- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.621
Arkadaşlar rubella lg G sonucum 201 Uı/ml yazıyor.Doktora yarın soracağım ama çok merak ettim.Nasıl bişey bu?
Aman iyi olsun da tek top oynasın :))
Ateşi düşmüş şükür bunula geçmiş olsun
Canım biz 13 şubat doğumluyuz hala dişimiz yok
İnşallah diştendir
Olmadı sabah bir aile hekimine gidin
geçmiş olsun
arkadaşlar benim bebeğim 23 şubattta doğdu alt iki dişi çıktı 15 gün önce ve perşembeden beride ateşli ama çok yüksek değil en fazla 38 e çıktı doktora gittik cuma ateşin sebebi dişe benziyo ust dişleri çıkıcak gibi dedi ama bebeğim bugün bile ateşliydi sizin bebeklerinizde üst dişlerde sıkıntı yaşadımı acaba atesin sebebi başka bişeymi endişeleniyorum yardımm
hippte hediye yolluyomuşş
dün kızımı misafir odasında bırakmıstım yemeğe bakmak için mutfaga gittim geldim ortada yookAllahım seside cıkmıyor heryere baktım ama yokk daha sonra bir çıtırtı dduydum bir baktım ki yemek masasının altına girmiş sandelyenın arasında bana bakıp gülüyor nasıl geçti girdi oraya hala anlayamadım:44:cidden o an yüreğim ağzıma geldi artık dört gözle takip etmek lazım kuzuları
evet kızlar diyetisyene giitim geldim, bu 2 haftada hedefimden 500gr kadar eksik kaldım. toplamda 4haftada 4kg'ye yakın verdim ama kaçak çok yaptığım için hedefe ulaşamadım, bir sonraki hedefim 61kg , 1 kasımda gitcem
bu arada listede değişiklikler yaptı ve bitter çikolatamıda kesti dyt.im
yaklaşık 1 ay sonra 58-59kg olup diyeti sonlandırcam inşallah
böyle işte kızlar paylaşayım dedim
Merhaba bayanlar, bugun kizim hapsurup durdu, bir ara yalanip duruyo bi baktim burnu akmis kuzumun burnuda akiyor grip oldu, ihlamur biraz melissa demleyip verdim, disten sanirim usutme olabilirmi bilemiyorum cok dikkat ediyorum ama ben dise yoruyorum istahida az cunku, surupta verdim aksamda fitil aticam burnu fikir fikir
evet kızlar diyetisyene giitim geldim, bu 2 haftada hedefimden 500gr kadar eksik kaldım. toplamda 4haftada 4kg'ye yakın verdim ama kaçak çok yaptığım için hedefe ulaşamadım, bir sonraki hedefim 61kg , 1 kasımda gitcem
bu arada listede değişiklikler yaptı ve bitter çikolatamıda kesti dyt.im
yaklaşık 1 ay sonra 58-59kg olup diyeti sonlandırcam inşallah
böyle işte kızlar paylaşayım dedim
Allah ne veriyosa hayırlısını versin kızlar
eşlerine yardımcı olanları duyunca çok kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim kıymetlerini bilin
umarım benimkininde başına bişey düşerde yarım eden beni anlayan ................ vs vs bi adam olur yani eskiye dönse yeter
Kızlar geldim sonunda yaa özledim sizi babamın telefon benim telefonla aynı ayarlarını ondan bakıp düzelttim telimi ohhh yaaa çok özledim sizi merakta ettim bayramda samuna gidince napıcam siz olmadan sizden fikir almak dertleşmek bambaşkaymış catlover bebişinmi hasta geçmiş olsun hasta bebekklere
bugün çok zordu memeoş hiç doğru durmadı dişleri çok kaşınıyo bağırıp durdu
uyumadı rahat vermedi öldüm yorgunluktan
sözde eşim bakacaktı bende koşu bandına binecektim ama nerdeeeee
artık gece boyu mızıklanır bağırır durur
daha odasının kapısına yönelince tepinmeye başlıyo
biz de seni özledik. bugün seni soracaktım, nerelerde bu kız diye. burası bağımlılık yapıyor.
ömerin ateşi vardı, geçti çok şükür. kırgınlığı devam ediyor ama ateşi yok en azından.
uykusunda devamlı tepinen, uyanan çocuk, az önce antibiyotiğini içirirken uyanmadı, açtı ağzını içti, uyumaya devam etti. amannn dilimi ısırayım, maşallah.
ayrıca benimolan sana aynen katılıyorum. kilo vermenin yolu kesinlikle önce boğazı tutmak. boğazı tuttun mu, biraz da hareket tamamdır bu iş. Allah'ım içime diyet yapma şevki ver. Amin.
antiiyotikte uyutuyodur
bizinkide dişten çok kötüydü ama ara ara hep oluyo bizde sonra diş filan geldiği yok yani
Allah ne veriyosa hayırlısını versin kızlar
eşlerine yardımcı olanları duyunca çok kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim kıymetlerini bilin
umarım benimkininde başına bişey düşerde yarım eden beni anlayan ................ vs vs bi adam olur yani eskiye dönse yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?