- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.341
kızlar öğle arası yemege indim burda bi arkads var 37 yasında falan ama allah kimseye aratmasın cocugu yok tedavi görüyo ve ben cok istiyodum onun hamile olmasını hep keşke siz hamile olsaydınız derdim cünkü benm yasım küçük 24 yasındayım herneyse beni gördü nasılsın dedi midem biraz fena ama idare ediyorum dedim bugünde dar bi beyaz pantolon beyaz bi gömlek giydim belden oturtmalı kaç aylık oldu dedi bende haftaya 3 ay olcak teyzesi dedim güldü karnıma baktı ciddimi hani hiç belli değil cıkmamış ki yoksa bizi kandırıyo msun dedi hamile demeye sahit lazım ya dedi yanındaki arkadsına seslendi baksana allah aşkına incecik ya kandırıyo bu bizi dedi sinirlendim belki şakasına dedi belkide o şişman oldugu için kendisi 90 kilo falan bende alayım istiyo galiba tartıldm aynı kilo hiç kilo almamışımne yesem cıkıyor 3 aydan sonra alırım belki hem onane cok sinir oldum dalga gecti benle sen sıfır bedensindir dedi yakıştıramadı galiba bana anneliği sanki sen yapamazsın der gibiydi cok üzüldüm ağladm kızlarda kızdı delimisn dediler zoruma gitti.... bi daha ona bişi demicem gıcık nolucak
kızlar öğle arası yemege indim burda bi arkads var 37 yasında falan ama allah kimseye aratmasın cocugu yok tedavi görüyo ve ben cok istiyodum onun hamile olmasını hep keşke siz hamile olsaydınız derdim cünkü benm yasım küçük 24 yasındayım herneyse beni gördü nasılsın dedi midem biraz fena ama idare ediyorum dedim bugünde dar bi beyaz pantolon beyaz bi gömlek giydim belden oturtmalı kaç aylık oldu dedi bende haftaya 3 ay olcak teyzesi dedim güldü karnıma baktı ciddimi hani hiç belli değil cıkmamış ki yoksa bizi kandırıyo msun dedi hamile demeye sahit lazım ya dedi yanındaki arkadsına seslendi baksana allah aşkına incecik ya kandırıyo bu bizi dedi sinirlendim belki şakasına dedi belkide o şişman oldugu için kendisi 90 kilo falan bende alayım istiyo galiba tartıldm aynı kilo hiç kilo almamışımne yesem cıkıyor 3 aydan sonra alırım belki hem onane cok sinir oldum dalga gecti benle sen sıfır bedensindir dedi yakıştıramadı galiba bana anneliği sanki sen yapamazsın der gibiydi cok üzüldüm ağladm kızlarda kızdı delimisn dediler zoruma gitti.... bi daha ona bişi demicem gıcık nolucak
Saçmalama tatlım, ben de hiç alamadım. Gayet de normal...Hastanede gördüğüm benimle aynı haftalarda kaç tane kız vardı, hiç birinin de hamile olduğu belli olmuyordu...
Takma kafana, o ablayı da mazur gör...Kolay değil onun psikolojisi de, bazen insan kırıcı olabiliyor.
Allah kimseye evlat aratmasın, evlat hasretiyle sınamasın...
Belki de imrendi, yada kıskandı diyelim böyle yaptı.Sen alınma boşver.
Ben kendi yorumumla söyledim canım…
Ama senin zaten tek bir yerde bakılmış oluyor. Doktorun zaten devlette. Kendi muayenehanesinde de baksa, hastanede de baksa o bakıyor. Sonra yine aynı hastanede kan tahlilleri bakılıyor.
Senin doktorun da aynı referans aralıklarını kullanarak risk analizi yapıyor…
Demek istediğim her hastanenin her laboratuarın referans aralıkları, cihaz kalibrasyonları farklı, tutmayabilir belki…
Ama senin tek elden çıkmış oluyor zaten…
Yani yine de doktor değilim, dediğim gibi bu benim mantığım.
ooff offf sen gel bide o konuşmaları bana sor ne demiyolarki.. bende zayıfım bitek hamilelik değil ondan öncede bu kilo yüzünden beni bunalıma soktu insanlarşişman insanlara nasıl şişkosun demeye çekiniliyosa bence zayıflarada aynı dikkatle konuşmak gerekiyo.. ben 48 kilo 170 boyundayım kendimle barışıkken bunalıma soktular beni ve hala saçma muhabbetler sürüyo yok sen bezelye yutmuş solucan gibi olursun yok öle yok böle olursun pofff bozmak istemiyorum kimseyi ama kime patlıycam bilemiyorum..
aynen banada öyle diyolar bende 160 boyundayım 45 dim şimdi 44 oldum ne var ya insanlar zayıf olamazmı ben mide bulantısından ölüyorum ne yesem cıkıyor illa şişman mı olalım ilk aylarda normalmiş hem 9 ayda hiç almasam bile ona nee o kim ki delircem yaa şişmanlarada yorum yapıyolar arkadsm 65 kilo onada sanki o değil sen hamilesn demişler kime ne yorum yapıyolar hem de kendilerine bakmadan deli oldum ya sinirleniyorum eşimde deli etti onlara bişey demiyo ben büyütüyomuşum o kendine baksın koca göbek koca popolu zor yürüyo 100 kilo hıh
:)))))))) yürrüüü be cerenim kim tutar seni, saydır saydır rahatla dök içini..
Arkadaşlar ortalama gebeliklerimiz hepimizin aynı sayılır. Hamile kaldıgınızdan beri kaç kilo aldınız?
rahatlamıyorum gecmiyor hırsım oturdum agladım acaba bende mi sorun diye zaten korkuyorum bebegm 4 gün geri diye ikili teest ne olacak diye telaştayım bide kalkmış yorum yapıyo ben mi bakamıyorum kendime napayım üzüldüm cok eşime dahacok kızdım konuşmicam akşam onlaa küstüm ona cekilmez olmuşum kilo alıncada aglarmışım ben onunu cocugunu tasıyorum bin bir zahmet işe geliyorum içim dışıma cıkıyor bisürü dengesizle uğrasıyorum bana destek olacagına şikayet ediyor hiç yapmazdı sevmiyo demekki artık bıktı benden herkese gıcık oluyorum bugün deliriyorummm :'( kilo alırsın bisürü saçma sapan sey derler almazsın yine derler allahım bize söyle güç kuvvet ver bebeişlerimizi sağlıkla bi avazda doğuralım görsünler bakalım nasıl oluyormuş hıh
Ben özel hast. doktorun verdigi testleri gittim devlette yaptırdım hic de para vermedim.
Özelden 290 ile 345 arası sordum fiyatlarını gittim devlette yaptırdım. Bence bosuna vermissiniz o kadar para. O da aynı sonucu cıkarıyor o da
canım ben 500 tl verdim, merak etme özelde böyle oluyor. 470 bi kes verdim daha sonra idrar için de 35 fln verdim.
arkadaşlar sizler allahın en sevdiğisiniz heralde :) kıymetini bilmiyorsunuz... dediğiniz kilolara düşebilmek için ben yıllardır aç geziyorum ve hamile kaldığımdan beri rejimi bıraktım hızla kilo alıyorum... üzmeyin kendinizi bu aydan sonra istemesenizde alacaksınız.
rahatlamıyorum gecmiyor hırsım oturdum agladım acaba bende mi sorun diye zaten korkuyorum bebegm 4 gün geri diye ikili teest ne olacak diye telaştayım bide kalkmış yorum yapıyo ben mi bakamıyorum kendime napayım üzüldüm cok eşime dahacok kızdım konuşmicam akşam onlaa küstüm ona cekilmez olmuşum kilo alıncada aglarmışım ben onunu cocugunu tasıyorum bin bir zahmet işe geliyorum içim dışıma cıkıyor bisürü dengesizle uğrasıyorum bana destek olacagına şikayet ediyor hiç yapmazdı sevmiyo demekki artık bıktı benden herkese gıcık oluyorum bugün deliriyorummm :'( kilo alırsın bisürü saçma sapan sey derler almazsın yine derler allahım bize söyle güç kuvvet ver bebeişlerimizi sağlıkla bi avazda doğuralım görsünler bakalım nasıl oluyormuş hıh
evlendiğimden beri 8 kilo, hamileliğin başından beri 500 gr aldım. anlayacağınız kociş bebişten daha çok kilo yapıyor
arkadaşlar sizler allahın en sevdiğisiniz heralde :) kıymetini bilmiyorsunuz... dediğiniz kilolara düşebilmek için ben yıllardır aç geziyorum ve hamile kaldığımdan beri rejimi bıraktım hızla kilo alıyorum... üzmeyin kendinizi bu aydan sonra istemesenizde alacaksınız.
Arkadaşlar ortalama gebeliklerimiz hepimizin aynı sayılır. Hamile kaldıgınızdan beri kaç kilo aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?