2012 Şubat Anneleri

birebie bizi anlattın canım çok üzülüyorum oğlumun düzeni alt üst oldu çok üzülüyorum başka birşey olmasından korkouorum bu kadar uzun sürmez diyorlar

Yalnız doktor öksürük olursa mutlaka getirin demişti. Onu takipetmek lazım. Bir de soğuk buhar makinası işe yarar diyorlar ama biz almadık.

selam millet nerdesinizkine
memoda çok hafif ateş var ateş düşürücü veriyorum minoset şurup
çok şükür akıntı tıkanıklık öksürük yok
bende rahatsızım canım hiçbişey yemek istemiyo
tavuk haşladım didikledim tuz atmadım
memo uyanınca tabağa cicibebe ekmeği ufaladım üzerine tavuk suyundan koydum ılıyınca içirdim çok sevdi
akşamada tel şehriye koyucam içine
kızlar cicibebe diş kaşıma bisküvisi verirken dikkatli olun gözetimde verin
memo bugün nasıl olduysa boğazına kaçırdı zor aldım kustu
bidaha vermicem

selam kızlar
benim kzıımda hasta.nerdeyse 1 aydır geçmeyen burun tıkanıklığı var.gündüz bişey yok gece tıkanıveriyor hırıltılı nefes alıyor doğal olarak ememiyor.o kadar çok sprey,deniz suyu,okyanus suyu ıvır zıvır denedikki burnun yapısını bozduk diye korkuyorum
burda kaç kez götürdüysem bişey yok dediler anlamıyorum.dişten geniz akıntısı vardır oda burunu etkiler dediler.zaten çektiğimizdede bişey çıkmıyor.
2gündür de sesi kısıldı.boru gibi çıkıyor.
internetten baktım biraz geçmeyen burun tıkanıklığına geniz eti olabilir diyor
havalar çok soğuk kızıma üstüste giydiriyorum.hırka patik ne bulduysam.
ama özellikle gece üşümesine engel olamıyorum malesef
ve iyileşemeden tekrar tekrar hasta oluyor sonuç olarak dahaftasonu ii bi kulak burun boğazcıya götürcem bakalım
bu kış işimiz var yandık nasıl atlatıcaz çok merak ediyorum

çok geçmiş olsun canım
gece soğuk oluyo
canım napıcaksın baktın olmuyo alıcaksın koynuna sıcacık tüjm gece uyuyacak
evet iyi değil ama hasta olmasından iyidir

geçmiş olsun kızlar

birde diş bisküvilerini vermeyin.çok tehlikeli.gözetim altında oyuncaklarıyla oynasınlar.ben çok korkuyorum herşeyden dikkatli olmak lazım.gece üzerlerine bile birşey örtmüyorum odayı ılık tutuyorum.ne olur ne olmaz.herşeyi ağızlarına sokuyorlar.

adiyeff arkadaşımız bir başlık açmıştı.orada birçok şeyler paylaşıldı.dikkatli olmak lazım.

teşekkürler hugo,melitta
hugocum doğru diyorsunda benim kız imkanı yok yatmaz yanımda
o geceyi banada kendinede zehir eder
malum salıncağı olacak
şu salıncaktan bi kurtulabilsem zaten.....

aynen katılıyorum sizlere kızlar, benim oğlumda 2 keere boğazına kaçırdı artık vermiyorum, kardeşim yedi hepsini

teşekkürler hugo,melitta
hugocum doğru diyorsunda benim kız imkanı yok yatmaz yanımda
o geceyi banada kendinede zehir eder
malum salıncağı olacak
şu salıncaktan bi kurtulabilsem zaten.....

sallannan park yatakta yatmazmıki
bizim salıncak delisi memo baktı park yatağı rahat üstelik sallanıyo şimdi hamağa yan bile bakmıyo

yavruları hasta ,rahatsız olan arkadaşlarım hepinize rabbim şifa versin inşallah biran önce düzelirler

dün bende dişlerini kaşısın diye havuç verdim kızıma
sonra bi baktım öksürüyor kızardı falan
panik oldum ama sonra düzeldi yuttu dedim heralde
2dk sonra bi baktım ağzını geveleyip duruyor
elimi soktum ağzına
inanamazsınız nohut tanesi kadar havuç parçası ağzında
koparamaz diye vermiştim halbuki havucu
sadece altta 2 diş var yarım yamalar üstte bişey yok daha
ona rağmen koparabilmiş çok dikkat etmek lazım gerçekten
havuç bile koparabiliyorsa....

sallannan park yatakta yatmazmıki
bizim salıncak delisi memo baktı park yatağı rahat üstelik sallanıyo şimdi hamağa yan bile bakmıyo

park yatağımızı süs niyetine kullanıyoruz
uykuya geçmemiz problem biraz
salıncakta bile bağıra çağıra uyuyor
park yatak kesmez kızımı

birde sadece uyuyarak emzirebildiğim için vazgeçemiyorum salıncaktan
emme saatlerini ancak salıncakla sağlayabiliyorum
yoksa çoktan atmıştım çöpe

selam canlar napıyosunuz sbahtn beri hugo gibi bayağı yoruldum bittim telefondan giriyordum sizi görmek için telim wln bağlanıyo ama googla girmiyo bende internete geldim kardeşimle sırf sizi merak ettiğim için...bende mutfağımda sabah içi dolu kase kırdım onu yıkadım mhvoldu halım çünkü çamaşırları astım namaz kıldım mutfağı paspasla derken şimdi dışarı çıktım size yazmak için...haa bu kaar şeyi çocukla nasıl yaptın erseniz anneme bıraktım tabi..yoksa 20 dk uyudu uyandı anca o zaman namazımı kılabildim..şimdi gitcem kızlar altı kaymaz halı alcam mutfağıma öteki yıkadığım çok kayıyordu....sizler naptınız...ben dün eşim izinliydi oğlana çorap falan alışveriş yaptım uyku tulumuda gördüm civlde ama eşim kışın ev zaten sıcak olcak kızamık çıkarır çocuk dedi almaktan vazgeçirdi beni yoksuygun ve güzeldi 27 tl civarıydı içide pamuktu yumuoş yumoş...öyle deyince bende almadım zaten benim oğlan durmaz onda sıkılırr...dün dr a da gittim kulağımda sürekli abdest almktan kulak egzaması çıktı ama geçermiş inş ıslak olmayacakmış hiç.dr da çok iyi bi doktordu bakar bakmaz anladı..kızlar eşim dün ayrıca evlilik yıldönümümüz ayın 20 si diye ayakkabı ve çanta aldı çok para harcadık dün ama çok güzeller bayağı kullanırım inş..biraz pahalılar ama hoşlar.tabi yine oğlumu anneme bırakıp bu işleri gördüm dün...

yok canım almadım daha
ama aklımda haftasonu bakıcam
peki sence hangisi olmalı
torba olan mı diğeri mi???

benimki torbada rahat etti diğeri biraz büyük kafasını sağa sola rahat hareket ettiremiyo torba olanı kipadan aldık çok kalın değil askılı rahat emzirirkende hiç sorun olmuyo

benim olan nerdeydin uğramıyosun
geçen sordum ama görmedin heralde mantar çorbası yaptım oğlana demiştin nasıl yaptın neler koydun anlatırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…