- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.781
kızlar, emmeye bayılan oğlum iki gündür emmek istemiyor. kafasını çeviriyor, gece artık ağrıdan duramadım uyurken aldım, emzirdim. emdi Allah'tan. acaba hasta diye midir? umuyorum öyledir. yoksa çok üzülürüm. burnu hırhır hırıldıyor. nefes almakta zorlandığından herhalde.
ramazan bayramında memoda hastalandıydı emmek istemedi ogün bugündür ittire kaktıra gidiyo hele dün bir kez gece emdi bugünde çıldırmış gibi diş kaşıyo uyumuyo bağırıp duruyo napcamı şaşırdım görünürde dişte yok
ağrıyodur belki hugo eczanede diş için jel varmış istersen bi al en azından rahat eder belki ateşi varmı diş benim oğlana ateş yapmıştıda..
hafif var canım
anlamıyorumki noluyo hafif hırıltısıda var boğazında bakalım olmadı akşam eşim gelsin acile götürürüz
Canın insanın kendi ayakları üzerinde durması şart bu kısmı doğru da
Eskiden beri bu hatun kişilere erkekler bakmamış mı bize gelince mi çalışmak şart :))
Bize de baksınlar abi lafa gelince evin reisi olmayı bilirler
Ataerkil bu toplum son söz erkein derler
eee o zaman evine ocaına da bakacak er kişi
Ben sekiz ay çalışmadım ya bıraktım hemen feminist modları :))
Ev hanımıyım bundan böyle en güzeli valla
catlover gripmi canım bebek ondandır emmek istememesi burnu falan tıkanıyormu sık sık benim sıpa burnu tıkalıyken zorlandığı için hastayken çok istekli değildi endişe etme canm hastalıktan olabilir kesinlikle...
ramazan bayramında memoda hastalandıydı emmek istemedi ogün bugündür ittire kaktıra gidiyo hele dün bir kez gece emdi bugünde çıldırmış gibi diş kaşıyo uyumuyo bağırıp duruyo napcamı şaşırdım görünürde dişte yok
zayıflamaya karar verdim kızlar...süt olsun diye yemekten kısmıyodum...ama artık 9 aylık oldu ek gıdada alıyo...sütü o kadar ihtiyacı yok....hem yine yediklerimde süt yapar....tek sıkıntı spor yapamam...kış geldi artık yürüyüş falan zor ...evde ne yapabilirsem artık
hazelim, eşimin bir yerde beslenme uzmanıyla muhabbeti olmuş, gündüz ne yersen ye, akşam 6'dan sonra sakın birşey yeme demiş adam.
Hemşerim naber :))
Şimdi de Samsun'da mısın
Bizden kimsecikler yok asında Samsun'da ama baba memleketi Samsun işte
Dedemler Amasya'ya yerleşmişler Samsun'dan ama sınır yani bir bakıyorsun Amasya dasın bi bakıyorsun Samsun'da :))
Eşimin memlketi Ankara Beypazarlı
Ben zaten doğma büyüme Ankaralıydım şimdi kütük de geçti Ankara'ya :))
Sen nerede yaşıyorsun
Evet canim biraz yamis oluyoruz bu durumda :) Gecmisolsun bu arada
İnsallah canim yedigim o kadar cevizin hakkini versin azicik :))
Canim sen demistin ya seninkide erken konusacak galiba diye bende benim kiz icin dedim ne emekliyor nede badka bisey cabada yok.. erken konussun, hic olmazssa onu yapsin bari artik dedim :)
bazı kadınlarda düzensiz kanamalar yaptığını, yani vücudun spirali kabul etmediğini duymuştum. böyle olunca çıkartıldığını biliyorum ben de.
einstein bu nasıl bir ekmek böyleeebildiğin ekmek, hiç ev yapımı tipi yok. biz de önceden çok yapardık. bir ara dışarıdan almayı bırakıp kendimiz yapardık. sonradan işin kolayına kaçıp, dışarıdan tam buğday ekmeği yemeye başladık. ayrıca uzun zamandır evde ne yapsam diyordum kendi kendime. dikiş makinesi almak istedim, sonradan vazgeçtim. bunun için ömer'in biraz büyümesini bekleyeceğim. ama einsteincım çok teşekkür bana da fikir vermiş oldun. ben de kanaviçe işlemeye karar verdim. annem bir-iki ay önce bana yengeme ve kendine buzdolabı örtüsü işlemişti. çok güzel duruyor, severim el emeği işleri. ben de bu işe bir el atayım. modellere baktım da, kızıma güzel bir hayvan ya da çizgi karakter figürü işleyebilirim mesela. annemi arayım da, gerekli malzemeleri tedarik etsin ben şimdi nerden bulucam, değil mi ama
ömer hasta diye aile hek.ne gittim. önümüzdeki pazartesi kontrolü vardı, onu da aradan çıkarmış oluruz dedim hemşireye. yoooo olmaazzz dedi. gününde geleceksin, bsayarda kayıt tutuyoruz dedi. bir hafta önceden neden olmuyor anlamadım. neyseki yakın, birkaç sokak var arada.
Bakmışlarda bana göre değil. O kadar okudum boşa mı okudum diye düşünüyorum. Benim oğlan biraz daha toparlasın ben başlıyacağım işe. Eşim de olsa başkasının eline bakamam. Babamdan bile zor harçlık isteyen bir tiptim gençliğimde. Eşim sen bilirsin diyor. Benim annem de çalışan bir kadındı. Çalışan anne modeli önemli bence. Yarın ne olacağı belli değil bugün eşlerle sarmaş dolaş olursun 10 sene sonra market parası için didişirsin. Bu arada dünya iyisi bir eşim var. Evdeyken çocukla sadece eşim ilgilenir, yemek yapar, bir dediğimi iki etmez vs ama yine de aman baksın bana demem.Bunlar benim fikirlerim tabiiki.
Ben Samsun'da doğdum büyüdüm ama biz de
iş dolayısıyla Ankara'ya yerleştik. Üç dört senedir burada yaşıyoruz.
ooooooooo yandım desene....şimdiden cok acıktım...ama dayanacam..evde bi çuval elma var acıktıkca elma yerim artık
Canim ben fizik mezunuyum kazanması kolay okuması zordur bilirsin
Buna ragmen isteyerek yazdım çok severek okudum
Sonra master da yaptım bayılırım fiziğe
Öğretmenlik yaptım on sene dershanede şimdi başla de yine ders anlatmaya başlarım o kadar severim
ÖZel ders vermek istiyorum hatta ama öğrenci yok ben de aramıyorum ki kapıma da gelmiyor :))
Üniversiteyi de çalışarak okudum her haftasonu çalışırdım ve yaz tatilllerinde de
Niye anlatıyorum bunları biliyor musun biraz benim hakkımda geçmişim hakkında fkir sahibi ol diye
Ayaklarının üzerinde durmak nedir ben iyi bilirim babam yedi yaşımdayken vefat etti
Üç kızız ve ben evin büyüyğüyüm erkek gibi her işe koşturdum
Annemden harçlık almadığım gibi kazandığımla ev geçindirdim diyebilirm
Sanırım biraz rahatı hakettim :))
Eşim zaten çalışıp çalışmama karışan bir tip değil
Bana çok yardımcıdır saolsun
Ama benim fikrim şu an onun karısına ve kızına bakmasından yana
Hiç de gocunmuyorum bu durumdan eşimden harçlık alıyorum çok da güzel oluyor
Hatta espri yapıyorum pazar harçlığından arttırıp kendime yatırım yapcam ona göre fazla ver harçlığı diye
Dediğin doğru on sene sonra işler değişebilir Allah göstermesin o zaman da o şartlara göre davranırız ne yapalım
Kolumda altın bileziğim var aç kalmam çalışırım zaten devlet memuruyum bakarım kendime kimseye muhtaç olmam
O kadar okulu da boşuna okumadık :)) Hayata bakışım bile farklı çocuğu yetiştirecek bir sürü bilgi birikimim var
ben okulu okuduk ziyan oldu diye de düşünmüyorum yani
Çok uzun yazdım :)) Kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?