2012 Şubat Anneleri

oh ne güzel rahatlamışsındır canım. demekki senin doktor benim pazartesi gittiğim gibi 3lü test karşıtı değil :)

moralim çok bozuk kilomu yoksa su'mu topluyor vücüt anlamadım... hemilelik öncesinden çok daha az yiyorum ama git gide şişiyorum kendime baktıkça ağlamak geliyor içimden...

Yavrum sen de az hazır cevap olup diyeydin ya ; "Aaaa sağol tatlım, desene doğumdan sonra da fit olucam, kilo verecem diye canımın çıkmasına gerek kalmıcak" diye..

sen iyice psikopata bağladın bacım bence başka şeylerle uğraş at onu kafandan.. bu arada ben meyve yemiyorum yaa süt yoğurt falan çok tüketiyorum moralim bozuldu şimdi bu akşamdan itibaren meyve yesem iyi olcak

oh ne güzel rahatlamışsındır canım. demekki senin doktor benim pazartesi gittiğim gibi 3lü test karşıtı değil :)

Rahatladım çok şükür, umarım sonucu aldığımda da daha çok rahatlamış olurum, darısı sizlerin başına.
Neden 3lü teste karşı ?

Cnm gözün aydın nerde yaptırdın test çok uygun yapmışlar. Bana gittiğim hastane 200 lira dedi. Devlette yaptırcam bende.

Sağol canım, ben Samsun'dayım, burda özel bir hastaneye gitmeye başladım.

aynen cnm ben de tencere yemeği yiyemiyorum. pişirirken sıkıntı yok, güzel güzel pişiriyorum özenerek. ama ağzıma bi kaşık almamla midem kalkıyo suyuna ekmek banıyorum biraz o kadar. çorba içebiliyorum en rahat. en iyisi sebze çorbası yapiym bundan sonra, hiç olmazsa sebze vitaminini öyle almış olurum... kabızlık da var zaten, okadar kayısı yiyorum bana mısın demio

az kaldı yakında herşeyi yemeye başlarız. yeterki yemek yapanlarımız olsun. çünkü ben iyice miskin bişi oldum tatilde

Gittim tatlım, yarım saat önce girdim eve, çok yoruldum hava da aşırı sıcak..Cicilerini de güle güle giysin bebişin Çok beğendim Ben de elim boş dönmiyim diye pudra aldım bebek pudrası

Resim yok mu ay cok merak ediyorum yaa nasıl oldular bu haftalarda diyeee. Sagol canım esimi kandırdım aldırdım 1-2 parca bisey
Seninki de gule gule kullansın pudrasını

Böyle sebzeyle, bulgurla,patatesle filan yapılan meze tarzı şeyleri denesen canım? Hem ağır olmuyor, hem lezzetli, hem de besleyici oluyor…Bulgur da,patates de çok faydalı…
Ben de pişiremiyorum, pişiren olursa yiyorum ama :)

Rahatladım çok şükür, umarım sonucu aldığımda da daha çok rahatlamış olurum, darısı sizlerin başına.
Neden 3lü teste karşı ?

gerçekten anlattığı şeylerden pek birşey anlayamadım o halde. ama özetle şöyle dedi. diyelim bebeğin sağlıklı olma ihtimali %90 veya üzeri çıktı. bizim 3lü test yapmamız 5 anneye amniosentez uygulamamız anlamına gelir ve bunu da istemeyiz ben de haklısınız dr bey dedim. nasılsa sadece 1-2 kere muayene olacağım. 3lü testimi de eğer bundan daha geçerli bir açıklama duymazsam kesinlikle yaptıracağım...

Resim yok mu ay cok merak ediyorum yaa nasıl oldular bu haftalarda diyeee. Sagol canım esimi kandırdım aldırdım 1-2 parca bisey
Seninki de gule gule kullansın pudrasını

Resim var canım da yalnız ben evdeyim.Kart okuyucum yok evden atamıyorum resim.İşe gidince eklerim.Biraz bulanık ama idare edersin

bu sözler banaysa yanlış anlamışsın

sen mi :)) senle ne alkası var hey yarabbim sen yoksa bizim kurumda mı calışıyosun acaba biz hamile olunca hakkaten alıngan mı olduk sen niye alınıyosn canım ben sana demedm cevremdeki dengesizlere diyorum lafım meclisten dışarı kimse üstüne alınmasın :)))) güldürdün beni varya hiçç gülesm yokt

ben kendim yaptığımda yiyemiyordum geçen haftaya kadar, mesela taze fasulyeden tiksindim yiyemiyorum şu anda(((
ama başkaları yapınca yiorum eeee ben de yemek yapmıyorum kayınvaldeme gidip yiorum meyveye gelince iştahım bayağı açık, ilginç ilginç tropikal meyveleri bile yiorum:)))

sebzeli pilav gibi mi cnm? aklıma yattı gibi, bi deniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…