2012 Şubat Anneleri

Canım iyi geceler
Sabaha az kalmış hemencecik uyu valla :))

eşim epey balık tutmuş
bugün doktora sordum balık verebilirsin artık dedi
taze taze balık
yarın memoya balık çorbası pişireyimde yesin sıpa

Oh yesin de yarasın valla afiyet olsun.
bizimki bu hafta iki akşam balık yedi
Her hafta böyle iki akşam balık tuttursam süper olacak
Çupra sevdi benim minnoş
Levrek ve akya denedim pek sevmedi.
Somondan da zevk aldı.
Ama şu ara favorimiz çupra
Bi de bu dönem palamut lezzetli olurmuş ondan deniyciim.

oh oh yarasın minik asyaya
balığı nasıl verdin canım
eşim kızartma seviyo fırında yemiyo
küçücük bir balık parçası içinde koskoca fırını çalıştıramam
yarın çorbasına ekleyim diyorum kavuç kabak balık azda pirinç
doktor artık çoğu şeyi verebilirsin diyoda ben 1 yaşına kadar şeker ve tuzla tanıştırmak istemiyorum
yine 1 yaşına kadar bu şekilde ayrı pişiririm yiyeceklerini
sebzelere alışsın istiyorum kereviz pancar yerelması vs.. her sebzeyi severek yesin ayırt etmesin istiyorum
eşim mesela karnıbaharı kızartma yer çok sever yoğurtlu ama fırında yemez balkabağının tatlısını yer ama çorbasını içmez böyle takıntıları vardır
ben kızartma yemem memoya yaptığım çorbaları tuz ekleyerek kendimde içiyorum
kabak yumurta tavuk dışında sorun çıkarmadı şimdilik

Nisanecim çalışma saatlerin hep bumu bayağı kısa iyi sevindim çok ayrı kalmıyosun inş canım iyi çıkar bakıcı...

Hugo ne güzel alıştırmışğn yatağına valla bizimki bizle yatıp kalkıyo emzirdiğim için yatağına koy al beni çok zora sokuyo kışın napcam bakalım şimdilik yer yatağı yapıyorum çünkü sabah kalkar kakmaz geziyo evde yatağımı yatak odamı özledim yaa....

Bukllee bu kadar çokmu bıktın enişteden daha ne kadarlık evlisin kız yapma ben napayım o zaman 5 ci yıl bitcek ahanda 20 sinde...deli ediyo beni ama yinede seviyorum hala napim....kötü huyu alışkanlığı yok en azından diyorum beterin beteri var haline şükret dostum diyorum sana ...:)...kaynananı sevindirme boşver anlıyom ben seni....

Empirme sen nasılsın cadı kaynanan nasıl?

canım gece emmek için kaç kere uyanıyoki çok uyanmaması lazım eğer sık uyanıyosa doymuyo olabilir gece uykusuna yatmadan önce ne yediriyosun
ben 10 gibi 150 ml mama içiriyorum 50 mk filanda anne sütü içiyo yatıyo 12 gibi kalkar emer bidaha sabah 5 buçukta emer
gece uyansada emmez bu düzende gidiyo bizde

Gece ara sıra uyanıyoda sabah 6 dan sonra daha sık hemen hemen 1 yada 1buçuk saat arayla uyanıyo muhallebi veriyorum bazen ama her akşam değil olabilir emip yatıyo ama kalkmak zorunda kalıyorum o var işte bide yataktan düşme şansı vardı kışın napcam bakalım

iyiyim canım kızın mama saatini bekliyorum cadı kaynanam nasıl olsun formunda:) sen nasılsın

Ben oğlana çorba pişirmeye üşeniyorum çünkü 2 kere içiyo sonra tık yok ağlar zorlamakta istemiyorum balık çorbası severmi bilmem ben sevmemde....havuçlu şeyleride pek yemiyo onu fark ettim.:26:

kızlar kızımı sağlık ocağına götürdüm bugün 8500 gr 73 cm olmuş.d vit damla ya devam dedi kullan ıyormusunuz kullanmazsan bıngıldak geç kapanır dedi ilk defa duydum bunu

kızlar kızımı sağlık ocağına götürdüm bugün 8500 gr 73 cm olmuş.d vit damla ya devam dedi kullan ıyormusunuz kullanmazsan bıngıldak geç kapanır dedi ilk defa duydum bunu

bize multivitamin verdi doktor içinde d vitamini var sağlık ocağının verdiğini kullanmanıza gerek yok dedi

evet doğru canım beyin gelişimi için çok önemliymiş ama bıngıldağı erken kapananlardan kesiyo bazı drlar o da doğru değilmiş benim oğlumun ki 4.ayda kapandı mesela kullanmaya devam dedi drumuz .. bide kaç damla veriyosunuz kızlar? devit 4 e ne zaman geçiliyodu? bilen var mı..

günaydın kızlar
herkes ne kadar geç yatıyomuş böyle
ben sizin yattığınız saatte uykunun kaçıncı halinde oluyorum acaba

Canım balıkları bize yaptığımızdan veriyorum valla
çuprayı ızgara yedi onu daha çok sevdi
diğerlerini tavada yedi ama çupra tava yedi onu yine sevdi
ben de tuz ve şekerden yana değilim
balıkları tuzsuz pişrdik biz kendimizinkine tuz kattık
ama fırınlayım diye hiç dşünmedim
hem damak tadı diye bişey var hepsini, her şekilde sevmek zorunda değil bence
sen tadına baktır yemezse kendi keyfi boşver
senin eşin yine süpermiş
benim kocacığım neredeyse hiçbişey yemez eynir zeytin yemiyor adam düşün :))
tadını bile bilmiyor evlenene kadar peynir zeytin bulunan sofraya bile oturmazmış
yani iiş olacağına varır

günaydın...

kızlar, benim bir komşum çocuğuna tost makinesinde pişirirdi balığı. ben hiç denemedim ama denemekte fayda var. hugocuk haklısın, küçük bir parça balık için ben de fırın çalıştırmam ama benim eşim de seninkinin tam tersi, kızartma değil fırında ister (hamsi hariç)

komagene giriyor arada görüyorum....

evet bende duydum hemen kesiyorlarmış dvit i.

bize multivitamin verdi doktor içinde d vitamini var sağlık ocağının verdiğini kullanmanıza gerek yok dedi

adı multivitamin mi yoksa bi adı var mı?merak ettim.

buklee çok erken kapanmış ama ?motor gelişiminde sorun var mı ?3 damla veriyorum ben ama dvit4 ü de mi var?hiç duymamıştım.
ne zaman kurtulucaz bu vitaminlerden ilaçlardan ya.

denemekte yarar var arkadaşım benim annemde yapardı ama bende hiç demedim.acaba tostta yapıp sonra çorbaya katsak olur mu???besin değeri bakımından...

annem balığı fırında da yağardı ama ben yapmıyorum ben fırını daha çok yemek yada tatlı hamut işleri için kullanıyorum fakat fırın problemli bu yüzden zimmetli olduğu için değiştiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…