- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.421
Hadi yaaGelmiyor musun tatile felan?
Ben marketten buldum onu, adresini bana özelden atsana tatlım sana yollayayım kargoyla,1 günde elinde olur.
Benim de öyleydi hep, ama son 2 haftadır belli olmaz erkek de olabilir demeye şüphe etmeye başladım.Kız olursa bizim sülale havaya uçar sevinçten
Bakalım artık 1 ay içinde hemen hemen hepimizin bebişlerinin cinsiyeti belli olacak harika ya
Geldim kızlarrrrrrDoktorumuzla tanıştım, çok babacan bir adam.Bebeğime ultrasonda yaklaşık 10 dk. kadar baktı.Herşeyin normal gözüktüğünü, boyunun iyi olduğunu bir sorun olmadığını ve rahat olmamı söyledi.Ense ölçümünü yaptı.Hatta bebeğim uyuşuk durduğundan karnımı bi salladı, yavrum hemen hareket etti Tekrar kalp atışlarını dinletip normal olup olmadığına baktı.Ense kalınlığının normal olduğunu söyledi.Sonra aynı yerde kan verdim, sonucu 1 hafta sonra öğreneceğim.Ama yeni randevum 3 hafta sonra.
10 Ağustosa randevu verdi, sırada 3lü test var dedi, ayrıca 4 boyutluya gireceksin sana cd vericez dedi.10 Ağustosta kısmetse cinsiyetini de öğreniyoruzElevit yazdı banada.
Fiyatlara gelince muayene için 25 TL. 2li test için ise 30TL. ödedim.
ay canım benim sevindim senin adına bebeişini gördün mutlusun tabi :) bende merak ediyorum napıyo ufaklık nasıl büyüdümü elleri ayakları cıktımı iyice diye aklım hep onda demekki cikolata yemek gerekiyomuş :))) iyi cinsiyet için 20 gün beklicen yani inşallah gösterir kendini o zaman bizimkiler nolcak bakalım bede salı gitcem büyük bi merakla bekliyorum fotonu en kısa zamanda koy da görelim yeğenimizi :)))
rahatlamıyorum gecmiyor hırsım oturdum agladım acaba bende mi sorun diye zaten korkuyorum bebegm 4 gün geri diye ikili teest ne olacak diye telaştayım bide kalkmış yorum yapıyo ben mi bakamıyorum kendime napayım üzüldüm cok eşime dahacok kızdım konuşmicam akşam onlaa küstüm ona cekilmez olmuşum kilo alıncada aglarmışım ben onunu cocugunu tasıyorum bin bir zahmet işe geliyorum içim dışıma cıkıyor bisürü dengesizle uğrasıyorum bana destek olacagına şikayet ediyor hiç yapmazdı sevmiyo demekki artık bıktı benden herkese gıcık oluyorum bugün deliriyorummm :'( kilo alırsın bisürü saçma sapan sey derler almazsın yine derler allahım bize söyle güç kuvvet ver bebeişlerimizi sağlıkla bi avazda doğuralım görsünler bakalım nasıl oluyormuş hıh
offf boşver ya, ben şuan tam 55 kiloyum, bir yıl önce 47 kiloydum. o zamanlar bana da çok laf atarlardı. bir kulağımdan girer öbür kulağımdan hooooooooooop çıkardı. hala daha zayıfsın diyenler varvalla ben onu bunu bilmem, 2 gün önce doktorum beslenmeden bahsederken kilon ideal hamurişi sana serbest dedii. ohhhh, sefam olsun
ben kendim yaptığımda yiyemiyordum geçen haftaya kadar, mesela taze fasulyeden tiksindim yiyemiyorum şu anda(((
ama başkaları yapınca yiorum eeee ben de yemek yapmıyorum kayınvaldeme gidip yiorummeyveye gelince iştahım bayağı açık, ilginç ilginç tropikal meyveleri bile yiorum:)))
Ay eyvah, bir de pek yemek ismi söylememeye gayret ediyordum. Tavsiye vericem derken...Hay Allah...
İstanbuldaysan gel sana yapayım
Ay canım ya düşünmen yeter, lütfen hamile bir bayanı duygulandırmaÇok teşekkür ederim, marketlere bakmadım ben pazara baktım :26:Markette bulabilirim o zaman, olmadı yeşil soğansız yerim canım maksat patatese yağ ve limon sıkmak :)) Tekrar tekrar sağol düşünmen yeter
Benden önce giren hanıma kızmış doktor neden aç geldin, kıpırdamıyor diye. Ben de kahvaltı etmeden gitmiştim, güya kan vereceğim ya. Bir panikle kek yedim. Bilmem onun etkisinden mi artık, bizimki de poposuyla bacakları havaya havaya kaldırıyordu, sıpa
iyi oldu cnm boşver, bi süredir ilk defa bu kadar iştahla bişi yicem inşallahpatatesler haşlanıo istanbulda diilim malesef, önceden olsa gelirdim ama
Ya ben de mantıken hani kıpırdarsa ölçemez diye yemedim çikolata..Kekin tatlı şeylerin kesinlikle etkisi oluyor bence.Ama hemen nasıl kana karışıp ona ulaşıyor orda da kafam basmıyorBir sonraki gidişimde bol bol yicem salsa yapar artık :86:
Ya ben de mantıken hani kıpırdarsa ölçemez diye yemedim çikolata..Kekin tatlı şeylerin kesinlikle etkisi oluyor bence.Ama hemen nasıl kana karışıp ona ulaşıyor orda da kafam basmıyorBir sonraki gidişimde bol bol yicem salsa yapar artık :86:
Azelyacıgım, senın adına cok sevındım.
Insallah tahlıl sonucların da cok guzel cıkar.
Ne guzel, bebısını gorebıldın sen.
Benım gormeme daha 3 hafta var ):
Vallahi bak canım,eğer istersen,bulamazsan yaz bana ben yollarım. Satınalma departmanındayım ben şirkette de bulunmayanı bulmak benim işim
Şakası bi tarafa, vakumlu poşete koyarım onu bozulmadan gelir,cidden bak bulamazsan lütfen söyle.
ay canım benim sevindim senin adına bebeişini gördün mutlusun tabi :) bende merak ediyorum napıyo ufaklık nasıl büyüdümü elleri ayakları cıktımı iyice diye aklım hep onda demekki cikolata yemek gerekiyomuş :))) iyi cinsiyet için 20 gün beklicen yani inşallah gösterir kendini o zaman bizimkiler nolcak bakalım bede salı gitcem büyük bi merakla bekliyorum fotonu en kısa zamanda koy da görelim yeğenimizi :)))
Ya kızlar bisey sorucam sizlere. Kayınvalideme dun kan testi yaptırdık. Ayakları hep sisiyor kollarında bacaklarında hep kırmızı kırmızı benek benek seyler var diye ayakları cok ayakta kalınca yorulunca agrıyor. Sonucları aldım ama doktor yoktu yarın gostericem artık sonucları. Normal trigliserid seviyesi 150 mgr/dl ama annemin 194 cıkmıs 200 ve uzerinde kalp tıkanıklıgı falan diyor ama ben tam olarak anlamadım. Kolestrolu de tam sınırda 200 sizce bunlardan mı kaynaklanıyordur bu hastalık?
Geçmiş olsun canım...Kalp damar tıkanıklığı sadece kan tahliliyle anlaşılmıyordur muhtemelen...Muayenede ne dedi peki?
Sağol canım benim darısı başına inşallah..3 hafta mı beraber gün sayıcaz o zaman, ben de cinsiyet için 3 hafta sonra gidicem
[/B]
Kızlar ya çok temiz kalpliyim, ya da annemin 6. hissi çok kuvvetli, annem içerde yiyecek birşeyler hazırlıyordu, patates salatası yapmışİçinde yeşil soğan yok ama buna da şükür dimi Müsadenizle ben karnımı doyurayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?