- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.241
denemekte yarar var arkadaşım benim annemde yapardı ama bende hiç demedim.acaba tostta yapıp sonra çorbaya katsak olur mu???besin değeri bakımından...
selam minnoşlar
memo kayfaltısını yaptı az dışarda gezdi şimdi uyudu
bende salon halısını kaldırdım temizlicem memo uyurken
artık memo ayaklandı heryeri geziyo
salona iki halı koyucam salonum geniş açık yer çoktu
adı multivitamin mi yoksa bi adı var mı?merak ettim.
günaydın...
kızlar, benim bir komşum çocuğuna tost makinesinde pişirirdi balığı. ben hiç denemedim ama denemekte fayda var. hugocuk haklısın, küçük bir parça balık için ben de fırın çalıştırmam ama benim eşim de seninkinin tam tersi, kızartma değil fırında ister (hamsi hariç)
selam minnoşlar
memo kayfaltısını yaptı az dışarda gezdi şimdi uyudu
bende salon halısını kaldırdım temizlicem memo uyurken
artık memo ayaklandı heryeri geziyo
salona iki halı koyucam salonum geniş açık yer çoktu
ooh ne güzel ev geniş olunca oyun alanı da geniş oluyor.benim ev daracık zavallı bebeklerim sığamıyorlar sıkılıp koridora kadar sürünüyorlar.bende dışarı çıkarmak istiyorum bakalım hava bozuk gibi buralarda belki yağmur yağar.
ne guzel bende istikrarli bi sekilde ayakta veya yatakta sallamayi kesip uyumaya alistiricam p,tesi baslicam sol saltanat gunleri 2 saat surermis uyumasi aglamasina dayanmaya calisicam uyku kocundan aldigim direktiflerle baslicaz bakalim,allah kolaylık versin canım çok zor yaa
biz az rahatladık odasını çok sevdi yatağını çok sevdi hep orda uyumak istiyo uyanınca ağlamıyo bağırmıyo hamaktan kurtulduk
tüm gün salla salla fenalık gelmişti
yatağına koyar koymaz yayılıyo açıyo kolları bacakları sakinleşiyo
uykusu varsa uyuyo yoksa dönencesiyle oynuyo benle konuşuyo öyle uyuyo
Yes ta kendileri:)ya o kadar seyi yaparken bebekle ilgilenen biri vardi yada bebisin fazla sorun cikarmayan bir bebek, benimki tuvalete bile gondertmiyor dusun
o ben olabilir miyim?????
Kizim kucuk kucuk olsada bir iki adim emekliyor one dogru bir haftaya soker sonra kosturmaca baslar pesinde benim saltanatligiminda son gunleri:)
komagene giriyor arada görüyorum....
evet bende duydum hemen kesiyorlarmış dvit i.
adı multivitamin mi yoksa bi adı var mı?merak ettim.
buklee çok erken kapanmış ama ?motor gelişiminde sorun var mı ?3 damla veriyorum ben ama dvit4 ü de mi var?hiç duymamıştım.
ne zaman kurtulucaz bu vitaminlerden ilaçlardan ya.
berfinbilgen buklee nasılsınız kızlar bebecikleriniz nasıl...
özledim sizi kızlar....
berfinbilgen buklee nasılsınız kızlar bebecikleriniz nasıl...
özledim sizi kızlar....
oyyys nerelerdesin canım özletiyosun kendini ama .. bebeciğim iyi çok yaramaz ama
seninkiler napıyo işle 4 çocuk nasıl gidiyo ?
Amanda kimler varmis iyiyim tatlim sen nasilsin bende seni ozledim, benim kiz uykusuzlardan canim dogdugu gunden bu yana uykusundan cok cekiyorum onun disinda sukur hersey guzel yolunda sen nasilsin neler yapiyorsun seninki nasil neler yapiyor emekleme dis varmi?
Birde bayanlar benimki aksam 6 dan sonra illa cikip hava alicak cikmassak yatana kadar miz miz durmuyor cikip gelince keyfi yerine geliyor kisin ne yapicaz bilmem
berfinbilgenim... bukleye yazdım çocuklarla durum böyle...
diş falan yok bizimkinde...
emekleme var geri geri emekliyor sıpa....:))
hava alması güzel.. ruslar soğuk suya sokuyor düşünsene:))
arada görsün havayı ama dikkat et tabi canım...
işe başladın mı canım
Valla maasallah canim ama biz 1 taneyle zor ugrasiyoruz, ben isten cikarilmistim erken dogum riskimi soyleyince biliyorsun amcaoglum patronumdu, dahada aramadim is bu sekilde biraz gitsin bakalum ilerde ne olur kismet
Canım bize doktor multitabs diye bi vitamin verdi bu gidişimizde her gün bir cc verilecek ama ben yine b gün verip bir gün vermiyorum
Zaten devit3 den ancak bir şişe bitirmiştim ferro yu hiç vermedim bundan bakalım kaç şişe bitircez
Günaydın canım bu tost makinesi işi bana çok mantıklı geldi
Benim silex diye bir tost makinem var içinde kek bile yapıyorum
ama balık pişirmek aklıma gelmedi mutlaka deniycem.
Memo emeklemeden yürüyecek desene ayağa kalkmaya mı başladı?
benimki koltuklara tutunup kalkıyor maşallah
bir de tek elini bırakıp deneme yapıyor korkuyorum düşecek diye ama ses etmiyorum :)
Kendine güveni gelsin minnoşun
biz de böyle tutunup gezince sıralıyor denir
yakındır koltukları sıralayarak gezmesi
hugocum işin çok, Allah kolaylık versin. ben sadece süpürdüm bugün, bir de çamaşır astım o kadar. ömer uyuyor, ben de boş boş internette takılıyorum
tatlım bebişlerle ancak biter bayrama kadar temizlik
camları yapamamda kapılarım var beyaz birde onlar cifle silinecek durulanacak kurulanacak
perdeler yıkanacak
mutfak dolaplarının altları fayansları silinecek mutfaktaki yolluk kilimim kalkacak yerine kilim halı almıştım onu sericem memo üşür hasta olur
anlayacağın memo ayaklandı tüm evi yeniden dekor edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?