2012 Şubat Anneleri

Resim var canım da yalnız ben evdeyim.Kart okuyucum yok evden atamıyorum resim.İşe gidince eklerim.Biraz bulanık ama idare edersin

Ay cok merak ediyorum yaa Gordun mu hareket ediyor muydu cinsiyetiyle ilgili bisey dedi mi doktor anlat yahu yarına kadar nasıl sabredicem ben

Ben de bi ara kayınvalideden beslendim sürekli...Sonra annem üstüne su katılıp ocağa konulmaya hazır şekilde dondurup getirmiş, biraz da onlarla idare ettim...
Şimdie skisi kadar midem kötü değil de,tembelleştim canım mutfağa girmek istemiyo

Ay cok merak ediyorum yaa Gordun mu hareket ediyor muydu cinsiyetiyle ilgili bisey dedi mi doktor anlat yahu yarına kadar nasıl sabredicem ben

Hareket etmesin diye çikolata yemedim, hani hareket ederse ölçmesi zor olur dedim ama, doktor hareketsiz diye salladı bi göbeğimi Sonra benimki poposunu döndü bize al bunu seyret der gibi.Sonra tekrar döndü ölçümlerini yaptı ama cinsiyet için 10 Ağustos tarihini verdi Ben de görürüz sanmıştım ama söylemedi.

Aaaaa Ben de kendi hesaplarımca eger bu sefer gostermezse 7 agustosta pazar gunu esimle birlikte gidiyim diyordum. Doktor seni cagırdıysa ben de ogrenirim o zamana dimiiiiiii Ay Canım cok heycanlıyım yaaaa icim kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

poposunu yerim ben onun yaaa :) maşallah cnm, Allah sağlıkla tamamına erdirsin. ölçümler nasıl çıktı, belli mi sonuçlar?

Hehehhe Bana doktor 12+2sin dedi, birazdan tickerımı yenilicem ona göre.7sinde belli olur bence senin

poposunu yerim ben onun yaaa :) maşallah cnm, Allah sağlıkla tamamına erdirsin. ölçümler nasıl çıktı, belli mi sonuçlar?

Aminn canım hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah Bebeğimin ensesini ölçtü ölçü normal ama seninkiyle karşılaştırılcak dedi, benim değerlerle yani, sonucu 1 hafta sonra alıcam canım.

Aaaaaa ne güzel bende samsunluyum ama istanbulda yaşıyorum.

Bence var ya kızın olucak icime oyle dogdu..

Benim de öyleydi hep, ama son 2 haftadır belli olmaz erkek de olabilir demeye şüphe etmeye başladım.Kız olursa bizim sülale havaya uçar sevinçten
Bakalım artık 1 ay içinde hemen hemen hepimizin bebişlerinin cinsiyeti belli olacak harika ya

Benden önce giren hanıma kızmış doktor neden aç geldin, kıpırdamıyor diye. Ben de kahvaltı etmeden gitmiştim, güya kan vereceğim ya. Bir panikle kek yedim. Bilmem onun etkisinden mi artık, bizimki de poposuyla bacakları havaya havaya kaldırıyordu, sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…