- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.601
Hos bulduk :)) Benim kızımda 17 Şubat doğumlu. henüz el sallama ,alkış ,falan yok ama emeklemeyi seviyoruz. bir de halkaları üst üste geçirdigimiz oyuncakla oynamayı.artık tek basımıza çok sevimli bir sekilde yerleştirebiliyoruz.
Hos bulduk :)) Benim kızımda 17 Şubat doğumlu. henüz el sallama ,alkış ,falan yok ama emeklemeyi seviyoruz. bir de halkaları üst üste geçirdigimiz oyuncakla oynamayı.artık tek basımıza çok sevimli bir sekilde yerleştirebiliyoruz.
einstein dışarda olunca ızgara salata yersin
bu arada kazak erkekleri sert olur derler ama baksana senin eşin öyle değil gibi
evlendiğimizden beri ilkkez pazara gttim diyosun dışarda yiyoruz diyosun iyiymiş valla hergğn ne pişirsem derdin yok
canım tırnaklarını kesince kenarları sivri kalıyordur
kağıt törpüler var bebişler için onuna törpülersen çizemez hiç bi yerini
ben doğumdan eve geldim ilk tırnaklarını kesip silmiştim asya yı ve hiç eldiven kullanmadık biz
Benim kızım bana çekiş çokharaketli
ben de bi dakka yerimde durmazmışım hala da öyleyim :))
etraftakiler benim için anneme bu kız ne yaramaz dedklerinde annem yaramaz değil hareketli dermiş :))
benim kız da aynı bi dakka durmaz kımıl kımıl kımıldak :))
bikaç gündür huysuz bugün iyice huysuz dişlerini kaşıyo saldırıyo çok kaşınıyo belliki
ama bu ilkkez olmuyo dönem dönem böyle oluyo ama diş filan yok
geçen doktorda daha yok dedi
huysuz olunca uyutmakta güç oluyo bugün uyutmaya çalışırken çorbasını yakmışım tekrar yaptım balık çorbasını ama bağıra bağıra yedi
arkadaşlar hoşgeldin yazmış yenimi geldin uykusuzum kafam şişti hiç farketmemişimhoşgeldin canım
bizde top oynamayı çok seviyoruz karşıma geçiyo topu atıyorum o da yakalamaya çalışıyo çok seviyo bu oyunu
Maşallah kuzuya biz de o halkalardan yok üst üste yerleştirilen küplerden var ama beceremiyor küpleri üst üste yerleştirmeyi :))
Kazak erkeği mi fotolardan mı yaptın bu çıkarımı :))
Ben de dalga geçerim orta Asyalısın kesin sen diye
ama Ankaralılar :))
Gerçi sert olunacak yerde serttir ama öyle hallere mahal vermiyorum :))
Valla Doğandan Allah razı olsun süper yardımcı olur bana maşallah diyim nazar değmesin
Ama o benim istediklerim için yardımcı oluyor ben de onun istedikleri için hayat müşterek
Mesela o bebeişe bakar ben arkadaşlarımla buluşmaya ya da yogaya giderim
ben bebişe bakarım o gezmeye gider
benim annem onun annesi meselemiz de hiç yoktur mutlaka iki tarafa da gideriz
böyle olunca pek sorun çıkmıyor maşallah
hugo bizde de face yasağı vaareşimin hesabı var al ondan nereye bakacksn bak diyo birkaç kez sırf bu sebepten tartıstık takmıyorum artık napiim evde huzursuzluk cıkmasın yeter
doğru valla bir gün öncekinden faklıBizimki de yeni yeni yapmaya basladi bir iki haftada çok şey değişiyor valla
sen samsunluyum deyince bende eşinde samsunludur diye düşündüm fotolarını görünce
sende pek karadenizli tipi göremedim ama eşin aynı karadenizlilere benziyoo
ne güzel canım allah mesut etsin daim etsin nazar deymesin
einstein maşallah de kocana nazara gelmesin kızz)
hugocum memos gibi tuna da bebek arabasından kendini dışarı atmaya çalışıyo
beni kucağına al diyo gittikçe zorlaşacak dışarda gezmeler galiba :)
oğlum hala sürünemiyo ama ağzı dolu bi sürü anlamadığım şeyler söylüyo
Allah ne veriyosa hayırlısını versin kızlar
eşlerine yardımcı olanları duyunca çok kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim kıymetlerini bilin
umarım benimkininde başına bişey düşerde yarım eden beni anlayan ................ vs vs bi adam olur yani eskiye dönse yeter
Valla bugun ayaklarim koptu. Oglenden bu sAate kadar herhalde 1-2 saat sallamamisimdir. Cok huysuz oldu. Tavuk corbasi yaptim icmedi, kasik mamasini tercih etti omer pasazade. Atesimiz dustu. Az once yikadim onu, simdi de malum yine salliyorum.
Bizim de topumuz var, seviyoruz top oynamayi. Nede olsa ruhumuzda var,erkegiz ya.
arkadaşlar benim bebeğim 23 şubattta doğdu alt iki dişi çıktı 15 gün önce ve perşembeden beride ateşli ama çok yüksek değil en fazla 38 e çıktı doktora gittik cuma ateşin sebebi dişe benziyo ust dişleri çıkıcak gibi dedi ama bebeğim bugün bile ateşliydi sizin bebeklerinizde üst dişlerde sıkıntı yaşadımı acaba atesin sebebi başka bişeymi endişeleniyorum yardımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?