2012 Şubat Anneleri

müge anlıyı mı izliyosu oksa hugom insanı çok fena etkiliyoda o çarpık ilişkiler Allah hayırlara getirsin

nasıl yedi çiğneyebiliyo mu o kadar yoksa geveleyip yutuyo mu? gaz yaptı mı peki?

yok tatlım izlemem öyle şeyler insanı çok etkiliyo
ben bulgur vermeye korkarım benim bile bazen boğazıma kaçıyo

Oh afiyet bal seker olsun, dun tarifime yazmamis bende koydum ama kirmizi anlasilmadi kereviz baskindi,kirmizi dene

kerevizi çok seviyorum bende sütlü kereviz çorbası favorim tabak tabak içerim

Ben pismis kerevizin hic biseyini sevmem cok baskin koku ve tadi var bi tek sarimsakli yogurtlu cigden salatasini yerim sarimsak ortuyor, yaptigim corbada ictim icinde bircok cesit ve az olmasina ragmen tadi kokusu baskindi, kizim icin yedim, yedirdim vitamin guc olsun diye, cocuk bircok seyi yaptiriyor, mesela ben karanliktan, simsekten isiksiz yatmaktan korkar hoslanmam kiz butun bunlari yendirdi bana

kimsecikler uğramamış daha
kızımı dün hem çocuk doktoruna hem kulak burun boğaza götürdüm
ama sinir oldum
özellikle kulk burun boğazcıya
1aydır tıkanık ememiyor doğru dürüst diyorum
incecik 1 hortum soktu burnundan geniz yolu açık tıkanık olsada zaten çok küçük tedavi edilmez dedi postaladı bizi
bişey yok demiyorum varsada 1 yaşını bekliceksiniz diyor
şimdi çok sinir oluyorum kendime niye ağzımı açıp 2 kelime etmedim diye.ne boğazına baktı ne kulağına baktı
sürekli sağ kulağıyla oynuyor diyorum hiçç umursamadı
insan bi bakar demi
valla artık özel hastanelerde saçmaladı
hiç memnun kalmadım
ve kızım geceleri resmen horluyor
tıkanıklık yoksa nerden geliyor bu

çocuk doktoru ayrı hikaye
beslenme listesi istedim bana milupanın kitapçığını uzatıyor
ondan verdiniz daha önce dedim herşeyi yedir diyor bu seferde
resmen başlarından savıyorlar
buarada kilomuz 8250 geldi boyu 69cm kafayada 44 dedi sanırım
minicik bi kızım var işte:)))

all işte aptamille anlaşmalı bir doktor daha
bizim ilk doktorda öyleydi ama ben geç farkettim

selamm minnoşlarr
çok uykusuzum memoş gece uyandıda uyandı
kucağımda uyuyacakmış
emziğini çıkarıp çıkarıp bağırıyo emziğim diye
eskiden akşam yatar sabah kalkardı şimdi en rahat ettiğimiz gecede üç kere uyanması
suratımıda cırmıkladı yanağım çizik

cüneyt arkının alageyik filmi vardı geyik sesini duydumu fırlayıp giderdi düğün gecesi eşini bırakıp geyik peşine gittiydi
öff öff benimkide o fasıl dün gece yarısına kadar olta hazırladı sabahta erkenden kalkıp gitti balık tutmaya

merhaba kızlar hugocuk benim kızda çok fena yüzümüzü parçalıyor geçen gün teyzesinin burnunu kanattı çok fena meme emerken dayak yiyorum resmen yüzümüzü ona yaklaştırdığımız an affetmiyor canımı bazen çok yakıyor kızıyorum daha da hırslanıyor bu arada kahvaltı yapmıyor artık istemiyor hiç yediremiyorum sadece emiyor ama sütüm yeterli değil biliyorum ama saatlerce öyle kalıyor bir şikayetide yok ama kilo alması çok yavaşladı 8 kilo bile olamadı daha ne yapacağımı şaşırdım meyvede yemiyor sadece çorba ve yoğurt yedirebiliyorum o kadar ne iştahsız kızım var sinir ediyor beni

selam kızlar...

hugocuk geldim canım, beni merak etmişsin, çok sağol. annemlere gittim salı günü, dün akşam geldim. orada da internet yok. telefondan takip ettim sizi ama giriş yapamadım telden.

evi toparlayım biraz geleceğim. özledim sizi.

Selam kızlar
özledım sızı artık pek gıremıyorum,
cok özledım burda yazıstıgımız hamılelık gunlerımızıı..
Milupanın gönderdıgı mama kasıgından arıyorum nerde satılıyor kızlar
var mı bılen?

all işte aptamille anlaşmalı bir doktor daha
bizim ilk doktorda öyleydi ama ben geç farkettim
gunaydin herkese, bizim dr ayni kitapcigi verdi bide ayri liste verdi

Ah canim sikintisi var, beni anliyosundur ben 7 aydir boyle uykusundan cekiyorum, senin disten kesin
O kasiktan bende 3 tane var birini mama hediye vermisti ikisini aptamil gonderdi, sitesine garanti olsun diye iki farkli isimle kayit olmustum numune icin ikiside isleme almislar iki kere paket geldi yedek oldu, aynisindan disarda yok, beyaz ucu olanlardan var, benim kizimda o kasigi cok seviyor yurutecte veriyorum oynuyo bayaga, disarda satilmiyor

kedi cırmıklamış gibi acıyoda

eveet çok merak ettim seni

Kızlar ne var ne yok
Uğrayıp okuyorum arada ama bi türlü yazamadım
Ufak kazalar atlatanlara bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun
gidenlere gelenlere hoşgeldin diyerek başlıyorum :))
Ben bugün evlendiğimden beri ilk kez pazara gittim süper bi sürü şey aldım minnoşa hepsinden yarım kilo usulu :))
Pancar, kereviz, brokoli, karnıbahar, kırmızıbiber, yeşil fasulye falan filan
Bu arada cennet hurması mı dersiniz turunç mu bilmem o meyveden aldım yedirdim Asya'ya
kustu bizim minnoş çok da severek yedi ama neden öyle oldu anlamadım

Neyse bizde son durumları yazdım bloga

Minik Asya: 8. Ayımızı Doldurduk

Bu arada 8. ayı bitirdik ama hala dişimiz yok.
Saçımız da yok :))))

merhaba kızlar iyi haftasonları hepinizesabahtan beri bütün evin altını üstüne getirdim sil süpür bulaşıkları makınaya yerlestır derken bu saat olmus anlamadmtabı bu işleri yaparken eşiminde etinden sütünden fazlasıyla yararlandımmerveyı bakması bıle benım için çook önemliydi..neyse bızım kızın burun akıntısı geniz akıntısı gecmedı ateş öksürük hırıltı hapsurk fln yok ama götürsem mi doktora bılemedim dün gece tam 6 kez uyandısize sormak istediğim gündüz toplam kaç saat uyuyor bebişleriniz merak ettim:26:bizimki öğlene dogru uyur o da azıcık sonra hiç uyutmasam sabaha kadar dururçok yoruyor bu aralar iğne ipliğe cevirdi anasını

off bizde de diş yok beklemedeyizama damakları dişten beter yanı aşırı derecede sert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…