2012 Şubat Anneleri

bende çok özlüyorum işte

bende çok özlüyorum işte

evet bende özlüyorum.bende egeliyim oğlumun adı furkan ege

ben müsade istiyorum çok yorgunum birde nedense başım dönüyor yığılacakmışım gibi hissediyorum kendimi.bazen iyi ki bi kızım bi oğlum olmuş tek tek doğurmak yine aynı şeyleri baştan yaşamak gibi olurdu.

öpüyorum hepinizi hayırlı geceler.

iyi dilekleriniz ve dualarınız için herkese çok teşekkür ederim arkadŞLAR.allah razı olsun.
pazartesi birde kendi doktoruma göstericem,birde devlet hastanesinden randevu aldım birde orda göstericem sonuçlarımı.
inşallah onlarda iyi şeyler söyler..içim tamamen feraha kavuşur,rahatlarım.
allahın izniyle..

Kızlar ev bulduk ve tuttuk. Merkezde ama çok sakin bir semt, bol yeşillikli, çiçekli böcekli. Artık tospiğin uyumaması için bahanesi kalmıyor. Tadilat yapılacak biraz, değiştirmek istediğim noktalar var. Boya, badana da zaman alacak zaten biz de ancak toparlanırız. Ben bu minik canavarla nasıl kolilerim eşyaları hiç bilmiyorum. Allahtan tecrübeliyim bu eve taşınalı bu ay tam bir sene olmuş daha. Kardeşim diyor ki "Bence siz hiç yerleşmeyin Bim marketteki gibi eşyalarınız kolili dursun nasıl olsa yeniden taşınırsınız" :) Ev aramaktan, yukarılara bakarak gezmekten boynum ağrımıştı, rahatladım.

şimdiden hayırlı olsun yeni eviniz.
biz 2007 evlenirken kiralık ev ararken başım hep yukarlarda evlere bakardım. evi tuttuk, yerleştik, 2 ay olmuştu, ben hala kafam yukarlar, bu evin kirası şu kadardır, evin metre karesi şudur diye baka baka gezerdim.
senin evde yardımcın var mı işe gittiğinde,
iletişim fak. nerde okudun, ablam da ege üni. gazetecilik okumuştu, mesleğini yapmıyor.
bir de nereye bağlı çalışıyorsun, yerel tv mi, ulusal mı
ne çok sordum

bukle ne zamandır söylicem unutuyorum
oğlunun ismi çok hoşuma gidiyor
deniz ve rüzgar ikisinide çok severim
bu isimler senin egeli olduğun hissini uyandırıyor bende nedense:44:
nerelisin merak ettim

o da senin gibi angaralı
buklenin fotolarını gördüm ben facede
çok genç
kız bukle sen kaç yaşındasın

hiç böyle düşünmemitim
ama böyle düşünmem gerekirse zamanı daha geriye sarmak isterim
mesela eşimle tanışmadan öncesine

o kadar dertlimisin canım yaaaa
benim eşim benden 7 yaş büyük
okuldu üniversitedeydi derken ailemde sıkıyodu öyle aşk meşk olmadı tecrübesizdim
eşimle tanıştım aşık oldum
hala aşığım nedense
o kadar öküzlüğüne rağmen seviyorum kahretsin
hala hoşlanıyorumda aşığımda
kalbimi çıkarasım varrr

ben hamileyken ücretsiz iznim bitince başlarım diyordum, izin alsam en fazla 8 aylık oluncaya kadar evde olurum diyordum. yıllardır çalışıyorum, yogun bir iş temposu, sıkılırım evde diyordum ama bebek olunca insanın sıkılmaya vakti olmuyor.
evet sıkılıyorsun kimi zaman ama bu boşluktan değil zamanı yetiştirememekten kaynaklanıyor.
şu an işe dönmeyi düşünmüyorum. belki seneye eylül falan gibi başlarım ya da 2 seneyi doldururum bilemiyorum.
ama oturdugumuz bu yerde iyi bakıcı da bulamam gibi geliyor. insanlar biraz aç gözlü ve uyanık gibi geliyor.
öyle bir yardımcı olacak ki burada bana abla gibi olmalı.

benimolan hamileyken ailesi ile aynı apartmanda oturup küs olan sen miydin
biri vardı hamilelik boyunca ailesi ile küstü
en son zaman barışmıştı. kimdi o hatırlayan var mı

bir de eskiden komagene, bediha, hazelimm girerdi.

kolikten ne çektim ahh ahh inanki psikolojim bozuldu ve hala oğlum ağlasın elim ayağıma dolaşıyo
kolikken bir ümit herşeyii deniyosun işte bizimde hamak o kolik günlerdendi
sizinkinin büyümesi iyi değil bizimki dar gelince küçük gelince kendi istedi arkadaşımın kıızıda kolikti aynı hamak ondada var o da küçük gelince sıkışınca kız kendi istememiş ama onun park yatağı sallanmıyo o yüzden dizlerinde sallıyo uyutup öyle yatırıyo yatağına
bizim yatak güzel sallanıyo o yüzden çok sevdi
sizin yatak büyümesin canım o zaman sıkılır anlar ordayatmaktan vazgeçer
çok zor oluyo hiçbişey yapamıyosun sessiz sessiz gezsen dahi uyanıyo hemen
birisi gelecek olsa dert valla
sizin salıncak nasıl bir salınakki öyle büyüyo uzuyo genişliyo :44:

Teşekkür ederim, yardımcım yok annem öğretmen yarım gün çalışıyor, öğlen okuldan dönüyor çıkacaksam ona bırakıyorum. Ben aslında program hazırlayıp sunuyordum. Tarım ve gezi üzerine hamilelik olunca bağ bahçe gezmek zor oldu. Geri plana geçtim şimdi prodüksiyon şirketindeyim, evde de montaj sistemimiz var işleri buradan yapabiliyorum. Zamanında teslim ettikten sonra sorun olmuyor. Bu ülkede mesleğini yapabilenler azınlıkta zaten. Adamı olanlar her yeri parsellemişler.
Ya ne soracağım facebook'ta grup falan mı var şubat annelerinin kaçırdım sanıyorum.

hayırlı olsun canım atacık güzel güzel uyusun büyüsün

Evden çalışmak her kadının hayali olmalı
Gerçi çok da kolay olmadığını tahmin edebiliyorum ama olsun :)
Bu arada evi tutmuşsun hadi hayırlı olsun.
Ata sesiz sakin yeni ende uyusun

Bebekle tabiki de ben ilgileniyordum :))
Asya oldukça hareketli ama ben de hareketliyim yetişiyorum ona bi şekilde :))
Ayrıca tuvalete giderken de yanımda götürüyorum yapacak bişey yok :)
Bi de emekliyo o nedenle bırakıp gidemem tuvalete :))

Benim kız 3380 doğdu maşallah bana göre iyiydi ama bayağı kilolu olarak bu kiloyu hatırlıyor olabilir misin bilmem
Normal doğum yaptım ben hani çok kilou olsa belki yapamazdım o yüzden kilosu bana normal gelmişti doğduğunda :))

Eşin Samsunun neresinden ben de Samsunluyum :)
Otobüsle yol kaç saat sürüyo koridorda gezdir bebşini ya da gece çıkın yola karanlıta olunc belki rahat uyur.

Kayınvalidene gitmek stemiyordun ama eşin ika etmiş anlaşılan hadi hayırlısı inşallah canın sıkılmadan bir tatil geçirirsin

Bu arada ben haftada en az bir kere mutlaka kayınvalideme gidiyorum
hatta bazı haftalar iki üç gidiyoruz :)

bu tarz işlerde çalışmak hep zevkli gelmiştir tabiki davulun sesi uzaktan hoş gelir misali
kimbilir nasıl zorlukları vardır yorucudur

Evden çalışmak her kadının hayali olmalı
Gerçi çok da kolay olmadığını tahmin edebiliyorum ama olsun :)
Bu arada evi tutmuşsun hadi hayırlı olsun.
Ata sesiz sakin yeni ende uyusun

Sağ ol canım, bakalım bu defa da 'yeni evi yadırgadım alışana kadar uyumam' bahanesi çıkarmaz umarım :)

bu tarz işlerde çalışmak hep zevkli gelmiştir tabiki davulun sesi uzaktan hoş gelir misali
kimbilir nasıl zorlukları vardır yorucudur

Hem de nasıl zor hugocuk, beş dakikalık izlenip geçilen bir şey için günlerini harcıyorsun. Ama zevkli işler de oluyor mesela bak bu montaj benim YouTube

izledim canım çok güzel
bişey soracağım merak ettim
mesela klip çekiliyo sende orda oluyomusun yoksa çekimler sanamı geliyo

eşim epey balık tutmuş
bugün doktora sordum balık verebilirsin artık dedi
taze taze balık
yarın memoya balık çorbası pişireyimde yesin sıpa

İşine göre değişiyor, kurguyu yapıyorsam orada olmam gerekiyor, sahneleri söylüyorum ama eğer sıradan bir işse çekip getiyorlar. Bazen özellikle kadın kameraman isteniyor oraya mecbur gidiyorum. Daha kırkım çıkmamıştı kadın kamera istendi diye işe gitmiştim, primi yüksekti ah ah hepsi minik sıpam için.

Son düzenleme:

evet yaa onlar için herşey kendimizi unuttuk
allah karşına kaprissiz saygılı kendini bilen insanlar çıkarsın canım derlerya sanatçı kaprisi diyee
onlar uzak olsun senden

Sağ ol canım, Memoş'a da afiyet olsun.
Beş saat sonra sabah başlıyor ya bize. Ben yatayım artık, yine sürünerek gideceğim yatağıma. İyi geceler Hugocuk ve ziyaretçiler :)

einstein senin için düzeltme paneline girdim kıymetini bil :) sana da iyi geceler yedi cüceler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…