2012 Şubat Anneleri

arkadaşlar hoşgeldin yazmış yenimi geldin uykusuzum kafam şişti hiç farketmemişimhoşgeldin canım
bizde top oynamayı çok seviyoruz karşıma geçiyo topu atıyorum o da yakalamaya çalışıyo çok seviyo bu oyunu

Maşallah kuzuya biz de o halkalardan yok üst üste yerleştirilen küplerden var ama beceremiyor küpleri üst üste yerleştirmeyi :))

Kazak erkeği mi fotolardan mı yaptın bu çıkarımı :))
Ben de dalga geçerim orta Asyalısın kesin sen diye
ama Ankaralılar :))
Gerçi sert olunacak yerde serttir ama öyle hallere mahal vermiyorum :))
Valla Doğandan Allah razı olsun süper yardımcı olur bana maşallah diyim nazar değmesin
Ama o benim istediklerim için yardımcı oluyor ben de onun istedikleri için hayat müşterek
Mesela o bebeişe bakar ben arkadaşlarımla buluşmaya ya da yogaya giderim
ben bebişe bakarım o gezmeye gider
benim annem onun annesi meselemiz de hiç yoktur mutlaka iki tarafa da gideriz
böyle olunca pek sorun çıkmıyor maşallah

anım törpülüyorum aslında cok sever hatta tırnak kestirmeyı törpüyü fln bide sonunda ellerine bebek losyonuyla masaj yapıyorum kendınden geciyorama demek kı sivri kalan biryerleri oluyor neyse böyle böyle büyüyecekler inşallah

bizmki daha çok dağıtma işlerini beceriyor haa bide kırıp dökmeyidünyanın parasını verip neler aldı babası hiçbirinin yüzüne bakmıyor ama kağıt peçete fln bulsn saatlerce oynar değişik bir tarzı var

hugo bizde de face yasağı vaareşimin hesabı var al ondan nereye bakacksn bak diyobirkaç kez sırf bu sebepten tartıstık takmıyorum artık napiim evde huzursuzluk cıkmasın yeter

gecen gün bende yaktım çorbasınıelimi ayağıma dolaştırıyor bazen bide burda yalnızım annemler fln bursada arada bır bunalıp yardıma cagıracak kimsecik yokherseyı tek basıma yapıyorum bunada şükür

şu göbeğim benı sinir ediyor yaaaakilo fazlam kalmadı cook şükür ama göbeğim maşallah 4 aylık hamile gibiyim mekik cekıyorum arada bır ama o da hiç etki etmıyor sıkı bir spora baslamam lazım ona da su an fırsatım yok mervişş saolsun

Hos bulduk :)) Aslinda hamileligimin ortalarında kaydolmuştum ama takip edip yazamadim. Şimdi de defneden ,okuldan fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. benim ufakliga hiç top almadık acaba seninki gibi sever mi :)) çok sevimli oluyorlar oyun oynarken. gerçi bizim kız istediği hareketi yapamazsa çok sinirli de olabiliyor

sen samsunluyum deyince bende eşinde samsunludur diye düşündüm fotolarını görünce
sende pek karadenizli tipi göremedim ama eşin aynı karadenizlilere benziyoo
ne güzel canım allah mesut etsin daim etsin nazar deymesin

einstein maşallah de kocana nazara gelmesin kızz )

hugocum memos gibi tuna da bebek arabasından kendini dışarı atmaya çalışıyo
beni kucağına al diyo gittikçe zorlaşacak dışarda gezmeler galiba :)

oğlum hala sürünemiyo ama ağzı dolu bi sürü anlamadığım şeyler söylüyo

Allah ne veriyosa hayırlısını versin kızlar
eşlerine yardımcı olanları duyunca çok kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim kıymetlerini bilin
umarım benimkininde başına bişey düşerde yarım eden beni anlayan ................ vs vs bi adam olur yani eskiye dönse yeter

Bizimki de yeni yeni yapmaya basladi bir iki haftada çok şey değişiyor valla
doğru valla bir gün öncekinden faklı
daha dün dönemiyordu bile ne çabuk geçti gitti o günler

Yok canım eşim Ankaralı ama dediğin gibi tipi karadenizli :))

Maşallah maşallah kocişe
hepimizin kocaları hayatın ortak olduğunu bilse ne güzel olur

Amin canım doğru söylüyorsun herşeyin hayırlısı
Canım çocuk olayına erkekler hemen adapte olamıyorlar
benimki çok istiyordu ondan bu kadar çabuk adapte oldu ve bana yardımcı olmaya başladı diye düşünüyorum
Seninki için belki biraz daha süre vardır
Eninde sonunda alışacak yeni düzene eskiye döner daha bile iyi olur inşallah
Sen gönlünü ferah tut
İsteklerini gzel bi dille anlatsan belki işe yarar.

Valla bugun ayaklarim koptu. Oglenden bu sAate kadar herhalde 1-2 saat sallamamisimdir. Cok huysuz oldu. Tavuk corbasi yaptim icmedi, kasik mamasini tercih etti omer pasazade. Atesimiz dustu. Az once yikadim onu, simdi de malum yine salliyorum.
Bizim de topumuz var, seviyoruz top oynamayi. Nede olsa ruhumuzda var,erkegiz ya.

arkadaşlar benim bebeğim 23 şubattta doğdu alt iki dişi çıktı 15 gün önce ve perşembeden beride ateşli ama çok yüksek değil en fazla 38 e çıktı doktora gittik cuma ateşin sebebi dişe benziyo ust dişleri çıkıcak gibi dedi ama bebeğim bugün bile ateşliydi sizin bebeklerinizde üst dişlerde sıkıntı yaşadımı acaba atesin sebebi başka bişeymi endişeleniyorum yardımm

Aman iyi olsun da tek top oynasın :))
Ateşi düşmüş şükür bunula geçmiş olsun

Canım biz 13 şubat doğumluyuz hala dişimiz yok
İnşallah diştendir
Olmadı sabah bir aile hekimine gidin
geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…