- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.401
Resim var canım da yalnız ben evdeyim.Kart okuyucum yok evden atamıyorum resim.İşe gidince eklerim.Biraz bulanık ama idare edersin
sebzeli pilav gibi mi cnm? aklıma yattı gibi, bi deniyim
ben kendim yaptığımda yiyemiyordum geçen haftaya kadar, mesela taze fasulyeden tiksindim yiyemiyorum şu anda(((
ama başkaları yapınca yiorum eeee ben de yemek yapmıyorum kayınvaldeme gidip yiorummeyveye gelince iştahım bayağı açık, ilginç ilginç tropikal meyveleri bile yiorum:)))
Evet sebzeli pilav olur mesela. Ya da uydur mesela, bulguru kabart içine yeşillik doğra.Gerçi ona genelde kısır diyolar ama
Yada patatesi haşla, içine bişeyler kat ye filan
Ay cok merak ediyorum yaa Gordun mu hareket ediyor muydu cinsiyetiyle ilgili bisey dedi mi doktor anlat yahu yarına kadar nasıl sabredicem ben
özellikle kabuklu patates çok faydalı, fırına atın közleyin bebeğe çok yararlıymış...
bak şimdi böyle dedin ya. canım bol yeşillikli, limonlu patates salatası çekti
Hareket etmesin diye çikolata yemedim, hani hareket ederse ölçmesi zor olur dedim ama, doktor hareketsiz diye salladı bi göbeğimiSonra benimki poposunu döndü bize al bunu seyret der gibi. Sonra tekrar döndü ölçümlerini yaptı ama cinsiyet için 10 Ağustos tarihini verdi Ben de görürüz sanmıştım ama söylemedi.
Hareket etmesin diye çikolata yemedim, hani hareket ederse ölçmesi zor olur dedim ama, doktor hareketsiz diye salladı bi göbeğimiSonra benimki poposunu döndü bize al bunu seyret der gibi. Sonra tekrar döndü ölçümlerini yaptı ama cinsiyet için 10 Ağustos tarihini verdi Ben de görürüz sanmıştım ama söylemedi.
Aaaaa Ben de kendi hesaplarımca eger bu sefer gostermezse 7 agustosta pazar gunu esimle birlikte gidiyim diyordum. Doktor seni cagırdıysa ben de ogrenirim o zamana dimiiiiiiiAy Canım cok heycanlıyım yaaaa icim kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
poposunu yerim ben onun yaaa :) maşallah cnm, Allah sağlıkla tamamına erdirsin. ölçümler nasıl çıktı, belli mi sonuçlar?
Rahatladım çok şükür, umarım sonucu aldığımda da daha çok rahatlamış olurum, darısı sizlerin başına.
Neden 3lü teste karşı ?
Sağol canım, ben Samsun'dayım, burda özel bir hastaneye gitmeye başladım.
Aaaaaa ne güzel bende samsunluyum ama istanbulda yaşıyorum.
HehehheBana doktor 12+2sin dedi, birazdan tickerımı yenilicem ona göre.7sinde belli olur bence senin
bak şimdi böyle dedin ya. canım bol yeşillikli, limonlu patates salatası çekti
Bence var ya kızın olucak icime oyle dogdu..
Ben marketten buldum onu, adresini bana özelden atsana tatlım sana yollayayım kargoyla,1 günde elinde olur.Ay sus benimde canım çok çekiyor onuAma yeşil soğan yok bulamıyorum:84:
Ay eyvah, bir de pek yemek ismi söylememeye gayret ediyordum. Tavsiye vericem derken...Hay Allah...
İstanbuldaysan gel sana yapayım
benim de canım çekti şimdi eve gidiyorum mesai bitti, gider gitmes yapıcam:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?