2012 Şubat Anneleri

acayip kötü bir rüya gördüm allah hayırlara çıkartsın
rüyamda eşimi bırakıp başka adamla gidiyodum
acayip kötü hissettim kendimi

benimolan hazır çorbaları bize bile önermiyorlar çocuğa verme pişir ez çatalla pütürlüde olur zaten ay itibariyle pütürlü gıdaları yemeleri gerekiyo

Kizlar mrb bende sadece benim bidik mi hasta diyodum herkes hastaymis Allah sifa versin kis gelmeden sezonu actik cocuklar buluttan nem kapiyolar gercekten yaa Raabim korusun onlari.benim kizdada uyku duzeni denen bisi kalmadi onceden 9 u bulmazdi uyumasi erken uyanirdi ama olsun simdi 11 12 hala ayakta burnu tikali damlayla aciyoruz yarim saat salladim esimde bi o kadar salladibanamisin demedi eski hallerini ozledim yaaa hic olmazsa uyurdu gece mamayi agzina verirdim o kadar simdi gece yarisi kalkip dolastieiyoruz diside cok kabarmis resmen gorunuyo bi turlu patlamadi tek disli canavar simdilik:)doguma kadar umarim yine bi duzen oturturuz

Herkese merhaba, aksam burnu tikandigi icin hic uyuyamadi minigim, sabah saglik ocagina goturdum, disten degil dis hapsurma yapmaz burun akintisi bide huzursuzluk yapar dedi hapsuruyosa usutmus demektir dedi, muayne etti sukur cigerleri temiz sogukalginligi dedi, verdigim serum seklindeki burun damlasini kullan tamam dedi surup tam aklimda degil pedirtomu ne surup verdi fitilim vardi onuda gosterdim guzel ama atesi olmadan atma dedi, dislerinede bakti ustte bisey yok alttaki 4 disi cok kabarmis hepsi bi anda cikicak dedi ama biraz daha zaman var dedi
Eve geldim kuvvet olsun diye corba yaptim icine;
Parca et koydum,biraz kereviz,patatez,kabak,havuc,pirasa,az tuz ile az saf zeytinyagi koydum birde pirinc koydum, hasladim guzel sonra bir kapta biraz limon,un ile bir yumurta sarisi ile terbiye yaptim sonra blendardan gecirip yedirdim sevdi iki kapta buzluga koydum sonra yine vermek icin kalanida aksam bize bizede guc olsun

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım herkes hasta bende hastayım
neyseki benim bıdık iyi
ben dün tavuksuyunu içirdim çok sevdi terletti soydum kendine geldi bugün çok iyi
ıhlamurda içir iyi gelir
o kadar iişi yaramaz bir kızla nasıl yapıyosun

tüm bebelere acil şifalar

benim olan özel adresini gönderirsen sana tarhana çorbası göndereyim bayramdan sonra. annem yaptı.
ben de çok sıkıntı yaşıyorum yemek konusunda.
kavanoz maması veriyorum öyle zamanlarda.

akşama misafir vaR, ilk defa gelevcekler
misafirden biri çocuk dr.
eşime dedim ki sorularımı yazacagım adama hepsini soracagım
olmaz dedi, bunaltma adamı.
ağzımı açıp soru sormayacagım. açktırmadan kilosu ile ilgili sorarım ama
çok zayıf oğlum. her gören neden bu kadar zayıf diyor. 8 kg bile yok. mozp ile bizimki en zayıf
halbuki ne versem yiyor ama bebek gibi değil düz duvara tırmanıyor resmen
Allah'ın inşaallah hiperaktif çıkmaz bu çocuk

Hugocum son cumlende ... Yaramaz bir kizla ordaki seyi anlamadim!
Dunde bugunde ihlamur icine birazda melisa atip icirdim, aksamlarida yatarken devam sutunun icine 1 tatli kasigi milupanin gece cayindan veriyorum.bu arada benim kiz emeklemeye basladi arka bir bacagini tam ayarliyamiyor gozune bisey kestirirse hizli gidiyor diger zamanlar yuvarlaniyor yine kolayina geliyor

Bugun bide ben mutfakta corbasini yaparken yurutecteydi sesi cikmiyor baktim, sifonyere gitmis 4 cekmece digerlerini acamamis yurutecten en ustu acmis, ojeler falan var boyu yetmiyorda acmis oyle kulbuyla oynuyo beni gordu guluyor resmini cektim o anin telefonla hemen:)

yaramaz kızla nasıl yemek ev işi yapıyosun demek istemiştim canım

bebeği hasta olan arkadaşlar çok çok geçmiş olsun bir an önce minik prens ve prensesleriniz iyileşirler inşallah.

bugün tanışma davetimiz çok güzel geçti.eve geldim yine kül kedisi olmaya devam mutfak dandini yemek yok.bebeklerimin menüleri yapılmadı vs.bugün mamadan gittik.daha ütü yapılacak.püffff

birine yardımın dokunacak hugocuk.

ne güzel biyerlere gidebiliyosun
ben hiçbiyere gidemiyorum korkuyo ağlıyo durmuyo oğlan evimde evim diyo
ama dışarda gezmeyi arabada gezmeyi alışveriş merkezinde gezmeyi seviyo

kızlar ne güzel sizin bebişlerin dişi var yahu bizim dananın daha siftahı yok valla bır baslarsa cıkmaya hepsi aynı anda cıkacak sanırım ama damaklarının masallahı var emzirirken canıma okuyor elıne ne versem sert olsa bıle koparmayı başarıyor her gecen gün baska bir olayımız oluyor Allah saglık sıhhat versin de bugünlerde gecer

Ölüyoruuuum. Bebekle taşınmak ne zormuş, bittim. Tek başıma her şeyi koliliyorum, eşim de gece gelince koliliyor ama bir türlü bitmiyor, minik minik bir sürü zımbırtı. Hele o giysi dolabım, tam bir çıfıt çarşısı. Bazanın altı sırf benim giysilerimle dolu, hem de hiç giymediğim. Geçen yıl bu eve taşınırken üç koli giysi ayırdım sosyal markete verdim yine de azalmamış. Bu sene de giymeyeceklerimi istifledim, hem birinin işine yarar vereyim diyorum hem de bazılarına kıyamıyorum.

Ata, tam bir canavar, kutuları deviriyor. Paketlere bakmak istiyor, merakından hiç gündüz uykusuna yatmadı. Daha yeni bayıldı sıpa. Yeni evi boyattık, temizlikçi vardı bugün, işini bitirmiş kapıyı çekip gitmiş. Parasını peşin almıştı, bir baktım hep üstün körü yapmış. Nasıl sinir oldum, mutfak üst dolaplara hiç dokunmamış bile. Yarın kendim yapacağım, pazar günü de taşınacağız. Süt sağarken size bir bakayım dedim, herkes iyidir umarım.

yok hugocuk yaa eşime izin verdiler bikaç saatliğine eşime bıraktım bebekleri .zorunlu olmasa ve eşim olmasaydı mümkünatı yok gidemezdim.çünkü rahatsızlıklarım iki bebeği alıp dışarı çıkmaya engel.harap olurdum yollarda.bebekleri götürmedim.

benim oğlanda da gelen giden yok ama kızımın dört tane dişi var.

yaramaz kızla nasıl yemek ev işi yapıyosun demek istemiştim canım
sorma canim, yurutece koyup yanima aliyorum her 10-15 dk bir yeni bisey veriyorum kepce kasik tabak vs sikiliyor cunku yemegi oyle yapiyorum temizlikte sorun cikmiyo supurgeyi seviyor yurutecle supurgenin pesinden gelip tutmaya calisiyor, boyle geciyor sorun olmuyor bizde tek sorun uykuuuuu:))

Benimkide bi yere gittinmi durmuyo sikiliyo bende bisey anlamiyorum ilgiden sikiliyo benimki ama gezsin pusette alisveris gik demez olbakinir kemerlerini yer, telefonu var muzikli pusette asili onlarla oynar cala cala gezeriz karni acsa asla durmaz ama acliga tahammulu yok ihtiyaclari tam olucak hanfendinin
bizimde yok canim dun dr dedi altlar 4 du kabarmis hepsi bi anda cikicak, oyle olmasi daha iyi bi kere sikinti cekicek bi anda cikicak tek tek aci cekmicek fazla bari, ustlerde oyle olsa keske, bizde sabirsizlikla bekliyoruz gelsin diye:)

Ay kizlar benim cadiya emzige alistirmaya cok ugrastim almadi hic bi tek aracla bi yere giderken uykusu gelince aliyo uyuyunca atiyo onun disinda parmak emiyor ona alisti ben hic istemiyorum emzigi bocek gelmis kedi almis dersinde parmaga diyemessin cekiyorum kizip agliyo inadina aliyo bide cekmiyim diye diger eliyle destekliyor tutuyor elini, biseyle avunmasi guzel ama bu keske emzik battaniye vs olsaydi, gerci yeni basladi 4 gundur falan ne yapmaliyim birakiyimmi biraktirayimmi ilerde sorun urmu?

selam millet nerdesinizzz
memoş uyurken bugün kuruüzümlü kurabiye yaptım
tam bitirdim fırına verdim uyandı
bugün patates havuç bir diş sarımsak bezelye ve kuzu etiyle çorba yaptım ilkkez yeşilmercimek koydum
az koymama rağmen yeşilmercimeğin tadı baskındı
çok sevmedi ama yedi sıpacık

müge anlıyı mı izliyosu oksa hugom insanı çok fena etkiliyoda o çarpık ilişkiler Allah hayırlara getirsin

gecen gun bizim sofraya saldırdı yine
bulgur pilavı vardı, verdik öyle bir yedi ki

nasıl yedi çiğneyebiliyo mu o kadar yoksa geveleyip yutuyo mu? gaz yaptı mı peki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…