- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.441
böyle idare edeceğiz o zaman of halbuki ne çok istemiştim, en az 1,5 yaşına kadar emzirmek istiyordum ama şimdiden süt gitti, bu süt işi kızım doğduğundan beri çok üzdü beni ben bu kadar inat etmeseydim çoktan kesilmişti sütüm, herşey bir yana sırf bu yüzden yapmıcam ikinci çocuğu diyorum kendi kendime
doktor sağ ver yine içir dedi geçen gün bana
1 yaşından sonrada çok düşüyorlar memeye dedi
memoyada seni tembel seni zormu geliyo süt çekmek dedi memoda höö dedi
kızlar yardım lütfen 3 haftadır oğlumun burun akıntısı geçmiyor damla kullanıyorum otri bebe ile çekiyorum ama fayda etmiyor gece uyuyamıyor ememiyor uykusuzluktan ikimizde mahvolduk bu arada dr gittik hiçbir şeyi yok,acaba diş çıkartırken olabilir mi(((
kızlar bebişleriniz emekleme konusunda ne durumdabizim kız oturarark yapıo işi yanı poposunun üstünde sürünüyor değişik bir stili var kızımın koltuga tutunarak kalmaya calısıyor sonra düşüyor ve tabıkı sinirlenıp bütün oyuncaklarını etrafa fırlatıyor zilli
benim facem neden yok biliyomusun buklem
eşim kıskançlığından açtırtmıyo
açsanda resim koyamazsın cart curt ediyo
emekleme konusunda son aşamadayız resmen düz duvara tırmanarak emekliyo ... tabi her bebeğin farklı emekleme stili var dediğin gibi..
boşver kıskansın nolcak sanki
farklı isimle açarsın sende
yakalarsa kulaklarımdan tavana asar ama
taktımı takıyo işte
kıskanılacak ieyi kıskanmaz olmadık şeye takarrr
boşanmaya kadar gider artık
merhaba kızlar, buraya kayıt olduktan sonra forumu çok takip edip yazamadım maalesef( ama artık kızımın uyku düzeni yüzünden çok gerginim. daha önce böyle değildi ( iki gündür uyutmam 1-2 saat alıyor. bazı geceler de 7-8 kez uyanıyoruz. henüz diş çıkarmadık ama dişten olduğunu da sanmıyorum çünkü yanına gidince hiçbir problem yok. hemen geri de dalıyor. park yataktaki ara katı kaldırdım o etkilemiş olabilir mi acaba?
aranızda bu düzen bozukluğuna etkili bir çözüm bulup düzene sokabilen var mı ? gece uykusuz kalıp sabah işe gitmek çok zor.
ayy canım yok o kadar da olmasın
görmek istedimde memoyla seni ondan demiştimm
napalım kısmet değilmişş
merhaba kızlar, buraya kayıt olduktan sonra forumu çok takip edip yazamadım maalesef( ama artık kızımın uyku düzeni yüzünden çok gerginim. daha önce böyle değildi ( iki gündür uyutmam 1-2 saat alıyor. bazı geceler de 7-8 kez uyanıyoruz. henüz diş çıkarmadık ama dişten olduğunu da sanmıyorum çünkü yanına gidince hiçbir problem yok. hemen geri de dalıyor. park yataktaki ara katı kaldırdım o etkilemiş olabilir mi acaba?
aranızda bu düzen bozukluğuna etkili bir çözüm bulup düzene sokabilen var mı ? gece uykusuz kalıp sabah işe gitmek çok zor.
Kizlar mrb benim kizim sezonu acti hasta benden ve babasindan bulasti arti bakicidan komple soguk almistik oda aldi hapsuruo duruyo ilac veriyoz bakalim.ustunuhic hic ortmuyo deli olcam uyku tulumu alanlar vardi aranizda nerden ne fiyata aldiniz yazarmisiniz yada bilgi sahibi olanlar hangisi daha iyidir terletmez kizlar haber bekliyorum hemen sparis vericem simdiden tesk ederimm bebisleri opuyorum
Biz 3-4 hafta burun tıkanıklığı yaşadık. Gece artıyordu hırıltısı tıkanıklığı. Doktor bir şey yok demişti. Emmede zorluk çıkınca peditus şurup vermişti doktor. Sonra da alt iki diş çıktı. Şimdi yine başladı tıkanmalar bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?