- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.581
bilgisayar yoktu evde. eşim almıştı yanına sabah giderken. eşyam çok diye babam almaya geldi, alelacele hazırlanıp çıktım. yoksa , ben gidiyorum beni merak etmeyin demek aklımdaydı. ama ajan gibi telefonumdan yazılanları takip etmeyi ihmal etmedim
hugocum bu arada face bizde de yasakaynı sebepten dolayı.
Tunaydin kizlar
Gece 3 ile 5 arasi , bir de sabah 1 saat kadar uyumusuz omer de ben de. Sabaha kadar ayagimdaydi,ayagimda uyumak istedi. Yataginda agladi hep. Atesi normale donmedi sabaha kadar ben de aile hek.ne goturdum. Bogazi kizarmis,apse olmus. Soguk mu yedirdin dedi doktor. Yok dedim dolaptan sadece yogurt veriyorum onu da kac saat onceden cikariyorum isinsin diye. Antibiyotik ve ates dusurucu verdi.
Allah beterinden korusun.
bizim kız öğle uykusuna yatmısken girip bir bakayım dedimama tek gözü yarı acık uyuyor bırazdan basar çığlığı cadı gözünü burnunu acayıp kaşıyıp duruyor sabahtan beri ya tırnaklarını dün kestim ama nasıl yapıosa yine yüzü gözü harita gibi olmuş çizmiş:44:iki tel saçı var onlarıda ceke ceke koparıcak sonunda kız demeye bin şahıt lazım erkek cocugundan farkı yok ben bebekken cok sessiz sakınmişim bu kız hiiç bana benzememiş arkadaş
merhaba kızlar
kaç zamandır annemde olduğum ve orda da internet olmadığı için yazamıyodum.
hasta bebişlere çok geçmiş olsun benim oğlum da dün gece ateşlendi. ben calpol yerine dolven veriyorum. daha etkili oluyor.
birazdan dışarı çıkarıcam paşamı. ne de olsa son güneşler bunlar ana oğul biraz yürüyüş yapalım
mozp geçmiş doğum günün kutlu olsun canm ben de geçen ay 28 ime girdim. 30 dan önce anne olmak istiyordum olduk çok şükür
hugo memoş napıo, nasıl oldu?
bu da ek gıdalarla ilgili bi haber
Bebeğinizin yiyeceklerini püre yapmayın!-HABERTÜRK
geçmiş olsun canımm
eskiden daha çok giriyodun topiğe gün içindee
mozp geçmiş doğum günün kutlu olsun canm ben de geçen ay 28 ime girdim. 30 dan önce anne olmak istiyordum olduk çok şükür
hugo memoş napıo, nasıl oldu?
bu da ek gıdalarla ilgili bi haber
Bebeğinizin yiyeceklerini püre yapmayın!-HABERTÜRK
memoş fenalık yapıp duruyo napsın
valla çocuğundan korkan bir anne varsa o da benimdir dün gece ev, yıktı yine sebep uykusu kaçmış oyun istemiş
gece 1 de uyandı 4 te uyudu
yalnız değilsin arkadaşım aynı durum bende de mevcutbacak kadar sıpa benı maymun etti vallahi
Tunaydin kizlar
Gece 3 ile 5 arasi , bir de sabah 1 saat kadar uyumusuz omer de ben de. Sabaha kadar ayagimdaydi,ayagimda uyumak istedi. Yataginda agladi hep. Atesi normale donmedi sabaha kadar ben de aile hek.ne goturdum. Bogazi kizarmis,apse olmus. Soguk mu yedirdin dedi doktor. Yok dedim dolaptan sadece yogurt veriyorum onu da kac saat onceden cikariyorum isinsin diye. Antibiyotik ve ates dusurucu verdi.
Allah beterinden korusun.
bugün diyetisyen kontrolüm var akşam gitcem, çok merak ediyorum evde hiç çıkmadım tartıya ne alemdeyim bilmiyorum
gerçi bu ay biraz kaçak yaptım yedim ama bakalım ne olacak, gelince yazarım tekrardan
kucağımdan kurtulmak için kaya kaya inmeye çalışıyo kollarımı açamayınca
yerde oynuyodu sürünüyodu mutfağa gittim geldim bi baktım oturuyo kendi kendine
düşer diye hemen geri yatırdım çok kızdı bana
merhaba kızlar
kaç zamandır annemde olduğum ve orda da internet olmadığı için yazamıyodum.
hasta bebişlere çok geçmiş olsun benim oğlum da dün gece ateşlendi. ben calpol yerine dolven veriyorum. daha etkili oluyor.
birazdan dışarı çıkarıcam paşamı. ne de olsa son güneşler bunlar ana oğul biraz yürüyüş yapalım
bizim kız öğle uykusuna yatmısken girip bir bakayım dedimama tek gözü yarı acık uyuyor bırazdan basar çığlığı cadı gözünü burnunu acayıp kaşıyıp duruyor sabahtan beri ya tırnaklarını dün kestim ama nasıl yapıosa yine yüzü gözü harita gibi olmuş çizmiş:44:iki tel saçı var onlarıda ceke ceke koparıcak sonunda kız demeye bin şahıt lazım erkek cocugundan farkı yok ben bebekken cok sessiz sakınmişim bu kız hiiç bana benzememiş arkadaş
hoşbuldk canım bizi kızda 21 ocak doğumlu yakınlar birbirlerine :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?