- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.801
biz seninle paralel şeyler yazmıştık, ohh çalışmaması ne kadar güzelmiş falan diye.
ben de 32 yaşında olmama rağmen 15 yıldır iş hayatındayım. yani çok yoruldum. eski sisteme göre 37 yaşında emekliliği hakediyordum.
ssk da ve emekli sandıgında günüm çok fazla.
ama bunca yıl ayakları üzerinde durmak zorunda olmak insanı yoruyor.
biz evlendiğimizde eşim asistandı ve eve neredeyse hiç uğramıyordu nöbetlerden
ve evin tüm yükü bendeydi. ev sahibine git, faturaları takip et, eve servis çağır, alış veriş yap,... falan falan
evet hayatın karşımıza ne çıkaracagı hiç belli olmaz. her kadının işi ve mesleği de olmalı
biraz da devlet memuru olmamaızdan rahat konuşuyoruz sanırım.
eşimden gizli para biriktirmem mesela
aman derim bu gün evi terk etmek zorunda kalsam, ayın 15. maaşım yatar, en fazla o kadar sıkıntı çekerim.
gizli birikime de bu anlamda gerek duymam.
şu an oğlum tüm vaktimi alıyor ve evin bu ıvır zıvır işlerini (nette halledilebilecekleri yapıyorum, gerisi evden çıkamadıgımdan eşim hallediyor) ohh valla ne güzel diyorum.
biz seninle paralel şeyler yazmıştık, ohh çalışmaması ne kadar güzelmiş falan diye.
ben de 32 yaşında olmama rağmen 15 yıldır iş hayatındayım. yani çok yoruldum. eski sisteme göre 37 yaşında emekliliği hakediyordum.
ssk da ve emekli sandıgında günüm çok fazla.
ama bunca yıl ayakları üzerinde durmak zorunda olmak insanı yoruyor.
biz evlendiğimizde eşim asistandı ve eve neredeyse hiç uğramıyordu nöbetlerden
ve evin tüm yükü bendeydi. ev sahibine git, faturaları takip et, eve servis çağır, alış veriş yap,... falan falan
evet hayatın karşımıza ne çıkaracagı hiç belli olmaz. her kadının işi ve mesleği de olmalı
biraz da devlet memuru olmamaızdan rahat konuşuyoruz sanırım.
eşimden gizli para biriktirmem mesela
aman derim bu gün evi terk etmek zorunda kalsam, ayın 15. maaşım yatar, en fazla o kadar sıkıntı çekerim.
gizli birikime de bu anlamda gerek duymam.
şu an oğlum tüm vaktimi alıyor ve evin bu ıvır zıvır işlerini (nette halledilebilecekleri yapıyorum, gerisi evden çıkamadıgımdan eşim hallediyor) ohh valla ne güzel diyorum.
zayıflamaya karar verdim kızlar...süt olsun diye yemekten kısmıyodum...ama artık 9 aylık oldu ek gıdada alıyo...sütü o kadar ihtiyacı yok....hem yine yediklerimde süt yapar....tek sıkıntı spor yapamam...kış geldi artık yürüyüş falan zor ...evde ne yapabilirsem artık
bukle sen niye kendine öyle eziyet ediuosun ki ...zaten cocuk doğurarak ve bakarak yeterince yıpranıyosun..bide sprial taktırıyosun bırak eşin korunsun...hem okey diye bişey var hepsinden zahmetsiz ve sağlıklı...eşler içinde kolaylık....yani bilmem ama sprial cok gereksiz bence....yanlış anlama benimki bi fikir sadece
selamlar kızlar, günaydın herkese
hazelim ve bukle ; zayıflama konusunda malesef karar vermek yetmiyor, düzgün bir şekilde diiyet yapmadıktan sonra, az yemeyle akşam yememeyle kilo verilmiyor(çok uzun süre bu yöntemlerin hepsini denedim ben)
ben diyetisyene gittim, gerçi verdiği listeler internette heryerde var, ama benim için önemli olan şu, kontrole gittiğimde bana verdiği hedefe ulaşıp ulaşmadığımdı ona hesap veriyorum çünkü,
şunu anladım, illa diyetisyene gitmekte şart değil, mesela eşin her hafta sana hedef versin sen listeni uygula(hafta max.1kg vermek en sağlıklısı)
bunlar yapılmayacak şeyler değil yeterki uygulanabilsin
şimdi 4,5kg kadar verdim aynaya baktığımda gördüğüm şey hoşuma gitmeye başladı,
isteyen olursa ben yine diyet listelerimi gönderirim
mozp her akşam özel mesaj kutumdan gönderdiğin diyet listene bakıyorum ama bi türlü başlayamıyorum halbuki daha önce de çok kısa sürede büyük kilolar vermiştim ama şimdi yapamıyorum sebep aramak istemiyorum ama kendini nasıl hissettiğinlede alakalı bence
mozp her akşam özel mesaj kutumdan gönderdiğin diyet listene bakıyorum ama bi türlü başlayamıyorum halbuki daha önce de çok kısa sürede büyük kilolar vermiştim ama şimdi yapamıyorum sebep aramak istemiyorum ama kendini nasıl hissettiğinlede alakalı bence
selamm millet
memoş gündüz hiç emmiyo daha kucağıma yatırınca anlıyo kalkıyo gece 1 kez emdi
sağınca cuk cuk içiyo biberonuda içecek nerdeyse
üç saatte bir sağıyorum mecbıur
bizimkininde hiç emmeye niyeti yok, gece kalksa bile emmiyo
ama artık kafama takmıyorum emdiği kadar diyorum
birde bu gece hiç uyutmadı bizi sürekli bir mızırdanma huysuzluk, 05.30a kadar ben baktım sonra ben yattım babası baktı
üsteki dişleri çıkacak sanırım ondan bu huysuzluk
birde bu gece hiç uyutmadı bizi sürekli bir mızırdanma huysuzluk, 05.30a kadar ben baktım sonra ben yattım babası baktı
bizde de aynı şekilde
ben dişe bağlamıyorum. zira 8 dişi var.
tam da ağlamıyor gece mızırdanıyor.
su veriyorum, memeyi alıyor emmese bile yada ayağımda sallıyorum uyuyor
tam yerine bırakıyorum mızırdanmaya başlıyor.
ve ben büyük bir hata yapıyorum
aramıza yatırıyorum, gözü açıkta yatsa, aramızda uyuyor.
gözü açık yatagında asla uykuya gecemez
bizim yatagımızda pıt gözler kapanıyor.
onunla uyumak, aramızda olması hoşuma gidiyor ama
alışacak diye korkuyorum
sanırım alıştı 10 gündür
Canım bizimkisi tabiri caiz ise dozaşımı :))
Yeter gari bu kadar ayaklarımın üzerinde durduğum ben biraz da kıçımın üzerine yayılmak istiyorum : ))
Bu arada ben para biriktiriyorum
Çalışırken maaşımı atıyordum kenara kendi adıma hesabımda gizli değil eşimde biliyor :))
Şimdi de pazar harçlıklarından atcam du bakalım bu konu benim için yeni ama hallederiz :))
Ne kadar boşversem de alttan alta geleceği garantiliyorum galiba bu şekiilde :))
canım alışmış zatenn
biz bikere dışardaydık çok uykusu gelmişti göğsüme yatırdım uyudu şimdi her uykusu geldiğinde göğsümde uyumak istiyor ama izin vermiyorum yatağında uyuması konusunda ısrarcıyım
o benim kokumu almak istiyor ya
aslında ben de onun kokusunu almak istiyorum
zira en tatlı hali uykudaki hali
gun içinde çok yoruyor yaramaz
para biriktirmek tabiki olacak
benim dediğim gizli birikimim yok
ya ben hep kredi kartı kullanıyorum ve kart kullanmasını çok seviyorum. kasada vereceğin parayı hesaplama derdin olmuyor. pek parada istemek aklıma gelmiyor. nasıl olsa kart borcunu ödüyor. her yerde kat geçiyor.
pazarada götüremiyorum onu. kendim zaten gidemem tek başıma. pazar parası diye alamam.
sabah çıkarken vestiyere bazen bırakır lazım olur diye. ben de para lazım olmuyor diyorum
kuaföre giderken işte kaşa, föne o zaman lazım oluyor.
bilmiyorum ki birikim gizli olmalı mı?
ben hep altın bilezik kolumda diye düşündüm
dün akşam üstü dışarı çıkmıştık karşı apartmanda ikizler var kız
tek yumurta ikizleri herşeyleri aynı ayırt edilmiyo kyafetleride aynı giymişler memoş onları görünce önce çok şaşırdı sonra çok güldü bakıp bakıp gülüyo kakır kakır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?