2012 Şubat Anneleri

ramazan bayramında memoda hastalandıydı emmek istemedi ogün bugündür ittire kaktıra gidiyo hele dün bir kez gece emdi bugünde çıldırmış gibi diş kaşıyo uyumuyo bağırıp duruyo napcamı şaşırdım görünürde dişte yok

ağrıyodur belki hugo eczanede diş için jel varmış istersen bi al en azından rahat eder belki ateşi varmı diş benim oğlana ateş yapmıştıda..

catlover gripmi canım bebek ondandır emmek istememesi burnu falan tıkanıyormu sık sık benim sıpa burnu tıkalıyken zorlandığı için hastayken çok istekli değildi endişe etme canm hastalıktan olabilir kesinlikle...

ağrıyodur belki hugo eczanede diş için jel varmış istersen bi al en azından rahat eder belki ateşi varmı diş benim oğlana ateş yapmıştıda..

hafif var canım
anlamıyorumki noluyo hafif hırıltısıda var boğazında bakalım olmadı akşam eşim gelsin acile götürürüz

benimde çok ütüm var akşama eşim ütüyü yarın servise vercek ne kadar kalır bilmiyoruz bütün gömlekler pantolonlr ütülencek yandım ki ne yandım ben kaçtım canlarım

Bakmışlarda bana göre değil. O kadar okudum boşa mı okudum diye düşünüyorum. Benim oğlan biraz daha toparlasın ben başlıyacağım işe. Eşim de olsa başkasının eline bakamam. Babamdan bile zor harçlık isteyen bir tiptim gençliğimde. Eşim sen bilirsin diyor. Benim annem de çalışan bir kadındı. Çalışan anne modeli önemli bence. Yarın ne olacağı belli değil bugün eşlerle sarmaş dolaş olursun 10 sene sonra market parası için didişirsin. Bu arada dünya iyisi bir eşim var. Evdeyken çocukla sadece eşim ilgilenir, yemek yapar, bir dediğimi iki etmez vs ama yine de aman baksın bana demem.Bunlar benim fikirlerim tabiiki.

evet canım grip, hırıltı bizde de var. inşaallah burun tıkanıklığından, hastalıktan emmiyordur. kızım 2 yaşına kadar emdi, oğlum da emsin inşaallah. çok üzülürüm bırakırsa memeyi. çok stres oldum valla, anlatamam size.

sana da kolay gelsin benim_olan. hiç sevmem ütüyü. bir de çokmuş senin. benim 4 parça ütülük giysi var, 3 gündür bekliyor

şu sıkıntılı günleri bir atlatsak da, şu yumurcakları daha bir keyifle sevsek. geçmiş olsun hugocum size de.

zayıflamaya karar verdim kızlar...süt olsun diye yemekten kısmıyodum...ama artık 9 aylık oldu ek gıdada alıyo...sütü o kadar ihtiyacı yok....hem yine yediklerimde süt yapar....tek sıkıntı spor yapamam...kış geldi artık yürüyüş falan zor ...evde ne yapabilirsem artık

hazelim, eşimin bir yerde beslenme uzmanıyla muhabbeti olmuş, gündüz ne yersen ye, akşam 6'dan sonra sakın birşey yeme demiş adam.

Ben Samsun'da doğdum büyüdüm ama biz de
iş dolayısıyla Ankara'ya yerleştik. Üç dört senedir burada yaşıyoruz.

Yapar canım sen merak etme iki günde bile neler değişiyor
kimi çocuk emeklemeden yürüyor
Bi bakmışsın seninki emeklenmeden ayaklanmış bi de bıcır bıcır konuşmaya başlamış
şu anda ne kadar uzak geliyo hepiimize Ama allah o günleri de göstersin sağlıkla

Canım bi kurtulsaydı oğluş şu hastalıktan iyi olaydı sen de rahatlardın
Kanaviçeye başla valla ama ben öyle buzdolabı örtsü falan yapamam sonuça hemen ulaşamazsam sıkılırım :))
Minik bişey yapıyorum o bile iki haftadır elimde :))
Lavanta kesesi yapcam ben çamaşırların arasına koyarım oh mis gibi kokarlar
Tembel işi yani benimki :))

Canim ben fizik mezunuyum kazanması kolay okuması zordur bilirsin
Buna ragmen isteyerek yazdım çok severek okudum
Sonra master da yaptım bayılırım fiziğe
Öğretmenlik yaptım on sene dershanede şimdi başla de yine ders anlatmaya başlarım o kadar severim
ÖZel ders vermek istiyorum hatta ama öğrenci yok ben de aramıyorum ki kapıma da gelmiyor :))
Üniversiteyi de çalışarak okudum her haftasonu çalışırdım ve yaz tatilllerinde de
Niye anlatıyorum bunları biliyor musun biraz benim hakkımda geçmişim hakkında fkir sahibi ol diye
Ayaklarının üzerinde durmak nedir ben iyi bilirim babam yedi yaşımdayken vefat etti
Üç kızız ve ben evin büyüyğüyüm erkek gibi her işe koşturdum
Annemden harçlık almadığım gibi kazandığımla ev geçindirdim diyebilirm
Sanırım biraz rahatı hakettim :))
Eşim zaten çalışıp çalışmama karışan bir tip değil
Bana çok yardımcıdır saolsun
Ama benim fikrim şu an onun karısına ve kızına bakmasından yana
Hiç de gocunmuyorum bu durumdan eşimden harçlık alıyorum çok da güzel oluyor
Hatta espri yapıyorum pazar harçlığından arttırıp kendime yatırım yapcam ona göre fazla ver harçlığı diye
Dediğin doğru on sene sonra işler değişebilir Allah göstermesin o zaman da o şartlara göre davranırız ne yapalım
Kolumda altın bileziğim var aç kalmam çalışırım zaten devlet memuruyum bakarım kendime kimseye muhtaç olmam
O kadar okulu da boşuna okumadık :)) Hayata bakışım bile farklı çocuğu yetiştirecek bir sürü bilgi birikimim var
ben okulu okuduk ziyan oldu diye de düşünmüyorum yani
Çok uzun yazdım :)) Kusura bakmayın

biz seninle paralel şeyler yazmıştık, ohh çalışmaması ne kadar güzelmiş falan diye.
ben de 32 yaşında olmama rağmen 15 yıldır iş hayatındayım. yani çok yoruldum. eski sisteme göre 37 yaşında emekliliği hakediyordum.
ssk da ve emekli sandıgında günüm çok fazla.
ama bunca yıl ayakları üzerinde durmak zorunda olmak insanı yoruyor.
biz evlendiğimizde eşim asistandı ve eve neredeyse hiç uğramıyordu nöbetlerden
ve evin tüm yükü bendeydi. ev sahibine git, faturaları takip et, eve servis çağır, alış veriş yap,... falan falan
evet hayatın karşımıza ne çıkaracagı hiç belli olmaz. her kadının işi ve mesleği de olmalı
biraz da devlet memuru olmamaızdan rahat konuşuyoruz sanırım.
eşimden gizli para biriktirmem mesela
aman derim bu gün evi terk etmek zorunda kalsam, ayın 15. maaşım yatar, en fazla o kadar sıkıntı çekerim.
gizli birikime de bu anlamda gerek duymam.

şu an oğlum tüm vaktimi alıyor ve evin bu ıvır zıvır işlerini (nette halledilebilecekleri yapıyorum, gerisi evden çıkamadıgımdan eşim hallediyor) ohh valla ne güzel diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…