- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.201
bence hayat böyle de güzel.düşünsene bebeklerimiz olmadan önce nasıl da rutindi hayat.
kızım olmadan olmaz tabide yinede büyümüş olarak doğursaydık fena olmazdı hani
bende anne olduktan sonra çalışan annelere çok üzüldüm.çünkü ben tüm onlarla birlikte olduğum halde doyamıyorum.revir e yada alışverişe gittiğimde anneme emanet ediyorum özlüyorum walla kıbrıs ın kanalizasyon kokusu bile bebeklerimin kakası gibi kokuyormuş gibi geliyor.o kadar özlüyorum yani.
bende çok özlüyorum işte
Kızlar ev bulduk ve tuttuk. Merkezde ama çok sakin bir semt, bol yeşillikli, çiçekli böcekli. Artık tospiğin uyumaması için bahanesi kalmıyor. Tadilat yapılacak biraz, değiştirmek istediğim noktalar var. Boya, badana da zaman alacak zaten biz de ancak toparlanırız. Ben bu minik canavarla nasıl kolilerim eşyaları hiç bilmiyorum. Allahtan tecrübeliyim bu eve taşınalı bu ay tam bir sene olmuş daha. Kardeşim diyor ki "Bence siz hiç yerleşmeyin Bim marketteki gibi eşyalarınız kolili dursun nasıl olsa yeniden taşınırsınız" :) Ev aramaktan, yukarılara bakarak gezmekten boynum ağrımıştı, rahatladım.
bukle ne zamandır söylicem unutuyorum
oğlunun ismi çok hoşuma gidiyor
deniz ve rüzgar ikisinide çok severim
bu isimler senin egeli olduğun hissini uyandırıyor bende nedense:44:
nerelisin merak ettim
hiç böyle düşünmemitim
ama böyle düşünmem gerekirse zamanı daha geriye sarmak isterim
mesela eşimle tanışmadan öncesine
eve döndüğümde delirmiş gibi çırpınıyor
onu bakıcıya bırakıp kapıdan çıkmak gerçekten çok zor oluyor
hem eve hem okula hem bebeğime hem eşime yeterli olamıyorum zaten
hepsi biarada olunca 4 4 lük olmuyor
aslında çalışmak bana ii geliyor bi nevi kendimide toplamış oluyorum ama bebeğimi çok özlüyorum ve ona haksızlık etmiş gibi hissediyorum kendimi
aynen bizde böyleyiz işte
salıncağın olmadığı hiçbiryere gidemiyoruz.ayakta kesinlikle uyumuyor.
üstelik bizim salıncak odanın ortasında duvardan duvara kızımın büyüme durumuna göre şekil değiştiriyor.genişliyor,derinleşiyor,boyu uzuyor,altındaki yataak alçalıyor vs.vs...
kolik sancıları yüzünden denize düşüp yılana sarılmıştık işte
ama bırakması lazım çünkü ne kadar derinleştirsekde tutup kalkmaya çalışıyor.
seninki kadar kolay olmayacağına eminim bu yüzden cesaret edemiyorum hala
şimdiden hayırlı olsun yeni eviniz.
biz 2007 evlenirken kiralık ev ararken başım hep yukarlarda evlere bakardım. evi tuttuk, yerleştik, 2 ay olmuştu, ben hala kafam yukarlar, bu evin kirası şu kadardır, evin metre karesi şudur diye baka baka gezerdim.
senin evde yardımcın var mı işe gittiğinde,
iletişim fak. nerde okudun, ablam da ege üni. gazetecilik okumuştu, mesleğini yapmıyor.
bir de nereye bağlı çalışıyorsun, yerel tv mi, ulusal mı
ne çok sordum
Kızlar ev bulduk ve tuttuk. Merkezde ama çok sakin bir semt, bol yeşillikli, çiçekli böcekli. Artık tospiğin uyumaması için bahanesi kalmıyor. Tadilat yapılacak biraz, değiştirmek istediğim noktalar var. Boya, badana da zaman alacak zaten biz de ancak toparlanırız. Ben bu minik canavarla nasıl kolilerim eşyaları hiç bilmiyorum. Allahtan tecrübeliyim bu eve taşınalı bu ay tam bir sene olmuş daha. Kardeşim diyor ki "Bence siz hiç yerleşmeyin Bim marketteki gibi eşyalarınız kolili dursun nasıl olsa yeniden taşınırsınız" :) Ev aramaktan, yukarılara bakarak gezmekten boynum ağrımıştı, rahatladım.
Benim de sabahın körü işe gitme gibi sıkıntım yok, mesai saatlerimi genelde kendim belirliyorum evden de çalışabilme ihtimalim olduğu için eve kaçıyorum önemli olan işi yetiştirmem ama nasıl :) Mümkün değil benim tospik izin vermiyor, mutlaka elleyecek dokunacak. Ancak o uyurken çalışabiliyorum gerçi uyumuyor pek şekerleme yapıyor, zaten bu gürültülü evde uyumamız mümkün değil.
ya o kadar seyi yaparken bebekle ilgilenen biri vardi yada bebisin fazla sorun cikarmayan bir bebek, benimki tuvalete bile gondertmiyor dusun
Benimkide yuruteci seviyor benimki once arkaya sonra yan yan gidiyor simdi ogrendi gozune kestirdigi bisey varsa kosturuyor, bende fazla tutmuyorum zaten kizda 15 dk fazla durmuyor sikiliyor, gozlerim yaniyor kapaniyor uykusuzluktan kafam kazan gibi
Durasella ben regl olmadım hiç yanlız değilsin çoğunuz olmuş yaa sorun bizdemiki:)
enısteın yok karıştırmadım senin kız bayağı kilolu doğmuştu yanılıyormuyum ondan öyle dedim ama çok değişmiş tabi...ohhh tatilede gitmişin bende ottobüsle gidecem:) bakalım nasıl olcak sıpamla merak ediyorumbayramda samsundayım....
İnş giderken bişey unutmam kızlar bol sivri ilacı aldım kendileri benim oğlanı çok seviyorda tablette var fısfısta:)kızlar bugün pazara gittim bi kadın gördüm bebek arabasında kızı vardı 1 yaşında falan şaka yollu tokatlıyo çocuğu öyle sinir oldumki..çocukta yapma der gibi elini tutuyor kızıyor delirmiş bu insanlar ne biçim anne yaaa...ben böylelerini görünce allah bi daha çocuk vermesin sana diyorum içimden çok sinirleniyorum çünkü yaa...
Bizimde sabrımız taşıyor ama vurmakta ne bide yüzüne yapıyor popoya vurmak bile gururunu kırmakmış çok sinir oldum çok...az daha bağıracaktımda zor tuttum kendimi.... Oğlum uyuyo şuan hamsi aldım pazardan uyurken yemeğimi yedim fırsat bı fırsat deyip.....kimse yazmadı bugün nerdesiniz?
Teşekkür ederim, yardımcım yok annem öğretmen yarım gün çalışıyor, öğlen okuldan dönüyor çıkacaksam ona bırakıyorum. Ben aslında program hazırlayıp sunuyordum. Tarım ve gezi üzerine hamilelik olunca bağ bahçe gezmek zor oldu. Geri plana geçtim şimdi prodüksiyon şirketindeyim, evde de montaj sistemimiz var işleri buradan yapabiliyorum. Zamanında teslim ettikten sonra sorun olmuyor. Bu ülkede mesleğini yapabilenler azınlıkta zaten. Adamı olanlar her yeri parsellemişler.
Ya ne soracağım facebook'ta grup falan mı var şubat annelerinin kaçırdım sanıyorum.
Evden çalışmak her kadının hayali olmalı
Gerçi çok da kolay olmadığını tahmin edebiliyorum ama olsun :)
Bu arada evi tutmuşsun hadi hayırlı olsun.
Ata sesiz sakin yeni ende uyusun
bu tarz işlerde çalışmak hep zevkli gelmiştir tabiki davulun sesi uzaktan hoş gelir misali
kimbilir nasıl zorlukları vardır yorucudur
Sağ ol canım, bakalım bu defa da 'yeni evi yadırgadım alışana kadar uyumam' bahanesi çıkarmaz umarım :)
Hem de nasıl zor hugocuk, beş dakikalık izlenip geçilen bir şey için günlerini harcıyorsun. Ama zevkli işler de oluyor mesela bak bu montaj benim YouTube
İşine göre değişiyor, kurguyu yapıyorsam orada olmam gerekiyor, sahneleri söylüyorum ama eğer sıradan bir işse çekip getiyorlar. Bazen özellikle kadın kameraman isteniyor oraya mecbur gidiyorum. Daha kırkım çıkmamıştı kadın kamera istendi diye işe gitmiştim, primi yüksekti ah ah hepsi minik sıpam için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?