2012 Şubat Anneleri

benim olan nerdeydin uğramıyosun
geçen sordum ama görmedin heralde mantar çorbası yaptım oğlana demiştin nasıl yaptın neler koydun anlatırmısın

napim telden internete giremiyorum bende yazamadım size...knorun hazır çorbaydı ben kendim çorba yapamıyorum oğlana çünkü rondom yok anca bugün tavuk çorbası yapcam kendim ondan veriyorum mercimek bazen veriyorum gaz yapmıyo çünkü v.s bilmiyorum hazır çorba zararlımı ama sevdi valla...:44:

neyse ben kaçayım daha halı alcam mutfağa oğlanannemde zaten diken üstündeyim sizi çok öptüm.telide bi göstereyim telefoncuya belki anlar yaparsa akşam detayları yazarım...öptüm sizi

kız niye hazır çorba verdin bebeğe
süzgeçten geçir blendır şart değil ya
onunlada inceliyor baya
un ewleği gibi ince olanlardan ezerek geçir oluyor

Benimki de gündüz uyutmasam çok huysuzlasiyor, zaten yarım saate uynaniyor ( ya ben onu alıştıracağım ya da o beni uykusuzluğa alıştıracak. Bu annelik baya zormus, ben baba olmak istiyorum; onlara ne rahat. bı de uyumuyorsa al getir oynasın diyorlar ya pişkin pişkin ...

Merhaba bayanlar, bugun kizim hapsurup durdu, bir ara yalanip duruyo bi baktim burnu akmis kuzumun burnuda akiyor grip oldu, ihlamur biraz melissa demleyip verdim, disten sanirim usutme olabilirmi bilemiyorum cok dikkat ediyorum ama ben dise yoruyorum istahida az cunku, surupta verdim aksamda fitil aticam burnu fikir fikir

bizim babamızda öyle yok zorla uyutuyorsun cocugu yok uykusu olsa uyurmuş zaten getir oynasın flnsonra gece yarısı olunca gidip yatıyor beyimiz cocugu o saatte uyutmaya calışmak yine bana kalıo maleseferkekler bencil biraz anlık düşünüyorlar üstelik şimdiden çocuk için böyle ikilem yasıyoruz ileride kızımın üzerinde nasıl otorite sağlayacagımızı çoook merak ediyorum puff

kızımda da burun akıntısı var su anlık umarım gribe fln cevirmez halbuki çokta dikkat ediyorum soguk almaması için ama şu sürünme döneminde heryere gittiği için taşa basmasına engel olamadgm zamanlar oluyor işte

benim olan nerdeydin uğramıyosun
geçen sordum ama görmedin heralde mantar çorbası yaptım oğlana demiştin nasıl yaptın neler koydun anlatırmısın

Ben bize yaparim mantar corbasi 1 su bardagi sut 3,5 su bardagi su,tuz,sogan mantarlari ince kiyip atiyorum k,aynamaya yakin yarim paket krema guzel oluyo , yine yaptim ama krema koymadim tuzu az koydum birde blendardan gecirdim mantar ve soganlar ezilsin diye attim dolaba daha vermedim kiza ama biz yedik guzel oluyo

kızlar bende torba uyku tulumu kullanıyorum çok rahat diğerinde rahat edemez diye almamıştım birde benim kızım terleyen bir çocuk olduğu için geceleride birkaç kez üstünü değiştiriyorum o yüzden o uyku tulumunu giydirmeye çalışırken uyanırdı zaten torbada giydirme derdi olmadığı için içine koyup hemen çıt çıtlarını kapatıyorum üstü açıldı diye endişe etmiyorum gidip bir iki tane daha alcam hatta benimki teriyle ıslattığı için birini çıkarıp birini giydrmek için benim olan hazır çorba yedirme bencede çok tuzlu baharatlı tel süzgeçten geçirdinmi oluyor ben gideceğim yer evse çorba malzemesini alıp öyle gidiyorum orada pişirip tel süzgeçten geçiriyorum hatta tarhana hazır çorba gibi azıcık yanıma alıyorum gittiğim yerde sulandırıp pişiriyorum en rahatı tarhana bişey yapmaya üşendiğim günlerin kurtarıcısı

rabbim korusun dikkatli olmak lazım benim kızın dört tane dişi var geçende oğlanın altını değiştiricem diye bi bez çıkardım sürüne sürüne caretta carettalar gibi ( bebeklerime bu adı ttaktım ) ağzına almış ısıra ısıra çekiştiriyor.dikkatli olmak lazım.

işler hiç bitmiyo sabahtan beri yeni oturdum belim ağrımış ayakta durmaktan

bnede bittim bittim.yarı birde tanışma daveti var.birde onun için hazırlandım duş aldım.saç ,baş ,kaş derken akşam ettim sanki ben yoruldukça bağrımdaki öküz iyice ağırlaştı şıp diye yığılacam yere.yarın napcam bilmiyorum yürüyen ölü gibi dolaşırım herhalde.birde cadı kızım kucağımda klavyelre basmaya çalışıyor.benim tez elden enerji toplamam lazım

kendimi umutsuz ev kadınlarındaki elif gibi hissediyorum

Son düzenleme:

Maalesef böyle ( uyutma kısmı bana ait , gece her ağladığında da ben gidiyorum.uykusu ağarmış da duymuyormuş :)) babalık denilen şey sadece sevmek ve sonrada ortadan kaybolmak üzerine kurulu galiba. O yüzden onu dinlemiyorum aglasa da almıyorum. En azından erken uyumaya alışsın da ben de biraz dinleneyim diyorum. Bence sen de kendi bildigi yap sonuçta uğraşacak olan bizleriz

bende civilden aldım uyku tulumunu gayet memnunum torba olanlarda rahat edemedi bizimki bunda rahatça dönebiliyo genelde yüzüstü uyuyo benim oğlum

kulakta egzama bendede var ve malesefki tamamen geçmiyo, ilaçta sürsem kuruda tutsam arada tekrarlıyo çok fena kaşınıyo

bu arada benimde evlilik yıldönümüm dündü, eşim süpriz hesiye konusundan hiç anlamaz parasını vereyim ne istersen al diyo ama ben ufacıkta olsa o düşünsün bişeyleri diyorum ama malesef yok dünden beri surat yapıyorum, artık cumartesi doğum günm onda bişey yapacakmı merak ediyorum

canım benim oğlumun dişleri çıkmadan 1 hafta önce burnu akmaya başladı, dr.dişten dedi başka bir hastalık belirtisi yoktu çünkü
yinede birkaç gün peditus kullandım geçti diş çıktıktan sonra, gerçi bu sıralar herkes rahatsız çok dikkat et

günaydın herkese hugocuk sen peynirli tarhana yapıyodun nasıl yapıyorsun pişirdikten sonra içinemi atıyorsun

Hazır çorba yetişkinler için bile zararlı. Hiç bir faydaı yok içinde bir sürü kansere sebep olucak maddeler var. Çok şaşırdım bebeğine vermene. İlla hazır verilecekse bari bebek kavanoz mamalarından verin.

benim miğdem çok hassas mesela hazır çorba içince acaip rahatsız oluyorum bebeklere verilmemesi gerekiyo bence daha doğrusu ben değil uzmanlar öyle diyo :26lmadı güzel haşla ez en azından ev yapımı ve vitamini var süzgeçten geçirmekte olur yada şehriyeli çorbalar yap (küçük bi parçe tavuk göğüsü al atılıyo olmadı büyk parça al minik minik doğra dondurucuya at her seferde o parçaları çıkar büyük bi tavuğu haşlamana gerek yok)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…