıp dururmu bilmem ben ondan 1 yaşını geçsin az istedin durdan anlaması için.zaten ya 2 yaşına kadar yada 6 yaşından sonrasını tavsiye ediyo dr lar... En güzeli yenidoğan sünneti ama biz kaçırdık onu fırsatı.eşim bebek dedi korktu...ozaman...

Kızlar ben oğlumun saçını 3 vurdurdum berberde güzel oldu ama saçına üzüldüm tabi çok güzeldi pamuk gibi..berber 1 yaşında sandı:) iyi saçı var 7 aylık bebeğe göre dedi alın kısmı az acık ilerde jilete vursunlar kapanır oralarda dedi....seneye yaza kadar kestirmem artık dursun...uzasın...sonlarına doğru ağladı sıkıldı makinadan annemle gittik zaten... Roxy deterjandan aldım oğluma inş lekeleri çıkarıyodur bakak görek..

Guneşışığım inş drunda iyi temiz der allah korusun lösemi deyip korkuttun bizi hadi üzülme artık dr gördü sonuçta kötü bişey olsa anlardı enfeksiyon varsa geçer inş canınını sıkma artık canım

Benim kız keltoş gezsin sizin oğlanlar saçla olmaz ama
ama bu haksızlık :))
Sen kestirdin ya daha da güçenir saçları iyi yapmışsın valla
Gür gür gelsin minnoşların saçları
Roxy dalan süper bi deterjan annem tüm beyazlarına onu kullanır çıkartır lekeleri sen merak etme
ben hala dalin sıvı deterjan kullananlardanım

benim olan senin eşin işten geç geliyordu değil mi
o nedenle mi bebişi geç uyutuyorsun?

naber canım senin kızda büyümüştür yine tombulmu?faceye giremiyorum burayada ara ara yazıyorum zaman bulunca..

Yok aslında oğlum doğdu doğalı hep gece 12 1 de yatıyor ben hamileykende hep o saatlerde karnımda oynardı doğuştan gececi am,a sabah doğdu o ayrı tabi:) şaka bi yana.eşim 11 de geliyo oda sevmiş oluyo....sabahta geç uyanıyo 10 kadar uyusa yine uykumu alıyorum çünkü sabah namazına kalkıyorum erken uyandı 2 gündür dişten dolayı sarhoş gibi oluyordum hemen..böyle olması işime geliyo şuan... Eşim erken gelip erken gitse zor olurdu tabi uyumasaydı..alıştık

ama şimdi bayramda köye gideceğiz orda saatleri değişir kesin napcam bakalım

hoşuma giderse bende kullanırım bizim çamaşırlara..... ilkkez denicem....sorma yaa keltoş kaldı oğlum inş sıklaşır hadi ben kaçar yatayım iyi geceler....

Benim minnoş büyüdü valla ama hiç tombul olamadık ki biz :) daha yeni sekiz kiloları gördük fotolarda tombiş çıkıyo face girmiyorum karıştırdın sen :)
blogum var orda görmüşsündr belki

benim kızı son durumu burda :)

http://minikasya.blogspot.com/

Benim kız da gececiydi kırk gün gece 2:30 olmadan uyumadı ama ben inat ettim erkene aldım uyku saatini
erken uyumasına ragmen gece 2:30 da mutlaka kalkıyordu yavaş yavaş unuttu o saati :))
Senin için sıkıntı yoksa uyusun tabi.
Eşin geç gidiyorsa sabah sevse daha iyi ama herkesin kendi düzeni tabi.

Son düzenleme:
Ben kaçtım daha sabah kalkıp ekmek yapcam :))
bu ara taktım ekmek yapmaya her sabah kahvaltıya ekmek yetiştiriyorum :))
Geç oldu iyi geceler

Biz hala oturuyoruz nerdeyse ayagimdan hic inmedi, allahim ne olur 7 aya girdik artik uykulari duzene girsin dogdugundan beri bu uykulari yuzunden inanin anamdan emdigim sut burnumdan geldi o derece imdat diyip kacasim geliyor, gunduz surekli miz miz hep aglar gece uyumaz offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…