2012 Şubat Anneleri

geçmiş olsun cozgetcim omuzlarına kadar diyosun normal değil doktora götür istersen

tontinik dişten burun akıntısı olurmuki ilkkez duydum üşütmüştür nezle filan olabilir bol bol ıhlamur içir
mehmet rahatsız oldumu önce doyuruyorum ardından ılık ıhlamur içiriyorum ılık ılık seviyo epey içiyo sonrada uyku
uyanınca toparlanmış oluyo sende hergün ver düzelene kadar
burnu tıkanıyo rahat nefes alamıyo ondan uyuyamıyodur
birde rahatsızlıklar akşam daha çok belli eder kendini

bende üşüttüm hemde bu sabah
mehmet 7 gibi uyandı emmedi mama içti sonra kucağımda durmak istedi
koltuğa oturdum kucağımda mehmet var üzzerini örttüm öylece 2 saat uyuyakalmışız
mehmeti örttüm zaten uyku tulumu vardıda ben açıkta kaldım belim filan açılmış
uyanınca dondum başımda ağrıyo pek ilgilenemedim mehmetle o da bağırdı durdu uyumadı sinirinden
geri aldım beşikten sevdim sarıldım öptüm konuştuk öyle uyudu

berfincim senin kızın huyu ne zaman değişecek ne zaman sakinleşecek acaba
benimki değiişti ama işte çok ilgi ve sevgi istiyo yeterli ilgilenmezsem yıkıyo ortalığı tüm gün öpücük sarılma modundayız
istediği olursa gün içinde hiç rahatsız etmeden uykusu gelene kadar kendi kendine oynayabiliyo

hugocuk oğluşuna bayılıyorum valla benım kızın erkek versiyonu diyebılırım tam canavar bu 2012 bebişleri

felaketler yaa
dün akşam hastanede başka bebeklerde vardı bitanesi epey hastaydı çok ağlıyodu bizimkide ağlamaya başladı o ağlıyo diyee
dışarı koridora çıkarttım başka bir bebek vardı çok tatlı sakin renkli gözlü sarışın memo gibi
onu pek sevdi hep ona baktı güldü huu dedi

ayy aynısı ya bizimki gibi eltimin 3 aylık kızı var onlara gittiğimiz vakit o ağlasın arkasından mervede başlıyor aglamaya babanneye hala alışamadı mesala oraya gidincede asla ıceride durmak ıstemıyor çocuk ısınamadıgı ınsanlarla aynı ortamda durmak istemıyor öyle her yere rahatca gidemıyoruz huzursuzluk yapar diyehuysuz fln ama biz onu böyle seviyoruzzz

kızlar sütüm oldukça azaldı zaten gün içindede güç bela bir kaç kez emiyorsa emiyor işte benim kız mamada içmiyor biberondan sadece su içiyor meyve yemiyor diye komposto yaptım biberona koyarımda içer diye ama yok onuda içmedi yani sözün özü pek süt içmiyor böyle olunca yemeğe yükleniyor süt içmesi gerekiyor ama nasıl içireceğim ya bide bu kız bize kızıp yüzümüzü yoluyor artık saldırıyor resmen hırsla tırnaklarını geçiriyor yüzümüze

ay ne güzel anlatmışsın playdoh hislerime tercüman olmuşsun benim oğlumda aynı çünkü
memeyi diş kaşıyıcı olarak kullanıyor bu sıralar emdiği filan yok zaten, benim sütümde iyice azaldı

ama nerdeyse bütün mamalarına devam sütü ekliyorum, öyle telafi etmeye çalışıyorum

canım dr. götürdüm birşey yok diyorlar anlam veremedik ıhlamur öksürüğe iyi gelir diye biliyorum ama denerim yine de

böyle idare edeceğiz o zaman of halbuki ne çok istemiştim, en az 1,5 yaşına kadar emzirmek istiyordum ama şimdiden süt gitti, bu süt işi kızım doğduğundan beri çok üzdü beni ben bu kadar inat etmeseydim çoktan kesilmişti sütüm, herşey bir yana sırf bu yüzden yapmıcam ikinci çocuğu diyorum kendi kendime

canım bizde de tam tersi bir durum söz konusu kızım bugünlerde sürekli emmek istiyor tabı o emdikçe sütüm bollastı yarısı boşa akıyor dıyebilirimfakat doktorum bu kadar cok bol emerse ek gıdayı severek yemez azalt biraz tarzı konusuyor benımde buna canım sıkılıyor valla emseler bir dert emmeseler bir dert yanı offf

bizimkide babaanneyi hiç sevmiyooo

arkadaşımın kızıda içmiyo 12 aylık olcak yakında
doktora sormuş hergün peynir veya yoğurt yedir demiş
o peynir yemiyo yoğurt yiyo
bizde hergün kahvaltısına akşamdan suda beklettiği keçi peynirini kaşık mamasına ekliyorum yiyo
emmesi azaldı ama sağıyorum onuda içiriyorum mamada iki üç kez 150 ml içiyo
suratım kedi cırmıklamış gibi
üstelik oyun yapıyo

doktor sağ ver yine içir dedi geçen gün bana
1 yaşından sonrada çok düşüyorlar memeye dedi
memoyada seni tembel seni zormu geliyo süt çekmek dedi memoda höö dedi

canım dr. götürdüm birşey yok diyorlar anlam veremedik ıhlamur öksürüğe iyi gelir diye biliyorum ama denerim yine de

tatlım ıhlamur soğuk algınlığına bibebirdir
bak memoya içirdim sabah uyudu 3 saat uyandı terlemiş değiştirdim dinlenmiş rahatlamış keyfi yerinde
en güzel ilaç bence ıhlamur portakal mandalina

evet en çok o üzüyo
karşımda elinde oyuncak oynarken ben süt sağıyorum birde bana bakıp höö diyo sırıta sırıta
sonrada afiyetle içiyo bitince daha istiyo
anne sütünü çok seviyo ama biberonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…