- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.481
benim olan nerdeydin uğramıyosun
geçen sordum ama görmedin heralde mantar çorbası yaptım oğlana demiştin nasıl yaptın neler koydun anlatırmısın
napim telden internete giremiyorum bende yazamadım size...knorun hazır çorbaydı ben kendim çorba yapamıyorum oğlana çünkü rondom yok anca bugün tavuk çorbası yapcam kendim ondan veriyorum mercimek bazen veriyorum gaz yapmıyo çünkü v.s bilmiyorum hazır çorba zararlımı ama sevdi valla...:44:
selam cnm nber ne o torbalı olan
aynısı bizdede oldu park yataktaki ara katı kaldırdım arıza çıkarttı bende park yatağın altına yorgan koydum hem yükseltti hemde alttan soğuk gelmez
Teşekkürler, ben de bir kat yorgan koymuştum ama bu gün bir tane daha koymayı düşünüyorum umarım ise yarar.
bu dönem uyku ve yemek düzeni bozulabiliyormuş.normal bir durummuş.doktorumuz öyle dedi ve gündüz bi saat akşam ise 8 de uyut dedi ama ne mümkün uyumak için ağlıyorlar huzursuz oluyorlar.zaten öğlen kendi kendine uyuyor bebeklerim onun dışında uyuyacakları zaman destek istiyorlar birini ayağıma birini pusete koyuyorum ama ölüyorum uykusuzluktan.
bağrımın ortasına bi öküz oturuyormuş gibi bir ağırlık çöküyor.o an yatsam ölü gibi uyurum herhalde.
Benimki de gündüz uyutmasam çok huysuzlasiyor, zaten yarım saate uynaniyor( ya ben onu alıştıracağım ya da o beni uykusuzluğa alıştıracak. Bu annelik baya zormus, ben baba olmak istiyorum; onlara ne rahat. bı de uyumuyorsa al getir oynasın diyorlar ya pişkin pişkin ...
Merhaba bayanlar, bugun kizim hapsurup durdu, bir ara yalanip duruyo bi baktim burnu akmis kuzumun burnuda akiyor grip oldu, ihlamur biraz melissa demleyip verdim, disten sanirim usutme olabilirmi bilemiyorum cok dikkat ediyorum ama ben dise yoruyorum istahida az cunku, surupta verdim aksamda fitil aticam burnu fikir fikir
benim olan nerdeydin uğramıyosun
geçen sordum ama görmedin heralde mantar çorbası yaptım oğlana demiştin nasıl yaptın neler koydun anlatırmısın
dün bende dişlerini kaşısın diye havuç verdim kızıma
sonra bi baktım öksürüyor kızardı falan
panik oldum ama sonra düzeldi yuttu dedim heralde
2dk sonra bi baktım ağzını geveleyip duruyor
elimi soktum ağzına
inanamazsınız nohut tanesi kadar havuç parçası ağzında
koparamaz diye vermiştim halbuki havucu
sadece altta 2 diş var yarım yamalar üstte bişey yok daha
ona rağmen koparabilmiş çok dikkat etmek lazım gerçekten
havuç bile koparabiliyorsa....
işler hiç bitmiyo sabahtan beri yeni oturdum belim ağrımış ayakta durmaktan
bizim babamızda öyle yok zorla uyutuyorsun cocugu yok uykusu olsa uyurmuş zaten getir oynasın flnsonra gece yarısı olunca gidip yatıyor beyimiz cocugu o saatte uyutmaya calışmak yine bana kalıo malesef erkekler bencil biraz anlık düşünüyorlar üstelik şimdiden çocuk için böyle ikilem yasıyoruz ileride kızımın üzerinde nasıl otorite sağlayacagımızı çoook merak ediyorum puff
selam canlar napıyosunuz sbahtn beri hugo gibi bayağı yoruldum bittim telefondan giriyordum sizi görmek için telim wln bağlanıyo ama googla girmiyo bende internete geldim kardeşimle sırf sizi merak ettiğim için...bende mutfağımda sabah içi dolu kase kırdım onu yıkadım mhvoldu halım çünkü çamaşırları astım namaz kıldım mutfağı paspasla derken şimdi dışarı çıktım size yazmak için...haa bu kaar şeyi çocukla nasıl yaptın erseniz anneme bıraktım tabi..yoksa 20 dk uyudu uyandı anca o zaman namazımı kılabildim..şimdi gitcem kızlar altı kaymaz halı alcam mutfağıma öteki yıkadığım çok kayıyordu....sizler naptınız...ben dün eşim izinliydi oğlana çorap falan alışveriş yaptım uyku tulumuda gördüm civlde ama eşim kışın ev zaten sıcak olcak kızamık çıkarır çocuk dedi almaktan vazgeçirdi beni yoksuygun ve güzeldi 27 tl civarıydı içide pamuktu yumuoş yumoş...öyle deyince bende almadım zaten benim oğlan durmaz onda sıkılırr...dün dr a da gittim kulağımda sürekli abdest almktan kulak egzaması çıktı ama geçermiş inş ıslak olmayacakmış hiç.dr da çok iyi bi doktordu bakar bakmaz anladı..kızlar eşim dün ayrıca evlilik yıldönümümüz ayın 20 si diye ayakkabı ve çanta aldı çok para harcadık dün ama çok güzeller bayağı kullanırım inş..biraz pahalılar ama hoşlar.tabi yine oğlumu anneme bırakıp bu işleri gördüm dün.. .
Merhaba bayanlar, bugun kizim hapsurup durdu, bir ara yalanip duruyo bi baktim burnu akmis kuzumun burnuda akiyor grip oldu, ihlamur biraz melissa demleyip verdim, disten sanirim usutme olabilirmi bilemiyorum cok dikkat ediyorum ama ben dise yoruyorum istahida az cunku, surupta verdim aksamda fitil aticam burnu fikir fikir
napim telden internete giremiyorum bende yazamadım size...knorun hazır çorbaydı ben kendim çorba yapamıyorum oğlana çünkü rondom yok anca bugün tavuk çorbası yapcam kendim ondan veriyorum mercimek bazen veriyorum gaz yapmıyo çünkü v.s bilmiyorum hazır çorba zararlımı ama sevdi valla...:44:
günaydın herkese hugocuk sen peynirli tarhana yapıyodun nasıl yapıyorsun pişirdikten sonra içinemi atıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?