2012 Şubat Anneleri

öyle deme ya belki 2.çocuğun daha iştahlı olur

doktor sağ ver yine içir dedi geçen gün bana
1 yaşından sonrada çok düşüyorlar memeye dedi
memoyada seni tembel seni zormu geliyo süt çekmek dedi memoda höö dedi

canım inan sağacak sütüm bile kalmadı, zaten en baştan beri sütüm azdı en fazla çıktığı zaman bile günde 120ml. sağabiliyordum ki bu da hergün humana, maltana, imnu kahve bol su içerek ve gıda oalrakta süt yaptğı söylenen herşeyi yiyerek oluyordu, (sağdıktan sonrada iki gün bomboş oluyordu gögüslerim)

oğlumda hiç birşey yeme isteği yok zaten mama asla içmez, memeyi emmek istemez
hal böyle olunca sütte kalmıyo, gerçi şimdi sadece geceleri 3-4dk emiyo ama artık üzmüyorum kendimi
olduğu kadar, kısmeti bu kadar yavrumun

kızlar bebişleriniz emekleme konusunda ne durumdabizim kız oturarark yapıo işi yanı poposunun üstünde sürünüyor değişik bir stili var kızımınkoltuga tutunarak kalmaya calısıyor sonra düşüyor ve tabıkı sinirlenıp bütün oyuncaklarını etrafa fırlatıyor zilli

kızlar nasılsınız ?

ben yorgunluktan bittim.dün camları sildim , perdeleri yıkadım astım , bebeklerimin beşiklerinin yerlerini değiştirdim yatak odasında bazı değişiklik yaptım.banyo , wc yıkandı ciflendi haşırt haşırt yıkandı.

bir sürü şey yaptım bittim.birde bebeklerin menüsü bizim yemek derken bittim sizi göresim geldi beş dk mola verdim.eşim nöbetçi yağmur yağmazsa bebeklerimi dışarı götürücem gezdiricem .

geldiğimde vakit bulursam görüşürüz öptüm hepinizi.

Biz 3-4 hafta burun tıkanıklığı yaşadık. Gece artıyordu hırıltısı tıkanıklığı. Doktor bir şey yok demişti. Emmede zorluk çıkınca peditus şurup vermişti doktor. Sonra da alt iki diş çıktı. Şimdi yine başladı tıkanmalar bakalım ne olacak.

meyve suyu sıkıp verdim içmek istemedi
göğsümün tekini emdi tekini bıraktı meyve püresinide çok iştahsız yedi saatlerdir uğraşıyorum
aptamil mama verdim hepsini içti uyuyo şimdi
inşallah tarhana çorbasında sorun çıkarmaz
babası gelecek kipaya gitcez geçen emzik aldık yanlışlıkla nuk almışız o da çok iyiymiş bizimki ona alıştı diğerr emzikleri emmiyo şimdi
bikaç emzik stoklayacaz emziksiz yapamıyoruzz biz

emekleme konusunda son aşamadayız resmen düz duvara tırmanarak emekliyo ... tabi her bebeğin farklı emekleme stili var dediğin gibi..

benim facem neden yok biliyomusun buklem
eşim kıskançlığından açtırtmıyo
açsanda resim koyamazsın cart curt ediyo

boşver kıskansın nolcak sanki
farklı isimle açarsın sende

emekleme konusunda son aşamadayız resmen düz duvara tırmanarak emekliyo ... tabi her bebeğin farklı emekleme stili var dediğin gibi..

boşver kıskansın nolcak sanki
farklı isimle açarsın sende

yakalarsa kulaklarımdan tavana asar ama
taktımı takıyo işte
kıskanılacak ieyi kıskanmaz olmadık şeye takarrr
boşanmaya kadar gider artık

gezmeye gittik alışverişiizi yaptık yarım saat önce geldik.birde oğlum kucağında taşıttı gelirken mahvoldum birde oturduk çadır da bi çay içtik annemle.sonra çıktık geldik gelirkende babamızı gördük :):):):) hemen kızım babayı görünce zırlamaya başladı.babası kucağına aldı zırzırcı kızımı.sustu cadı normal olarak.tabi babamız nöbetçi olduğu için işinden alıkoymayalım diye on -on beş sn. durduk eve geldik.

inşallah bugün uyucaklar bende rahat bir uyku uyucam .şimdiden oğlumun gözleri kayıyor yerde kendi kendine uyucak

merhaba kızlar, buraya kayıt olduktan sonra forumu çok takip edip yazamadım maalesef ( ama artık kızımın uyku düzeni yüzünden çok gerginim. daha önce böyle değildi ( iki gündür uyutmam 1-2 saat alıyor. bazı geceler de 7-8 kez uyanıyoruz. henüz diş çıkarmadık ama dişten olduğunu da sanmıyorum çünkü yanına gidince hiçbir problem yok. hemen geri de dalıyor. park yataktaki ara katı kaldırdım o etkilemiş olabilir mi acaba?
aranızda bu düzen bozukluğuna etkili bir çözüm bulup düzene sokabilen var mı ? gece uykusuz kalıp sabah işe gitmek çok zor.

bu dönem uyku ve yemek düzeni bozulabiliyormuş.normal bir durummuş.doktorumuz öyle dedi ve gündüz bi saat akşam ise 8 de uyut dedi ama ne mümkün uyumak için ağlıyorlar huzursuz oluyorlar.zaten öğlen kendi kendine uyuyor bebeklerim onun dışında uyuyacakları zaman destek istiyorlar birini ayağıma birini pusete koyuyorum ama ölüyorum uykusuzluktan.

bağrımın ortasına bi öküz oturuyormuş gibi bir ağırlık çöküyor.o an yatsam ölü gibi uyurum herhalde.

Son düzenleme:
Kizlar mrb benim kizim sezonu acti hasta benden ve babasindan bulasti arti bakicidan komple soguk almistik oda aldi hapsuruo duruyo ilac veriyoz bakalim.ustunuhic hic ortmuyo deli olcam uyku tulumu alanlar vardi aranizda nerden ne fiyata aldiniz yazarmisiniz yada bilgi sahibi olanlar hangisi daha iyidir terletmez kizlar haber bekliyorum hemen sparis vericem simdiden tesk ederimm bebisleri opuyorum

ayy canım yok o kadar da olmasın
görmek istedimde memoyla seni ondan demiştimm
napalım kısmet değilmişş

eşimin gevşekliği
sözde yükleyecek bilgisayara hala yüklücek
yüklese koycam hemen
benim telden yüklenmiyo onunkinden oluyo yorgun geliyo işten ha bugün ha hayır bakalım ne zaman

aynısı bizdede oldu park yataktaki ara katı kaldırdım arıza çıkarttı bende park yatağın altına yorgan koydum hem yükseltti hemde alttan soğuk gelmez

geçmiş olsun canım bende hem torba uyku tulumu hemde uzun kollu uzun bacaklı var
şimdilik torbayı kullanıyorum diğerini istemedi rahay edemedi içinde

günaydın tünaydın herkese güzel analar neredesiniz yaww

Günaydın mozp günaydın kızlar, üşütmeler var sanırım benim minnoş da hapşu diyor arada, biz hala kısa kollu giyiyoruz ama yürütece binince ayaklarına kalın tabanlı patik giydiriyorum.

Bu pazar taşınıyoruz henüz bir çatal bile paketlemedim, nasıl toparlanacağım, nereden başlayacağım hiçbir fikrim yok zaten Ata kolileri görünce hemen tapur tupur emekleyerek gelip, karıştırmak istiyor, yandım ben.

birebie bizi anlattın canım çok üzülüyorum oğlumun düzeni alt üst oldu çok üzülüyorum başka birşey olmasından korkouorum bu kadar uzun sürmez diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…