- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.741
Kızımı uyuttum bloga bi tane yazı yazdım
Şimdi biraz kanaviçe yapıcam :))
Kendime bir çay alıp geiyorum :))
Geçmiş olsun hugocuk
Agumentin ağır bi antibiyotik süte geçer dikkat et
aptamıl 3e bu hafta gectım cnm ama kadın aptamıl 4 verdı ıkısını bırer kasık
arada atsam mı ya bosa gıtmeısnı de ıstemıyorum zarar da vermesını ıstemem
yaw hep gelcem gelcem diyosun bidaha uğramıyosun gell artıkk
becerikli sayılmam canım ya deniyorum işte bişeylerv:)maşallah becerikli hatunları takdir ederim herzaman
ohh hanıma bak kanaviçe yapacakmış :)
ne güzel vaktin var bende dikiş makinesi aldım ama daha kutusunu bile açamadım, yoğunluktan
Valla o sabah keyfi senin hakkın
Ama tadını çıkartmak babaya kalıyor
Ama bu haksızlık diyen bir civciv vardı kafasında yumurta kabuğu ile :)) Aynı onun gibi bağırmak istedi
ama bu haksızlık :))
Kızlar merhaba. Benim bıcırık koltuklara tutunarak birkaç adım atıyor sizinkilerde durum ne ayrıca boy ve kg larınızıda merak ediyorum yazar mısısnız ????
Boy :75 cm
kg : 9500
merhabalar
ben de hep oğlumu aslında keyifli bir bebektir falan diye anlatırım. huysuzluğunu gelişimsel dönemine ağlamaya çalışırım. her çocuk çekmece kurcalar, her çocuk çığırır gibi şeyler söylerim hep. bizimki de sizinki gibi bu aralar çığlıklar atıyor. çok hareketli. ama karşılıklı el sallama yok. baş baş yok. ama sizde de yok sanırım.
babası geldiğinde çok mutlu oluyor. babası evde biraz gezdiriyor, zıplatıyor falan (kısa süre sonra yorulup bırakıyor ama) ve evde tüm gün sıkılıyor benle sanırım.
işe giden arkadaslar sabah sizin gidişini anlıyor mu? biz de böyle bir ayrılık yok.
babasını sabah uğurluyoruz ama asansöre bindiği için orayı da evin odası sanıyor galiba, çok mutlu, gülerek gönderiyor. ayrıca işe gidişini anlamıyor, evde oldugunda sıkça kapıdan uğurluyoruz (akşamları da sık sık iş yerine gidiyor ya da maça falan gidiyor. ) o yüzden gidip gelmeleri tam anlamıyor. belki de iyi bu durum. yoksa ağlar.
kızlar geçmişte neler konusuldugunu bilmediğim için soracak bi kaç sorum varr...sizin gece uykularınız nasıl....düzene girdi mi...biz hala ilk günlerdeki gibi...5- 10 kere uyanıyoruz heralde...
ek gıda konusunda uzun zamandr dikkat edemiyorum öğünlerine...hugocuk sen iyisin bu konuda....bana yardımcı olabilirsen sevinirim...
emekleme konusunda hala tık yok ama örümcek almıştım onda fırtına gibi maaşallah...benden hızlı gidiyo....cok seviyo...örümcek olmasa ne yapardım bilmiyorum..sürekli yanında istiyo beni ..sürekli kucakta...cok bunalmıştım artık ...allahtan örümcek imdadıma yetişti..
sizinkilerde öylemi benimki saniye gözünün önünden kaybolsam kıyameti koparıyo...kimse oyalayamıyo...yapışık ikizler gibiyiz...iyi hoşta işte bazen gercekten cıldırtıyo...
bu arada ekmek tarifi çok makbule gectibecerikli sayılmam canım ya deniyorum işte bişeylerv:)
bitsin foto eklerim
Valla kız uyuyunca ev işi yapmıyorum böylece vakit çıkıyor :))
Ben de dikiş makinesi istiyorum ama daha sökük dikmişliğim bile yok :)
benimkisi maymun iştahlılık
bu arada sabahları kalkp yaptıım ekmein tarifi buyrun :))
Minik Asya: Evde Kolay Ekmek Yapımı
işte geldim burdayım ....ben cocuk bakmada ustayım....ama suan cıldırmak üzeriyim...eşşek oğlumla kahvaltı yapıyoduk uykum var diye kahvaltıyı zehir etti bana..bende neyse uyutuyum sonra yerim derim bu arada forma girip kızlarla görüşürüz dedim...eşşegi ayagıma aldım sallıyorum ama beyfendi laptopu görünce ne uyku kaldı ne bişey kafasını kaldırıp duruyo...kalkıp bilgisayarı kurcalayacak...şaplağıda yiyecek benden haberi yok ...sinir ediyo beni yaa
Kızlar merhaba. Benim bıcırık koltuklara tutunarak birkaç adım atıyor sizinkilerde durum ne ayrıca boy ve kg larınızıda merak ediyorum yazar mısısnız ????
bu arada ekmek tarifi çok makbule gectitesekkürler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?