- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.401
kızlar çok dikkat edin havalar soğudu
bugğn gğndğz kombiyi kapattım oda soğudu
mehmetin suluğu odada soğumuş tabiki serindi ev
su içti
gündüz çok iyiydi akşam uykudan uyandı sesi değişmiş ağlıyo devamlı çok huysuzdu doktora götürdük hemen boğazlarında hafif kızarıklık var dedi iki tane şurup verdi
aman çok dikkat edin hastane çocuk kaynıyodu hepsinde aynı öksürük akıntı boğaz ağrısı
su içti
gündüz çok iyiydi akşam uykudan uyandı sesi değişmiş ağlıyo devamlı çok huysuzdu doktora götürdük hemen boğazlarında hafif kızarıklık var dedi iki tane şurup verdi
aman çok dikkat edin hastane çocuk kaynıyodu hepsinde aynı öksürük akıntı boğaz ağrısı
günaydın herkese kızlar
dün akşam oğlumu 8.ay kontrolüne götürdüm, 72cm boyu 7850gr kilosu olmuş yani 2 ayda 750gr almış, artık alıştığımız için bana az gelmedi kilosu
çünkü karnının doyduğuna eminim hatta mevye püresi yaptığımızda eşim diyoki o kadar meyveyi sen yiyemezsin çocuk nasl yesin
çok şükür sıkıntımız yok yani
demir ilacını sordum vermiyorum bir süredir dedim, ara verebilirsin ama sıfırlama taraftarı değilim dedi
damla yerine başka bir kan ilacı önerdi, yanlış hatırlamıyorsam ferromixin şaseydi adı
meyvesinin üzerine serp hemen yedir dedi, yarım saat içinde midesinde çözülecek dolayısıyla çocuk demir tadı almayacak dedi
ama ilaç aldığımız eczanede yoktu bugün bakcam birde onu deneyelim
kızlar bu arada bugün evlilik yıldönümümüz, 2.yılımız bitti
13.ekimdede doğum günüm olduğu için eşim tek hediye ile yırtacak
bayadır dikiş makinası istiyordum onu alacak bana , bende eve gidince vişneli çikolatalı pasta yapcam kocişime
Ben aldim ondan sevmedi ogurdu durdu durdu sonra cope,biskuvi aldim onuda e medi vurdu vurdu kirdi oyun oynadi oda duruyo, zaten bu 2 gundur perisan etti beni ne kasik mamasi ne devam sutu icmiyor 6-7 saat verme gik demiyor o kadar ac kaliyo icmiyo yemiyor geceleride hic uyumuyo sabaha kadar mizmiz dislerimiz geliyor galibabu akşam cicibebe bebek ekmeği aldık çok merak ettik aman kusur kalmayalım dedik
yarın tarhana çorbası yapıcam içine koyucam bakalım
canım bebeğinin keyfi sağlığı yerinde olduktan sonra kilosunun pekte bir önemi yok bence.. kan damlası konusunda ben de hergün vermiyorum çünkü kızımda kabızlık yapıyor malesefbu arada evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun :123:
sağol canım teşekkür ederim, damla bizde kabızlık yapmadı gerçi ama tadından nefret ediyor oğlum,
bakalım bu yeni kan ilacını sevecekmi oğluşum
su içti
günaydın herkese kızlar
dün akşam oğlumu 8.ay kontrolüne götürdüm, 72cm boyu 7850gr kilosu olmuş yani 2 ayda 750gr almış, artık alıştığımız için bana az gelmedi kilosu
çünkü karnının doyduğuna eminim hatta mevye püresi yaptığımızda eşim diyoki o kadar meyveyi sen yiyemezsin çocuk nasl yesin
demir ilacını sordum vermiyorum bir süredir dedim, ara verebilirsin ama sıfırlama taraftarı değilim dedi
damla yerine başka bir kan ilacı önerdi, yanlış hatırlamıyorsam ferromixin şaseydi adı
meyvesinin üzerine serp hemen yedir dedi, yarım saat içinde midesinde çözülecek dolayısıyla çocuk demir tadı almayacak dedi
bayadır dikiş makinası istiyordum onu alacak bana , bende eve gidince vişneli çikolatalı pasta yapcam kocişime
slm kızlarrben 2012 ocak annesiyim bizim topikte artık hiiç kimse yok bazı olaylardan dolayı bende sizi takip ediyorum malum bebişlerimiz birbiriine cok yakın eğer kabul ederseniz muhabbetinize dahil olmak istiyorum :26:faydalı bilgiler paylasıyorsunuz çünkü şimdiden teşekkürleer
su içti
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
artık bebişlerde kilo falan almaz bu harekete yaramazlığa alsalar şaşarım
hoşgeldin aramıza hamileyken çok takip ediyodum sizi hatırlıyorum doğumlarınızı falan okumuştuk kızlarla ... çok sevindim aramıza katılmana
geçmiş olsun canım.. hugom bi face açta ordanda görüşelim merak ediyorum senide memoyuda
günaydınn...
kızlar merhaba,ben devlet hastanesine gitmiştim pazartesi,oradada tam kan sayımı yaptırdım.oradaki lokositler özeldekine göre daha yüksek çıktı.yani olması gereken değer 4-10 arası özeldeki 3.85 çıkmıştı bunun üzerine başka tahliler istemişti doktorum.devletteki 4.750 falan çıktı.yani alt sınırdan yüksek çıktı.yine düşük tabi ama doktorum diğer değerlerde sorun yok dedi.1 ay sonra gel tekrarlayalım dedi.
ordan özele geçtim,özeldeki doktorumada başka sonuç gözterecektim,ondada inişler çıkışlar vardı ama doktorum laboratuarı aradı,alınan kanda hücrelerde ATİPİK yani olumsuz bi hücre varmı diye,çok şükür ki yokmuş.oda ozaman gel 1 ay sonra tam kan sayımını tekrarlayalım dedi.
doktora sordum:1 ay sonra geç kalmış olmayız dimi diye.kötü bişey yok ki dedi.hala içimde bi tedirginlik var ,şu 1 ayı geçirmeden rahat edemicem ama çok şükürki şimdilik iyi.allah herkesi,benide evltlarımıza bağışlasın..
günaydın herkese kızlar
geçmiş olsun canım hakikaten tam geçiş dönemindeyiz bu kış bizler için çok zorlu olacak yürümeye basladıkları zaman özellikledaha simdiden stres yapıyorum valla
Cok gecmis olsun oy kiyamam ben ona,Ben aldim ondan sevmedi ogurdu durdu durdu sonra cope,biskuvi aldim onuda e medi vurdu vurdu kirdi oyun oynadi oda duruyo, zaten bu 2 gundur perisan etti beni ne kasik mamasi ne devam sutu icmiyor 6-7 saat verme gik demiyor o kadar ac kaliyo icmiyo yemiyor geceleride hic uyumuyo sabaha kadar mizmiz dislerimiz geliyor galiba
[enQUOTE=hugocuk;26824902]kızlar çok dikkat edin havalar soğudu
su içti
benim kızdada var sanki biraz üşütme bizim ev merkezi sistem kışın gündüzleri iyi güzel sıcacık ev ama geceleri buz kesiyor nefret ediyorum bu evden geçen kış çok sıkıntı olmadı sar sarmala yatır bide arada klimayı çalıştırıyordum salonda yatıyorduk ama bu sene ne yapacağım bilmem kızımda zaten çok terleyen bir çocuk gecede 2 3 kere değiştiriyorum üstünü başını uyku tulumunu bile ıslatıyor teri odada elektirikli ısıtıcı çalıştırcam başka çağrem yok, hem doğal gaz parası hem elektirik parası bu evden sıtkım sıyrıldı bu çocuk doğduğundan beri, sürekli ya ısıtmaya yada soğutmaya çalışıyorum
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
artık bebişlerde kilo falan almaz bu harekete yaramazlığa alsalar şaşarım
hoşgeldin aramıza hamileyken çok takip ediyodum sizi hatırlıyorum doğumlarınızı falan okumuştuk kızlarla ... çok sevindim aramıza katılmana
geçmiş olsun canım.. hugom bi face açta ordanda görüşelim merak ediyorum senide memoyuda
günaydınn...
kızlar merhaba,ben devlet hastanesine gitmiştim pazartesi,oradada tam kan sayımı yaptırdım.oradaki lokositler özeldekine göre daha yüksek çıktı.yani olması gereken değer 4-10 arası özeldeki 3.85 çıkmıştı bunun üzerine başka tahliler istemişti doktorum.devletteki 4.750 falan çıktı.yani alt sınırdan yüksek çıktı.yine düşük tabi ama doktorum diğer değerlerde sorun yok dedi.1 ay sonra gel tekrarlayalım dedi.
ordan özele geçtim,özeldeki doktorumada başka sonuç gözterecektim,ondada inişler çıkışlar vardı ama doktorum laboratuarı aradı,alınan kanda hücrelerde ATİPİK yani olumsuz bi hücre varmı diye,çok şükür ki yokmuş.oda ozaman gel 1 ay sonra tam kan sayımını tekrarlayalım dedi.
doktora sordum:1 ay sonra geç kalmış olmayız dimi diye.kötü bişey yok ki dedi.hala içimde bi tedirginlik var ,şu 1 ayı geçirmeden rahat edemicem ama çok şükürki şimdilik iyi.allah herkesi,benide evltlarımıza bağışlasın..
evet yaa heryere halı döşedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?