- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.561
off bizde de diş yok beklemedeyizama damakları dişten beter yanı aşırı derecede sert
canım kızına maşallah bizim 2 dişimiz 8-10 telde saçımız var ama tembel kız daha emekleyemiyor bile
bazen çok hevesleniyorum bazende şimdilik böyle daha ii galiba diyorum
bi biz kaldık sanırım emekleyemeyen
einstein, Asya'nın hamak pozuna ve jimnastik hareketine bayıldım. maşallah ona.
kızzlar selamlar herkese, giremedim cumadan beri umarım herkes iyidir
dün doğumgünümdü,28yaşıma girdim :) ama annem gözünden ameliyat oldu onlara gittik gelen gidenden hiç bişey anlamadım,
sadece yorgunluk kaldı bana , neyseki annem iyi,
öpüyorum herkesi
canım ben oğlumun zayıf olduğunu düşünmüyorum artık, kaldıki dr.da fazla kilo almasını istemiyor , boyu güzel uzuyo gelişimi iyi sende takılma bence kiloya bu kadar olduğu kadar, aç kalmadıkları sürece sorun yok
arnazarcım bırakma topiği, belki hatırlarsın bir ara bende bırakcam filan dedim ama sağolsun arkadaşlarımın çoğu paylaşmaya devam dediler kaldım
sen kendi içinden gelenleri yaz rahatla, illaki birilerimiz cevap veririrz
Mozp dogum gunun kutlu olsun canim. Annene de Allah acil sifa versin.
Omer in atesi var. Kollar bacaklar soguk,kafasi ve vucudu sicak. 15 dk once 38,5 tu. Kizlar siz nasil derece kullaniyorsunuz ve memnun musunuz? Bendeki koltuk altindan olcenlerden ama bebeklerde kullanmasi zor biraz. Durmuyor derece otenekadar.
8gibi calpol verdim.doktora gotursek mi ya da ne zaman goturmek gerekir.
dün doğumgünümdü,28yaşıma girdim :) ama annem gözünden ameliyat oldu onlara gittik gelen gidenden hiç bişey anlamadım,
öpüyorum herkesi
canım ben oğlumun zayıf olduğunu düşünmüyorum artık, kaldıki dr.da fazla kilo almasını istemiyor , boyu güzel uzuyo gelişimi iyi sende takılma bence kiloya bu kadar olduğu kadar, aç kalmadıkları sürece sorun yok
arnazarcım bırakma topiği, belki hatırlarsın bir ara bende bırakcam filan dedim ama sağolsun arkadaşlarımın çoğu paylaşmaya devam dediler kaldım
bence götürün bu gece. geçmiş olsun. zavallı halsizdir, biz de 2 hafta önce ishal ve ateş vardı. yavrum derdini de anlatamaz şimdi. ağlamaya bile hali yoktur.
haber bilem vermeden gittin çok merak ettim
Nice mutlu yaşlara
Annene de geçmiş olsun
Valla bu yemek işini ben de hiç takmıyorum
Otuz yaşına gelip de yemek yemeyen kimse var mı yok :)
E bi şekilde yiyip bi şekilde büyüyecek bu çocuklar üzülmeye gerek yok
Elimizden geleni yapalım gerisi Allah'ın takdiri :)
Omer in atesi var. Kollar bacaklar soguk,kafasi ve vucudu sicak. 15 dk once 38,5 tu. Kizlar siz nasil derece kullaniyorsunuz ve memnun musunuz? Bendeki koltuk altindan olcenlerden ama bebeklerde kullanmasi zor biraz. Durmuyor derece otenekadar.
geçmiş olsun annene.
ya benim oğlan o kadar hareketli ki, düz duvara tırmanır derler ya. öyle bişey.
inşaallah hiperaltif bir çocuk olmaz, dönemsel bir şeydir.
kilo alımını takmıyordum çok fazla. 3650 gr dogdu. ilk 3 ay çok iyiydi.
son zamanlarda herkes çok zayıf falan diyor. aslında verdiğimi yiyor önemli olan o.
8 kg halen göremedim.
Tunaydin kizlar
Gece 3 ile 5 arasi , bir de sabah 1 saat kadar uyumusuz omer de ben de. Sabaha kadar ayagimdaydi,ayagimda uyumak istedi. Yataginda agladi hep. Atesi normale donmedi sabaha kadar ben de aile hek.ne goturdum. Bogazi kizarmis,apse olmus. Soguk mu yedirdin dedi doktor. Yok dedim dolaptan sadece yogurt veriyorum onu da kac saat onceden cikariyorum isinsin diye. Antibiyotik ve ates dusurucu verdi.
Allah beterinden korusun.
Tunaydin kizlar
Gece 3 ile 5 arasi , bir de sabah 1 saat kadar uyumusuz omer de ben de. Sabaha kadar ayagimdaydi,ayagimda uyumak istedi. Yataginda agladi hep. Atesi normale donmedi sabaha kadar ben de aile hek.ne goturdum. Bogazi kizarmis,apse olmus. Soguk mu yedirdin dedi doktor. Yok dedim dolaptan sadece yogurt veriyorum onu da kac saat onceden cikariyorum isinsin diye. Antibiyotik ve ates dusurucu verdi.
Allah beterinden korusun.
selam kızlar nasılsınız?
benim pc kafayı yedi ekran dalgalanıp duruyo her an gidebilir
bu şimdi servise gitse 2 hafta gelmez sıkıntıdan patlarım bende :26:
oğluma gelince ses denemesi yapıyo hep çığlıklar atıyo ama çok fazla zorluyo kendini bütün damarları görünüyo
korkuyorum artıkyapma dedikçe daha da çok yapıyo.. annemde gidicek perşembe günü yine kalıcam tek başıma
yaramazlık tavan durumda napıcam ben !!
iki hafta aptamil kullandım bebelac bulamadım diye kızım bu sabah kabızlıktan ıkına ıkına poposunu çatlatmış.yavrum mahvoldu.pişman oldum kullandığıma kabız ettiğini bile bile kullandım keşke başka mama alsaydım.koskoca yerde bi bebelac yok ya hiçbiryerdee...bi yerde bulduk iki paket aldım yapıştım
bugünde öldüm bittim iş güç ütü yemek temizlik.uykusuzluk.
dün gece oğlum uykusunda hep ağladı sürekli kalktım oğlumu uykusunda sevdim elimi bi tuttu güldü neredeyse yarım saat bırakmadı kıyamadım ellerini bırakmaya.kızımda sabah bi acı acı ağlama çığlık çığlığa yavrum mahvoldu yaaa.....hala da keyifsiz kuzum.
benim halimde harap gece dahil , gün boyu uyumadım çamaşırlar yıkandı , serildi.toplandı ütülendi.bahçeye patlıcan , biber ,marul ,maydonoz aldım eşimle ektik.mutfak toplandı.bittim bitim bittim.deli gibi uyumak yatağa kendimi atmak istiyorummm.....
sizlerden ne var ne yok kızlar ?
öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?