- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.381
Geldim kızlarrrrrrDoktorumuzla tanıştım, çok babacan bir adam.Bebeğime ultrasonda yaklaşık 10 dk. kadar baktı.Herşeyin normal gözüktüğünü, boyunun iyi olduğunu bir sorun olmadığını ve rahat olmamı söyledi.Ense ölçümünü yaptı.Hatta bebeğim uyuşuk durduğundan karnımı bi salladı, yavrum hemen hareket etti Tekrar kalp atışlarını dinletip normal olup olmadığına baktı.Ense kalınlığının normal olduğunu söyledi.Sonra aynı yerde kan verdim, sonucu 1 hafta sonra öğreneceğim.Ama yeni randevum 3 hafta sonra.
10 Ağustosa randevu verdi, sırada 3lü test var dedi, ayrıca 4 boyutluya gireceksin sana cd vericez dedi.10 Ağustosta kısmetse cinsiyetini de öğreniyoruzElevit yazdı banada.
Fiyatlara gelince muayene için 25 TL. 2li test için ise 30TL. ödedim.
nasıl alıyosun canım ya hayret valla sizin için almak dert benim için vermek :) vermek daha kolay ki bişeye canım sıkılsın moralim bozulsun yiyemiyorum ben düğüne yakıneşimle tartıktık o zamn 42 kiloya düşmüştüm ama hiç 50 olmadım hamileliğimde hayalim 60 olmak biliyorumki bebek olunca sıkılcam bunalcam yorulcam hemen vercem yapım böyle demekki halama cekmişim halam 55 yasında 50 kilo 6 cocugu var bi gram almamış kadın nm korkum bebeğimin saglıksız olmasıbenm yüzümden gelişim geriliği olursa bi hastalıgı cok üzülürüm zorla yemek yiyorum süt içiyorum içer içmez cıkarıyorum olsun içiyorum korkudan annelik böyle bişi((
bu sözler banaysa yanlış anlamışsın
Geldim kızlarrrrrrDoktorumuzla tanıştım, çok babacan bir adam.Bebeğime ultrasonda yaklaşık 10 dk. kadar baktı.Herşeyin normal gözüktüğünü, boyunun iyi olduğunu bir sorun olmadığını ve rahat olmamı söyledi.Ense ölçümünü yaptı.Hatta bebeğim uyuşuk durduğundan karnımı bi salladı, yavrum hemen hareket etti Tekrar kalp atışlarını dinletip normal olup olmadığına baktı.Ense kalınlığının normal olduğunu söyledi.Sonra aynı yerde kan verdim, sonucu 1 hafta sonra öğreneceğim.Ama yeni randevum 3 hafta sonra.
10 Ağustosa randevu verdi, sırada 3lü test var dedi, ayrıca 4 boyutluya gireceksin sana cd vericez dedi.10 Ağustosta kısmetse cinsiyetini de öğreniyoruzElevit yazdı banada.
Fiyatlara gelince muayene için 25 TL. 2li test için ise 30TL. ödedim.
Cnm gözün aydın nerde yaptırdın test çok uygun yapmışlar. Bana gittiğim hastane 200 lira dedi. Devlette yaptırcam bende.
evet sinirlendim parça pinçik yolmak istiyorum beni üzüp ağlatanları meşin sopasıyla dövmek istiyorum her yerini tutup ısırıp koparmak işkence etmek istiyorum nasıl delirtti beni herkesn içinde gururum kırıldı ne yani ben yapamaz mıyım cocuk küçümsüyo beni aptalll gerizekalı aklıma geldikce cıldırıyorum üniversite mezunu yüksek lisans yapmış insanlar bide insan olamadıktan sonra gidip bi su içeym sinirlerm bozuldu
benden baya bi test istediler, daha önceki sayfalarda ayrıntılı olarak vermiştim listeyi.ama şimdi rapor yanımda değilim tam olarak hatırlamıyorum:S
evet sinirlendim parça pinçik yolmak istiyorum beni üzüp ağlatanları meşin sopasıyla dövmek istiyorum her yerini tutup ısırıp koparmak işkence etmek istiyorum nasıl delirtti beni herkesn içinde gururum kırıldı ne yani ben yapamaz mıyım cocuk küçümsüyo beni aptalll gerizekalı aklıma geldikce cıldırıyorum üniversite mezunu yüksek lisans yapmış insanlar bide insan olamadıktan sonra gidip bi su içeym sinirlerm bozuldu
Yavrum sen de az hazır cevap olup diyeydin ya ; "Aaaa sağol tatlım, desene doğumdan sonra da fit olucam, kilo verecem diye canımın çıkmasına gerek kalmıcak" diye..
oh ne güzel rahatlamışsındır canım. demekki senin doktor benim pazartesi gittiğim gibi 3lü test karşıtı değil :)
Cnm gözün aydın nerde yaptırdın test çok uygun yapmışlar. Bana gittiğim hastane 200 lira dedi. Devlette yaptırcam bende.
Ben de tencere yemeği yiyemiyorum pek. Meyveyi bol yemeye çalışıyorum...
Yeşillik de eh yiyorum sayılır...Bebeğim şu an haftasına göre tam normal boyda. Önceden biraz uzundu.
Ama babası da minyon, babaya çekecek sanırım minnoş
Ben de tencere yemeği yiyemiyorum pek. Meyveyi bol yemeye çalışıyorum...
Yeşillik de eh yiyorum sayılır...Bebeğim şu an haftasına göre tam normal boyda. Önceden biraz uzundu.
Ama babası da minyon, babaya çekecek sanırım minnoş
Canım sen gittin mi 2li test icin?
Gittim tatlım, yarım saat önce girdim eve, çok yoruldum hava da aşırı sıcak..Cicilerini de güle güle giysin bebişinÇok beğendim Ben de elim boş dönmiyim diye pudra aldım bebek pudrası
aynen cnm ben de tencere yemeği yiyemiyorum. pişirirken sıkıntı yok, güzel güzel pişiriyorum özenerek. ama ağzıma bi kaşık almamla midem kalkıyosuyuna ekmek banıyorum biraz o kadar. çorba içebiliyorum en rahat. en iyisi sebze çorbası yapiym bundan sonra, hiç olmazsa sebze vitaminini öyle almış olurum... kabızlık da var zaten, okadar kayısı yiyorum bana mısın demio
Rahatladım çok şükür, umarım sonucu aldığımda da daha çok rahatlamış olurum, darısı sizlerin başına.
Neden 3lü teste karşı ?
Resim yok mu ay cok merak ediyorum yaa nasıl oldular bu haftalarda diyeee. Sagol canım esimi kandırdım aldırdım 1-2 parca bisey
Seninki de gule gule kullansın pudrasını
bu sözler banaysa yanlış anlamışsın
aynen cnm ben de tencere yemeği yiyemiyorum. pişirirken sıkıntı yok, güzel güzel pişiriyorum özenerek. ama ağzıma bi kaşık almamla midem kalkıyosuyuna ekmek banıyorum biraz o kadar. çorba içebiliyorum en rahat. en iyisi sebze çorbası yapiym bundan sonra, hiç olmazsa sebze vitaminini öyle almış olurum... kabızlık da var zaten, okadar kayısı yiyorum bana mısın demio
Böyle sebzeyle, bulgurla,patatesle filan yapılan meze tarzı şeyleri denesen canım? Hem ağır olmuyor, hem lezzetli, hem de besleyici oluyor Bulgur da,patates de çok faydalı
Ben de pişiremiyorum, pişiren olursa yiyorum ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?