- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.361
evlendiğimden beri 8 kilo, hamileliğin başından beri 500 gr aldım. anlayacağınız kociş bebişten daha çok kilo yapıyor
Arkadaşlar ortalama gebeliklerimiz hepimizin aynı sayılır. Hamile kaldıgınızdan beri kaç kilo aldınız?
Arkadaşlar ortalama gebeliklerimiz hepimizin aynı sayılır. Hamile kaldıgınızdan beri kaç kilo aldınız?
Heheeheh sen yeni evlisin sanırım...Maşallah sana. Ben kilo almadım daha ya heralde 3 aydan sonra başlıcaz. Hatta 1-2 kilo verdim.
ben 3 kilo aldım, şimdi fazla almıyorum ama 10 gün yattım yatakda o zaman aldım zaten 2 kg sunu
alsanda konuşuyolar almasanda agzı olan konuşuyo valla delirttiler beni annemle kayınvaldem zaten söylenip duruyo sanki zorla kusuyorum hadi bi kus da göreym dedim anneme isteyerek yapabiliyomusun napayım içimde durmuyo almıyo tiksiniyorum cok fenayım kimse anlamıyo üzülüyorum bende istiyorum bebegm saglıklı olsun herşey ii olsun ama olmayınca olmuyo zaten dr eger bebek 3 kg doğacaksa sen 40 kilo olsanda 80 kilo olsanda o kiloda doğar dedi ben ne şişman anneler gördm 2.5 kilo cocouk cıkardılar dedi insanları anlamaz zor ben 3 ayda 1.5 kilo vermiştim şimdi yarım kilosunu zorla aldım -1 deym midem düzeldikce alıcam inşalah bu insanlar neden yorum yapar ki hadi düzgün yapsalar neys dalga gecip gülüyolar gecirivercem kafasına su dosyaları iki de tekme rahatlıcam
1 yıl oldu :) ben de hiç kusma olmadı, hatta bulantı olmadı desem de yeridir. o yüzden 500 gr almayı başardım. veren anneler de hiç üzülmesinler bence. sağlık kiloyla ölçülmüyor bunu yakın çevremde güzelce gördüm ben. annem kendimi bildim bileli tombuldur mesela hep demir takviyesi alır, kansız kalır. ben şurda 6 ay öncesine kadar 50 kiloyu geçmedim. çok şükür değerlerim hep düzgün çıkar. aldırmayııııııııııııın
ne bileym ya cok üzlüyodum onun için 4 kez düşük yapmış ama bana neden öyle dedi ben niye kandırayım yalan mı söylüyorum yani öyle gülünmez ki herkesn içinde sinir oldum ya sanki bu da mı anne oluyor nasıl yapcak aman suna bak der gibiydi allah böyle düşünen insana tabi ki vermz cok üzdü beni ağlattı(hep dua eder güzel şeyler sölerdm onun için öcne sna sonra bize versin derdim onun bana dediğine bak evet herkes almak zorunda değil ilk 3 ayda verebilrsn sorun değil demişti dr beni cocuk gibi gördü küçümsedi zoruma gitti zaten alınganım bu günlerdee eşimi aradm anlattm saçmalıyosun ne var bunda ne güzelsin işte alsan aldım diye aglardın o zaman sen artık tuhaflaştın bu hafta cekilmez oldun dedi cok üzüldüm ((
Cnm sen ne testi yaptırdın 500 liraya. Biraz önce gördüm de merak ettim.
Bende kusmadım cnm midem bulandı ilk zamanlar ama çok sürmedi. Ama iştahsızlık var hiçbişey yemek istemiyorum(( Ayrıca demir eksikliği var bendede.
54 kilo ile hamile kaldım şimdi 58 kiloyum
5 gün sonra 3.yıla giricez ben bi gram almadım evlennce alırsn demişlerdi yok şimdi hamile kalınca dediler bu gidişle onda da alamıcam bünyem tutmuyosa suc mu ben 15 yasından beri aynı kilodayım ne uzadm ne kilo aldm aynı kıyafetlerimi bile giyebiliiyorum belkide yapım böyle olamaz mı yaniii özeniyosan maşallah falan de niye dalga geciyosun gülüyosun küçümsüyosun dondili koca göbek nolcak
bütün kan tesleri fln, herşeye baktılar. toxo,hepatitler fln
canım ya gelince bize de anlatsana nasıl yapılıyor bu ikili test,bende haftaya gidecem insallah,biraz şaşkınım :44::44:
canım hadi bakalım bebişinin bi resmini çek te gel
bayıldım yaa, parmağını da emiyobaya dürtmüşler hakkaten. ama çok detaylı inceleme yapılmış gerçekten, herşeyine bakmış doktor. bizim de bakarlar mı acaba böyle. ikili test yaptıran veya yaptırcak olanlardan haber bekliyorum merakla, bu kadar detaylı inceleme yaptılar mı size de?
Canım bütün aldıklarını son aylarda yıkayıp ütüleyecek öyle yerleştireceksin değilmi???Bebeklerin cildi çok hassas...
o iştahsızlık bende de var işte. sıcak ve hamilelik birleşince normal buluyorum ben. demir eksikliği nasılsa ilaçla gideriliyor canım. o takviyeye ben de başladım dün. değeri çok yüksek olmayan bir çok hamileye başlıyorlarmış. hepimiz içeceğiz onlardan.asıl 4.aya girince besinlerimize dikkat etmemiz lazım. benim doktorum yeşillik ve meyve yiyebiliyorsan gerisini boşver demişti ilk 3 ay. yeşillik ne yazıkki yiyemedim ama özellikle haziran sonundan beri meyveyle besleniyorum desem yeridir.
ayyy çok fena sinirlenmişsin sen ama bebeğini düşün sakinleşmeye çalış. bu dönemlerde iyice takıyo insan haklısın sinirlenmekte bende öyleyim ama kendimize zarar vermekten başka bişey yapmıyoruz ne yazıkki..
o iştahsızlık bende de var işte. sıcak ve hamilelik birleşince normal buluyorum ben. demir eksikliği nasılsa ilaçla gideriliyor canım. o takviyeye ben de başladım dün. değeri çok yüksek olmayan bir çok hamileye başlıyorlarmış. hepimiz içeceğiz onlardan.asıl 4.aya girince besinlerimize dikkat etmemiz lazım. benim doktorum yeşillik ve meyve yiyebiliyorsan gerisini boşver demişti ilk 3 ay. yeşillik ne yazıkki yiyemedim ama özellikle haziran sonundan beri meyveyle besleniyorum desem yeridir.
Anladım cnm umarım herşey yolundadır. Bende bu kadar detaylı testler istemediler. Şeker,idrar,kan ve adını bilmediğim bir kaç şey daha.
Ama 100 lira falan tuttu özelde demekki farklı testler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?