2012 Şubat Anneleri

denemekte yarar var arkadaşım benim annemde yapardı ama bende hiç demedim.acaba tostta yapıp sonra çorbaya katsak olur mu???besin değeri bakımından...

olur herhalde melittacım, ben suda haşlıyorum, suyuyla beraber çorba yapıyorum oğluma, öyle de yapabilirsin.

evi toplayım biraz. oğlum kahvaltısını yaptı, salladım uyudu. uyanmadan biraz işe girişeyim. valla iş iş nereye kadar, ölenekadar

selam minnoşlar
memo kayfaltısını yaptı az dışarda gezdi şimdi uyudu
bende salon halısını kaldırdım temizlicem memo uyurken
artık memo ayaklandı heryeri geziyo
salona iki halı koyucam salonum geniş açık yer çoktu

ooh ne güzel ev geniş olunca oyun alanı da geniş oluyor.benim ev daracık zavallı bebeklerim sığamıyorlar sıkılıp koridora kadar sürünüyorlar.bende dışarı çıkarmak istiyorum bakalım hava bozuk gibi buralarda belki yağmur yağar.

adı multivitamin mi yoksa bi adı var mı?merak ettim.

Canım bize doktor multitabs diye bi vitamin verdi bu gidişimizde her gün bir cc verilecek ama ben yine b gün verip bir gün vermiyorum
Zaten devit3 den ancak bir şişe bitirmiştim ferro yu hiç vermedim bundan bakalım kaç şişe bitircez

Günaydın canım bu tost makinesi işi bana çok mantıklı geldi
Benim silex diye bir tost makinem var içinde kek bile yapıyorum
ama balık pişirmek aklıma gelmedi mutlaka deniycem.

Memo emeklemeden yürüyecek desene ayağa kalkmaya mı başladı?
benimki koltuklara tutunup kalkıyor maşallah
bir de tek elini bırakıp deneme yapıyor korkuyorum düşecek diye ama ses etmiyorum :)
Kendine güveni gelsin minnoşun
biz de böyle tutunup gezince sıralıyor denir
yakındır koltukları sıralayarak gezmesi

Canım senin ev lojman anladığım kadarıyla
Allah gönlüne göre gepgeniş bir ev versin sana

ne guzel bende istikrarli bi sekilde ayakta veya yatakta sallamayi kesip uyumaya alistiricam p,tesi baslicam sol saltanat gunleri 2 saat surermis uyumasi aglamasina dayanmaya calisicam uyku kocundan aldigim direktiflerle baslicaz bakalim,

hayır canım bi problem yok zaten erken kapanacak diye söylemişti drumuz zaten 4aydan öncesi tehlikeliymiş ama tedbir amaçlı çocuk nöroloğuna götürüldü bi sorun yok ayrıca beyin için usg çekildi bıngıldak kapanınca beyin gelişimi bitmezmiş önemli olan kemiklerin açık olmasıymış ondada sorun yok zaten problem görüldüğünde deviti kesiyolarmış.. devit 4üde duydum ama ne zaman geçiliyo bilmiyorum bende

Benim kizim emzik almayanlarda bazen cani isterse biraz emip ilk firsatta firlatiyor son 2-3 gundur gecede gunduzde parmak emiyor suanda salliyorum bas parmagi agzinda cekiyorum alismasin diye kiziyo yine goturuyor, boyle emzik almayan varmi aranizda,sakinlestirmesi nasil oluyor kendini

berfinbilgen buklee nasılsınız kızlar bebecikleriniz nasıl...
özledim sizi kızlar....

berfinbilgen buklee nasılsınız kızlar bebecikleriniz nasıl...
özledim sizi kızlar....

Amanda kimler varmis iyiyim tatlim sen nasilsin bende seni ozledim, benim kiz uykusuzlardan canim dogdugu gunden bu yana uykusundan cok cekiyorum onun disinda sukur hersey guzel yolunda sen nasilsin neler yapiyorsun seninki nasil neler yapiyor emekleme dis varmi?

Birde bayanlar benimki aksam 6 dan sonra illa cikip hava alicak cikmassak yatana kadar miz miz durmuyor cikip gelince keyfi yerine geliyor kisin ne yapicaz bilmem

oyyys nerelerdesin canım özletiyosun kendini ama .. bebeciğim iyi çok yaramaz ama
seninkiler napıyo işle 4 çocuk nasıl gidiyo ?

Canım başladım ben işe.. Nasıl gittiğini sorma.. Evde saç baş dağınık.. Biri paçamda biri sırtımda biri kucağımda valla...
İşte kimse inanmıyor zaten bunların benim olduğuna...
59 kg ya düştüm bu canavarların yüzünden.. bu gidişle bir iğne bir iplik kalacağım..
ah bilsen buklem.. elim pcye hiç gidemedi... o kadar yoğundum ki...
bakıcım var şimdi rahatım şükür...

berfinbilgenim... bukleye yazdım çocuklarla durum böyle...
diş falan yok bizimkinde...
emekleme var geri geri emekliyor sıpa....:))
hava alması güzel.. ruslar soğuk suya sokuyor düşünsene:))
arada görsün havayı ama dikkat et tabi canım...
işe başladın mı canım

Valla maasallah canim ama biz 1 taneyle zor ugrasiyoruz, ben isten cikarilmistim erken dogum riskimi soyleyince biliyorsun amcaoglum patronumdu, dahada aramadim is bu sekilde biraz gitsin bakalum ilerde ne olur kismet

Valla maasallah canim ama biz 1 taneyle zor ugrasiyoruz, ben isten cikarilmistim erken dogum riskimi soyleyince biliyorsun amcaoglum patronumdu, dahada aramadim is bu sekilde biraz gitsin bakalum ilerde ne olur kismet

hayırlısı olsun canım...
daha ii ir iş bulursun inşallah..

geri emekliyo canım
istediği yere geri geri emekleyerek gidiyo tüm evi geziyo
kitaplığıma gözü dikmiş gidip kurcalamaya başladı bugün
eşim gelsinde kitaplığı misafir odama geçircem çocuk için çok ilgi çekici ve tehlikeli
bugün halıları yıkamaya vercem hazırladıım
üstelik bazada gelcek memonun odasında bitane fazlalık koltuk vardı o çıkacak misafir odasına gidecek kitaplıkla birlikte
misafir odasından salona konsol gelecek
salonuda kaldırmışken sildim memo uyandı
o namıssız doktorun inatla bağırarak verdiği demir damlası yüzünden kabız olup bağırsakları tembelleşmiş doktor maflor verdi yiyeceklerine koycam hergün 1 tane
bugün elma püresine koydum yedi altına doldurdu onla uğraştım valla bayılcam yorgunluktan

hugocum işin çok, Allah kolaylık versin. ben sadece süpürdüm bugün, bir de çamaşır astım o kadar. ömer uyuyor, ben de boş boş internette takılıyorum

hugocum işin çok, Allah kolaylık versin. ben sadece süpürdüm bugün, bir de çamaşır astım o kadar. ömer uyuyor, ben de boş boş internette takılıyorum

tatlım bebişlerle ancak biter bayrama kadar temizlik
camları yapamamda kapılarım var beyaz birde onlar cifle silinecek durulanacak kurulanacak
perdeler yıkanacak
mutfak dolaplarının altları fayansları silinecek mutfaktaki yolluk kilimim kalkacak yerine kilim halı almıştım onu sericem memo üşür hasta olur
anlayacağın memo ayaklandı tüm evi yeniden dekor edicem

yere oyun halısının halısını serdim sopalarını çıkarttım
üzerine oyuncak filan koydum cicibebe diş kaşıma bisküviside verdim birbuçuk saattir hiç mızlanmadan oynadı bisküvisini yedi
oyun halısı battı ama olsun yıkarız
bana iş güç yapacak fırsat kaldı
arkadaşım temizlikçi alıyo 80 tlmiş
iki haftada bir alıyogittim baktım kadın bir bez elinde haldır huldur kapı siliyo iki dakikada
kapılar bembeyaz herşeyle silinmez
dedimki cifle sonra temiz suyla temiz bezle durula
her kapıya ayrı temiz suyla sil
sonrada peçeteyle kurula su izi kalmasın didim
öyyylece kalakaldı kadın
az para değil valla hemde haldır huldur yapıyorlar hiç beyenmedim
zor olsada memoyla yapıyorum hergün fırsat buldukça yapsam bayrama anca biterr

ev işi bitiyor mu zaten. ben ev işi kadar nankör birşey görmedim. yap, yap hep aynı. bizim camlar duvardan duvara. eski bir yerleşim yerinde oturuyorum, o kadar büyük camları var ki evin, bende de yükseklik korkusu olduğu için, çıkıp silemiyorum, öylece duruyor camlar. bakalım nereye kadar yağmurlar bir başlasa da rahat etsem

evet ya, emeklemeye başlayınca gerçekten zorlaştı işimiz. benim de sehpalarım üçgen şeklinde, üç bacaklı yani. ömer de durup durup onların yanına gidiyor. ya değiştiricem onları ya da saklıcam bir yere artık. ömer asılsa çok rahat düşürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…