- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.141
slm kızlar öncelikle benim için dua eden herkese çok teşekkür ederim,allah sizden razı olsun.
benim sonuçlar normalde cuma çıkacaktı,ben nerdeyse hergün aradım nihayet bugün öğleden sonra çıktı,eşimle gittik,ama benim doktor kongreye gitmiş,pazartesiye kadar yokmuş.ben pazartesiye kadar asla bekeleyemezdim,diğer dahiliye doktoruna gösterdim.
içeri girdim,bişey sormadı,direk kağıtları uzattım,özelikkle bugün aldığım sonuçları.baktı,doktorun gözünün içine bakıyorum,yarı ağlamaklı.baktı bişey yok dedi.
nasıl yani dedim.lösemi belirtisi yokmu?!yok dedi.ama bu aldığım sonuçların içindede 2-3 değer inişli çıkışlı görünüyordu.ben zaten onları görünce öncesinde ağlamaya başlamıştım,lösemiyim tamam diye.ama doktor bu ufak sapmaları dikkate almadı.siz neden yaptırdınız bu testleri dedi.anlattım,morluklardan bahsettim.
diğer kan değerlerimede baktı ,onlarda bi bozukluk yok,sadece lokosit düşüklüğüyle bu teşhis kooyulaz dedivücutta bi enfeksiyon varsada düşermiş bu değer.
15 gün geçsin testi yenileriz dedi.
aslında içim hem rahat,hem değil.pazartesi kendi doktorumada göstericem.bakalım o ne diyecek.inşallah oda güzel şeyler söyler.allahım herkesi ,benide evladına bağışşşlasın..
kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl?
melitta merhaba canım. biz iyiyiz çok şükür. sen yokken dişimiz çıktı, yanındaki de patlamış. emeklemeye başladık :) artık tutamıyorum ömer'i. çekmecelere gidiyor, tak tak açıp vuruyor. bantlayacağım sanırım. Allah'a şükürler olsun bugünlere geldik ya. yatırırdım onu yere, ben iş yaparken doğal olarak o da sıkılırdı ve hep ağlardı. şimdi emeklediği için yanıma geliyor, sıkılmılıyor pek.
yaa kızlar, bu yavrular çok tatlı oldu, napsak yesek mi onları
melitta merhaba canım. biz iyiyiz çok şükür. sen yokken dişimiz çıktı, yanındaki de patlamış. emeklemeye başladık :) artık tutamıyorum ömer'i. çekmecelere gidiyor, tak tak açıp vuruyor. bantlayacağım sanırım. Allah'a şükürler olsun bugünlere geldik ya. yatırırdım onu yere, ben iş yaparken doğal olarak o da sıkılırdı ve hep ağlardı. şimdi emeklediği için yanıma geliyor, sıkılmılıyor pek.
yaa kızlar, bu yavrular çok tatlı oldu, napsak yesek mi onları
çok mutlu oldum. sen yazınca ben eşime sormuştum o gun. o da enfeksiyonlarda lokosit düşük çıkar, hemen ne üzülüyosunuz, dr korkutmuşta olabilir, sonuçlar görmeden o laf edilmez demişti. çok sevindimmmmm
bu arada giza o balığın adını öğrenmiş mi ?bilginiz var mı ?
İskorpit galiba melitta.
İnsaallah torunlarimiza da sevmek nasip olur.
bu gun bir ara hazelimmm girmiş topiğe
nörüyonnn gızz diyelim
einstein angaradan ev alıyoruz biz. yarına bitecek sanırım hayırlısıyla işlemleri
kredi falan çekiyordu eşim
ekspertiz falan uzadı
hemşeri oluyoruz biraz uzak size. keçiverende
Ben de vermiyorum kan ilacı. Her bir halta test yaparalar. Test yapmadan kan değerlerine bakmadan kan damlası vermek çok saçma geliyor. Bu kontrolde ben de test yaptıracağım.
Genel olacaktı ama bugün sonuçları almaya gittiğimizde hafif grip belirtisi var gibiymiş. Yapılır dedi doktor ama yine de sen sabaha kadar ara ara ateşine bak dedi. Ben de yaptırmaktan vazgeçtim, bilmiyorum bahane mi arıyordum ama çok mutlu hissediyorum kendimi, hafifledim. Boşuna üç tüp kan aldılar bebeğimden, çocuk doktorumuzun olduğu özel hastane lokal yapıyormuş şu taşınma işini atlatayım lokali araştıracağım, genel beni çok korkutuyor.
slm kızlar öncelikle benim için dua eden herkese çok teşekkür ederim,allah sizden razı olsun.
benim sonuçlar normalde cuma çıkacaktı,ben nerdeyse hergün aradım nihayet bugün öğleden sonra çıktı,eşimle gittik,ama benim doktor kongreye gitmiş,pazartesiye kadar yokmuş.ben pazartesiye kadar asla bekeleyemezdim,diğer dahiliye doktoruna gösterdim.
içeri girdim,bişey sormadı,direk kağıtları uzattım,özelikkle bugün aldığım sonuçları.baktı,doktorun gözünün içine bakıyorum,yarı ağlamaklı.baktı bişey yok dedi.
nasıl yani dedim.lösemi belirtisi yokmu?!yok dedi.ama bu aldığım sonuçların içindede 2-3 değer inişli çıkışlı görünüyordu.ben zaten onları görünce öncesinde ağlamaya başlamıştım,lösemiyim tamam diye.ama doktor bu ufak sapmaları dikkate almadı.siz neden yaptırdınız bu testleri dedi.anlattım,morluklardan bahsettim.
diğer kan değerlerimede baktı ,onlarda bi bozukluk yok,sadece lokosit düşüklüğüyle bu teşhis kooyulaz dedivücutta bi enfeksiyon varsada düşermiş bu değer.
15 gün geçsin testi yenileriz dedi.
aslında içim hem rahat,hem değil.pazartesi kendi doktorumada göstericem.bakalım o ne diyecek.inşallah oda güzel şeyler söyler.allahım herkesi ,benide evladına bağışşşlasın..
kızlar adet olmaya başlayan varmı ben 3 gündür hastayım...çok şükür rahatladım...
yoksa erken mi oldum:/
bizim dr da vermedi demir damlası sormadımda unutuyorum hep gerek görmediği için vermemiştir diye düşündüm ben birde idrar yolu enfeksyonu çıktığında ateşle kendini göstermişti tabi bilmiyorduk idrar yolu olduğunu dr kan ve idrar tahlili istemişti acaba diyorum o kan tahlilinde kan değerlerini görmüştür yani o tahlile bakınca gerekli olup olmadığını anlarmı yoksa ayrı bir tahlile gerek varmıdır acaba dr böyle birşey için yönlendirmedi benmi söylesem acaba
Genel olacaktı ama bugün sonuçları almaya gittiğimizde hafif grip belirtisi var gibiymiş. Yapılır dedi doktor ama yine de sen sabaha kadar ara ara ateşine bak dedi. Ben de yaptırmaktan vazgeçtim, bilmiyorum bahane mi arıyordum ama çok mutlu hissediyorum kendimi, hafifledim. Boşuna üç tüp kan aldılar bebeğimden, çocuk doktorumuzun olduğu özel hastane lokal yapıyormuş şu taşınma işini atlatayım lokali araştıracağım, genel beni çok korkutuyor.
geçmiş olsun demek erteledin sünneti valla lokal daha iyi oluyo çğneyi duyuyor sadece ama dururmu o var işte sabit durması gerek ya anlayıp dururmu bilmem ben ondan 1 yaşını geçsin az istedin durdan anlaması için.zaten ya 2 yaşına kadar yada 6 yaşından sonrasını tavsiye ediyo dr lar... En güzeli yenidoğan sünneti ama biz kaçırdık onu fırsatı.eşim bebek dedi korktu...ozaman...
Kızlar ben oğlumun saçını 3 vurdurdum berberde güzel oldu ama saçına üzüldüm tabi çok güzeldi pamuk gibi..berber 1 yaşında sandı:) iyi saçı var 7 aylık bebeğe göre dedi alın kısmı az acık ilerde jilete vursunlar kapanır oralarda dedi....seneye yaza kadar kestirmem artık dursun...uzasın...sonlarına doğru ağladı sıkıldı makinadan annemle gittik zaten... Roxy deterjandan aldım oğluma inş lekeleri çıkarıyodur bakak görek..
Guneşışığım inş drunda iyi temiz der allah korusun lösemi deyip korkuttun bizi hadi üzülme artık dr gördü sonuçta kötü bişey olsa anlardı enfeksiyon varsa geçer inş canınını sıkma artık canım
benim olan senin eşin işten geç geliyordu değil mi
o nedenle mi bebişi geç uyutuyorsun?
Benim kız keltoş gezsin sizin oğlanlar saçla olmaz ama
ama bu haksızlık :))
Sen kestirdin ya daha da güçenir saçları iyi yapmışsın valla
Gür gür gelsin minnoşların saçları
Roxy dalan süper bi deterjan annem tüm beyazlarına onu kullanır çıkartır lekeleri sen merak etme
ben hala dalin sıvı deterjan kullananlardanım
naber canım senin kızda büyümüştür yine tombulmu?faceye giremiyorum burayada ara ara yazıyorum zaman bulunca..
Yok aslında oğlum doğdu doğalı hep gece 12 1 de yatıyor ben hamileykende hep o saatlerde karnımda oynardı doğuştan gececi am,a sabah doğdu o ayrı tabi:) şaka bi yana.eşim 11 de geliyo oda sevmiş oluyo....sabahta geç uyanıyo 10 kadar uyusa yine uykumu alıyorum çünkü sabah namazına kalkıyorum erken uyandı 2 gündür dişten dolayı sarhoş gibi oluyordum hemen..böyle olması işime geliyo şuan... Eşim erken gelip erken gitse zor olurdu tabi uyumasaydı..alıştık
ama şimdi bayramda köye gideceğiz orda saatleri değişir kesin napcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?