2012 Şubat Anneleri

bak bende sadece benim eşim sanıyodum seninkide öyleymiş sevindim yanlız olmadığımaa
onun facesi var şifresini biliyorum ama hiç girmedim
geçen dedim bende açıcam diye o da sakın resim koyma muhakkak evli olduğunu belirt çocuğun resmini koyma nazar deyerr ööffff vazgeçtimm
zatii kimle konuşcan napcan bik bik bik
kendisi uzun yıllar ağrıda iskenderunda pekçok yerde yaşamış babası astsubay olduğundan oralardan arkadaşı çook onlarla konuşuyo zati arkadaş listesi çok komikk kara kaşlı palalar doldurmuşş tey tey teyy

merhaba kızlar

kaç zamandır annemde olduğum ve orda da internet olmadığı için yazamıyodum.
hasta bebişlere çok geçmiş olsun benim oğlum da dün gece ateşlendi. ben calpol yerine dolven veriyorum. daha etkili oluyor.

birazdan dışarı çıkarıcam paşamı. ne de olsa son güneşler bunlar ana oğul biraz yürüyüş yapalım

Bir saat once yazdigim mesaj yine gitmis. Bsayar yok yine,tabletten giriyorum. O da sacma sapan hareketler yapiyor :)
Antidepresif sagol canim, atesi dustu ama o kadar mizmiz ki anlatamam. Yine ayagimda salliyorum,biraktigim an feryat figan agliyor. Az once yanima ekmek ,peynir falan aldim da yalandan kahvalti yaptim
Buklecim bakteri falan degil de doktor soguk birsey yedirmissin dedi. Aslinda yedirmedim ama cereyanda mi kaldi acaba.
Hugocum face bana yasak oldugu gibi esime de yasak :) twitterim var ona da resim koydurtmuyor. Buraya koyacaktim avatarima nazar deger olan var olmayan var dedi. Ben de e orada herkesin var dedim :)) kabul etmedi. Napalim biz de gizemimizi korumaya devam ederiz :)

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım aynısı memoda oldu bende soğuk vermiyorum ama baktımki suluğundaki su gece özellikle soğuyo evler serinya sularda soğuk devamlı petek üzerinde duruyo suluğu geceleri azda olsa yakıyorum

evet yaa bu ne böyle
bende hiç ağlamazmışım sevgi dolu devamlı gülen mutlu sevimliymişim
bu ne arkadaş yaww sirke küpü gibiler ağlamıyo anırıyo eşşek gibi
sinirinden sıkıyo kendini kıpkırmızı oluyo bağırıyo

geçmiş olsun canım biz güneşe çıkınca sinirleniyoruz güne arabasında yüzüne geldimi çok kızıyo
seneye artık güneş gözlüğü takarızz

memoş fenalık yapıp duruyo napsın
valla çocuğundan korkan bir anne varsa o da benimdir dün gece ev, yıktı yine sebep uykusu kaçmış oyun istemiş
gece 1 de uyandı 4 te uyudu

geçmiş olsun canımm
eskiden daha çok giriyodun topiğe gün içindee

sağol canım teşekkür ederim
malum yıl sonu yaklaşıyo bankalarda hedefler derken herkeste inanılmaz bir iş yükü var
zaman nasıl geçiyo anlamıyorum ama mümkün olduğunca girmeye çalışıyorum

sağol canım teşekkür ederim, ben 30umda bi daha anne olmak istiyorum rabbim nasip ederse

bugün diyetisyen kontrolüm var akşam gitcem, çok merak ediyorum evde hiç çıkmadım tartıya ne alemdeyim bilmiyorum

gerçi bu ay biraz kaçak yaptım yedim ama bakalım ne olacak, gelince yazarım tekrardan

yalnız değilsin arkadaşım aynı durum bende de mevcutbacak kadar sıpa benı maymun etti vallahi

bikaç gündür huysuz bugün iyice huysuz dişlerini kaşıyo saldırıyo çok kaşınıyo belliki
ama bu ilkkez olmuyo dönem dönem böyle oluyo ama diş filan yok
geçen doktorda daha yok dedi
huysuz olunca uyutmakta güç oluyo bugün uyutmaya çalışırken çorbasını yakmışım tekrar yaptım balık çorbasını ama bağıra bağıra yedi

kucağımdan kurtulmak için kaya kaya inmeye çalışıyo kollarımı açamayınca
yerde oynuyodu sürünüyodu mutfağa gittim geldim bi baktım oturuyo kendi kendine
düşer diye hemen geri yatırdım çok kızdı bana

Canım çok çok geçmiş olsun evde çocuk hasta ise huzur kaçyor valla
Allah bebişlerin hastalıını göstermesin
Şimdi nasıl minnoş düştü mü ateş

bugün diyetisyen kontrolüm var akşam gitcem, çok merak ediyorum evde hiç çıkmadım tartıya ne alemdeyim bilmiyorum

gerçi bu ay biraz kaçak yaptım yedim ama bakalım ne olacak, gelince yazarım tekrardan

Acaba kaç kilo verdin merak ettim valla
Benim de kiloalr gidiyor ama az az ve yavaş yavaş
sağlıklı beslenmeye başlamak üzereyim :))
Abur cubur çikolata vs kestim
şimdi her akşam sebze yemeği yapıcam bakalım olacak mı bu iş
Biz bi çok akşamı evin dışında geçiriyoruz
kayınvalidemde oluyoruz iki akşam o akşamlarda anne balık ya da et yap dedim şimdilik iki haftadır bu plan iyi gidiyor
Annemde olduğumuz akşamlar için de çay yanına tatlı yapma diye tembihledim bu pek başarılı değil :))
Evde olduğumuz akşamlarda dışarı yemeğe çıkıyorduk vs onları da iptal ettim haftalık alış veriş yapıp akşam sebze yiycem bu sefer iradem yerinde :))

Sen kaç kilo verdin yaz mutlaka bana da biraz gaz vermiş olur senin giden kiloların

Eşim de Asya ayağa kalkınca oturtmak istiyor ama engel oluyorum ben ona, bırak düşsün diyorum
Sonuçta bu bir gelişim aşaması engellememek gerek bence bırak otursun
düşerse diye kafasının altına bişey koy bırak düşüyorsa düşsün onun üstüne

Canım geçmiş olsun
Gördüğüm her güneşe ben de atılıyorum bu son güneş değerlendirelim diye :))
Böyle diye diye tüm kışı da dışarda geçircem heralde :))
İyi gezmeler size

canım tırnaklarını kesince kenarları sivri kalıyordur
kağıt törpüler var bebişler için onuna törpülersen çizemez hiç bi yerini
ben doğumdan eve geldim ilk tırnaklarını kesip silmiştim asya yı ve hiç eldiven kullanmadık biz

Benim kızım bana çekiş çokharaketli
ben de bi dakka yerimde durmazmışım hala da öyleyim :))
etraftakiler benim için anneme bu kız ne yaramaz dedklerinde annem yaramaz değil hareketli dermiş :))
benim kız da aynı bi dakka durmaz kımıl kımıl kımıldak :))

hoşbuldk canım bizi kızda 21 ocak doğumlu yakınlar birbirlerine :13:

Hos bulduk :)) Benim kızımda 17 Şubat doğumlu. henüz el sallama ,alkış ,falan yok ama emeklemeyi seviyoruz. bir de halkaları üst üste geçirdigimiz oyuncakla oynamayı.artık tek basımıza çok sevimli bir sekilde yerleştirebiliyoruz.

einstein dışarda olunca ızgara salata yersin
bu arada kazak erkekleri sert olur derler ama baksana senin eşin öyle değil gibi
evlendiğimizden beri ilkkez pazara gttim diyosun dışarda yiyoruz diyosun iyiymiş valla hergğn ne pişirsem derdin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…