- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.361
bukle bu tutkunun ne yaparsan bitmeyeceğini düşünüyorum.
5 yıllık evliyiz. en fazla 14 ay bindi bir arabaya, her yıl araba değiştiriyoruz bizde.
dediğin gibi bi araba alır, diğerlerine bakar. netten sürekli kataloglarını indirir, bakar açar açar. beğendiği arabanın resimlerini cep telefonuna yükler. bana gösterir, baskı yapar. ben de saf gibi kendimden kısıp araba borcu ödedim 5 yıl boyunca. çok şükür kredi çekip evden aldık da bu bindiğini değiştiremeyecek bir süre.
baskı dediğim şöyle oluyor. mesela begendiği arabanın resmini bilgisayar ekranına koyar, her açısında görürüm. telefona yükler gece yatakta gösterir, yolda giderken arabaya bakar öyle. ben de tamam demek zorunda kalırım.
arabaya ne fiyat verirler merak ettim diye nete koydum dedi bi gün. 1 hafta sonra cebinden para cıkardı. o ne dedim maaş zamanı falan değil. arabayı sattım, adam kapora verdi dedi.
tatlım bu işin sonu gelmezki
yani böyle gider bu adam
yaptığı şımarıklık valla
kenara para at dimi senin oğlun var lazım olur
canım bence resti çek mecbur yola gelecek sizi kaybedemeyi göze alamazki araba için
senfatcım bende bu tutkunun bitmeyeceğini düşünüyorum
aynen psiklojik baskıyla araba alıp satıyolar
sözde bana soruyo ama cevabın önemi yok nasılsa kafaya koyduysa yapıcak
burnumdan getirir bi şekilde bu yaştan sonra akıl da gelmez heralde ne diyeyim
içimden bi his rest çeksemde bişey değişmiycek diyo
rahata ericek sonuçta ben rest çekersem
alınca banada haber verin kızlar mennun kalırsanız bende alayımm
kızlar kocalarınızın yaşattığını benim annemede babam yaşatıtı babam çok sevecen çok iyi bir babadır şimdiye kadar bize yüksek sesle bile konuştuğunu hatırlamam (2 kız kardeşiz )çokta iyi niyetlidir ama gel gelelim ablasının ağzına çok bakarmış babaannem babamlar küçük yaşta ölünce sorumluluğu büyük abla almış babamda dahiç bitmeyen bir minnet hali neyi var neyi yok yedirmiş durmuş anneme bir kere sormamış bu birikimimizle ne yapalım diye ablası iş kur demiş kurmuş nasıl anlatsam varını yoğunu yemişler kardeşleri bizimkininde gıkı çıkmamış ama gel zaman git zaman işler bozuldu para pul kalmadı babam 50 yaşından sonra karısı ve çocuklarından başka kimsenin ona bir faydasının olmadığını hayatta varlığınıda yokluğunuda sadece bizim çekeceğimizi gördü ama iş işten geçti işler bozulduktan sonra çok zor günler geçirdik babam çok pişman oldu çünkü kardeşimle benim geleceğimizinasıl çarçur ettini gördü o zor günlerde kimse sormadı ne haldesin diye olan annem ve bize oldu aradan yıllar geçti babamın hala vijdanı sızlıyor bize bir gelecek hazırlayamadığı için annem zaten gün yüzü görmedi adam gibi, sürekli sıkıntılarla boğuştu durdu, biz büyüdük kardeşimin güzel bir mesleği var bende güzel bir evlilik yaptım çok şükür, şimdi ailemiz için elimizden ne gelirse biz yapıyoruz annemizi babamızı biz rahat ettirmeye çalışıyoruz bunların hepsini eşimde biliyor anlatırım hep o yüzden benden habersiz 10 lira harcasa terör estiririm evde eşimde bunu bilir allahtan anlayışlıdır oda benden habersiz birşey yapmaz
akılları başlarına geliyor ama iş işten geçtikten sonra inşallah geç olmadan bunu anlarlar
çok yazık olmuş ama sonunda anlamış neyseki
bizimki babamı çok seviyo kendi babasından daha çok seviyo çünkü babasından korkar çekinir zamanında babası hiç ilgilenmemiş sevmemiş hep disiplinli sert durmuş güya terbiye etmek için yapmış
o yüzden eşim uzaktır babasına
gerçi şimdi babası samimi olmaya yakın olmaya çalışıyo ama iş işten geçti diyo eşim
babamı görünce çok şaşırdı
bize yaptığı yardımların farkında baban çok iyi deyip durur başı sıkışsa babam aklına gelir kendi babasıyla benim babamla konuştuğu kadar konuşmaz
ama işte annemle hiç konuşmaz annem geldimi surat yapar iki kelime etmez taktı anneme
nmngjöööö ök
..şşşşşş nnb mnfvC hnHn
slm kızlar bebişler kocaman oldu
nasılsınız kuzular nasıl
iyiyiz kuzularda iyi
sen nasılsın senin kuzu nasıl neden gelmiyosun
sendemi feyspukçusun yoksam
senfatcım sorunu hallettinmi
ıyı benım kuzuda omrumu yemekle mesgul:)
buyuyup gıdıyor bırde bu sıralar cok hareketlı zamanda bulamıyorum
evet cnm fırsat bulunca faceye bakıyorum grubumuz var
basladımı kuzular emeklemelere taytaylara:)
canım sen facede kimsin. ben cde varım o gruplarda. özelden yazsana
ayrıca buraya da takıl
burası bı ara kasıyordu ondan bı sure gırmedım aklıma gelmedı bugun bı bakayım dedım
pc servısteydı formattan snra duzeldı ozlemısım kk yı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?