2012 Şubat Anneleri

Ben marketten buldum onu, adresini bana özelden atsana tatlım sana yollayayım kargoyla,1 günde elinde olur.

Ay canım ya düşünmen yeter, lütfen hamile bir bayanı duygulandırma Çok teşekkür ederim, marketlere bakmadım ben pazara baktım :26:Markette bulabilirim o zaman, olmadı yeşil soğansız yerim canım maksat patatese yağ ve limon sıkmak :)) Tekrar tekrar sağol düşünmen yeter

Evet bitanem 1 ay icinde cinsiyetlerimiizi paylasmaya baslarız artık burda

Ah senın yerınde olsam, daha ne ısterdım.
Benım daha sımdıden kıyafetlerım olmamaya basladı
Eger bırı bır daha benzerı laf ederse, 'benım yerımde olmak ısteyen nice hatun var' de bence.

Boyun kac pekı?
Benı 60 kılo olarak olctuler ):
Cok moralım bozuldu.
Ustumde bır yıgın kıyafet vardı ve toktum.
Bunları dusmelerı lazımdı bence, haksız mıyım?

Ohhhh, olan var olmayan var.
Benım kayınvalıdem bu gıdıs doguma ancak gelır ):

Kımse benı nazlandırmıyor

Ay eyvah, bir de pek yemek ismi söylememeye gayret ediyordum. Tavsiye vericem derken...Hay Allah...
İstanbuldaysan gel sana yapayım

iyi oldu cnm boşver, bi süredir ilk defa bu kadar iştahla bişi yicem inşallah patatesler haşlanıo istanbulda diilim malesef, önceden olsa gelirdim ama

Vallahi bak canım,eğer istersen,bulamazsan yaz bana ben yollarım. Satınalma departmanındayım ben şirkette de bulunmayanı bulmak benim işim
Şakası bi tarafa, vakumlu poşete koyarım onu bozulmadan gelir,cidden bak bulamazsan lütfen söyle.

Azelyacıgım, senın adına cok sevındım.
Insallah tahlıl sonucların da cok guzel cıkar.
Ne guzel, bebısını gorebıldın sen.
Benım gormeme daha 3 hafta var ):

Ya ben de mantıken hani kıpırdarsa ölçemez diye yemedim çikolata..Kekin tatlı şeylerin kesinlikle etkisi oluyor bence.Ama hemen nasıl kana karışıp ona ulaşıyor orda da kafam basmıyor Bir sonraki gidişimde bol bol yicem salsa yapar artık :86:

Ya kızlar bisey sorucam sizlere. Kayınvalideme dun kan testi yaptırdık. Ayakları hep sisiyor kollarında bacaklarında hep kırmızı kırmızı benek benek seyler var diye ayakları cok ayakta kalınca yorulunca agrıyor. Sonucları aldım ama doktor yoktu yarın gostericem artık sonucları. Normal trigliserid seviyesi 150 mgr/dl ama annemin 194 cıkmıs 200 ve uzerinde kalp tıkanıklıgı falan diyor ama ben tam olarak anlamadım. Kolestrolu de tam sınırda 200 sizce bunlardan mı kaynaklanıyordur bu hastalık?

Yanında birşey olmayanlara bir bardak su vermişler.O zaman kıpırdamış...FEtal hareketleri de ölçüyorlar ya herhalde ondan önemli kıpraşması...

Kim demisti hatırlamıyorum ama topikde biri yazmıstı daha kucuk diye cikolata etki etmez diye. Bence gayet ediyor tatlı seyler bebegi harekete geciriyor..

Azelyacıgım, senın adına cok sevındım.
Insallah tahlıl sonucların da cok guzel cıkar.
Ne guzel, bebısını gorebıldın sen.
Benım gormeme daha 3 hafta var ):

Sağol canım benim darısı başına inşallah..3 hafta mı beraber gün sayıcaz o zaman, ben de cinsiyet için 3 hafta sonra gidicem

Ayy canım sağol valla ya inan derler ye yemiş kadar oldum diye, hakikaten öyle laf olsun diye söylemiyorum, ama bulamazsam söylerim

Evet içim kıpır kıpır, darısı hepinizin başına :)) Büyümüşler canım ya elleri ayakları hareket ediyor..Küçük insan olmuşlar

Geçmiş olsun canım...Kalp damar tıkanıklığı sadece kan tahliliyle anlaşılmıyordur muhtemelen...Muayenede ne dedi peki?

Geçmiş olsun canım...Kalp damar tıkanıklığı sadece kan tahliliyle anlaşılmıyordur muhtemelen...Muayenede ne dedi peki?

Saglıkocagında yaptırdık tahlili. Ayagını gorunce doktor tansiyondan olabilir böbrekten olabilir şekerden olabilir dedi sadece.
Buyuk ihtimalle dahiliyeye yonlendiricek bizi Orda ayrıntılı tahliller yaparlar sanırım. Ama bence de kolestrolden karacigerden falan oluyor

Kızlar ya çok temiz kalpliyim, ya da annemin 6. hissi çok kuvvetli, annem içerde yiyecek birşeyler hazırlıyordu, patates salatası yapmış İçinde yeşil soğan yok ama buna da şükür dimi Müsadenizle ben karnımı doyurayım

Bende geleyım mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…