- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.521
müge anlıyı mı izliyosu oksa hugominsanı çok fena etkiliyoda o çarpık ilişkiler Allah hayırlara getirsin
nasıl yedi çiğneyebiliyo mu o kadar yoksa geveleyip yutuyo mu? gaz yaptı mı peki?
selam millet nerdesinizzz
memoş uyurken bugün kuruüzümlü kurabiye yaptım
tam bitirdim fırına verdim uyandı
bugün patates havuç bir diş sarımsak bezelye ve kuzu etiyle çorba yaptım ilkkez yeşilmercimek koydum
az koymama rağmen yeşilmercimeğin tadı baskındı
çok sevmedi ama yedi sıpacık
Oh afiyet bal seker olsun, dun tarifime yazmamis bende koydum ama kirmizi anlasilmadi kereviz baskindi,kirmizi dene
kerevizi çok seviyorum bende sütlü kereviz çorbası favorim tabak tabak içerim
çocuk doktoru ayrı hikaye
beslenme listesi istedim bana milupanın kitapçığını uzatıyor
ondan verdiniz daha önce dedim herşeyi yedir diyor bu seferde
resmen başlarından savıyorlar
buarada kilomuz 8250 geldi boyu 69cm kafayada 44 dedi sanırım
minicik bi kızım var işte:)))
gunaydin herkese, bizim dr ayni kitapcigi verdi bide ayri liste verdiall işte aptamille anlaşmalı bir doktor daha
bizim ilk doktorda öyleydi ama ben geç farkettim
Ah canim sikintisi var, beni anliyosundur ben 7 aydir boyle uykusundan cekiyorum, senin disten kesinselamm minnoşlarr
çok uykusuzum memoş gece uyandıda uyandı
kucağımda uyuyacakmış
emziğini çıkarıp çıkarıp bağırıyo emziğim diye
eskiden akşam yatar sabah kalkardı şimdi en rahat ettiğimiz gecede üç kere uyanması
suratımıda cırmıkladı yanağım çizik
O kasiktan bende 3 tane var birini mama hediye vermisti ikisini aptamil gonderdi, sitesine garanti olsun diye iki farkli isimle kayit olmustum numune icin ikiside isleme almislar iki kere paket geldi yedek oldu, aynisindan disarda yok, beyaz ucu olanlardan var, benim kizimda o kasigi cok seviyor yurutecte veriyorum oynuyo bayaga, disarda satilmiyorSelam kızlar
özledım sızı artık pek gıremıyorum,
cok özledım burda yazıstıgımız hamılelık gunlerımızıı..
Milupanın gönderdıgı mama kasıgından arıyorum nerde satılıyor kızlar
var mı bılen?
merhaba kızlar hugocuk benim kızda çok fena yüzümüzü parçalıyor geçen gün teyzesinin burnunu kanattı çok fena meme emerken dayak yiyorum resmen yüzümüzü ona yaklaştırdığımız an affetmiyorcanımı bazen çok yakıyor kızıyorum daha da hırslanıyor bu arada kahvaltı yapmıyor artık istemiyor hiç yediremiyorum sadece emiyor ama sütüm yeterli değil biliyorum ama saatlerce öyle kalıyor bir şikayetide yok ama kilo alması çok yavaşladı 8 kilo bile olamadı daha ne yapacağımı şaşırdım meyvede yemiyor sadece çorba ve yoğurt yedirebiliyorum o kadar ne iştahsız kızım var sinir ediyor beni
selam kızlar...
hugocuk geldim canım, beni merak etmişsin, çok sağol. annemlere gittim salı günü, dün akşam geldim. orada da internet yok. telefondan takip ettim sizi ama giriş yapamadım telden.
evi toparlayım biraz geleceğim. özledim sizi.
Kızlar ne var ne yok
Uğrayıp okuyorum arada ama bi türlü yazamadım
Ufak kazalar atlatanlara bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun
gidenlere gelenlere hoşgeldin diyerek başlıyorum :))
Ben bugün evlendiğimden beri ilk kez pazara gittim süper bi sürü şey aldım minnoşa hepsinden yarım kilo usulu :))
Pancar, kereviz, brokoli, karnıbahar, kırmızıbiber, yeşil fasulye falan filan
Bu arada cennet hurması mı dersiniz turunç mu bilmem o meyveden aldım yedirdim Asya'ya
kustu bizim minnoş çok da severek yedi ama neden öyle oldu anlamadım
Neyse bizde son durumları yazdım bloga
Minik Asya: 8. Ayımızı Doldurduk
Bu arada 8. ayı bitirdik ama hala dişimiz yok.
Saçımız da yok :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?