- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.501
Herkese merhaba, aksam burnu tikandigi icin hic uyuyamadi minigim, sabah saglik ocagina goturdum, disten degil dis hapsurma yapmaz burun akintisi bide huzursuzluk yapar dedi hapsuruyosa usutmus demektir dedi, muayne etti sukur cigerleri temiz sogukalginligi dedi, verdigim serum seklindeki burun damlasini kullan tamam dedi surup tam aklimda degil pedirtomu ne surup verdi fitilim vardi onuda gosterdim guzel ama atesi olmadan atma dedi, dislerinede bakti ustte bisey yok alttaki 4 disi cok kabarmis hepsi bi anda cikicak dedi ama biraz daha zaman var dedi
Eve geldim kuvvet olsun diye corba yaptim icine;
Parca et koydum,biraz kereviz,patatez,kabak,havuc,pirasa,az tuz ile az saf zeytinyagi koydum birde pirinc koydum, hasladim guzel sonra bir kapta biraz limon,un ile bir yumurta sarisi ile terbiye yaptim sonra blendardan gecirip yedirdim sevdi iki kapta buzluga koydum sonra yine vermek icin kalanida aksam bize bizede guc olsun
geçmiş olsun canım herkes hasta bende hastayım
neyseki benim bıdık iyi
ben dün tavuksuyunu içirdim çok sevdi terletti soydum kendine geldi bugün çok iyi
ıhlamurda içir iyi gelir
o kadar iişi yaramaz bir kızla nasıl yapıyosun
Hugocum son cumlende ... Yaramaz bir kizla ordaki seyi anlamadim!
Dunde bugunde ihlamur icine birazda melisa atip icirdim, aksamlarida yatarken devam sutunun icine 1 tatli kasigi milupanin gece cayindan veriyorum.bu arada benim kiz emeklemeye basladi arka bir bacagini tam ayarliyamiyor gozune bisey kestirirse hizli gidiyor diger zamanlar yuvarlaniyor yine kolayina geliyor
acayip kötü bir rüya gördüm allah hayırlara çıkartsın
rüyamda eşimi bırakıp başka adamla gidiyodum
acayip kötü hissettim kendimi
bebeği hasta olan arkadaşlar çok çok geçmiş olsun bir an önce minik prens ve prensesleriniz iyileşirler inşallah.
bugün tanışma davetimiz çok güzel geçti.eve geldim yine kül kedisi olmaya devammutfak dandini yemek yok.bebeklerimin menüleri yapılmadı vs.bugün mamadan gittik.daha ütü yapılacak.püffff
birine yardımın dokunacak hugocuk.
ne güzel biyerlere gidebiliyosun
ben hiçbiyere gidemiyorum korkuyo ağlıyo durmuyo oğlan evimde evim diyo
ama dışarda gezmeyi arabada gezmeyi alışveriş merkezinde gezmeyi seviyo
kızlar ne güzel sizin bebişlerin dişi var yahu bizim dananın daha siftahı yokvalla bır baslarsa cıkmaya hepsi aynı anda cıkacak sanırım ama damaklarının masallahı var emzirirken canıma okuyor elıne ne versem sert olsa bıle koparmayı başarıyor her gecen gün baska bir olayımız oluyor Allah saglık sıhhat versin de bugünlerde gecer
sorma canim, yurutece koyup yanima aliyorum her 10-15 dk bir yeni bisey veriyorum kepce kasik tabak vs sikiliyor cunku yemegi oyle yapiyorum temizlikte sorun cikmiyo supurgeyi seviyor yurutecle supurgenin pesinden gelip tutmaya calisiyor, boyle geciyor sorun olmuyor bizde tek sorun uykuuuuu:))yaramaz kızla nasıl yemek ev işi yapıyosun demek istemiştim canım
Benimkide bi yere gittinmi durmuyo sikiliyo bende bisey anlamiyorum ilgiden sikiliyo benimki ama gezsin pusette alisveris gik demez olbakinir kemerlerini yer, telefonu var muzikli pusette asili onlarla oynar cala cala gezeriz karni acsa asla durmaz ama acliga tahammulu yok ihtiyaclari tam olucak hanfendininne güzel biyerlere gidebiliyosun
ben hiçbiyere gidemiyorum korkuyo ağlıyo durmuyo oğlan evimde evim diyo
ama dışarda gezmeyi arabada gezmeyi alışveriş merkezinde gezmeyi seviyo
bizimde yok canim dun dr dedi altlar 4 du kabarmis hepsi bi anda cikicak, oyle olmasi daha iyi bi kere sikinti cekicek bi anda cikicak tek tek aci cekmicek fazla bari, ustlerde oyle olsa keske, bizde sabirsizlikla bekliyoruz gelsin diye:)kızlar ne güzel sizin bebişlerin dişi var yahu bizim dananın daha siftahı yokvalla bır baslarsa cıkmaya hepsi aynı anda cıkacak sanırım ama damaklarının masallahı var emzirirken canıma okuyor elıne ne versem sert olsa bıle koparmayı başarıyor her gecen gün baska bir olayımız oluyor Allah saglık sıhhat versin de bugünlerde gecer
acayip kötü bir rüya gördüm allah hayırlara çıkartsın
rüyamda eşimi bırakıp başka adamla gidiyodum
acayip kötü hissettim kendimi
gecen gun bizim sofraya saldırdı yine
bulgur pilavı vardı, verdik öyle bir yedi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?