2012 Şubat Anneleri

Canım bizimkisi tabiri caiz ise dozaşımı :))
Yeter gari bu kadar ayaklarımın üzerinde durduğum ben biraz da kıçımın üzerine yayılmak istiyorum : ))
Bu arada ben para biriktiriyorum
Çalışırken maaşımı atıyordum kenara kendi adıma hesabımda gizli değil eşimde biliyor :))
Şimdi de pazar harçlıklarından atcam du bakalım bu konu benim için yeni ama hallederiz :))
Ne kadar boşversem de alttan alta geleceği garantiliyorum galiba bu şekiilde :))

Biz bugün kızımla kentparka gittik gezdik
Yarın arkadaşın oğlunun doğum günü var ona hediye aldım
Sonra Doğan aldı bizi yemek yedik görümceme çaya gittik
Sanırım çok yürümüşüm bacaklarım ağrımış :))
Yarın annemle onun bi arkadaşının kızına ev görmeye gitcez
Akşamına da doğum gününe gitcez
Cuma günü de kayınvalidemlere gidilcek
Cumartesi kardeşimin kayınvalidesine
Pazar günü aiecek son park turunu atarız ve hafta biter :))

bende karar veriyorum ama bi türlü zayıflayamıyorum artık ne yesem eşim gözümün içine bakıyo dün annemin yanında 1 dilim baklava yiyodum aaaaaa sen bu saatte tatlı mı yiyosun dedi annemin y anında çok bozuldum:26:

canım haklısın ama korunma konusunda eşime hiç güvenmiyorum malesef kondom falan kullanacak biri değil hamileliğimden önce doğum kontrol hapı kullanıyodum ama zahmetli iş o yüzden sprial taktırdım.. gerçi sen haklısın benim eşim bi garip

selamlar kızlar, günaydın herkese

hazelim ve bukle ; zayıflama konusunda malesef karar vermek yetmiyor, düzgün bir şekilde diiyet yapmadıktan sonra, az yemeyle akşam yememeyle kilo verilmiyor(çok uzun süre bu yöntemlerin hepsini denedim ben)
ben diyetisyene gittim, gerçi verdiği listeler internette heryerde var, ama benim için önemli olan şu, kontrole gittiğimde bana verdiği hedefe ulaşıp ulaşmadığımdı ona hesap veriyorum çünkü,
şunu anladım, illa diyetisyene gitmekte şart değil, mesela eşin her hafta sana hedef versin sen listeni uygula(hafta max.1kg vermek en sağlıklısı)
bunlar yapılmayacak şeyler değil yeterki uygulanabilsin

şimdi 4,5kg kadar verdim aynaya baktığımda gördüğüm şey hoşuma gitmeye başladı,

isteyen olursa ben yine diyet listelerimi gönderirim

mozp her akşam özel mesaj kutumdan gönderdiğin diyet listene bakıyorum ama bi türlü başlayamıyorum halbuki daha önce de çok kısa sürede büyük kilolar vermiştim ama şimdi yapamıyorum sebep aramak istemiyorum ama kendini nasıl hissettiğinlede alakalı bence

yaşadığın sıkıntılardan ötürü bir türlü kendine gelemiyosun ondan oluyo canım

selamm millet
memoş gündüz hiç emmiyo daha kucağıma yatırınca anlıyo kalkıyo gece 1 kez emdi
sağınca cuk cuk içiyo biberonuda içecek nerdeyse
üç saatte bir sağıyorum mecbıur

tabikide canım kendini nasıl hissettiğinle alakalı,

mesela ben diyete başlamadan önce dur durak bilmeden bişeyler yiyordum, kızartmalar, hamur işleri, çikolata nutella vs.
artık akşamları oturduğumda kocaman bir göbek çıkıyordu ve ben bundan rahatsızlık duymaya başladım
gerçi çok kilom yoktu benim ama evlenmeden önceki gibi fit görünmek istiyorum derdim bu, şimdi 3-4kg.daha verirsem istedğim olacak ve yeniden 36beden giycem

selamm millet
memoş gündüz hiç emmiyo daha kucağıma yatırınca anlıyo kalkıyo gece 1 kez emdi
sağınca cuk cuk içiyo biberonuda içecek nerdeyse
üç saatte bir sağıyorum mecbıur

bizimkininde hiç emmeye niyeti yok, gece kalksa bile emmiyo
ama artık kafama takmıyorum emdiği kadar diyorum

birde bu gece hiç uyutmadı bizi sürekli bir mızırdanma huysuzluk, 05.30a kadar ben baktım sonra ben yattım babası baktı
üsteki dişleri çıkacak sanırım ondan bu huysuzluk

dün bütün gün 1 saatlik uykuyla durdu artık akşam 8 de kayıyo uykusuzluktan hala mızlanıyo uyumucakmış zor uyuttum seve seve öpe öpe
yarım saat sonra kalktı dururmu
evde babası var kuşlar var ortam kalabalık memoyu uyku tutarmı
saat 10 buçuğa kadar oturdu
200 ml süt içti sağdırıyo bana içiyo keyifle
sağarkende sütü gördükçe makinada yalanıyo kedi gibi bekliyo
sonrada az bişey muhallebi yedi uyudu gece güzel uyudu 3 e kadar
üçte uyandı üzerini değiştirdim çok terlemiş
hergece aynı şey üçte uyanıyo 10 dakika arabasıyla oynuyo
sonra yatırdım bekliyo uyanık biberon bekliyo süt vardı ama emsin diye vermedim iki çekti bıraktı memeyi yatırdım uyudu
sabah 6 da nasıl emiyo çok acıkmış
sonra 8 buçukta kalktı ama emmdi kahvaltı istedi verdim
ğstğnü başını batırdı yıkadım ardındanda 100 ml süt içti 11 buçuk gibi yattı birazdan uyanır
bu ara devamlı kalkıp oturuyo çok heycanlı bu yüzden pek uyumak istemiyo birde ellerini yere dayayım poposunu havaya kaldırıyo ayağa kalkmak için ama henüz başaramadı bakalım

Son düzenleme:

bizde de aynı şekilde
ben dişe bağlamıyorum. zira 8 dişi var.
tam da ağlamıyor gece mızırdanıyor.
su veriyorum, memeyi alıyor emmese bile yada ayağımda sallıyorum uyuyor
tam yerine bırakıyorum mızırdanmaya başlıyor.
ve ben büyük bir hata yapıyorum
aramıza yatırıyorum, gözü açıkta yatsa, aramızda uyuyor.
gözü açık yatagında asla uykuya gecemez
bizim yatagımızda pıt gözler kapanıyor.
onunla uyumak, aramızda olması hoşuma gidiyor ama
alışacak diye korkuyorum
sanırım alıştı 10 gündür

bizde de aynı şekilde
ben dişe bağlamıyorum. zira 8 dişi var.
tam da ağlamıyor gece mızırdanıyor.
su veriyorum, memeyi alıyor emmese bile yada ayağımda sallıyorum uyuyor
tam yerine bırakıyorum mızırdanmaya başlıyor.
ve ben büyük bir hata yapıyorum
aramıza yatırıyorum, gözü açıkta yatsa, aramızda uyuyor.
gözü açık yatagında asla uykuya gecemez
bizim yatagımızda pıt gözler kapanıyor.
onunla uyumak, aramızda olması hoşuma gidiyor ama
alışacak diye korkuyorum
sanırım alıştı 10 gündür

canım alışmış zatenn
biz bikere dışardaydık çok uykusu gelmişti göğsüme yatırdım uyudu şimdi her uykusu geldiğinde göğsümde uyumak istiyor ama izin vermiyorum yatağında uyuması konusunda ısrarcıyım

para biriktirmek tabiki olacak
benim dediğim gizli birikimim yok
ya ben hep kredi kartı kullanıyorum ve kart kullanmasını çok seviyorum. kasada vereceğin parayı hesaplama derdin olmuyor. pek parada istemek aklıma gelmiyor. nasıl olsa kart borcunu ödüyor. her yerde kat geçiyor.
pazarada götüremiyorum onu. kendim zaten gidemem tek başıma. pazar parası diye alamam.
sabah çıkarken vestiyere bazen bırakır lazım olur diye. ben de para lazım olmuyor diyorum
kuaföre giderken işte kaşa, föne o zaman lazım oluyor.

bilmiyorum ki birikim gizli olmalı mı?
ben hep altın bilezik kolumda diye düşündüm

o benim kokumu almak istiyor ya
aslında ben de onun kokusunu almak istiyorum
zira en tatlı hali uykudaki hali
gun içinde çok yoruyor yaramaz

o benim kokumu almak istiyor ya
aslında ben de onun kokusunu almak istiyorum
zira en tatlı hali uykudaki hali
gun içinde çok yoruyor yaramaz

evett yaa çok tatlı o koku
demin ağladı yatağında aldım hemen kafasını göğsüme dayadı saniyede içi geçti hış hış uyuyo ama işte napim geri koydum

canım hayatta hiçbişey garanti değil
mesela ben evim yerim var fazla fazla desem bile bir depreme bakar bir bakmışsın yok olmuş sıfıra sıfır don gömllek kalmışım ortada
para biriktirirsin çalınır bişey olur
bence gizliye gerek yok eşine söyle biriktiricem de haberi olsun ama devamlı şu kadar bu kadar oldu demene gerek yok

dün akşam üstü dışarı çıkmıştık karşı apartmanda ikizler var kız
tek yumurta ikizleri herşeyleri aynı ayırt edilmiyo kyafetleride aynı giymişler memoş onları görünce önce çok şaşırdı sonra çok güldü bakıp bakıp gülüyo kakır kakır

acaba 2 tane aynı şey görünce ne düşündü.

bize arkadasın 4 yaşında çocugu gelmişti. o zamanlar var mısın yok musun da üçüzler vardı
onları görünce dedi ki aaa üç tane ikiz!

bizimki de çocuklara pek bayılıyor. bebekler 7. aydan itibaren küçük çocukları ayırt edebiliyorlarmış. komşunun 3 yaşında torunu var onu görüne ağzını açarak yüzüne sarılıyor. kızı öpmeye çalışıyor.
bilgisayarın ekranında kendisini görünce çok gülüyor. bebek gördüğü için mutlu olyuor, aynada da çok gülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…