2012 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin

geçmiş olsun canım hakikaten tam geçiş dönemindeyiz bu kış bizler için çok zorlu olacak yürümeye basladıkları zaman özellikle daha simdiden stres yapıyorum valla

canım bebeğinin keyfi sağlığı yerinde olduktan sonra kilosunun pekte bir önemi yok bence.. kan damlası konusunda ben de hergün vermiyorum çünkü kızımda kabızlık yapıyor malesefbu arada evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun :123:

bu akşam cicibebe bebek ekmeği aldık çok merak ettik aman kusur kalmayalım dedik
yarın tarhana çorbası yapıcam içine koyucam bakalım
Ben aldim ondan sevmedi ogurdu durdu durdu sonra cope,biskuvi aldim onuda e medi vurdu vurdu kirdi oyun oynadi oda duruyo, zaten bu 2 gundur perisan etti beni ne kasik mamasi ne devam sutu icmiyor 6-7 saat verme gik demiyor o kadar ac kaliyo icmiyo yemiyor geceleride hic uyumuyo sabaha kadar mizmiz dislerimiz geliyor galiba
[enQUOTE=hugocuk;26824902]kızlar çok dikkat edin havalar soğudu
bugğn gğndğz kombiyi kapattım oda soğudu
mehmetin suluğu odada soğumuş tabiki serindi ev
su içti
gündüz çok iyiydi akşam uykudan uyandı sesi değişmiş ağlıyo devamlı çok huysuzdu doktora götürdük hemen boğazlarında hafif kızarıklık var dedi iki tane şurup verdi
aman çok dikkat edin hastane çocuk kaynıyodu hepsinde aynı öksürük akıntı boğaz ağrısı[/QUOTE]
Cok gecmis olsun oy kiyamam ben ona,
eevet canim 2-3 gundur sogudu bayaga benim kiz surekli yerde yuvarlaniyor inadina nerde tas var oraya gidiyor suveter giydiriyorum, yurutece binersede ayakkabi tasa basmasin diye, su yunlu ccorap cariklar varya inlardan var 3 tane cok soguklarda onu giydiricem ben daha kombi yakmadim, kesin gece usutuyolar benimkide dunden beri oksuruyor arada, pijamasinin ustune suveter giydiriyorum ama distende olabilir

sağol canım teşekkür ederim, damla bizde kabızlık yapmadı gerçi ama tadından nefret ediyor oğlum,
bakalım bu yeni kan ilacını sevecekmi oğluşum

sağol canım teşekkür ederim, damla bizde kabızlık yapmadı gerçi ama tadından nefret ediyor oğlum,
bakalım bu yeni kan ilacını sevecekmi oğluşum

inşallah sever ya.. ben bizim damlanın bır tadına bakayım dedim aman Allahım üzerine neler neler yedim tadını yok edemedm agzımdan

benim kızdada var sanki biraz üşütme bizim ev merkezi sistem kışın gündüzleri iyi güzel sıcacık ev ama geceleri buz kesiyor nefret ediyorum bu evden geçen kış çok sıkıntı olmadı sar sarmala yatır bide arada klimayı çalıştırıyordum salonda yatıyorduk ama bu sene ne yapacağım bilmem kızımda zaten çok terleyen bir çocuk gecede 2 3 kere değiştiriyorum üstünü başını uyku tulumunu bile ıslatıyor teri odada elektirikli ısıtıcı çalıştırcam başka çağrem yok, hem doğal gaz parası hem elektirik parası bu evden sıtkım sıyrıldı bu çocuk doğduğundan beri, sürekli ya ısıtmaya yada soğutmaya çalışıyorum

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
artık bebişlerde kilo falan almaz bu harekete yaramazlığa alsalar şaşarım

hoşgeldin aramıza hamileyken çok takip ediyodum sizi hatırlıyorum doğumlarınızı falan okumuştuk kızlarla ... çok sevindim aramıza katılmana

geçmiş olsun canım.. hugom bi face açta ordanda görüşelim merak ediyorum senide memoyuda

Son düzenleme:

tesekkür ederim canım bızımde su face olayları fln yüzünden önce topiğimi kapandı bazı arkadaslarn üyeliği iptal edildi sonra düzeldı fln drken artık hiiç kimse yazmıyor bende sizi takıp ediyorum çünkü hemen hemen aynı dönemde bebeklerimiz

günaydınn...
kızlar merhaba,ben devlet hastanesine gitmiştim pazartesi,oradada tam kan sayımı yaptırdım.oradaki lokositler özeldekine göre daha yüksek çıktı.yani olması gereken değer 4-10 arası özeldeki 3.85 çıkmıştı bunun üzerine başka tahliler istemişti doktorum.devletteki 4.750 falan çıktı.yani alt sınırdan yüksek çıktı.yine düşük tabi ama doktorum diğer değerlerde sorun yok dedi.1 ay sonra gel tekrarlayalım dedi.
ordan özele geçtim,özeldeki doktorumada başka sonuç gözterecektim,ondada inişler çıkışlar vardı ama doktorum laboratuarı aradı,alınan kanda hücrelerde ATİPİK yani olumsuz bi hücre varmı diye,çok şükür ki yokmuş.oda ozaman gel 1 ay sonra tam kan sayımını tekrarlayalım dedi.
doktora sordum:1 ay sonra geç kalmış olmayız dimi diye.kötü bişey yok ki dedi.hala içimde bi tedirginlik var ,şu 1 ayı geçirmeden rahat edemicem ama çok şükürki şimdilik iyi.allah herkesi,benide evltlarımıza bağışlasın..

öncelikle geçmiş olsun canım..üniversiteye ilk başaldgım yılda benım de başıma buna benzer bır olay gelmişti..zaten süregelen bir kansızlığım vardı bir gün tam kan sayımında doktor bazı terslikler olabılır yayma işlemi fln yapacagız dedi Allahım öylesine kötü olmuştum ki acaba lösemi mi var varsa ne yaparım fln neler düşündüm neler..akdenz anemisi olabılırsn dendı hatta cocuk yapman bıle cok sakıncalı bu durumda ddıler ama net bır sonuc alamadım sonrasında kaç doktora daha gıttım son olarakta ankarada testlerimi tekrarladm ve cook şükür ki sadece basıt bır B12 vitamini eksiklği ve demir depolarımın bos oldgnu ögrendm.. kısacası demek ıstedgm hiç sıkma canını Allahın izniyle hiç bişeyin yoktur kii yokmuşda canım doktorlarına güven lütfen ..tabıkı ara ara kan sayımı yaptırarak durumunu da takip et tekrardan geçmiş olsn...

maşallah canım
biz sekizbuçuk kiloyuz
biz demirle alakalı hiçbişey vermicez artık çünkü bağırsak sistemini tembelleştirmiş
fizyolojik bağırsak düzenleyicisi kullanıyoruz
şu ara biraz düzeldi öncesinde çok kötü oluyodu ter içinde kalıyodu yavrum
aslında kızgınımm doktorlara ben
demir damlası her bebeği kabız yapmıyo ama yapanlarda çok oluyo
bebekten bebeğe değişiyo
kabız yapmıyosa kullansında yapıyosada vermenin mantığı ne acaba
istediğin markayı kullan yine yapıyo yine yapıyo yapacak olduktan sonra
sonra işte böyle bağırsak tembelliği oluyo
demir damlası kabızlık yapıyosa hiç vermeyin sonra bizim gibi sizdede olur

Cok gecmis olsun oy kiyamam ben ona,
eevet canim 2-3 gundur sogudu bayaga benim kiz surekli yerde yuvarlaniyor inadina nerde tas var oraya gidiyor suveter giydiriyorum, yurutece binersede ayakkabi tasa basmasin diye, su yunlu ccorap cariklar varya inlardan var 3 tane cok soguklarda onu giydiricem ben daha kombi yakmadim, kesin gece usutuyolar benimkide dunden beri oksuruyor arada, pijamasinin ustune suveter giydiriyorum ama distende olabilir[/QUOTE]

geçmiş olsun canım
üşütmüş olabilirmi ondan huysuz olabilirmi mehmette iştahsız oluyo hemen değişiyo
bende yelek giydiriyorum ama bugün huysuz istemedi kalın giyinmek
pamuklu penye ayaklı tulum giydirdim rengide turuncu onu sevdi elledi üzerini sevdi öptü tulumunu öyle uyudu yoksa bağırıp duruyodu

ne saçma ya asıl gece sıcak olmalı neden gece kapatıyorlarki birde aidat ödeniyo
gecede çok açınıyorlar
benimkide çok terliyo tulumunu bile ıslatıyo

benim facem neden yok biliyomusun buklem
eşim kıskançlığından açtırtmıyo
açsanda resim koyamazsın cart curt ediyo

Kızlar bebeğim 2 gündür acayip çok kaka yapıyor. Hem de her seferinde omuzlarına kadar kirletiyor. Ayrıca iğrenç kokuyor :) Üşütmüş olabilir mi? En ufak şeyde dra gitmek istemiyorum ama bugün de aynen devam ederse yarın götüreyim diyorum.

kızlar yardım lütfen 3 haftadır oğlumun burun akıntısı geçmiyor damla kullanıyorum otri bebe ile çekiyorum ama fayda etmiyor gece uyuyamıyor ememiyor uykusuzluktan ikimizde mahvolduk bu arada dr gittik hiçbir şeyi yok,acaba diş çıkartırken olabilir mi(((

canım boşuna endişe ediyosun daha ilk zaman söyledim öyle bişey yokk
bak git bir cildiye doktoruna yaptır tam biyokimya testi mutlaka vitamin eksikliği filan çıkacak
boşuna endişe etme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…