- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.821
o benim kokumu almak istiyor ya
aslında ben de onun kokusunu almak istiyorum
zira en tatlı hali uykudaki hali
gun içinde çok yoruyor yaramaz
bizde de aynı şekilde
ben dişe bağlamıyorum. zira 8 dişi var.
tam da ağlamıyor gece mızırdanıyor.
su veriyorum, memeyi alıyor emmese bile yada ayağımda sallıyorum uyuyor
tam yerine bırakıyorum mızırdanmaya başlıyor.
ve ben büyük bir hata yapıyorum
aramıza yatırıyorum, gözü açıkta yatsa, aramızda uyuyor.
gözü açık yatagında asla uykuya gecemez
bizim yatagımızda pıt gözler kapanıyor.
onunla uyumak, aramızda olması hoşuma gidiyor ama
alışacak diye korkuyorum
sanırım alıştı 10 gündür
napıyosunuz baekm dün çok yoruldum kızlar çamaşırları yıka as bi dünya ütü yaptım ütüyü servise götürdü eşim sabah çünkü oğlanı doyur yıka derken bittim valla...senfat o dert bendede var benim oğlumda yatağında hiç yatmıyor ısrarcı olmadım tabi birazda o sebep oldu ama...napcam kışın bilmiyorum şimdilik yer yatağındayız hepimiz amele gibiama kışın hasta olur olmaz odaya alışması gerek..kara kara düşünüyorum bende..köyden geleyim icabına bakcam..
beşiği park yatakmı canım salanıyomu
yok cnm mobilya ama sallanıyo tabi ben sallamaya alıştırmadım iyikide alışmamış sonra bıraktırması zor oluyo çevremde gördüğüm kadarıylaa
tabikide canım kendini nasıl hissettiğinle alakalı,
mesela ben diyete başlamadan önce dur durak bilmeden bişeyler yiyordum, kızartmalar, hamur işleri, çikolata nutella vs.
artık akşamları oturduğumda kocaman bir göbek çıkıyordu ve ben bundan rahatsızlık duymaya başladım
gerçi çok kilom yoktu benim ama evlenmeden önceki gibi fit görünmek istiyorum derdim bu, şimdi 3-4kg.daha verirsem istedğim olacak ve yeniden 36beden giycem
Hanımlar oglum 9 subat dogumlu.bugün aile hekimine götürdük kulaklari agriyor diye o dişten dolayı kulak sancisi yaparmış.benim biraz moralim bozuldu ,oğlum 8.5 kilo %40lı dilimdeymiş.%15 in altina dusmedikce sorun yok dedi hemsire ama ben kendime kizdim acaba yeteri kadar besleyemiyor muyum diye.2 yaşinda da bir kızım var.çalısıyorum ayni zamanda öğretmenim.sizler neler yediriyorsunuz bebeklerinize biraz kilo alsin lstiyorum oglum(
Canim ben fizik mezunuyum kazanması kolay okuması zordur bilirsin
Buna ragmen isteyerek yazdım çok severek okudum
Sonra master da yaptım bayılırım fiziğe
Öğretmenlik yaptım on sene dershanede şimdi başla de yine ders anlatmaya başlarım o kadar severim
ÖZel ders vermek istiyorum hatta ama öğrenci yok ben de aramıyorum ki kapıma da gelmiyor :))
Üniversiteyi de çalışarak okudum her haftasonu çalışırdım ve yaz tatilllerinde de
Niye anlatıyorum bunları biliyor musun biraz benim hakkımda geçmişim hakkında fkir sahibi ol diye
Ayaklarının üzerinde durmak nedir ben iyi bilirim babam yedi yaşımdayken vefat etti
Üç kızız ve ben evin büyüyğüyüm erkek gibi her işe koşturdum
Annemden harçlık almadığım gibi kazandığımla ev geçindirdim diyebilirm
Sanırım biraz rahatı hakettim :))
Eşim zaten çalışıp çalışmama karışan bir tip değil
Bana çok yardımcıdır saolsun
Ama benim fikrim şu an onun karısına ve kızına bakmasından yana
Hiç de gocunmuyorum bu durumdan eşimden harçlık alıyorum çok da güzel oluyor
Hatta espri yapıyorum pazar harçlığından arttırıp kendime yatırım yapcam ona göre fazla ver harçlığı diye
Dediğin doğru on sene sonra işler değişebilir Allah göstermesin o zaman da o şartlara göre davranırız ne yapalım
Kolumda altın bileziğim var aç kalmam çalışırım zaten devlet memuruyum bakarım kendime kimseye muhtaç olmam
O kadar okulu da boşuna okumadık :)) Hayata bakışım bile farklı çocuğu yetiştirecek bir sürü bilgi birikimim var
ben okulu okuduk ziyan oldu diye de düşünmüyorum yani
Çok uzun yazdım :)) Kusura bakmayın
selamm millet
memoş gündüz hiç emmiyo daha kucağıma yatırınca anlıyo kalkıyo gece 1 kez emdi
sağınca cuk cuk içiyo biberonuda içecek nerdeyse
üç saatte bir sağıyorum mecbıur
bende karar veriyorum ama bi türlü zayıflayamıyorum artık ne yesem eşim gözümün içine bakıyo dün annemin yanında 1 dilim baklava yiyodum aaaaaa sen bu saatte tatlı mı yiyosun dedi annemin y anında çok bozuldum:26:
canım haklısın ama korunma konusunda eşime hiç güvenmiyorum malesef kondom falan kullanacak biri değil hamileliğimden önce doğum kontrol hapı kullanıyodum ama zahmetli iş o yüzden sprial taktırdım.. gerçi sen haklısın benim eşim bi garip
gündzleri filan koysan yatağına orda oynatsan oyuncakla filan benimki öyle alıştı
Hanımlar oglum 9 subat dogumlu.bugün aile hekimine götürdük kulaklari agriyor diye o dişten dolayı kulak sancisi yaparmış.benim biraz moralim bozuldu ,oğlum 8.5 kilo %40lı dilimdeymiş.%15 in altina dusmedikce sorun yok dedi hemsire ama ben kendime kizdim acaba yeteri kadar besleyemiyor muyum diye.2 yaşinda da bir kızım var.çalısıyorum ayni zamanda öğretmenim.sizler neler yediriyorsunuz bebeklerinize biraz kilo alsin lstiyorum oglum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?